#Penang

MOST RECENT

Click on my link for more fun travel stories.

Being in Penang was like being a in different world after Thailand, Cambodia and Laos. They all had roughly the same feel. Malaysia gave me new eyes and a breath of fresh air. I wanted to stay in Penang for a month.
#malaysia #malay #malaysia🇲🇾 #malaypretty #malaysian #malaysianbeauty #penang #penangtoday #penangmalaysia #penangtrip #penangphotography #penangphotographer #penangstreet #lanterns #red

Dessert... pumpkin with sago and peanut paste... just nice! #dessert #instadessert #instafood #sweet #penang #tgif #food #penang #night #delicious

Popia cheese czeezy lemak berkrim
X moh speaking banyak 😛😛
Meme dh molek sedak 😁😁
Must try
Should try
Super delicious
Rm15
Sebalang

Tq agent #wangsamaju

@tartnenas_byputrihanglipur
Ingin mengajak u olls berniaga
Mencari agent or dropship jugak
X pedas sangat tapi crunchy
Kudap2 tgk movie tgh driving
Ubat ngantuk.. #popiacheese
#kudapkudap
#hukm
#hkl
#nanding
#pavilionkl
#bukitbintang
#lrt
#mrt
#sayajualmurah
#kualalumpur
#wondercheeseMalaysia
#klcc
#pahang
#selangor
#Melaka
#Perak
#kedah
#kualalumpur
#Penang
#jb
#kelate
#sabah
#sarawak

Nak COD blh jumpa dimana2 stesen lrt mrt or monorail

Looking for #agent jugak

DM or whatapp 01137059243.

Assalamualaikum.
Tempahan utk homestay hj Omar bulan October di buka sekarang.

Apartment 3 bilik , aircond di master bedroom. 24 hours security , parking dan seaview (menghadap Penang Bridge).
WA admin 019-494.8977

Harga semalam ;
RM200
Peak season RM220

#penanghomestay
#penangtrip
#holiday
#jjcm
#cuticutimalaysia #penangtrip #penang #homestaymuslim #homestaybersih #budgetholiday #cutisekolah

Had a nap, woke up, pulled the curtains back and I was just in time to see this #sunset #Penang #Malaysia #travels #weekendaway #asia

Headache on getting a place for teambuilding with your colleagues while you are in Penang?🤔 YES? 😀 No doubt, Escape will be your best choice ever to have fun and build up your own team spirit by participate in various adventurous and challenging activities.

#travel #travelasia #malaysia #malaysiatrulyasia #penang #penangisland #penangtrip #penangmalaysia #penangtourism #explore #exploretheworld #exploremalaysia #wonderful #wonderfulplaces #wonderfuldestination #adventure #team #teamspirit

George Town Penang Malaysia.
.
.
Buat kamu pecinta traveling dan seni tentu tak boleh melewatkan tempat yang satu ini saat melancong ke Pulau Penang Malaysia. Tempat ini adalah Mural Street Art Penang yang berada di George Town.
.
.
Kawasan bersejarah ini dihiasi dengan lukisan-lukisan unik dan menarik. Mural tersebut merupakan karya seniman Lithuania, Ernest Zacharevic. Tembok tua yang terkesan kumuh atau bangunan dengan cat berwarna polos disulap menjadi tempat yang sangat artsy oleh dirinya.
.
.
Lukisan mural yang unik dan cantik ini bisa kamu temui di George Town ya, tepatnya lagi di Muntri Street, Weld Quay, Lebuh Leith, Armenian Street, Ah Quee Street dan banyak lagi 😊😊.
.
.
Location : Penang - Malaysia

#zackamega #travelblogger #penang #malaysia #asia

ARSYA SERUM.
Rawat Jerawat/Jeragat/Sunburn.
.
Selamat tinggal pada 👇👇👇
❌Blackhead
❌Pori Terbuka
❌Kulit Berminyak
❌Kulit Kering
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
hakak nak bagi harga takyah tunggu gaji pon boleh beli ni
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatapps link di bio / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#serumwajah#blouse#serumviral#serummurah#dyxy#malaysia#muamalaysia#serumbotox#blousemurah#pinklady#Perlis#PulauPinang#Sabah#Sarawak#Selangor#Terengganu#KualaLumpur#Labuan#Putrajaya#klate#penang#kedahdarulaman#TanjungKarang#AlorSetar#Langkawi#KotaBharu#PasirMas#GuaMusang#sabun#arsyabeaute

