#PinkyMommaDotCom

MOST RECENT

“ADIK SY LAH PENYEBAB SY TERJEBAK BELI EPHYRA LIPS NI! TGK DIA PAKAI HARI-HARI TUKAR2 WARNA TU YG BUAT SY GERAM! TIME NAK REMOVE, SENANG JE DIA SWIPE. TAK YAH TENYEH CAM SENTAL BAJU KOTOR!” .
.
Ramai sgt yg tergoda dengan EPHYRA LIPS disebabkan nampak kawan-kawan atau adik-beradik yg pakai! Lawa gila kaler! Geram!!! .
.
HARGA : RM30/sebatang - memang murah dan berbaloi beli banyak-banyak tau untuk dapat diskaun! ❤️
.
➡️ Whatsapp 017-9152308 utk order
.
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers

“ADIK SY LAH PENYEBAB SY TERJEBAK BELI EPHYRA LIPS NI! TGK DIA PAKAI HARI-HARI TUKAR2 WARNA TU YG BUAT SY GERAM! TIME NAK REMOVE, SENANG JE DIA SWIPE. TAK YAH TENYEH CAM SENTAL BAJU KOTOR!” .
.
Ramai sgt yg tergoda dengan EPHYRA LIPS disebabkan nampak kawan-kawan atau adik-beradik yg pakai! Lawa gila kaler! Geram!!! .
.
HARGA : RM30/sebatang - memang murah dan berbaloi beli banyak-banyak tau untuk dapat diskaun! ❤️
.
➡️ Whatsapp 017-9152308 utk order
.
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers

“ADIK SY LAH PENYEBAB SY TERJEBAK BELI EPHYRA LIPS NI! TGK DIA PAKAI HARI-HARI TUKAR2 WARNA TU YG BUAT SY GERAM! TIME NAK REMOVE, SENANG JE DIA SWIPE. TAK YAH TENYEH CAM SENTAL BAJU KOTOR!” .
.
Ramai sgt yg tergoda dengan EPHYRA LIPS disebabkan nampak kawan-kawan atau adik-beradik yg pakai! Lawa gila kaler! Geram!!! .
.
HARGA : RM30/sebatang - memang murah dan berbaloi beli banyak-banyak tau untuk dapat diskaun! ❤️
.
➡️ Whatsapp 017-9152308 utk order
.
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers

PARUT JERAWAT MEMANG SUSAH NAK HILANG!!! .
.
Ada masa sampai bertahun tak boleh hilang parut jerawat ni! Kadang geram rasa nak tepek bedak banyak-banyak! .
.
Lepas guna ephyraskincareseries, memang nampak hasilnya!!! Berkesan! Tak payah tunggu lama.
.
✅ PARUT JERAWAT PUDAR. .
✅ KULIT TAK MERAH. .
✅ KULIT JADI LICIN. .
✅ TONA SEMAKIN SEKATA. .
✅ JERAWAT TAK SINGGAH! .
.
Thank you ephyraskincareseries!!! I love you so much! 💕
.
Whatsapp 0179152308 utk info produk & pembelian. .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

PARUT JERAWAT MEMANG SUSAH NAK HILANG!!! .
.
Ada masa sampai bertahun tak boleh hilang parut jerawat ni! Kadang geram rasa nak tepek bedak banyak-banyak! .
.
Lepas guna ephyraskincareseries, memang nampak hasilnya!!! Berkesan! Tak payah tunggu lama.
.
✅ PARUT JERAWAT PUDAR. .
✅ KULIT TAK MERAH. .
✅ KULIT JADI LICIN. .
✅ TONA SEMAKIN SEKATA. .
✅ JERAWAT TAK SINGGAH! .
.
Thank you ephyraskincareseries!!! I love you so much! 💕
.
Whatsapp 0179152308 utk info produk & pembelian. .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

