#Octavian

MOST RECENT

Octavia White Cream,
SKINCARE THAT WORKS.
.
Octavia White Cream helps to :
◾Protect and shield with SPF 70+
◾Heal the structure of the skin with collagen
◾Brighten and revitalise with Vitamin C
◾Whiten and even skin-tone with Glutathione
_
Even, Healthy, Natural Skin
_
Credit to Aida, Octavia User. Brighter better skin with Octavia white cream
.
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)
@octavia.segamat

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

Octavia White Cream,
SKINCARE THAT WORKS.
.
Octavia White Cream helps to :
◾Protect and shield with SPF 70+
◾Heal the structure of the skin with collagen
◾Brighten and revitalise with Vitamin C
◾Whiten and even skin-tone with Glutathione
_
Even, Healthy, Natural Skin
_
Credit to Aida, Octavia User. Brighter better skin with Octavia white cream
.
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)
@octavia.segamat

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

Octavia White Cream,
SKINCARE THAT WORKS.
.
Octavia White Cream helps to :
◾Protect and shield with SPF 70+
◾Heal the structure of the skin with collagen
◾Brighten and revitalise with Vitamin C
◾Whiten and even skin-tone with Glutathione
_
Even, Healthy, Natural Skin
_
Credit to Aida, Octavia User. Brighter better skin with Octavia white cream
.
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)
@octavia.segamat

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

Rachel and Octavian -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#octavian #rachelizabethdare #pjo #hoo #toa

Okay Lia ada good news nak announced dekat peminat peminat Octavia White Cream 😍

ANYONE YANG NAK DAPATKAN OCTAVIA WHITE CREAM, KITA AKAN BAGI SPECIAL HARGA TAU 😘
.
✅ FREE POSTAGE
✅ FREE OCTAVIA COLLAGEN SOAP

SO JIMAT RM50!
SIS ULANG YE,, JIMAT RM50!
JIMAT RM50!

OCTAVIA SELAMAT DIGUNAKAN + KKM APPROVED.
MIRACLE CREAM FORMULATED FROM JAPAN FOR MALAYSIAN

BERMINAT? JOM DAPATKAN OCTAVIA SEKARANG!

Jika ada pertanyaan dan order boleh tekan link di bio 📲 011-6345 8669

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

TAG , SHARE , WIN WITH OCTAVIA
.
HQ NAK BAGI FREE HADIAH RM50 DAN SET OCTAVIA BERNILAI RM190 pada 3 orang Octavia user yang disayangi.
.
Apa yang korang perlu buat? Senang je,
.
Amik selfie sebanyak mungkin dengan Octavia Box/Bottle dan tag hq kami di @octaviawhitecream dan @octaviawhitecreamsegamat & letak caption paling best skali tentang Octavia.
.
3 pemenang akan diumumkan setiap Sabtu, Jam 1 petang di Insta dan Facebook Octavia.
.
Okay apa lagi? yang dah syok-syok pakai octavia, selfie dengan #octaviawhitecream dan tag kami. 1, 2 , Gooooo
.
Boleh keep joining, 3 winners weekly dengan caption paling best.
.
Yang nak dapatkan Octavia, boleh whatsapp lia +6011-63458669 just klik link di bio untuk memudahkan urusan 😘
.
#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

Kadang-kadang dah try macam macam produk tak berkesan memang FRUST SANGAT, admin pun faham sebab before admin join team Octavia ni admin di dalam dilema yang sama.
.
Duit beratus habis tapi muka makin teruk, paling sedih dh lh tkda kesan pastu stop nak try cari penyelesaian lain muka break out! Peh, pedih hati ni . Sampai lah admin jumpa Octavia, bila takfaham apa yang kulit admin nak. Admin consult Octavia dan team Octavia di serata Malaysia,
-------
Alhamdulilah admin pun try Octavia, sekarang melekat terus okay! Dengan kulit flawless sekali. Nasihat admin, jangan takut bertanya, lagi lagi consultation free kan.
-------
Tanya je, so kita dptkn penjelasan yang lebih berpengalaman dan insyallah masalah kulit akan selesai dengan OCTAVIA, SKINCARE THAT WORKS.
-------
JOM DAPATKAN OCTAVIA SEKARANG!
Jika ada pertanyaan dan order boleh tekan link di bio 📲 011-6345 8669

