#Polaroid

MOST RECENT

제일 잘 알고 동경하던 터이베이
#sx70 #polaroid #polaroidoriginals #폴라로이드

About last night.

Thanks datang support #teamayie .
Next time kita jumpa lagi..
Dapat juga aku jumpa dan cakap dengan korang yg pada asalnya aku kurang suka dgn korang lagi lagi pasal video yg viral awek cendol dulu.. Tapi lepas kita dah kenal . Rupanya korang nie memang natural sweet mcm tu dan sporting.. Semoga hubungan korang kekal hingga ke jannah!
.
#buddyz #polaroid #anakmuda #support #szfamily #dontgiveup #nevergiveup #kitaokay #stillon #moodraya

Even when I'm there
There's a fear of missing out
Wish I had more film 👆 #titancon haiku
#instantphoto #instaxmini #cheki #instax #myInstax #polaroid

@official.makaylacruz and her new Polaroid got me looking like a contemplative snack 😘
.
.
.
.
.
#Polaroid #contemplative #lookinlikeasnack #lookinglikeasnack #bbb #effyourbeautystandards #plussize

шабаш

100 PCS + FREE 5 PCS MINI SQUARE + 5 PCS BABY SQUARE = RM40
100 PCS + FREE 5 PCS MINI SQUARE + 5 PCS BABY SQUARE = RM40
100 PCS + FREE 5 PCS MINI SQUARE + 5 PCS BABY SQUARE = RM40
.
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
.
----------------------------
Assalamualaikum semua!
@lussi.studio nak bagi harga RM0.40 sen sekeping untuk white standard dan square polaroid? Betul lah guys! Beli 100pcs ke atas kita nak bagi harga RM0.40 sen jew guys dan dapat macam -macam free gift tau! Nak beli lebih lg pun tak apa ok!
.
Materials : High Quality Photo Paper (260gsm)

STANDARD / SQUARE ( White Frame)
1 - 100 pcs = RM0.50
100pcs+++ = RM0.40

Postage Fees : SM : RM 8 SS : RM11

WHATSAPP FOR ORDER!
013-387 4267 / or click on bio ⬆
013-387 4267 / or click on bio ⬆
013-387 4267 / or click on bio ⬆
---------------------------
Jangan lupa visit ig kami di @lussi.studio untuk lihat pelbagai lagi jenis polaroid yang kami sediakan!

@lussi.studio
@lussi.studio
@lussi.studio
@lussi.studio
@lussi.studio
@lussi.studio

#polaroid #printingpolaroidmurah #printingpolaroidmalaysia #polaroidmalaysia
#polaroidcustome #printingpolaroid #polaroidpicture #gambarpolaroid
#sayajualgambarpolaroid #sayajual #jualmurah #jualmurahmurah #murah
#picturepolaroid #uitmshahalam #uitmpuncakalam #usm #kptm #uum
#instax #kualalumpur #shahalam #bangi #cucigambar #gambar

Polaroid 😉

\separation/
.
Thank you for 500 🖤🖤🖤.
-> swipe for the entire thing ^^
.
.
.
.
#pictures #500 #thankyou #polaroid #pics #drawing #polaroidpics #polaroiddrawing #colors #cute #art #separation

Most Popular Instagram Hashtags