PARUT JERAWAT MEMANG SUSAH NAK HILANG!!! .
.
Ada masa sampai bertahun tak boleh hilang parut jerawat ni! Kadang geram rasa nak tepek bedak banyak-banyak! .
.
Lepas guna ephyraskincareseries, memang nampak hasilnya!!! Berkesan! Tak payah tunggu lama.
.
✅ PARUT JERAWAT PUDAR. .
✅ KULIT TAK MERAH. .
✅ KULIT JADI LICIN. .
✅ TONA SEMAKIN SEKATA. .
✅ JERAWAT TAK SINGGAH! .
.
Thank you ephyraskincareseries!!! I love you so much! 💕
.
Whatsapp 0179152308 utk info produk & pembelian. .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

PARUT JERAWAT MEMANG SUSAH NAK HILANG!!! .
.
Ada masa sampai bertahun tak boleh hilang parut jerawat ni! Kadang geram rasa nak tepek bedak banyak-banyak! .
.
Lepas guna ephyraskincareseries, memang nampak hasilnya!!! Berkesan! Tak payah tunggu lama.
.
✅ PARUT JERAWAT PUDAR. .
✅ KULIT TAK MERAH. .
✅ KULIT JADI LICIN. .
✅ TONA SEMAKIN SEKATA. .
✅ JERAWAT TAK SINGGAH! .
.
Thank you ephyraskincareseries!!! I love you so much! 💕
.
Whatsapp 0179152308 utk info produk & pembelian. .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

PARUT JERAWAT MEMANG SUSAH NAK HILANG!!! .
.
Ada masa sampai bertahun tak boleh hilang parut jerawat ni! Kadang geram rasa nak tepek bedak banyak-banyak! .
.
Lepas guna ephyraskincareseries, memang nampak hasilnya!!! Berkesan! Tak payah tunggu lama.
.
✅ PARUT JERAWAT PUDAR. .
✅ KULIT TAK MERAH. .
✅ KULIT JADI LICIN. .
✅ TONA SEMAKIN SEKATA. .
✅ JERAWAT TAK SINGGAH! .
.
Thank you ephyraskincareseries!!! I love you so much! 💕
.
Whatsapp 0179152308 utk info produk & pembelian. .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

PARUT JERAWAT MEMANG SUSAH NAK HILANG!!! .
.
Ada masa sampai bertahun tak boleh hilang parut jerawat ni! Kadang geram rasa nak tepek bedak banyak-banyak! .
.
Lepas guna ephyraskincareseries, memang nampak hasilnya!!! Berkesan! Tak payah tunggu lama.
.
✅ PARUT JERAWAT PUDAR. .
✅ KULIT TAK MERAH. .
✅ KULIT JADI LICIN. .
✅ TONA SEMAKIN SEKATA. .
✅ JERAWAT TAK SINGGAH! .
.
Thank you ephyraskincareseries!!! I love you so much! 💕
.
Whatsapp 0179152308 utk info produk & pembelian. .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

EPHYRA DIJAMIN SELAMAT TANPA SEBARANG BAHAN TERLARANG!!! .
.
EPHYRA SKINCARE SERIES - ada sabun, ada serum & pelembap telah disahkan SELAMAT oleh KKM dengan setiap satunya didaftarkan. .
.
Bukan tu je, kesemua produk EPHYRA SKINCARE SERIES - menjalani ujian makmal SGS oleh badan bebas yang bertaraf antarabangsa. Alhamdulillah, 100% selamat - tanpa sebarang bahan terlarang, bahan merbahaya & paraben. .
.
Menggunakan ekstrak semulajadi & sangat sesuai untuk semua jenis kulit - EPHYRA SKINCARE SERIES telah membantu beribu-ribu Mangsa Produk Merkuri di luar sana dengan mengembalikan keyakinan & kecantikan kulit wajah mereka. .
.
Korang boleh whatsapp kak zie 017-9152308 untk order,, utk tanye dan poslaju seluruh Malaysia... set promosi RM135 💙💚💛🧡❤️💜💖 Free bekas sabun ephyra! .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

