#PinkyMommaDotCom

MOST RECENT

{ RAMAI YG MAKIN YAKIN DGN EPHYRA SKIN CARE SERIES }
Pening nak carik produk yg sesuai? Takut produk yg bwk kesan buruk pada muka? Seriau nak try produk skincare sbb asyik x dpt hasil yg diingini?
.
Nak tak produk yg :
> nampak kesan seawal 3 - 7 hari
> yg x berminyak & melekit bila sapu
> ada patented formula & proven results
> x sampai seminggu segala parut makin hilang & jwat lesap
> bau mmg wangi & best giler bila pakai
> kawan2 start tegur sbb muka nampak makin bersih & glowing
> produk berkualiti, tak membahayakan & x menggelupas
> KKM approved with clinical test
.
<<📢whatsapp - 017-9152308>>
.
Memperkenalkan >> Produk Ephyra yg skang tgh femes >> SET EPHYRA SKIN CARE SERIES.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1️⃣STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
♦️HARGA RM39 ( harga semenanjung )
.
2️⃣STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
.
3️⃣STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
♦️HARGA RM48 ( harga semenanjung )
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
BELI SEMUA SEKALI DPT HARGA JIMAT 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
1. Ephyra Skin Bar
2. Ephyra Skin Nano
3. Ephyra Skin Snow

FREE KOTAK SABUN (Soap Case)
.
TOTAL: RM 135 sahaja (harga asal RM 155 )
.
Cepat cepat pm/ sms / watsapp utk dptkan harga di atas.

INFO & Order
📢whatsapp asyzie : 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

{ RAMAI YG MAKIN YAKIN DGN EPHYRA SKIN CARE SERIES }
Pening nak carik produk yg sesuai? Takut produk yg bwk kesan buruk pada muka? Seriau nak try produk skincare sbb asyik x dpt hasil yg diingini?
.
Nak tak produk yg :
> nampak kesan seawal 3 - 7 hari
> yg x berminyak & melekit bila sapu
> ada patented formula & proven results
> x sampai seminggu segala parut makin hilang & jwat lesap
> bau mmg wangi & best giler bila pakai
> kawan2 start tegur sbb muka nampak makin bersih & glowing
> produk berkualiti, tak membahayakan & x menggelupas
> KKM approved with clinical test
.
<<📢whatsapp - 017-9152308>>
.
Memperkenalkan >> Produk Ephyra yg skang tgh femes >> SET EPHYRA SKIN CARE SERIES.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1️⃣STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
♦️HARGA RM39 ( harga semenanjung )
.
2️⃣STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
.
3️⃣STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
♦️HARGA RM48 ( harga semenanjung )
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
BELI SEMUA SEKALI DPT HARGA JIMAT 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
1. Ephyra Skin Bar
2. Ephyra Skin Nano
3. Ephyra Skin Snow

FREE KOTAK SABUN (Soap Case)
.
TOTAL: RM 135 sahaja (harga asal RM 155 )
.
Cepat cepat pm/ sms / watsapp utk dptkan harga di atas.

INFO & Order
📢whatsapp asyzie : 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

{ RAMAI YG MAKIN YAKIN DGN EPHYRA SKIN CARE SERIES }
Pening nak carik produk yg sesuai? Takut produk yg bwk kesan buruk pada muka? Seriau nak try produk skincare sbb asyik x dpt hasil yg diingini?
.
Nak tak produk yg :
> nampak kesan seawal 3 - 7 hari
> yg x berminyak & melekit bila sapu
> ada patented formula & proven results
> x sampai seminggu segala parut makin hilang & jwat lesap
> bau mmg wangi & best giler bila pakai
> kawan2 start tegur sbb muka nampak makin bersih & glowing
> produk berkualiti, tak membahayakan & x menggelupas
> KKM approved with clinical test
.
<<📢whatsapp - 017-9152308>>
.
Memperkenalkan >> Produk Ephyra yg skang tgh femes >> SET EPHYRA SKIN CARE SERIES.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1️⃣STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
♦️HARGA RM39 ( harga semenanjung )
.
2️⃣STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
.
3️⃣STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
♦️HARGA RM48 ( harga semenanjung )
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
BELI SEMUA SEKALI DPT HARGA JIMAT 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
1. Ephyra Skin Bar
2. Ephyra Skin Nano
3. Ephyra Skin Snow

FREE KOTAK SABUN (Soap Case)
.
TOTAL: RM 135 sahaja (harga asal RM 155 )
.
Cepat cepat pm/ sms / watsapp utk dptkan harga di atas.

