[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#PerformanceDrink

MOST RECENT

Apa itu Performance Drink Shaklee..?⠀

✔️ Serbuk elektrolit berperisa oren semulajadi.⠀

✔️ Menyokong hidrasi secara optimim.⠀

✔️ Memberi tenaga berpanjangan.⠀

✔️ Sesuai untuk mereka yg berpuasa, atlet, bekerja di luar @ bawah panas terik, ibu menyusu & sesiapa sahaja.. ⠀

✔️Semua peringkat umur. Termasuk Kanak-kanak..⠀

Performance Shaklee sangat membantu ketika berpuasa. Kurang rasa dahaga & letih.. ⠀

Dan yang penting lebih bertenaga sepanjang Ramadhan, lebih-lebih lagi d gabungkan pengambilan ESP .. 👍🏼👍🏼⠀

Nak cuba..? Boleh watsap ai cecepat okehh.. ⠀

[[ +6010.934.9360 ]]⠀
[[ +6010.934.9260 ]]⠀

#shaklee #performanceshaklee #performancedrinkshaklee #performancedrink #setramadhanshaklee #ramadhanshaklee #ramadhan #setpuasashaklee #energybooster #atlet #ahlisukan #sukan

Rahsia Muda 10 Tahun Kak Moon Terbongkar!😱 Tips yang Kak Moon share dia buat secara konsisten, tak perlu rawatan beauty spa sampai beribu ribu ringgit!
1. Konsisten amalkan vitamin organik, ikut panduan cara makan yang betul dan berkesan
2. Ikut aturan step by step dari mula detoks, vitamin untuk kulit cantik dan sihat, paling penting jugak guna skincare yang organik #youthskincare

3. Live a healthy lifestyle. Exercise. Kak Moon amalkan jogging dan topup energy dengan #PerformanceDrink
4. Kesannya!! Kak moon cerita dia jugak berjaya kurus dengan #Omega & #Cinch
Fuhh fuhh Kak Moon baru kongsi sikit rahsia dia.
Tahniah Kak Moon! Terbaik! #ShakleeEffect Kak Moon.

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Kak Mimo ya.⤵️ Jom order supplement beyond organic!
Halal selamat berkesan tanpa was2.🤗 Boleh laju2 klik link tersebut untuk dapatkan info lebih tepat dan padat untuk anda.👇🏻 http://nurshamimisaad.wasap.my/

.
PERFORMANCE DRINK merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA kerana TIDAK ADA KARBONAT dan kandungan GULA YANG SANGAT MINIMA
.
Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.
.
.
Beberapa golongan di bawah ini disarankan untuk mengambil Performance Drink:
.
🍹Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah)
🍹Ibu yang menyusukan anak
.
🍹Mereka yang aktif bersukan
🍹Mereka yang kurang minum air
.
🍹Mereka yang berpuasa
🍹Mereka yang kerap sakit kepala
.
🍹Mereka yang kurang sihat (demam, selsema dsb)
🍹Kanak-kanak yang demam
🍹Mereka yang gemar minuman isotonik (alternatif yang lebih sihat)
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#performancedrink #performancedrinkshaklee #sahurdenganshaklee #sahurdenganperformancedrink #energy #energybooster #gym #workout #active #isotonic #tambahtenaga #shaklee #shakleejohor #shakleeonline #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang

ATASI MASALAH KEPUTIHAN DGN ALFAFA SHAKLEE😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

ATASI MASALAH KEPUTIHAN DGN ALFAFA SHAKLEE😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

ATASI MASALAH KEPUTIHAN DGN ALFAFA SHAKLEE😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

ATASI MASALAH KEPUTIHAN DGN ALFAFA SHAKLEE😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

ATASI MASALAH KEPUTIHAN DGN ALFAFA SHAKLEE😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

ATASI MASALAH KEPUTIHAN DGN ALFAFA SHAKLEE😊

Assalamualaikum semua... ada tak sis semua yg mengalami KEPUTIHAN TERUK, KELETIHAN, KULIT SENSITIF, BERAT BADAN BERLEBIHAN, SUSU BADAN KURANG DLL... ok meh sis nak share story BEST ni..nak selesaikan masalah ni senang sahaja dgn #ALFAFASHAKLEE.... antara HOT SELLER OKEYH!
.
Jom sis share kebaikan Alfafa ni... mesti korang akan sgt teruja nak mencuba:: BUANG TOKSIN CUCI HATI
🌿Mencuci hati,darah dan usus-makanan yag sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid,menhilangkan toksin dari badan,membersihkan hati,kolon ,darah dan mencantikkan kulit dan otot
.
PENAWAR ALAHAN DAN KULIT SENSITIF
🌿Melawan alahan-memperbaiki keadaan kulit dan hidungsensitif,kurap,bau badan dan ulat air(athlete's foot) dengan berkesan.
.
PEMBEKAL TENAGA & MILKBOOSTER
🌿 Melegakan keletihan-melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit. Alfafa juga adalah milkbooster terbaik utk ibu2 yg menyusu badan! .
ANTI KANSER
🌿Melawan tumor-memakan 30-50tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
.
BUANG LEMAK ANTI STROK DAN DARAH TINGGI - SET KURUS BEST
🌿Mnyingkirkan lemak dan kolesterol-kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfafa akan menghapuskan lemak,mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi.hanya alfafa sahaja mengandungi saponim,seperti pan yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
Yang belum ada alfafa complex shaklee cepat2 grab sblum promo habis. Rugi sangat2 lh sapa Yang tak grab. Banyak kelebihan alfafa..
Nk order???
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian:

WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

SENGGUGUT? PERIOD TAK TERATUR? PMS TERUK? JERAWAT SEBAB HORMON?
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, Irine highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
Dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul di nombor tertera☺
.
Aira Ismail
Your MOST WANTED DISTRIBUTOR
013-6612724

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *Merawat Ruam Bayi dgn Cepat
*Merawat Kesan Lecur
*Mengubat Tumit pecah / kasar
*Menghilangkan parut  Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? 🍬Melembutkan kulit / tumit kasar
🍬Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
🍬Menghilangkan luka dan merawat eczema
🍬Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🍬Merawat kulit gatal
🍬Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🍬Losyen harian untuk kulit kering
🍬Krim urut badan lenguh
🍬Merawat kesan luka melecur
🍬Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jum dapatkan SEKARANG!!Krim nii memang LAKU KERAS tau !! Terutamaa Berkesan utk Ruam Anak anak taw!
Untuk pertanyaan mengenai produk-produk SHAKLEE/Pembelian, ATAU;

Berminat untuk MENJANA INCOME melalui SHAKLEE (join membership), boleh contact Qaseh melalui link Whatsapp di bawah :
WHATSAPP |0136293757
www.wasap.my/+60136293757
.
Your Most Eligible SID 😉
SID Qaseh
#qasehshakleejourney
IG & FB PAGE | @qasehijabstyles | Qasehijabstyles Boutique | Qaseh Beauty Shop
.
#jerawat #skincare #natural #supplements #vitamin #esp #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleekajang #shakleeKL
#setkurusshaklee #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #performancedrink #alfafa #ostematrix #collagenpowder #setgainweight #setresdung #vivix #skincareshaklee #vitaminC #omegaguard

www.wasap.my/60136293757

Nak terus ke Kedai Shaklee Qaseh, jom klik link di bawah:  https://www.facebook.com/qasehbeautyshoppee/

THANK YOU! HAPPY SHAKLEE!

Most Popular Instagram Hashtags