#MrGrey

MOST RECENT

Fantasia e Sedução com Mr. Grey! Fiorucci nas Lojas Bis, venha sentir essa incrível fragrância 🖤😎 #fiorucci #lojasbis #mrgrey #perfumefiorucci

Assalamualaikum, Selamat Malam . .
Miss V Perfume By Mollys Beauty ( NEW )
.
🌸Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. .
🌸Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.
.
Fungsi:
🍀 Menghilangkan kegatalan
🍀 Membunuh bakteria dan kulat
🍀 Merawat keputihan
🍀 Mengetatkan faraj
🍀 Memulihkan luka selepas bersalin
🍀 Memberi haruman sepanjang hari
🍀 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
🍀 Mencegah bau yang kurang enak
🍀 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
🍀 Boleh di gunakan oleh ibu hamil atau selepas berpantang
🍀 Boleh di spray sekerap mungkin setiap hari
🍀 100% organik dan selamat digunakan
🍀 Mencerahkan celahan

#intimsuamiisteri #bazarpaknil #yusufiskandar #setbersalin #bazarpaknilprodukkecantikkan #mollymissv #mollybeauty #ketatkanfaraj #rawatkeputihan #pulihlukabersalin #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopping #instashop #terapiinstagram #Ajimaura #bestproduct #bestselling #teamMieza #cikabangsayang #biteallteam #keputihan #codkuantan #assalamualaikum #mrgrey #missvperfumeoriginal #trustedsellermalaysia

Code:WB

Mei Ge Backpack

Material:soft pu

Dimensions:31cm×25cm×8cm

Colours: Black/Dark Blue/Maroon/White

Rm40 sm/ Rm45 ss 🌼Free postage
.
Cara Order :
Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#terapiinstagram
#assalamualaikum
#bagpackmurah
#backpackmalaysia#bagmurah#bagcantik
#beg#uitm#upm
#usm#utm#utem
#unikl#johorbaharu#melaka
#penang#politeknik
#uitmshahalm#sabah
#handbagmurah#mrgrey
#bagonline#cintafatamorgana
#bazaaronline
#wanyhasrita

Ost Drama #MrGrey

SET RL LOKET PETAK
PNJG 45CM
.
4.75g #rm1140
4.80g #rm1150
.
.
💍NEW EMAS 916💍.
.
Harga ada discount lg..pm / wassap untuk harga selepas discount
.
Berminat boleh wassap sini ya 👇
http://www.wasap.my/60199054450
.
Belian cash / kutu
#rantaileherKakchanEja
.
#kutuEmas
#emas916 #rantaiTanganEmas
#emasCantik #choker #rantaiLeher
#bawang #makcikbawang
#megadrama #drama
#NakPuasa#CincinEmas916 #CincinEmas #stockRaya
#nakcantik #rantaiTanganBudget
#rantaiLeherBudget
#rantaiTangan916 #rantaiLeher916
#mrgrey #NakRaya #Audi #rantaiTanganAudi
#monalisa #cecantikStore

WANITA BEKERJAYA YANG MAHU 3 MINIT CEPAT NAMPAK CANTIK & FLAWLESS?
DYXY DAH BUKTIKAN PADA RAMAI WANITA DAN BERMACAM JENIS KULIT MUKA.
Tapi.. ANDA BELUM KENAL PRODUCT DYXY ?
Ini dia sedikit pencerahan... Apakah DYXY BCCREAM ? .
.
DYXY BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer... Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. ✔️NO COMPACT POWDER
✔️NO FILTER / CAMERA 360
✔️NO PARUT JERAWAT
✔️NO JERAGAT
✔️NO SUNBURN
✔️NO MUKA KUSAM
.
.
KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM : 🍏Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🍎Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural 🍐Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit 🍊Menjimatkan masa untuk bersiap. 🍋Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif 🍓Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai. 🍇Mekap Tahan lama sehingga 8 jam
.
.

DYXY BC CREAM FOUNDATION CODE 💕Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey 💕Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
.
.

DYXY BC CREAM MEMBANTU MENUTUP : 💀Eyebag / Mata Panda
😿Jeragat / Parut Jerawat
😥Tona kulit yang tidak sekata
🤖Blackhead / Whitehead di wajah

#dyxybccream
#dyxyselangor
#dyxy
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush
#dyxymurah
#dyxymurahmalaysia
#dyxycosmetics
#mrgrey
#instafamous
#instagood
#kakishoping
#kakiselfie - #regrann

New boy Vinny who I look after for his owner.
He can pull the meanest face over his door but don’t let this fool you, he’s such a cutie 💕🦄 Wearing his @lemieuxproductsofficial head collar 👌🏻 #lemieux #teamequssimo #greygelding #mrgrey #fiftyshadesofgrey #gelding #horse #horseofinstagram #horseoftheday

