#NRC

MOST RECENT

4K, 6a #nrc

Wednesday morning with @jennystokkevag is becoming my favourite morning of the week 🌅 #getupandgo #commuterrun #teamnike

Lima 42k 2018 : 3hrs 12min

Las Nike React haciendo lo suyo. Gracias a todos los que alentaron y a los cercanos que empujaron en momentos claves.

#NRC #NikeReact #BarrancoRunner #SupportCrew2 #PaTiViejo

@werunlima

Ramai yang duk whatsapp kami tanya... nah baca tau uols 😘
・・・
Ramai yang tanya NR apa beza kedua-dua face mist NRC ni!
.
First of all, NR cerita persamaan dia dulu. .
Kedua-duanya adalah face mist yg membantu TAMBAH HYDRATION pada kulit wajah dan SET makeup. So boleh guna before makeup, ketika makeup dan selepas makeup. Kalau tak makeup pun boleh guna bila-bila masa. Even boleh ganti toner!
.
Apa yang berbeza depa dua beradik ni?
.
Ingredients dan effectnya yang berbeza!
.
Our bestseller LUXURY FACE MIST focus more on Skin #Treatment dan #Cooling effects! Peppermint extract bantu FRESH kan skin sebelum makeup dan cooling effect buat pores relax dan mengecut. Ada Vitamin C dan Pitera untuk rawat dan bantu skin renewal. Sebab tu ramai suka especially yang kulit bermasalah. Skin pengguna makin IMPROVE over time! Jerawat pasir ke batu ke semua dia beduk!!
.
On the other hand, PRIME AND SET LUXURY WATER terbaru focus more to INSTANT hydration! Kulit kadang-kadang letih dan kering especially mereka yang kepenatan dan kurang minum air sebelum makeup.
.
Hyaluronic Acid, Apple stem cell dan Aloe Vera bantu mempercepatkan kulit serap hydration dan tahan lama! Glycerine pulak berfungsi untuk trap hydration dalam udara bagi lebih lembab. .
Pastu banyak natural extract untuk bantu skin lebih sihat seperti Bearberry, Strawberry, Calendula, Ginkgo Biloba, Chamomile dan Aloe Vera Extract! Instant hydration on the go!
.
Hope dapat membantu! NR suka pakai dua-dua kalau makeup! .
First Luxury Face Mist then baru Prime and Set Luxury Water sebab ingatlah anak-anakku, kulit yang cukup hydration akan buat makeup tahan lebih lama dan lambat berminyak! Makeup pun akan blend lebih cantik elakkan nampak lebih powdery!
.
Selamat mencuba!
.
Pssstttt! Harga pun berbeza tau! Luxury Face Mist RM69 dan Prep and Prime Luxury Water RM75 ❤️
.
P/S: satu lagi tips NR, kalau ada rezeki grab je dua-dua face .
#nrcbynuexrosli #nrccosmetics #nrcfacemist #facemist #nrcfacemist #facemist #facerefresh #nrc #nrcosmetics #nuexrosli #nrcbynuexrosli #nuexcosmetics #beautyjunkie #makeupstuff #skincare #barangmakeupmurah

おはよ〜ござい丸🐶
今日も元気に朝ん歩RUN🐾👟

#Repost @marcioramos.42k (@get_repost)
・・・
'Não é só Força FÍSICA; também é preciso força de VONTADE!'
TREINO 13/43 - Rumo aos 42k #spcitymarathon

O treino era pra ser de 8k, eu queria entregar 12k e virou isso aí.. Hoje fiz um tour pela Zona Leste de São Paulo!

Um friiiio com sereno como há tempos não sentia. Foi muito bom voltar a sair da zona de conforto.. Correr sem rumo é mesmo a melhor sensação da corrida de rua!!
.
Carros buzinando, calçadas com buracos, muitas subidas e descidas, passarelas, escadas.. Ah, 3 cachorros amedrontando o pobre corredor.. Slc
Correr pelas ruas impõe muitas adversidades! Foco tem de ser o de curtir, senão o caboclo pira.
.
Entregue!
Bom domingo.
.
#runningporai #CorreMarcião #Vem42k #maratonista #maniadecorrida #eueacorrida #motivapg #o2brasil #viciadosemcorridaderua #correndoporai #correrecompartilhar #runners #nikerun #nrc #mais1krun #acordapracorrer #corredoresbrasil #cabalcorredores #viciadosemcorrer #boratodentro #euescolhicorrer #corredoresderua #8ktododia #boracorrergalera #correndoporsp #falandodecorrida #corridaefotografia #iguanasports

Make progress not excuses!#neverquit
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Today’s Workout 2:
1. Pull-ups 10 and 20 (85 lb assist)
2. Rope Pull 100
3. Farmer’s Walk 60 Steps x 3 (45 lb plates)
4. Top Wrist Curls 30 (40 lb barbell)
5. Wrist Curls 30 (40 lb barbell)
6. Rear Wrist Curls 30 (40 lb barbell)
7. Twisting Shoulder Press ...30 (25 lbs ea arm)
8. Pushups 30 + 20 = 50 (50 straight is 2018 goal)
9. Plank 60 secs
10. Stretching
11. Stair Stepper 15 Floors
12. Cycling 2 Miles
🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🚴🏻‍♀️ #fitbit #countryboy #workout #fitspo #fitspiration #fitness #fitfam #fitlife #fitnessmotivation #fitnessjourney #fitover40 #fitover50 #instafit #50andfabulous #bodybuilding #fit #flex #fitnessgoals #run #running #runnersofinstagram #runnersonig #runnerscommunity #nike #nikeplus #nrc #yogaforrunners

全日本マラソンランキング発表❗
今年は4分落ち、170くらい順位も落ちています⤵️ 秋に向けて、取り返さないと❗

長い距離の練習、もっとやらないといけないのだけれど、七夕のリレーマラソンに照準を合わせ、
短距離ばかり走ってマス🏃💦 #justdoit #garmin620 #nrc #igrunner #igハシリマスタグラム #runnersinstagram #runningmotivation
#全日本マラソンランキング

朝イチの初10km!!
時間が足りぬ!
朝ラン完了!
#朝ラン
#AppleWatch
#nike
#nikeplus
#俺のダイエット
#記録用
#NTC
#NRC

雲行きが怪しかったけど、雨が降る前にギリギリ走れた(´・ω・`) 右足首が若干痛むので、また整骨院行こうかな。。本日もよろしくお願いします。
#nikeplus で7.50km走りました。
#nrc #nike #running #shiga #japan #ランニング #マラソン #ジョギング #滋賀

Most Popular Instagram Hashtags