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

FEEDBACK OCTAVIA USER!
Penggunaan: 1 bulan 🏆
-
Kata pengguna! Korang baca sendiri perubahan pakai Octavia!
-
"3 hari je dah nampak perubahan! Makin putih , lembut, parut, jerawat semakin pudar dan semakin flawless" 😍❤️
-
Octavia memang berkesan!! RESULT TERBAIK!! Korang baca sendiri lah feedback Octavia user yang sangat happy pakai Octavia!
-
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS
-
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

FEEDBACK OCTAVIA USER!
Penggunaan: 1 bulan 🏆
-
Kata pengguna! Korang baca sendiri perubahan pakai Octavia!
-
"3 hari je dah nampak perubahan! Makin putih , lembut, parut, jerawat semakin pudar dan semakin flawless" 😍❤️
-
Octavia memang berkesan!! RESULT TERBAIK!! Korang baca sendiri lah feedback Octavia user yang sangat happy pakai Octavia!
-
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS
-
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

FEEDBACK OCTAVIA USER!
Penggunaan: 1 bulan 🏆
-
Kata pengguna! Korang baca sendiri perubahan pakai Octavia!
-
"3 hari je dah nampak perubahan! Makin putih , lembut, parut, jerawat semakin pudar dan semakin flawless" 😍❤️
-
Octavia memang berkesan!! RESULT TERBAIK!! Korang baca sendiri lah feedback Octavia user yang sangat happy pakai Octavia!
-
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS
-
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

FEEDBACK OCTAVIA USER!
Penggunaan: 1 bulan 🏆
-
Kata pengguna! Korang baca sendiri perubahan pakai Octavia!
-
"3 hari je dah nampak perubahan! Makin putih , lembut, parut, jerawat semakin pudar dan semakin flawless" 😍❤️
-
Octavia memang berkesan!! RESULT TERBAIK!! Korang baca sendiri lah feedback Octavia user yang sangat happy pakai Octavia!
-
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS
-
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

FEEDBACK OCTAVIA USER!
Penggunaan: 1 bulan 🏆
-
Kata pengguna! Korang baca sendiri perubahan pakai Octavia!
-
"3 hari je dah nampak perubahan! Makin putih , lembut, parut, jerawat semakin pudar dan semakin flawless" 😍❤️
-
Octavia memang berkesan!! RESULT TERBAIK!! Korang baca sendiri lah feedback Octavia user yang sangat happy pakai Octavia!'
-
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!
-
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

FEEDBACK OCTAVIA USER!
Penggunaan: 1 bulan 🏆
-
Kata pengguna! Korang baca sendiri perubahan pakai Octavia!
-
"3 hari je dah nampak perubahan! Makin putih , lembut, parut, jerawat semakin pudar dan semakin flawless" 😍❤️
-
Octavia memang berkesan!! RESULT TERBAIK!! Korang baca sendiri lah feedback Octavia user yang sangat happy pakai Octavia!'
-
Memang terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!
-
To buy or learn more :
Whatsapp +6011-63458669 (klik link on bio)

#octavia #octaviawhitecream #octaviawhitecreamsegamat #octaviasegamat #octaviaagentsegamat #feedbackoctaviasegamat #octaviawhitecreammalaysia #japanwhitecream #creamrawatkulitmuka #rawatjerawat #octavian #octaviajapan #octaviawhitecream #octavia #octaviacodsegamat #octaviatestimony #octaviawhitecreamjb #octaviawhitecreamjb #octaviaagentsegamat #octaviasegamat #octaviaclinicalsoapbar #octaviasoapbar #facewash #japanwhitecream #japan #formulatedjapan #kulitcantik #kkmapproved #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #japanwhitecream #rawatjerawat #rawatjeragat #octaviacoduitmsegamat

When I left for work this morning 😭 #Octavian #Gatito #catsofinstagram

Most Popular Instagram Hashtags