INFO & Order
📢whatsapp asyzie : 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

🔥🔥PROMO RAYA 2018🔥🔥:
.
🌈 EPHYRA_COLLAGEN_PREMIUM (30 sachet + Beg Mekup ekslusif + Lips RM30)
.
🌈 EPHYRA_COLLAGEN_TRIAL (10 sachet + Free Postage)
.
FREE Exclusive Ephyra Lips
FREE Exclusive Ephyra Lips
.
Yang BEST zie akan bagi ---->
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308 COD_KualaTerengganu 💜💖💛💚 — feeling thankful
.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

🔥🔥PROMO RAYA 2018🔥🔥:
.
🌈 EPHYRA_COLLAGEN_PREMIUM (30 sachet + Beg Mekup ekslusif + Lips RM30)
.
🌈 EPHYRA_COLLAGEN_TRIAL (10 sachet + Free Postage)
.
FREE Exclusive Ephyra Lips
FREE Exclusive Ephyra Lips
.
Yang BEST zie akan bagi ---->
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308 COD_KualaTerengganu 💜💖💛💚 — feeling thankful
.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

🔥🔥PROMO RAYA 2018🔥🔥:
.
🌈 EPHYRA_COLLAGEN_PREMIUM (30 sachet + Beg Mekup ekslusif + Lips RM30)
.
🌈 EPHYRA_COLLAGEN_TRIAL (10 sachet + Free Postage)
.
FREE Exclusive Ephyra Lips
FREE Exclusive Ephyra Lips
.
Yang BEST zie akan bagi ---->
FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308 COD_KualaTerengganu 💜💖💛💚 — feeling thankful
.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

SAPA BALIK BERCUTI KAT PANTAI TU...JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! .
.
EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. .
.
1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! .
.
2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. .
.
3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
👉🏼Whatsapp HOTLINE 017-9152308
👉🏼PM dealers kak zie
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

SAPA BALIK BERCUTI KAT PANTAI TU...JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! .
.
EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. .
.
1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! .
.
2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. .
.
3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
👉🏼Whatsapp HOTLINE 017-9152308
👉🏼PM dealers kak zie
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

SAPA BALIK BERCUTI KAT PANTAI TU...JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! .
.
EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. .
.
1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! .
.
2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. .
.
3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
👉🏼Whatsapp HOTLINE 017-9152308
👉🏼PM dealers kak zie
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

SUSU SAYA MELIMPAH & SENTIASA PENUH, SAMPAI BASAH BAJU!! ..
.
"Susu badan meriah sangat ; rasa mcm dlm pantang pulak, padahal baby dh nk masuk setahun!! Bila minum Ephyra, mmg susu badan bertambah-tambah sampai basah baju! Anak pun cepat kenyang sbb susu pekat. Mmg impian saya utk susu badan kan anak sampai dia umur 2 tahun. Nasib baik ada Ephyra, sbb stok susu badan mmg x pernah susut langsung!"
- Puan Noraina, Putrajaya. .
.
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
.
==================
KENAPA EPHYRA SGT LARIS DIKALANGAN IBU MENYUSU BADAN?
==================
.
✅ Membantu pengeluaran susu ibu dan
memperbanyakkan susu ibu
✅ Memekatkan susu ibu, jadi baby jadi cepat kenyang
✅ kesan dapat dilihat dalam tempoh antara 3 hari ke 10 hari ( bergantung pada individu)
✅ Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
✅ Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
✅ Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
✅ Mencantikkan kulit ibu dan mengawal berat badan ibu
✅ Mendapat kelulusan KKM & Halal dari Jakim
✅ Ibu mengandung boleh minum ephyra jika tiada alahan teruk
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Untuk order / pertanyaan ~> .
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
.
#milkbooster #milkboostermurah #milk #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni #ephyracollagen #tambahsusu

