#Peja

MOST RECENT

1 copë 9.50€
2 copë 17.50€
Ju sjellim driten magjike me shume funksione.
Faner llamp!
Shume praktike dhe e pershtatshme, mbushet me energji elektrike dhe me rreze diellore, munde ta mbushni edhe telefonin, e mban energjine deri ne 6 orë.
Pagesa behet pas pranimit te produktit.
Produkti arrine brenda 1-3 dite.
Porosite ne mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator

1 copë 9.50€
2 copë 17.50€
Ju sjellim driten magjike me shume funksione.
Faner llamp!
Shume praktike dhe e pershtatshme, mbushet me energji elektrike dhe me rreze diellore, munde ta mbushni edhe telefonin, e mban energjine deri ne 6 orë.
Pagesa behet pas pranimit te produktit.
Produkti arrine brenda 1-3 dite.
Porosite ne mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator

Çmimi 29.99€

Transporti falas ne Koaove
Shqiperi dhe Maqedoni 6€
Perdorimi : → Shtëpi - për të ruajtur armëdore,para apo bizhuteri.
→ Biznes - ruajtjen e dokumenteve dhe gjësende tjera.
→ Hotieleri - për gjësende të klientëve .

Specifika: → Hapet me çelës → Hapet me kod → Material nga Çeliku
→ Madhesia 15 x 15 x 21 CM
→ Bateri 4 x AA Copë
→ Çelës 2 Copë

Paguaj vetëm pasi të pranoni produktin.
Porosite ne mesazhe ose Viber-Whatsapp +386 43 541 334
#butriors #tetova #gjakova #peja #tirana #prishtina #durresi #struga #shkupi #shkodra #saranda #prizren #gjilan #ferizaj #tayna #dafinazeqiri #dhuratadora #noramall #luanator

@bllejk Blake kta e DIN. 🔥🔥🔥
E shtune Ne oren 14:00
#prishtina #peja #prizren #gjilan #ferizaj

Most Popular Instagram Hashtags