“I wanted your world to begin and end with me„ 💫

Fav scene 🙀💓

I'm going home ! I will try to post all the new scenes, because I know you want to, love you guys 💌

#DakotaMayiJohnson #DakotaJohnson #JamieDornan #JamesDornan #Actor #Actress #Model #FiftyShadesDarker #FiftyShadesOfGrey #FiftyShadesFreed #50ShadesFreed #AnastasiaGrey #ChristianGrey #MrGrey #MrsGrey #MissSteele #AnastasiaSteele❞

When you feel comfi wearing your bf’s hoodie, but should be cleaning the house instead of taking pictures😅

#comfortable #fit #hoodie #hoodies #blueeyes #greyhair #mrgrey #fiftyshadesofgrey #model #love4fitguys #instafit #fitnessmodel #fashion #couplegoals #gaydutchies #picoftheday #dreaming

Alololololo apa nama panggilan manja pelik tu??😂😂😂 yaya yiyi...kebenda tu??? Adoi pecah perut drama ni!! Biaq pilah laki hang gelappun janji manehhh Nisa oi. #dramamrgrey

Tolong vote drama ni utk anugerah meletop tahun depan ok!!
Tq @eddey_mat_napi @eija_wahab for the video.
Regrann from @eija_wahab - Tq la abam @eddey_mat_napi ..tq jugak abam @jasmirizal yg tag sis td. 😍😍😍😍
.
.
Regrann from @eddey_mat_napi - Adoi perangai betoi mr grey ni... @fendybakry @eyra.hazali #dramamrgrey #episod15
#mrgrey - #regrann - #regrann

💜NIKE AIRMAX2017 X OFF WHITE💜
.
Boleh PM admin lelaju for more details or nk order eh..💜
.
.
.
Mcm mano? Dm je or Tekan jek link yg tertaip kt bio tuh..
.
Tp kalau nk nyusahkn diri blh jgk. Nie ha no fon nk wasap😅😅😅.. +60148247956
.
.
.
#nikemurah #kasutnikemurah #nikeairmax2017 #airmax2017murah #sneakers #airmax97Brown #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasut #casual #style #stylo #igshop #ayuhmalaysiaku #hitammenawan #kasutasics #kasutadidas #theyusufiskandar #mrgrey #igshopmalaysia #anugerahmeletopera #kasutpuma #kasutmurahmalaysia #freegifts #freepostage #murah2 #kelipkelipdikotalondon #yeezybelugamurah #adidasmurah #igshopmurah

💜NIKE AIRMAX2017 X OFF WHITE💜
.
Boleh PM admin lelaju for more details or nk order eh..💜
.
.
.
Mcm mano? Dm je or Tekan jek link yg tertaip kt bio tuh..
.
Tp kalau nk nyusahkn diri blh jgk. Nie ha no fon nk wasap😅😅😅.. +60148247956
.
.
.
#nikemurah #kasutnikemurah #nikeairmax2017 #airmax2017murah #sneakers #airmax97Brown #sneakersmurahmalaysia #kasutmurah #kasut #casual #style #stylo #igshop #ayuhmalaysiaku #hitammenawan #kasutasics #kasutadidas #theyusufiskandar #mrgrey #igshopmalaysia #anugerahmeletopera #kasutpuma #kasutmurahmalaysia #freegifts #freepostage #murah2 #kelipkelipdikotalondon #yeezybelugamurah #adidasmurah #igshopmurah

.
Alhamdulillah customer puji terbaikkkk ❤❤
.
Customer juga kata kain kami lembut. .
Dari pihak kami pula,kami nak ucapkan Terima Kasih Sangat Sangat Sangat❤
.
Customer jadi kekuatan kami bertahan sehingga kini.
.
"Kita Raikan Cinta 💑 "
.
KELEBIHAN KAMI:
.
EXPERIENCE 5 YEARS 💯
CUSTOMER SERVICE 💯
MATERIAL COMFORT & QUALITY 💯
VALUE FOR MONEY 💯
.
.
.
.
#MrGrey #khaibahar #bajukapelmalaysia #terapiinstagram #neelofa #printingtshirt #printtshirtmurah #muslimah #ajimaura #megagathering125zr #dramasangat #iphone6murah #iphone7murah #photooftheday #bajukapel #budak_kapcai_ #sk9 #bajukapelmurah #enciktunang #enciktunang💍
#coupletshirt #sweetkapel #enciksuami
#Coupletshirt #terataikemboja #dramasangat #maepsserdang #meletop #entunang #entunangsaya

