#PerformanceDrink

MOST RECENT

Fika suka share pasal VIVIX sebab Fika ada testimoni paling dekat iaitu mama Fika sendiri 😘😘
.
.
Dulu ma ada TENDON kat jari. ma langsung tak boleh genggam & jari ma jd sangat tegang. nak pegang pen pun susah. sakit jangan cakapla kan..alhamdulillah asbab makan VIVIX banyak sgt nampak improvement pada ma. sekarang dh blh genggam slow2 & jari dh semakin lembut.
.
.
Then, since ma ambil VIVIX bacaan DARAH & bacaan BUAH PINGGANG ma turun & cantik maintain je.7 alhamdulillah sgt.💗💗💗
.
.
APA VIVIX NI SEBENARNYA?
.
.
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
.
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
. .
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
.
🍇 MUSCADINE GRAPES
.
.
✔ Muscadine Grape ialah satu spesies anggur yang sangat unik kerana ia mengandungi lebih 1 (satu) kromosom dari tumbuhan biasa, iaitu 20 kromosom.
merupakan
✔ Kelebihan ini menjadikan ia spesis anggur yang paling kaya dengan POLIFENOL (satu bahan penting yang sangat baik untuk kesihatan terutamanya untuk pencegahan kanser).
✔Asid Ellagik yang tinggi yang membantu untuk menghentikan tindakan kimia penyebab kanser. Ia mempunyai sifat anti-mikrob dan anti-virus.
.
.
🍆 PURPLE CARROT
.
.
✔ Mengandungi sumber antioksida yang MUJARAB iaitu antocianin (yang menyebabkan warna merah menyala, ungu atau biru pada buah)
✔Antocianin membantu untuk antioksidan, anti-radang, anti mikrob dan juga anti kanser.
✔Ia juga sangat baik untuk kesihatan saluran darah, platlet, dan lipoprotein yang penting untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.
.
.
🍒ELDERBERRY
.
.
✔ Elderberry turut kaya dengan kandungan Antocianin yang membantu untuk antioksidan, anti-radang, anti mikrob dan juga anti kanser. ✔ Ia juga sangat baik untuk kesihatan saluran darah, platlet, dan lipoprotein yang penting untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.
.
.
WhatsApp ,
Fika | 017 873 2674
Fika | 017 873 2674
Fika | 017 873 2674

Assalamualaikum & hye!
.
.
Korang tahu tak yang sebenarnya selain daripada bancuh dengan air macam biasa, Performance Drink nih pun sedap tau kalau dibuat POPSICLE!🤤🤤🤤
.
.
Nak lagi kreatif korang boleh letakkan sekali potongan buah-buahan kat dalam tu, lagi nice. Anak-anak pun mesti laju je makan nanti😍
.
.
Performance Drink nih kebaikan dia ialah dapat mengekalkan bendalir dalam badan. Dia bagi badan kita rehidrated. Siapa yang belajar sains tu mesti faham apa maksud ISOTONIK kan? Haa, Performance Drink nih one of minuman isotonik la👍🏻
.
.
Kalau nak order whatsapp jer nisa okay? .
.
WASAP 0199973206
Nisa Shaklee
.
.
#performancedrink #minumanisotonik #isotonik #popsicles #popsicle #orangejuice #rehidrasi #dehidrasi #minumanrehidrasi #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia

AKAK LAIN SANGAT SEKARANG! .
Semalam lepas habis seminar, ada sorang leader datang jumpa mizah,
.
“Kak mizah, hany dah lama nak tanya tapi lupa. Boleh tak hany nak gambar testimonial kak mizah?”
.
Mizah pun kata ambil je lah takyah tanya pun takpe, Spectacular jugak semua pun.huhu.
.
Lepas tu dia cakap lagi,
.
“Memang lain kak mizah sekarang. Hany pernah tengok akak yang dulu. Sekarang kulit akak memang dah improve sangat”.
.
Ok blushing terus.☺️
.
Syukur sangat mizah pilih untuk betul2 jaga kesihatan kulit mizah sekarang. Tak ada lah flawess gila2 tapi memang lain banyak sangat dah dari dulu. Yang penting tak filter pun tak apa 🙈
.
Mizah berterima kasih kat dua benda sebenarnya. .
COLLAGEN POWDER untuk jaga kulit mizah dari dalam. .
YOUTH SKINCARE untuk penjagaan kulit dari luar. .
Korang yang dah lama tercari2 something untuk kulit korang kan, please try these two.
.
Worth your money and very good for your skin inshaAllah.💞
.
Nak best price and consultations? .
Meh whatsapp mizah tau! I will help you.
.
Nurhamizah Mohd Murshid
Founder of Brilliant
Leader in Spectacular
.
COD around KL/Selangor once in a while.
COD Sg Petani/ Merbok/ Bertam/ Seberang Jaya/ Butterworth everyday.
POSTAGE everyday.
.
📲 http://mizamurshid.wasap.my/
.
📲 http://mizamurshid.wasap.my/
.
#espshakleesgpetani
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#lecithinshaklee
#omegaguardshaklee
#mealshakeshaklee
#bcomplexshaklee
#setpuasashaklee
#glacomplexshaklee
#performancedrinkshaklee
#performancedrink
#collagenshaklee
#kolagenshaklee
#mizahshaklee
#alfalfashaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#shakleekualalumpur
#promovitcshaklee
#shakleesgpetani
#promosivitamincshaklee
#vitaminc
#kulitcantik
#vitamincberkesan
#vitamincpalingjimat
#kulitcerah
#cerahkankulit
#shakleebertam
#shakleecheras

