#NurShoppingOnline

MOST RECENT

🔵Bantal hotel😍
ready stok
1 set ( 2 unit )

rm60sm / rm70ss

#HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline
#nurshoppingcenter
#bantalhotel

🔵PORTABLE STEAM IRON
Suka ke x suka gosok baju? Kalau selalu gosok guna iron standard tu.. apa kata cuba pulak guna steam iron.. rasai sendiri yg mana 1 lebih cepat bila digunakan.. maksudnya cepat hilang kedut.. cepat siap kerja.. mudah digunakan.. Dah nama pun steam kan.. haruslah guna air untuk mewujudkan wap tu.. bila wap terbentuk haaaa situla buat tonyoh ehhh... gosok kat baju.. ada 3 level untuk kawal suhu steam tuu.. Sooo sesuai untuk semua fabrik.
READY
RM7x SEM RM8x SS

BIRU
PURPLE

Power: 1000W
Voltage: 220V
Frequency: 50Hz
Dimensions: 390*135*115 (Length x width x height). Berminat?
#HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline
#SteamIron
#Ringan
#Berbaloi

📢JATI📢 💞 jati bandung 4 in 1
💞 jati anggur 3 in1
💞 jati kartini 4 in 1
💞 jati set 4 in 1
💞 set kerusi jati 3 in 1
💞 yoyo jati
💞 kerusi jati 2 seater

Ada yang pm tanya mana asal jati ni.. kenapa delivery lama.. makan masa.. ada yg berbulan.. x kan x simpan stok.. 🤔🤔 Ada juga yg cakap boleh dipercayai ke?
Boleh janji ke kualiti kebabom?

Nur bukan nak menjanjikan bulan dan bintang, cukup sekadar Nur boleh kata yg supplier ni memang dipercayai, kualiti dia buat haruslah kebabom, catnya, materialnya, semua la.. Kenapa makan masa.
Ok penghantaran dihadkan sebab nak elakkan jati berlaga 1 sama lain dalam lori.. kang patah susah pulak sapa nak ganti? Ingat jati patah boleh pasang siap ke? Idook leeer.. Ha ni nak kongsi
JATI DALAM PROSES NAK CAT
DARI #INDONESIA

NO FUSSY BUYER YA... Berminat nak tahu? Jom le komen yop.. #jati
#indonesia
#posMalaysiaSahaja
#HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline

Jom penuhkan barang dirumah.. mana yg masih x ada tu boleh beli secara tunai mahupun ansuran.. Boleh tengok telegram nur yee.. Harga sudah termasuk postage untuk semenanjung serta sabah dan sarawak.. Haa ni dah nak puasa.. nak merempit buat kuih raya? Oven x de? Boleh beli dengan Nur.. m8xer semua ada.. Klik link ni ok.
https://t.me/joinchat/AAAAAEQQPgO8ZtAkb-XXiVQ

#HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline
#JomShopping
#Telegram

BERTINDAK SEKARANG JIKA ANDA MEMPUNYAI SIMPTOM BERIKUT
.
▪Kencing Manis ▪Tekanan darah tinggi
▪Kolesterol Tinggi
▪Rasa mengantuk di waktu siang
▪Lemah daya ingatan
▪Meningkatkan risik0 diabetes
▪Emosi terganggu
.
.
Jika anda mempunyai salah satu simptom di atas, maka anda sangat berisiko tinggi untuk mendapat serangan Jantung.
.
Tapi jangan risau..kami ada solusi kepada simptom-simptom berikut..masalah dengkur bukan lagi satu masalah untuk anda.
.
Jus 3 Serangkai telah membantu ribuan rakyat Malaysia kekal sihat tanpa dengkur .
Cegah sebelum terlambat. Jangan risau harga dijamin berpatutan

#HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline
#Jus3Serangkai

FEEDBACK MP4 5" ============= Tengok tuu muka anak kita senyum panjang lepas dapat mp4.. jimat la data internet lepas nii.. cartoon pun banyak dalam nii.. thanks Nur
.
.
Berminat nak dapatkan boleh msg Nur yup.. #HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline
#mp4

GOAT'S MILK ADDIN
=============== Peminat susu kambing ada? Haaa meh sini rapat-rapat.. Nur nak share produk terbaik abad ini.. menggabungkan madu.. kurma.. buah tiin.. saffron.. habatus sauda.. delima.. kismis dan zaitun.. .
.
X ada bau kambing.. rasa sedap je nii.. minum minum alih abis dah 1 cawan.. Minuman sunnah tuu.. nak cuba?

#HasanahRichEnterprise
#NurShoppingOnline
#AddinSusuKambing
#madu
#kurma
#buahtin
#saffron
#habatussauda
#delima
#kismis
#zaitun

Most Popular Instagram Hashtags