#OrganicHabbatusauda

MOST RECENT

[New Formula] Gorgeous Serum FREE FRAGRANCE
.
Tapi.. Tapi.. Tapi... kami gantikan fragrance tersebut dengan wangian Essential Oil Geranium yang lagi bersifat Natural.
.
Formula sama tapi kita upgrade letak EO! .
EO mahal tau, tambah lagi geranium oil, mahal tapi subhanallah, banyak kebaikannya.
.
Bak kata leader kami, bau dia boleh jadi gian la 😂
.
Info GERANIUM OIL
.
1- Alternatif pewangi dari Sumber semula jadi , aromaterapi, aroma manis, tidak toksik, tidak merengsa
.
2- Minyak rawatan holistik, meningkatkan mood seseorang, mengurangkan letih, & meningkatkan kesihatan emosi
.
3- kulit berseri, merawat jerawat dan kulit berminyak, mengurangkan keradangan, penyembuhan tempat yang disebabkan oleh jerawat. .
Bau dia sangat best, semulajadi dan bau macam rose. Very calm. Orang alahan fragrance boleh guna ni.
.
Jom Tempah sekarang sebab stok pertama ini sangat-sangat limited !
.
#imanniskinz #organichabbatusauda #bukantimbangkilo #caknakosmetik

[New Formula] Gorgeous Serum FREE FRAGRANCE
.
Tapi.. Tapi.. Tapi... kami gantikan fragrance tersebut dengan wangian Essential Oil Geranium yang lagi bersifat Natural.
.
Formula sama tapi kita upgrade letak EO! .
EO mahal tau, tambah lagi geranium oil, mahal tapi subhanallah, banyak kebaikannya.
.
Bak kata leader kami, bau dia boleh jadi gian la 😂
.
Info GERANIUM OIL
.
1- Alternatif pewangi dari Sumber semula jadi , aromaterapi, aroma manis, tidak toksik, tidak merengsa
.
2- Minyak rawatan holistik, meningkatkan mood seseorang, mengurangkan letih, & meningkatkan kesihatan emosi
.
3- kulit berseri, merawat jerawat dan kulit berminyak, mengurangkan keradangan, penyembuhan tempat yang disebabkan oleh jerawat. .
Bau dia sangat best, semulajadi dan bau macam rose. Very calm. Orang alahan fragrance boleh guna ni.
.
Jom Tempah sekarang sebab stok pertama ini sangat-sangat limited !
.
#imanniskinz #organichabbatusauda #bukantimbangkilo #caknakosmetik

[New Formula] Gorgeous Serum FREE FRAGRANCE
.
Tapi.. Tapi.. Tapi... kami gantikan fragrance tersebut dengan wangian Essential Oil Geranium yang lagi bersifat Natural.
.
Formula sama tapi kita upgrade letak EO! .
EO mahal tau, tambah lagi geranium oil, mahal tapi subhanallah, banyak kebaikannya.
.
Bak kata leader kami, bau dia boleh jadi gian la 😂
.
Info GERANIUM OIL
.
1- Alternatif pewangi dari Sumber semula jadi , aromaterapi, aroma manis, tidak toksik, tidak merengsa
.
2- Minyak rawatan holistik, meningkatkan mood seseorang, mengurangkan letih, & meningkatkan kesihatan emosi
.
3- kulit berseri, merawat jerawat dan kulit berminyak, mengurangkan keradangan, penyembuhan tempat yang disebabkan oleh jerawat. .
Bau dia sangat best, semulajadi dan bau macam rose. Very calm. Orang alahan fragrance boleh guna ni.
.
Jom Tempah sekarang sebab stok pertama ini sangat-sangat limited !
.
#imanniskinz #organichabbatusauda #bukantimbangkilo #caknakosmetik

[New Formula] Gorgeous Serum FREE FRAGRANCE
.
Tapi.. Tapi.. Tapi... kami gantikan fragrance tersebut dengan wangian Essential Oil Geranium yang lagi bersifat Natural.

Formula sama tapi kita upgrade letak EO!
eo mahal tau, tambah lagi geranium oil, mahal tapi subhanallah, banyak kebaikannya.
Bak kata leader kami, bau dia boleh jadi gian la 😂

Info GERANIUM OIL

1- Alternate Natural source of fragrance, aromatherapy, sweet smelling, non toxic, non irritant

2- Holistic treatment oil, uplift mood, less fatique, & promote emotional wellness

3- Promote radiant skin, treat acne and oily skin, reduce inflammation, healing of spot caused by acne, with its powerfull blood circulation properties

Translate BM

1- Alternatif pewangi dari Sumber semula jadi , aromaterapi, aroma manis, tidak toksik, tidak merengsa

2- Minyak rawatan holistik, meningkatkan mood seseorang, mengurangkan letih, & meningkatkan kesihatan emosi

3- kulit berseri, merawat jerawat dan kulit berminyak, mengurangkan keradangan, penyembuhan tempat yang disebabkan oleh jerawat.
Bau dia sangat best, semulajadi dan bau macam rose. Very calm. Orang alahan fragrance boleh guna ni.
.
Jom Tempah sekarang sebab stok pertama ini sangat-sangat limited !