ESP COMBINATION YANG SANGAT HOT!!!!! Hot selling!! ESP sgt meletopsss!! Lagilah meletops bila digabungkan dengan vitamin Shaklee yang lain..PERCAYA TAK?
ESP ni multipurpose, ia sesuai utk pelbagai purpose juge.. no wonderlah ESP dah jadi kesukaan ramai.

So, here you are!! Pek kombo ESP pada harga SPECIAL + EXTRA utk customerss tersyg! Boleh roger2 utk info lanjut!!
===================================== ESP + Performance Drink: kekal bertenaga dan hidrat sepanjang masa.

ESP + GLA Complex: Membantu masalah sukar hamil, period tidak teratur, membantu kecutkan cysts & baik utk kulit especially jerawat!! ESP + Alfalfa Complex: menjadikan payudara anjal dan milk booster famous.

ESP + Vita-E Complex: menjadikan kulit bebas cela, kurangkan kedutan dan jerawat!

ESP + Vita-Lea Iron Formula: utk kesihatan optimum & memberi tenaga!

ESP + vita c: Menyembuhkan luka bersalin atau pembedahan & mencegah rambut dari keguguran

ESP + OsteMatrix: mengurangkan sakit kepala, sakit pinggang dan tulang.

ESP + OmegaGuard: Bagus untuk perkembangan otak bayi dlm kandungan, mengurangkan kolestrol, & juga untuk Slim!! ESP + Lecithin: Mengembalikan bentuk badan selepas bersalin dengan membakar lemak (Badan akan kembali ramping)! Aini 0139420819 ❤

#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagram #ajimaura #aurainstagaram

Fika suka share pasal VIVIX sebab Fika ada testimoni paling dekat iaitu mama Fika sendiri 😘😘
.
.
Dulu ma ada TENDON kat jari. ma langsung tak boleh genggam & jari ma jd sangat tegang. nak pegang pen pun susah. sakit jangan cakapla kan..alhamdulillah asbab makan VIVIX banyak sgt nampak improvement pada ma. sekarang dh blh genggam slow2 & jari dh semakin lembut.
.
.
Then, since ma ambil VIVIX bacaan DARAH & bacaan BUAH PINGGANG ma turun & cantik maintain je.7 alhamdulillah sgt.💗💗💗
.
.
APA VIVIX NI SEBENARNYA?
.
.
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
.
.
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
. .
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
.
🍇 MUSCADINE GRAPES
.
.
✔ Muscadine Grape ialah satu spesies anggur yang sangat unik kerana ia mengandungi lebih 1 (satu) kromosom dari tumbuhan biasa, iaitu 20 kromosom.
merupakan
✔ Kelebihan ini menjadikan ia spesis anggur yang paling kaya dengan POLIFENOL (satu bahan penting yang sangat baik untuk kesihatan terutamanya untuk pencegahan kanser).
✔Asid Ellagik yang tinggi yang membantu untuk menghentikan tindakan kimia penyebab kanser. Ia mempunyai sifat anti-mikrob dan anti-virus.
.
.
🍆 PURPLE CARROT
.
.
✔ Mengandungi sumber antioksida yang MUJARAB iaitu antocianin (yang menyebabkan warna merah menyala, ungu atau biru pada buah)
✔Antocianin membantu untuk antioksidan, anti-radang, anti mikrob dan juga anti kanser.
✔Ia juga sangat baik untuk kesihatan saluran darah, platlet, dan lipoprotein yang penting untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.
.
.
🍒ELDERBERRY
.
.
✔ Elderberry turut kaya dengan kandungan Antocianin yang membantu untuk antioksidan, anti-radang, anti mikrob dan juga anti kanser. ✔ Ia juga sangat baik untuk kesihatan saluran darah, platlet, dan lipoprotein yang penting untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.
.
.
WhatsApp ,
Fika | 017 873 2674
Fika | 017 873 2674
Fika | 017 873 2674

"Vit C Shaklee mahal, saya makan vit c brand XYZ baru rm50." "murahnye! berapa biji sebotol tu?" "30biji" "ooo Shaklee punya 180bj untuk 6bulan tak sampai RM100 pon. Siap ada technology sustained release lagi. Mahal ke ek?"
😂😂😂😂 Bulan ni lagi rendah harganya.
Promotion kan?
Jom grab.
0139420819

#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagram # ajimaura #aurainstagaram

Testimoni Set Slimming Shaklee .
1. BAKAR 🔥🔥
- OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan


2. BUANG 💩💩
- HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan


3. BINA 💪🏼💪🏼
-ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! •

Aini 0139420819
#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagram #ajimaura #aurainstagaram

It’s so important to fill your body with proper nutrients to feel energized throughout the day. Too often I used to order in junk food that made me feel sluggish and unwilling to work. Drink plenty of water and throw in some kale or spinach shakes!