🔥🔥 ATTENTION GAISSS 🔥🔥
.
AWAK TAHU TAK? Flawless capsule tak sama dengan produk whitening supplement lain tau sebab flawless capsule ni cara die proses dan bertindak untuk mencerahkan kulit tu berbeza. .
.
💛Flawless capsule bertindak mencuci darah kotor untuk kecantikkan kulit tapi yang istimewanya,flawless capsule be tindak mencuci darah kotor dari bawah saluran kulit.
.
💛Sebab tulah,bila amalkan flawless capsule kulit awak akan cantik putih sampai pink tau. Tarik je hidung nampak darah mengalir pinkish. Tekan je kulit dada nampak darah pinkish mengalir. Fuhhh! Hebat gila 💥
.
🤩FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 .
WHATSAPP 0109004295
.
#putihkorea #ubatjerawat #tatiskincare #ubatputih #boosterwhitening #whiteningpills #boosterskin #mylabskincare #sayajualprodukkecantikan #pemborongkosmetik #malaysia #kelantan #penang #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudoll

PROMOSI PELAMIN BAWAH RM300 SAHAJA !!!!! SIAP PASANG FREE CAJ TRANSPORT 😍😍😍 Nak cari pelamin cantik tapi harga murah? Risau belum jumpa pelamin cantik tapi harga semua mahal?? Nak berjimat tapi teringin majlis bahagia ada pelamin berseri2 macam pengantin dia. Lekaihhh mai tempah.. Mana nak dapat pelamin murah dan cantik, xda caj transport lagi gaisss.. Yang penting FREE CAJ TRANSPORT, FREE PEMASANGAN, FREE BUNGA TANGAN, FREE BANTAL TANGAN, FREE PROPS !! Kami menyediakan servis pemasangan pelamin termurah di kawasan Alor Star / Pendang / Sungai Petani/ Bertam/Gurun/ Jeniang/ Bkt Selambau/ Kepala Batas /Butterworth / Perai.

Whatsapp sis naa untuk tau coverage area ampa ! 😘 😍😍😍 Rugiii kalau tak mai whatsapp kami.. Pelamin kami bukan D.I.Y. (do it yourself) ya.. Kami pasangkan untuk anda semua di majlis pertunangan/pernikahan/persandingan/hari jadi/ lain2 event.

Whatsapp kami untuk details dan deko majlis hangpa nahh 😘
www.wasap.my/60102543545

#minipelamin #murah #minipelaminkedah #pelaminkedah #pelaminkedahmurah #pelaminmurahkedah #pelaminmurahpenang #minipelaminmurah #pelaminrm100 #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelamintermurahkedah
#pelamintermurahpenang #pelaminbajet #pelamincantik #pelaminnikah #pelaminanakad #pelaminsanding #pelaminmini #pelaminmalaysia #sungaipetani #penang

Two of our favorite street arts in Georgetown. We can just sit there and stare at them for a while. The facial expressions are so real and emotional. 🎨

#streetart #georgetown #streetarts #penangisland #penang #girlonthebicycle #sisterandbrotheronswing #malaysia #southeastasia #southeastasiatrip #art #citytripping #artiscool

#家的光 #創作花絮
《家的光》鋼琴版 MV 的第二位攝影大師,我與她素未謀面。
.
她叫林淑婷 WinNie,我們還真的沒有見過面,她對我的認識是從我的第一首歌開始,而我對她的認識從她的攝影作品開始,從她的角度所看見的所拍出來的是層層的用心。在還沒有確定找到誰來攝影前,她就在我的名單中,但我沒抱太大的希望她會願意幫我這個忙。
.
她感恩我給予合作的機會,第二句就已是答應,我有點不知所措。接下來讓我目瞪口呆的是她還甚至為了這次的攝影,大費周章專程安排幾天的行程離開她所在的市鎮幾天遠赴檳島去找我想要的畫面。
.
這樣的用心讓我完全呆掉了。
何德何能可以有這樣的朋友為我的歌做出這麼大的犧牲與貢獻?心想就是如果她拍不到我心中的畫面,也一定要將她用心滿滿的照片用上!那一晚她把所有整理好的照片發給我了後她就一直在等,等我的回應。
.
大概有四十多張的照片,看到第三第四張的時候,我開始播放《家的光》鋼琴獨奏再一邊繼續觀賞照片,我的心從原來的緊張慢慢平靜了下來,平靜是因為觸動心深處,該如何形容這種感覺?我和權哥去拍照,畫面大概會是怎樣,即使還沒有看最後的成品,心中也會有個底;這次讓 WinNie 去拍,是什麼地方,是怎樣的場景,會有怎樣的火花我完全沒有想法也無法想像,我唯一所能給予的是信任。
.
這份信任在一張張照片閃過的片刻得到了深深的感動,於是我把我的感受告訴了她,她也感動得抱著身邊的朋友哭慘了!
.
我笑了,她的用心絕對不會白費的!
.
攝影:林淑婷 @winnielim710
.
.
查閱 bio link 觀賞《家的光》MV
.
#誰和我道一聲晚安 #lightofhome #balikpulau #penang #浮羅三背 #檳城#photography

Most Popular Instagram Hashtags