#imanniskinz #organichabbatusauda #bukantimbangkilo #caknakosmetik #serumorganik #serummerawat

Morning u alls. Look! 👆👆 Its Intan using Shygirl Set. Read her comments on Imanni Skinz products. "Bila umur semakin meningkat, kulit makin kusam dan jeragat pon banyak. Jadi kita sebagai wanita kenalah amik peduli hal ni sbb muka ni sekali je guna seumur hidup. 🙊
.
Intan promote benda yg intan rasa bagus dan ada kesan. Imanni Skinz ni mmg best untuk anda yg cakna tentang kosmetik.

Jangan risau ni bukan produk timbang timbang kilo tau. Ni produk berasaskan organik habatussauda dan siap ada lab test serta certificate, journal semua. Memang RND lengkap. Yela founder dia pon Chemist so tak ragu ragu la kan. .
Bukan set ni je tau tapi dorang ada 14 rangkaian produk dr skincare, body care, slimming dan make up. Semuanya berasaskan organik habbatussauda. Kalau nak tau lipmatte intan pakai ni pon selamat pakai di muka sbg blusher dan eyeshadow. Jimat tak? 😬😍" If you wish to enquire on any sets. DM me ya. 😊

#imanniskinz
#intan
#imanniskinzsg
#iradahusna
#halalcosmetics
#organichabbatusauda

2nd Year Anniversary Promo from 2 to 8 April 2018.

Get a rebate of $5 for any 2 items instock purchased.

#imanniskinz®
#iradahusna
#organichabbatusauda
#halalcosmetics

Happy 2nd Anniversary to Imanni Skinz.

#imanniskinz®
#organichabbatusauda
#halalcosmetics
#iradahusna

Happy 2nd Anniversary Imanni Skinz.

#TSEMpire
#iradahusna
#organichabbatusauda
#halalcosmetics

💥Sunshine Sparkling Sale💥
.
An alternative for those who are not a fan of cream foundation.
.
This is Imanni Skinz Black Blossom Cushion Foundation.
.
Similar to a liquid foundation, just that its in cushion form. Something that you need to have in your makeup box. .
Sooo easy to apply. Glides smoothly on your skin and gives full coverage. .
Key ingredient:
💎Organic Habbatusauda - Treats your skin
💎Argan Oil - Moisturise your skin
💎Peppermint - Gives a cooling sensation
.
Tone:
➡️Light
➡️Medium
.
#imanniskinz
#organichabbatusauda
#halalcosmetics

Last day for Summer Sale.

Hurry grab yours now at promo price.

#imanniskinz®
#organichabbatusauda
#iradahusna
#halalcosmetics

Love how easy it is for her to apply the cream foundation.

Be shy no more. With this foundation, you can cover your pimples, dark circles or spots and treat your skin at the same time.

#imanniskinz®
#organichabbatusauda
#halalcosmetics

Feedback dari customer:
"Tipu la kalau bilang saya kulit ni flawless kan? Tapi sebetulnya la kulit ni masih dalam recovery. Yang gambar pegang Blossomcake Foundation Imanni Skinz tu gambar lepas jalan2, lepas main gerimis, lepas berpeluh, makin dia lama di atas kulit makin dia blend. Nampak natural ja. Syiokk.. Sekarang ni tak pernah lagi beli foundation diluar sebab jenis malas guna make up remover. 😄😄😄 Paling syiok kalau guna facial muka sendiri, masa scrub muka tu lepas Double Cleansing, kapas pun tak kotor sgt bermakna Blossomcake foundation ni tak melekat pada kulit n mudah dibersihkan.
Try la jugak, very recommended!" Shes using Light tone fyi. 😊

#Imanniskinz
#testimonyShygirlset
#imanniskinz®
#organichabbatusauda
#halalcosmetics

Simple look with Shygirl set from Imanni Skinz thats enriched with Organic Habbatusauda.

Get yours now at promo price.

#imanniskinz®
#organichabbatusauda
#halalcosmetics
#iradahusna

Simple look with Shygirl set. Use halal cosmetics thats enriched with Organic Habbatusauda.

Get yours now at promo price.

#imanniskinz®
#organichabbatusauda
#halalcosmetics
#iradahusna

2 shades available:
.
Light suitable for Fair skin tone
Natural suitable for medium skin tone

#organichabbatusauda
#imanniskinz®
#genggojests

Upclose for Shygirl Set that comes with:
✔Gorgeous Serum
✔Blossom Cake Foundation(3 in 1 foundation)
✔Foundation brush
.
There are 2 tones available:
Light and Natural.
.
Suitable for sensitive skin.
.
Purchase Shygirl set with Cattleya Lipmatte (Your choice of colour) and you are entitled for free Smartpac Mail.
.
While stocks last. 😁

#organichabbatusauda
#imanniskinz®
#halalcosmetics

Most Popular Instagram Hashtags