Ramai gila tegur kakak cantik harini.
Ada yg cakap sampai pandang dua kali😂

Ya Allah..perasan kejap.
Korang tahu kan kakak mengandung ni banyak jerawat naik.
Tapi nasib baik tak berparut.
Helok je naik kemudian surut.

Hydration is the key💟
Thats why i love #performancedrink and #vitalea

Give your skin and body the nutrition they need, you wont need such a heavy make up to run the day😂

FULL SET IBU HAMIL

1.ESP
🌷Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan.
🌷Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik.
🌷ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik.
.
2. B Complex 🌷Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi.
🌷Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil.
Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil.
.
3. Vitalea With Iron Formula 🌷Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’.
🌷Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah.
.
4. Sustained Release Vita-C 🌷Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’.h vitamin C shaklee mempunyai teknologi “Sustained Release” dimana dengan adanya teknologi ini, hanya 100gm vitamin C akan dilepaskan setiap 1jam.
1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C.
🌷 penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan
.
5. Ostematrix 🌷Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium.
🌷Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari.
.
6. Omega Guard 🌷Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune bayi dan elak eczema selepas kelahiran bayi.
.
Aini 0139420819 <3
.

#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagram

Antara BEST SELLING SUPPLEMENT SHAKLEE. Setiap bulan memang ramai yang mencari VITAMIN C ni.
.
Antara kebaikan Vitamin C SHAKLEE ialah :
❄Merangsang pembentukan kolagen
❄Membantu meningkatkan sistem imun ❄Mencerahkan kulit
❄Melambatkan penuaan
❄Mengawal masalah kulit berminyak
❄Mengatasi masalah insomnia
❄Memcegah penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema
❄Membantu melindungi badan dari radikal bebas
.
.
Aini 0139420819<3

#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagram #ajimaura #aurainstagaram .

KELEBIHAN ESP : .
🎀 Mengecutkan jerawat
🎀 Mengembalikan wajah berseri
🎀 Menghilangkann wajah kusam
🎀 Memberikan tona kulit yang sekata
🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah
🎀 Milk & Energy Booster
🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)
🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak
🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)
🎀 Ikhtiar hamil
🎀 Menguatkan rambut
🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)
🎀 Memberikan kulit halus dan mulus
🎀 Menganjalkan payudara dan punggung
🎀 Mengelakkan gastrik
🎀 Melembapkan kulit
🎀 Sesuai untuk kulit eczema
.

Aini 0139420819 <3
.

#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagram # ajimaura #aurainstagaram

ESP – Soy Protein Isolate Powder (850g)
✅Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi.
✅Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.
✅Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung.
✅Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.
✅Membantu membaiki sel sel kulit agar lebih cerah, licin tanpa parut dan menegangkan kulit .
.
Aini 0139420819 <3
.
#CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleealorsetar #pengedarshakleejitra #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok #terapiinstagaram #ajimaura #aurainstagaram

PROMO VITAMIN C! .
Mizah sukaaa sangat promo ni tau.
.
Bukan sahaja sebab kesannya yang sangat bagus untuk,
🌹 Kecantikan.
🌹 Pemulihan luka.
🌹 Kurangkan jerawat.
🌹 Cerahkan kulit.
🌹 Kurangkan simptom alergik rhinitis/ resdung.
🌹 Tingkatkan sistem imun.
🌹 Kurangkan risiko gusi berdarah.
.
Tapi sebab harga PROMO tengah jimatttt sangat ni mashaAllah. Serius memang rendah dari harga jualan biasa.😍
.
Dah lah sebotol tahan sampai 6bulan.
2 botol tahan setahun.
3 botol tahan setahun setengah! .
Yang pasti expired nya mesti lah lambat lagiii.
.
Tak perlu beli 3-3 untuk korang untuk promo ni, cukup dengan ajak lagi 2org kawan grab harga super jimat ni then settle! 😘
:
Jom korangggg. Hehe.
.
Whatsapp mizah sekarang tau!
.
Risau promo hot selling ni satgi low in stock menangis bucu katil kang.🙈
.
📲 http://mizamurshid.wasap.my/
.
📲 http://mizamurshid.wasap.my/
.
#espshakleesgpetani
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#lecithinshaklee
#omegaguardshaklee
#mealshakeshaklee
#bcomplexshaklee
#setpuasashaklee
#glacomplexshaklee
#performancedrinkshaklee
#performancedrink
#collagenshaklee
#kolagenshaklee
#mizahshaklee
#alfalfashaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#shakleekualalumpur
#promovitcshaklee
#shakleesgpetani
#promosivitamincshaklee
#vitaminc
#kulitcantik
#vitamincberkesan
#vitamincpalingjimat
#kulitcerah
#cerahkankulit
#shakleebertam
#shakleecheras

Most Popular Instagram Hashtags