SUSU SAYA MELIMPAH & SENTIASA PENUH, SAMPAI BASAH BAJU!! ..
.
"Susu badan meriah sangat ; rasa mcm dlm pantang pulak, padahal baby dh nk masuk setahun!! Bila minum Ephyra, mmg susu badan bertambah-tambah sampai basah baju! Anak pun cepat kenyang sbb susu pekat. Mmg impian saya utk susu badan kan anak sampai dia umur 2 tahun. Nasib baik ada Ephyra, sbb stok susu badan mmg x pernah susut langsung!"
- Puan Noraina, Putrajaya. .
.
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
.
==================
KENAPA EPHYRA SGT LARIS DIKALANGAN IBU MENYUSU BADAN?
==================
.
✅ Membantu pengeluaran susu ibu dan
memperbanyakkan susu ibu
✅ Memekatkan susu ibu, jadi baby jadi cepat kenyang
✅ kesan dapat dilihat dalam tempoh antara 3 hari ke 10 hari ( bergantung pada individu)
✅ Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
✅ Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
✅ Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
✅ Mencantikkan kulit ibu dan mengawal berat badan ibu
✅ Mendapat kelulusan KKM & Halal dari Jakim
✅ Ibu mengandung boleh minum ephyra jika tiada alahan teruk
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Untuk order / pertanyaan ~> .
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
.
#milkbooster #milkboostermurah #milk #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni #ephyracollagen #tambahsusu

SUSU SAYA MELIMPAH & SENTIASA PENUH, SAMPAI BASAH BAJU!! ..
.
"Susu badan meriah sangat ; rasa mcm dlm pantang pulak, padahal baby dh nk masuk setahun!! Bila minum Ephyra, mmg susu badan bertambah-tambah sampai basah baju! Anak pun cepat kenyang sbb susu pekat. Mmg impian saya utk susu badan kan anak sampai dia umur 2 tahun. Nasib baik ada Ephyra, sbb stok susu badan mmg x pernah susut langsung!"
- Puan Noraina, Putrajaya. .
.
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
.
==================
KENAPA EPHYRA SGT LARIS DIKALANGAN IBU MENYUSU BADAN?
==================
.
✅ Membantu pengeluaran susu ibu dan
memperbanyakkan susu ibu
✅ Memekatkan susu ibu, jadi baby jadi cepat kenyang
✅ kesan dapat dilihat dalam tempoh antara 3 hari ke 10 hari ( bergantung pada individu)
✅ Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
✅ Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
✅ Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
✅ Mencantikkan kulit ibu dan mengawal berat badan ibu
✅ Mendapat kelulusan KKM & Halal dari Jakim
✅ Ibu mengandung boleh minum ephyra jika tiada alahan teruk
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Untuk order / pertanyaan ~> .
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
📞whatsapp ZIE 017-9152308
.
#milkbooster #milkboostermurah #milk #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni #ephyracollagen #tambahsusu

EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR 👉🏼LIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍 SEBABNYA?
.
PROMOSI 2 BATANG FREE POSLAJU ✅
PROMOSI 2 BATANG FREE POSLAJU ✅
.
💋 Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja.
Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati!
.
💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips!
.
💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
.
💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali.
.
💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
.
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! .
.
RAMAI YG TERTUNGGU2 EPHYRA LIPS - dgn
8 warna yang GOJESS utk semua warna kulit👉🏼
💄WHISPER NUDE
💄AMBER ROSE
💄PINK PEONY
💄SCARLETT PLUM
💄RED KISS
💄MADLY BROWN
💄SUMMER BLAZE
💄CRANBERRY QUINN .
.
Leceh kan nak save no semua??? Nak lagi cepat....
.
Utk more info boleh whatsapp azie dgn klik link di bawah ni yer. TQ sis ☺

KLIK Whatsapp 👇👇👇
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #mekup #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #e

EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR 👉🏼LIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍 SEBABNYA?
.
PROMOSI 2 BATANG FREE POSLAJU ✅
PROMOSI 2 BATANG FREE POSLAJU ✅
.
💋 Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja.
Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati!
.
💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips!
.
💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
.
💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali.
.
💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
.
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! .
.
RAMAI YG TERTUNGGU2 EPHYRA LIPS - dgn
8 warna yang GOJESS utk semua warna kulit👉🏼
💄WHISPER NUDE
💄AMBER ROSE
💄PINK PEONY
💄SCARLETT PLUM
💄RED KISS
💄MADLY BROWN
💄SUMMER BLAZE
💄CRANBERRY QUINN .
.
Leceh kan nak save no semua??? Nak lagi cepat....
.
Utk more info boleh whatsapp azie dgn klik link di bawah ni yer. TQ sis ☺

KLIK Whatsapp 👇👇👇
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #mekup #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #e

EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR 👉🏼LIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍 SEBABNYA?
.
PROMOSI 2 BATANG FREE POSLAJU ✅
PROMOSI 2 BATANG FREE POSLAJU ✅
.
💋 Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja.
Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati!
.
💋 Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips!
.
💋 Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
.
💋Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali.
.
💋 Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
💋Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
.
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! .
.
RAMAI YG TERTUNGGU2 EPHYRA LIPS - dgn
8 warna yang GOJESS utk semua warna kulit👉🏼
💄WHISPER NUDE
💄AMBER ROSE
💄PINK PEONY
💄SCARLETT PLUM
💄RED KISS
💄MADLY BROWN
💄SUMMER BLAZE
💄CRANBERRY QUINN .
.
Leceh kan nak save no semua??? Nak lagi cepat....
.
Utk more info boleh whatsapp azie dgn klik link di bawah ni yer. TQ sis ☺

KLIK Whatsapp 👇👇👇
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308
www.wasap.my/60179152308
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #mekup #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #e

Terima kasih ienaeliena sebab sharing pengalaman gunakan EPHYRA SKINCARE SERIES ni!!! 😍😍
.
.
•••••••••
10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES
•••••••••
.
1️⃣ Telah Mendapat kelulusan KKM dimana ianya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.
.
2️⃣ Di hasilkan daripada bahan semulajadi.
.
3️⃣ Hanya dengan tiga langkah mudah iaitu Mencuci (Ephyra Skin Bar), merawat ( Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum) dan melindungi (Ephyra Skin Snow).
.
4️⃣ Kulit menjadi lebih lembap, halus dan mudah untuk mengaplikasi kan solekan.
.
5️⃣ Diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang.
.
6️⃣Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan.
.
7️⃣Tidak mengandungi paraben, hydroquinone dan merkuri - disahkan melalui ujian makmal antarabangsa.
8️⃣Serum dengan Nano Teknologi.
.
9️⃣Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi.
.
🔟Mengandungi UV protection
.
.
.
Wasap utk order & consultation : .
🔹 017-9152308
🔹 017-9152308
🔹 017-9152308
.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

Terima kasih ienaeliena sebab sharing pengalaman gunakan EPHYRA SKINCARE SERIES ni!!! 😍😍
.
.
•••••••••
10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES
•••••••••
.
1️⃣ Telah Mendapat kelulusan KKM dimana ianya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.
.
2️⃣ Di hasilkan daripada bahan semulajadi.
.
3️⃣ Hanya dengan tiga langkah mudah iaitu Mencuci (Ephyra Skin Bar), merawat ( Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum) dan melindungi (Ephyra Skin Snow).
.
4️⃣ Kulit menjadi lebih lembap, halus dan mudah untuk mengaplikasi kan solekan.
.
5️⃣ Diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang.
.
6️⃣Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan.
.
7️⃣Tidak mengandungi paraben, hydroquinone dan merkuri - disahkan melalui ujian makmal antarabangsa.
8️⃣Serum dengan Nano Teknologi.
.
9️⃣Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi.
.
🔟Mengandungi UV protection
.
.
.
Wasap utk order & consultation : .
🔹 017-9152308
🔹 017-9152308
🔹 017-9152308
.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