KURUNG MONALISA
.
❣MATERIAL COMO CREPE
material como crepe sangat flowy, selesa dan tak rimas. .
❣ZIP BF
Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
.
❣SAIZ S ~ 5XL
.
❣Jahitan beralun didepan sebagai aksesori untuk nampak lebih bergaya dan eksklusif. .
❣'A' Cut untuk potongan baju
Sesuai untuk semua jenis bentuk badan .
❣POTONGAN MERMAID(duyung) untuk kain dan FULL GETAH dipinggang .
Pstt : STOCK SANGAT LIMITED ❗
.
‼Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan editing ‼
.
.
.
#bajukurungmoden #bajukurung
#kebarung #jubahmurah #blouselabuh #kebayamoden
#plussizejubah
#dressplussize #mesrabf
#mesrabfeed #mesrawudhuk
#gadismanis
#mrgrey

Bismillah.

Thanks akak sayang sudi kongsi. Thanks juga buat @eddey_mat_napi . Harap boleh belanja lagi.
Regrann from @eija_wahab - Tq la abam @eddey_mat_napi ..tq jugak abam @jasmirizal yg tag sis td. 😍😍😍😍
.
.
Regrann from @eddey_mat_napi - Adoi perangai betoi mr grey ni... @fendybakry @eyra.hazali #dramamrgrey #episod15
#mrgrey - #regrann - #regrann

KURUNG MONALISA
.
❣MATERIAL COMO CREPE
material como crepe sangat flowy, selesa dan tak rimas. .
❣ZIP BF
Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
.
❣SAIZ S ~ 5XL
.
❣Jahitan beralun didepan sebagai aksesori untuk nampak lebih bergaya dan eksklusif. .
❣'A' Cut untuk potongan baju
Sesuai untuk semua jenis bentuk badan .
❣POTONGAN MERMAID(duyung) untuk kain dan FULL GETAH dipinggang .
Pstt : STOCK SANGAT LIMITED ❗
.
‼Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan editing ‼
.
.
.
#bajukurungmoden #bajukurung
#kebarung #jubahmurah #blouselabuh #kebayamoden
#plussizejubah
#dressplussize #mesrabf
#mesrabfeed #mesrawudhuk
#gadismanis
#mrgrey

KURUNG MONALISA
.
❣MATERIAL COMO CREPE
material como crepe sangat flowy, selesa dan tak rimas. .
❣ZIP BF
Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
.
❣SAIZ S ~ 5XL
.
❣Jahitan beralun didepan sebagai aksesori untuk nampak lebih bergaya dan eksklusif. .
❣'A' Cut untuk potongan baju
Sesuai untuk semua jenis bentuk badan .
❣POTONGAN MERMAID(duyung) untuk kain dan FULL GETAH dipinggang .
Pstt : STOCK SANGAT LIMITED ❗
.
‼Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan editing ‼
.
.
.
#bajukurungmoden #bajukurung
#kebarung #jubahmurah #blouselabuh #kebayamoden
#plussizejubah
#dressplussize #mesrabf
#mesrabfeed #mesrawudhuk
#gadismanis
#mrgrey

KURUNG MONALISA
.
❣MATERIAL COMO CREPE
material como crepe sangat flowy, selesa dan tak rimas. .
❣ZIP BF
Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
.
❣SAIZ S ~ 5XL
.
❣Jahitan beralun didepan sebagai aksesori untuk nampak lebih bergaya dan eksklusif. .
❣'A' Cut untuk potongan baju
Sesuai untuk semua jenis bentuk badan .
❣POTONGAN MERMAID(duyung) untuk kain dan FULL GETAH dipinggang .
Pstt : STOCK SANGAT LIMITED ❗
.
‼Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan editing ‼
.
.
.
#bajukurungmoden #bajukurung
#kebarung #jubahmurah #blouselabuh #kebayamoden
#plussizejubah
#dressplussize #mesrabf
#mesrabfeed #mesrawudhuk
#gadismanis
#mrgrey

KURUNG MONALISA
.
❣MATERIAL COMO CREPE
material como crepe sangat flowy, selesa dan tak rimas. .
❣ZIP BF
Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
.
❣SAIZ S ~ 5XL
.
❣Jahitan beralun didepan sebagai aksesori untuk nampak lebih bergaya dan eksklusif. .
❣'A' Cut untuk potongan baju
Sesuai untuk semua jenis bentuk badan .
❣POTONGAN MERMAID(duyung) untuk kain dan FULL GETAH dipinggang .
Pstt : STOCK SANGAT LIMITED ❗
.
‼Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan editing ‼
.
.
.
#bajukurungmoden #bajukurung
#kebarung #jubahmurah #blouselabuh #kebayamoden
#plussizejubah
#dressplussize #mesrabf
#mesrabfeed #mesrawudhuk
#gadismanis
#mrgrey

Most Popular Instagram Hashtags