EPHYRA DIJAMIN SELAMAT TANPA SEBARANG BAHAN TERLARANG!!! .
.
EPHYRA SKINCARE SERIES - ada sabun, ada serum & pelembap telah disahkan SELAMAT oleh KKM dengan setiap satunya didaftarkan. .
.
Bukan tu je, kesemua produk EPHYRA SKINCARE SERIES - menjalani ujian makmal SGS oleh badan bebas yang bertaraf antarabangsa. Alhamdulillah, 100% selamat - tanpa sebarang bahan terlarang, bahan merbahaya & paraben. .
.
Menggunakan ekstrak semulajadi & sangat sesuai untuk semua jenis kulit - EPHYRA SKINCARE SERIES telah membantu beribu-ribu Mangsa Produk Merkuri di luar sana dengan mengembalikan keyakinan & kecantikan kulit wajah mereka. .
.
Korang boleh whatsapp kak zie 017-9152308 untk order,, utk tanye dan poslaju seluruh Malaysia... set promosi RM135 💙💚💛🧡❤️💜💖 Free bekas sabun ephyra! .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

EPHYRA DIJAMIN SELAMAT TANPA SEBARANG BAHAN TERLARANG!!! .
.
EPHYRA SKINCARE SERIES - ada sabun, ada serum & pelembap telah disahkan SELAMAT oleh KKM dengan setiap satunya didaftarkan. .
.
Bukan tu je, kesemua produk EPHYRA SKINCARE SERIES - menjalani ujian makmal SGS oleh badan bebas yang bertaraf antarabangsa. Alhamdulillah, 100% selamat - tanpa sebarang bahan terlarang, bahan merbahaya & paraben. .
.
Menggunakan ekstrak semulajadi & sangat sesuai untuk semua jenis kulit - EPHYRA SKINCARE SERIES telah membantu beribu-ribu Mangsa Produk Merkuri di luar sana dengan mengembalikan keyakinan & kecantikan kulit wajah mereka. .
.
Korang boleh whatsapp kak zie 017-9152308 untk order,, utk tanye dan poslaju seluruh Malaysia... set promosi RM135 💙💚💛🧡❤️💜💖 Free bekas sabun ephyra! .
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

📍 7 SEBAB EPHYRA SKIN CARE SERIES BEST!📍
.
✅ MUDAH MERESAP (kurang dari seminit je!)
✅ TAK BERMINYAK.
✅ TAK MELEKIT.
✅ TIADA PARABEN (sesuai untuk semua jenis kulit).
✅ TIADA BAHAN KIMIA, HYDROQUINON, MERKURI (selamat tanpa sebarang penggelupasan kulit).
✅ BOLEH MENCERAHKAN DALAM MASA 9-14 HARI.
✅ PERLINDUNGAN & MERAWAT MENYELURUH (dari dalam sehingga ke luar wajah).
.
Cuba baca sharing @diya.nadia ni... 👍🏼👍🏼👍🏼
.
.
satu yang kak fink suka tentang produk Ephyra, bila pakai kulit TAK BERMINYAK! .

baik Ephyra Skin Nano mahupun produk terbaru Ephyra Skin Snow tu pun sama..tak berminyak.. memang selesa bila pakai..kalau berminyak, kita pun tak selesa kan? rasa rimas rimas jer..yang ni tak..kak fink highly recommended .

lepas solat terus boleh ratakan ke muka dan ianya akan menjadikan kulit dalam keadaan lembab..korang dah cuba belum? 😘💝 .

senang nak bawa ke mana mana..tunggu review dari kak fink ok 😍 .

#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #MommyBlogger #ParentingBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom

Skincare yg terbaik akan memelihara kulit terlebih dahulu dan dlm masa yg sama, memulihkan.. Bukannya seminggu terus MEMUTIHKAN! Itu bukan memulihkan tapi memudaratkan, sebab kulit dah terhakis dari dalam. Pernah dgr muka breakout? Inilah sebabnya. Kulit muka terhakis.
.
.
Kalau pilih Ephyra, jgn expect utk putih seminggu. Sbb Ephyra bukan bahan kimia. Tp kalau tujuan utk dpt kulit yg sihat n cantik, Ephyra pilihan terbaik. Pemulihan kulit akan amik masa dalam tempoh 1- 3 minggu bergantug pd keseriusan masalah kulit tu sendiri
.
Ephyra skincare hanya menggunakan bahan yang natural, mmg ia akan amik sedikit masa - bukan hari ni pakai esok terus clear ya sayang2 semua.
.
Ramai yg tanya..
Kenapa EPHYRA SKINCARE tiada krim siang malam atau krim kunyit ?
Kenapa krim ephyra skin snow warna dia putih? Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk lain?
.
Produk ephyra skincare ni bukan produk peeling ya.. So mmg tiada penggelupasan langsung.
Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat.
.
.
Ephyra Skin Care ni siap ada clinical test dari lab tau.. Proven berkesan & Clinically tested. Bukan main krim kilo - kilo repack rebrand tu ya
.
So kalau korang ada pakai produk yg mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yg janji kulit jadi flawless putih gebu mcm artis korea tu mmg sangat2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care.. Mmg x bagus sebab nnti bila dia campur antara produk yg kuat chemical & produk natural kulit muka akn naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau produk tu yg ada paraben pun tak boleh, apatah lg mercury dan hydroquinone.. .
.
Now we are having promotions. Ephyra Skincare hanya RM135 (Np: RM155)
.
Dapatkan dari dealers yg sah @ whatsapp kak zie 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