Terima kasih ienaeliena sebab sharing pengalaman gunakan EPHYRA SKINCARE SERIES ni!!! 😍😍
.
.
•••••••••
10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES
•••••••••
.
1️⃣ Telah Mendapat kelulusan KKM dimana ianya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.
.
2️⃣ Di hasilkan daripada bahan semulajadi.
.
3️⃣ Hanya dengan tiga langkah mudah iaitu Mencuci (Ephyra Skin Bar), merawat ( Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum) dan melindungi (Ephyra Skin Snow).
.
4️⃣ Kulit menjadi lebih lembap, halus dan mudah untuk mengaplikasi kan solekan.
.
5️⃣ Diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang.
.
6️⃣Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan.
.
7️⃣Tidak mengandungi paraben, hydroquinone dan merkuri - disahkan melalui ujian makmal antarabangsa.
8️⃣Serum dengan Nano Teknologi.
.
9️⃣Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi.
.
🔟Mengandungi UV protection
.
.
.
Wasap utk order & consultation : .
🔹 017-9152308
🔹 017-9152308
🔹 017-9152308
.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

{ RAMAI YG MAKIN YAKIN DGN EPHYRA SKIN CARE SERIES }
Pening nak carik produk yg sesuai? Takut produk yg bwk kesan buruk pada muka? Seriau nak try produk skincare sbb asyik x dpt hasil yg diingini?
.
Nak tak produk yg :
> nampak kesan seawal 3 - 7 hari
> yg x berminyak & melekit bila sapu
> ada patented formula & proven results
> x sampai seminggu segala parut makin hilang & jwat lesap
> bau mmg wangi & best giler bila pakai
> kawan2 start tegur sbb muka nampak makin bersih & glowing
> produk berkualiti, tak membahayakan & x menggelupas
> KKM approved with clinical test
.
<<📢whatsapp - 017-9152308>>
.
Memperkenalkan >> Produk Ephyra yg skang tgh femes >> SET EPHYRA SKIN CARE SERIES.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1️⃣STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
♦️HARGA RM39 ( harga semenanjung )
.
2️⃣STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
.
3️⃣STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
♦️HARGA RM48 ( harga semenanjung )
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
BELI SEMUA SEKALI DPT HARGA JIMAT 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
1. Ephyra Skin Bar
2. Ephyra Skin Nano
3. Ephyra Skin Snow

FREE KOTAK SABUN (Soap Case)
.
TOTAL: RM 135 sahaja (harga asal RM 155 )
.
Cepat cepat pm/ sms / watsapp utk dptkan harga di atas.

INFO & Order
📢whatsapp asyzie : 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

{ RAMAI YG MAKIN YAKIN DGN EPHYRA SKIN CARE SERIES }
Pening nak carik produk yg sesuai? Takut produk yg bwk kesan buruk pada muka? Seriau nak try produk skincare sbb asyik x dpt hasil yg diingini?
.
Nak tak produk yg :
> nampak kesan seawal 3 - 7 hari
> yg x berminyak & melekit bila sapu
> ada patented formula & proven results
> x sampai seminggu segala parut makin hilang & jwat lesap
> bau mmg wangi & best giler bila pakai
> kawan2 start tegur sbb muka nampak makin bersih & glowing
> produk berkualiti, tak membahayakan & x menggelupas
> KKM approved with clinical test
.
<<📢whatsapp - 017-9152308>>
.
Memperkenalkan >> Produk Ephyra yg skang tgh femes >> SET EPHYRA SKIN CARE SERIES.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
.
1️⃣STEP 1 - MENCUCI dengan sabun EPHYRA SKIN BAR
♦️HARGA RM39 ( harga semenanjung )
.
2️⃣STEP 2 - MERAWAT dengan serum EPHYRA SKIN NANO Advance Repair.
.
3️⃣STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap EPHYRA SKIN SNOW White Repair.
♦️HARGA RM48 ( harga semenanjung )
.
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
BELI SEMUA SEKALI DPT HARGA JIMAT 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
1. Ephyra Skin Bar
2. Ephyra Skin Nano
3. Ephyra Skin Snow

FREE KOTAK SABUN (Soap Case)
.
TOTAL: RM 135 sahaja (harga asal RM 155 )
.
Cepat cepat pm/ sms / watsapp utk dptkan harga di atas.

INFO & Order
📢whatsapp asyzie : 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

Most Popular Instagram Hashtags