#newboyz

11786 posts

TOP POSTS

missing @iamboyboi and his fire moves πŸ”₯

Ni yg sanggup tggu lamaaaaaa.. sampai tomok kluar πŸ˜‚πŸ˜‚.. hanya kita je tau.. apa yg terjadi time tu.. tqqqq yg dtg support tomok .. team tomok along zaimi dan qalisha tq so muchhhh 😍😘😘😘... mggu ni kita pakat2 trun lagi support ye.. nampak tak tu banner baru tau.. ipin haha.. upin dah blik...steady @tomokofficial we always support tom n #teamtomok
#mentortomok
#tomokianz
#mentormilenia2017
#kejedihariminggu
#photooftheday
#artismalaysia
#newboyz
#upinipin

'MERAUNG' ketika rehearsal di singapura tempoh hari..lagu yang di petik dari album kedua kami #newboyz #meraung

Siapa dulu yang layan gila lagu2 New Boyz kat rumah tapi tak nak mengaku depan kawan2? Konon nak bajet cool, tak dengar lagu jiwang tapi hakikatnya korang hafal semua lagu2 diorang sebab lagu diorang sebenarnya best and terus tangkap hati. Haha.. Siapa orang tuu?? Cepat mengaku...!
And lagi satu, siapa korang punya favourite dalam New Boyz? Cuba share sini meh.. Ai punya Syuk. Jangan kacau okay. πŸ˜ŒπŸ˜‚
#DCODEKonsertGegaran2016 #Meraung #NewBoyz

Happy Birthday Son😍 My TwinπŸ™ƒ. I Love ❀️ You. It's Your Time ForrealπŸ™ŒπŸΎ. #TurnItAllTheWayUp #NewBoyz @benfrankdinero

Sengau dalam meh πŸ˜… #NEWBOYZ

Kenapa majalah tahun 90an dulu suka benor tangkap gambar artis tepi kolam? Aku try sendiri takde rasa sedap pun. Pelik betul. #newboyz

MOST RECENT

Sejarah Mungkin Berulang. 😞
#karaoke #newboyz #sejarahmungkinberulang

Ni yg sanggup tggu lamaaaaaa.. sampai tomok kluar πŸ˜‚πŸ˜‚.. hanya kita je tau.. apa yg terjadi time tu.. tqqqq yg dtg support tomok .. team tomok along zaimi dan qalisha tq so muchhhh 😍😘😘😘... mggu ni kita pakat2 trun lagi support ye.. nampak tak tu banner baru tau.. ipin haha.. upin dah blik...steady @tomokofficial we always support tom n #teamtomok
#mentortomok
#tomokianz
#mentormilenia2017
#kejedihariminggu
#photooftheday
#artismalaysia
#newboyz
#upinipin

"You say you a good girl, it's cool, I play pretend too." #colorado #feelinglikespring #newboyz

missing @iamboyboi and his fire moves πŸ”₯

Lagu lejen ni..zaman skulahh dlu...bertumbuk pompuan kat skolah berebut tomok...haahaha
#newboyz
#meraung

πŸ˜‚πŸ˜‚ legend

#PulauInspirasi
#NewBoyz
@tomokofficial

Kenapa majalah tahun 90an dulu suka benor tangkap gambar artis tepi kolam? Aku try sendiri takde rasa sedap pun. Pelik betul. #newboyz

In the studio with Ben Jay @benfrankdinero the New Boyz I keep telling y'all I'm moving silent but deadly the wait is almost over #tnb #princed #newboyz #benjay #music #rapping #studio #session

Sepatu getah di kaki
Berlari usah nak kejar mentari
Apa yang ada perlu dicari
Bukan datang sendiri

#newboyz
#newboyzz

@benfrankdinero #benfrankdinero #newboyz #gym #muscle #100tho #schemin #LA πŸ’ͺπŸ½πŸŒŽπŸ™πŸ½

Ready to meet my fellow New Boyz tonight! #pompahawk #transman #ftmtransgender #ftm #newboyz

Taque|Asap|Panash
#newboyz #2k17