Skincare yg terbaik akan memelihara kulit terlebih dahulu dan dlm masa yg sama, memulihkan.. Bukannya seminggu terus MEMUTIHKAN! Itu bukan memulihkan tapi memudaratkan, sebab kulit dah terhakis dari dalam. Pernah dgr muka breakout? Inilah sebabnya. Kulit muka terhakis.
.
.
Kalau pilih Ephyra, jgn expect utk putih seminggu. Sbb Ephyra bukan bahan kimia. Tp kalau tujuan utk dpt kulit yg sihat n cantik, Ephyra pilihan terbaik. Pemulihan kulit akan amik masa dalam tempoh 1- 3 minggu bergantug pd keseriusan masalah kulit tu sendiri
.
Ephyra skincare hanya menggunakan bahan yang natural, mmg ia akan amik sedikit masa - bukan hari ni pakai esok terus clear ya sayang2 semua.
.
Ramai yg tanya..
Kenapa EPHYRA SKINCARE tiada krim siang malam atau krim kunyit ?
Kenapa krim ephyra skin snow warna dia putih? Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk lain?
.
Produk ephyra skincare ni bukan produk peeling ya.. So mmg tiada penggelupasan langsung.
Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat.
.
.
Ephyra Skin Care ni siap ada clinical test dari lab tau.. Proven berkesan & Clinically tested. Bukan main krim kilo - kilo repack rebrand tu ya
.
So kalau korang ada pakai produk yg mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yg janji kulit jadi flawless putih gebu mcm artis korea tu mmg sangat2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care.. Mmg x bagus sebab nnti bila dia campur antara produk yg kuat chemical & produk natural kulit muka akn naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau produk tu yg ada paraben pun tak boleh, apatah lg mercury dan hydroquinone.. .
.
Now we are having promotions. Ephyra Skincare hanya RM135 (Np: RM155)
.
Dapatkan dari dealers yg sah @ whatsapp kak zie 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

Skincare yg terbaik akan memelihara kulit terlebih dahulu dan dlm masa yg sama, memulihkan.. Bukannya seminggu terus MEMUTIHKAN! Itu bukan memulihkan tapi memudaratkan, sebab kulit dah terhakis dari dalam. Pernah dgr muka breakout? Inilah sebabnya. Kulit muka terhakis.
.
.
Kalau pilih Ephyra, jgn expect utk putih seminggu. Sbb Ephyra bukan bahan kimia. Tp kalau tujuan utk dpt kulit yg sihat n cantik, Ephyra pilihan terbaik. Pemulihan kulit akan amik masa dalam tempoh 1- 3 minggu bergantug pd keseriusan masalah kulit tu sendiri
.
Ephyra skincare hanya menggunakan bahan yang natural, mmg ia akan amik sedikit masa - bukan hari ni pakai esok terus clear ya sayang2 semua.
.
Ramai yg tanya..
Kenapa EPHYRA SKINCARE tiada krim siang malam atau krim kunyit ?
Kenapa krim ephyra skin snow warna dia putih? Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk lain?
.
Produk ephyra skincare ni bukan produk peeling ya.. So mmg tiada penggelupasan langsung.
Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat.
.
.
Ephyra Skin Care ni siap ada clinical test dari lab tau.. Proven berkesan & Clinically tested. Bukan main krim kilo - kilo repack rebrand tu ya
.
So kalau korang ada pakai produk yg mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yg janji kulit jadi flawless putih gebu mcm artis korea tu mmg sangat2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care.. Mmg x bagus sebab nnti bila dia campur antara produk yg kuat chemical & produk natural kulit muka akn naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau produk tu yg ada paraben pun tak boleh, apatah lg mercury dan hydroquinone.. .
.
Now we are having promotions. Ephyra Skincare hanya RM135 (Np: RM155)
.
Dapatkan dari dealers yg sah @ whatsapp kak zie 017-9152308
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

EPHYRA SBG SUPPLEMENT TAMBAH SUSU BADAN? .
.
Susu badan sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi. Terutama dalam merangsang perkembangan fizikal dan minda bayi.
.
.
EPHYRA membantu dengan gabungan 9 bahan anti-oksida yg sgt bagus dan berkhasiat dngan menyeimbangkan hormon dalam badan. .
.
Apabila hormon stabil, secara tak langsung body akan merembeskan hormon prolaktik supaya susu lebih banyak. .
.
Ibu-ibu yg dah mencuba minum EPHYRA memang confirm puas hati & terus maintain dgn EPHYRA.
.
Ephyra Collagen 30 Sachet PROMOSI RM140
Free shaker dan free poslaju ❤️❤️❤️❤️
.
Whatsapp 0179152308 utk info dan order.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

EPHYRA SBG SUPPLEMENT TAMBAH SUSU BADAN? .
.
Susu badan sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi. Terutama dalam merangsang perkembangan fizikal dan minda bayi.
.
.
EPHYRA membantu dengan gabungan 9 bahan anti-oksida yg sgt bagus dan berkhasiat dngan menyeimbangkan hormon dalam badan. .
.
Apabila hormon stabil, secara tak langsung body akan merembeskan hormon prolaktik supaya susu lebih banyak. .
.
Ibu-ibu yg dah mencuba minum EPHYRA memang confirm puas hati & terus maintain dgn EPHYRA.
.
Ephyra Collagen 30 Sachet PROMOSI RM140
Free shaker dan free poslaju ❤️❤️❤️❤️
.
Whatsapp 0179152308 utk info dan order.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

EPHYRA SBG SUPPLEMENT TAMBAH SUSU BADAN? .
.
Susu badan sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi. Terutama dalam merangsang perkembangan fizikal dan minda bayi.
.
.
EPHYRA membantu dengan gabungan 9 bahan anti-oksida yg sgt bagus dan berkhasiat dngan menyeimbangkan hormon dalam badan. .
.
Apabila hormon stabil, secara tak langsung body akan merembeskan hormon prolaktik supaya susu lebih banyak. .
.
Ibu-ibu yg dah mencuba minum EPHYRA memang confirm puas hati & terus maintain dgn EPHYRA.
.
Ephyra Collagen 30 Sachet PROMOSI RM140
Free shaker dan free poslaju ❤️❤️❤️❤️
.
Whatsapp 0179152308 utk info dan order.
.
#Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni

“2 MINGGU SAYA ISTIQOMAH GUNA EPHYRA - Kulit yg rosak tu makin lama makin pulih!” .
.
EPHYRA SKINCARE SERIES diformulasikan dari bahan semulajadi yg bertindak lembut pd kulit untuk membaik pulih secara dalaman. .
.
Untuk mereka yg kulit kering, EPHYRA SKIN NANO & EPHYRA SKIN SNOW membantu baiki kulit wajah, lembapkan kulit & melindungi dari sinaran matahari.
.
.
Nak tanye tentang ephyra? Harga promosi set skincare RM135 free soap case dan free poslaju 💚❤️💚❤️
.
Wasap kak zie 017-9152308 untuk order dan prtanyaan.
.
.
☎Call/Whspp/Msgger:
✔kak zie 017-9152308
✅ www.wasap.my/60179152308
.
.
🏢Blh dtg terus cod di:
✔SK PASIR PANJANG
KUALA TERENGGANU
.
.
🚕Cod area Marang, Kemaman, K. Nerus & K.Trg
🚐Poslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak
🚉Pos KTMB seluruh Singapore
.
.
#ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers

Most Popular Instagram Hashtags