#MelonMilk

MOST RECENT

Sibuk2 pon sempat je lg nk minum Melon Uyu ni.. Perut kenyang baru la boleh buat kerja kan.. Thanks zara for the purchase... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š#RM5only #melonmilk #buynoworcrylater #ENT530

Korang bile lg nk grab promo BB drinks mcm Lovelyz manis2 ni.. Beli Banana Uyu n Melon Uyu pd harga promosi RM 9..Pastu boleh selfie mcm Wani n Lya..thanks girls for the feedback
#rm9only #buynoworcrylater #bananamilk #melonmilk #ENT530

Morning Lovelyz... This is another promotion by BB drinks... Buy this 2 flavor only at RM 9..๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Happy buying!!! #rm9only #buynoworcrylater #bananamilk #melonmilk #ENT530

Alhamdulillah.. Kini BB drinks dah berdaftar secara sah dgn pihak SSM..jadi korang semua jgn ragu2 utk beli Banana Uyu n Melon Uyu dari BB drinks. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #RM5only #buynoworcrylater #bananamilk #melonmilk #ENT530

Ramai dah yg beli melon uyu ni guys.. Korang bila lagi? Thanks shyma for the purchase.. Happy je muka bila x payah nak susah2 travel ke korea cari Melon Uyu..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#RM5only #buynoworcrylater #melonmilk #ENT530

Thanks my first Melon Uyu customer for the purchase..she said drinking this milk can make her stomach full..she wanted us to pray for her jodoh also guys.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#RM5only #buynoworcrylater #melonmilk #ENT530

Amboiiiiii... Sedap sangat Melon Uyu ni tau.. Dah macam nk sedut dgn kotak2 sekali.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
#RM5only #melonmilk #buynoworcrylater #ENT530

Wow wow wow... Come and grab this Melon Uyu now.. BB drinks is offering you the cheapest price and the best COD service!!! #RM5only #melonmilk #buynoworcrylater #ENT530

Ce korang usha betul2 design kotak Melon Uyu ni.. Tgk kat bahagian tepi kotak tu.. Menarik kan? Nak tau ape yg lagi menarik pasal Melon Uyu ni korang kne la beli sekarang.. Konfem puas hati ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#RM5only #melonmilk #buynoworcrylater #ENT530

Hi lovelyz.. Ni la surprise tu.. Melon Uyu da sampai guyssss... Tunggu ape lagi meh beli cepat๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹harga sama je..Rm 5 sekotak.. Murmur kan?
#RM5only #buynoworcrylater #melonmilk #ENT530

ใ‚€ใ‚‰ใ•ใใฎๅŒๅญ๐Ÿญ๐Ÿ‘ญ
ใ‚†ใƒผใกใ‚ƒใ‚“ใฎๅคขใŒไธ€ใคๅถใฃใฆใ‚ˆใ‹ใฃใŸ็ฌ‘
ใƒป
ใšใƒผใƒผใฃใจ่กŒใใŸใ‹ใฃใŸใƒ’ใƒญใƒžใƒณใ‚บใ‚ณใƒผใƒ’ใƒผใ‚‚ใ„ใ‘ใŸ๐Ÿ’๐ŸŽ€๐Ÿ’˜
ใƒป
ใ„ใกใ”ใฟใ‚‹ใ็›ฎๅฝ“ใฆใง่กŒใฃใŸใ‘ใฉใ€ใ‚คใƒผใ‚นใ‚ฟใƒผ้™ๅฎšใจใ‹่จ€ใ‚ใ‚ŒใŸใ‚‰ๆ‰‹ๅ‡บใ—ใกใ‚ƒใ†ใ‚ˆใญ๐Ÿˆ๐Ÿจ๐Ÿ’—
ใƒป
#hiromanscoffee#cafe#melonmilk#parfait#melon#strawberry#sweets#easter#harajuku#omotesando
#ใƒ’ใƒญใƒžใƒณใ‚บใ‚ณใƒผใƒ’ใƒผ#ใƒกใƒญใƒณใƒŸใƒซใ‚ฏ#ใ‚ซใƒ•ใ‚ง#ใ‚นใ‚คใƒผใƒ„#ใƒ—ใƒชใƒณใ‚ขใƒฉใƒขใƒผใƒ‰#ใƒ‘ใƒ•ใ‚ง#ใ„ใกใ”#ใƒกใƒญใƒณ#ใ‚คใƒผใ‚นใ‚ฟใƒผ#ใ‚คใƒผใ‚นใ‚ฟใƒผ้™ๅฎš#ใ‹ใ‚ใ„ใ„#ๅŽŸๅฎฟใ‚ซใƒ•ใ‚ง#่กจๅ‚้“ใ‚ซใƒ•ใ‚ง#ๅˆถๆœ#ๅŒๅญ#ๅŽŸๅฎฟ#่กจๅ‚้“#ใƒ—ใƒชใƒณใƒˆๅ€ถๆฅฝ้ƒจ

Jika rindu ini mengendap biarlah segarnya " signature melon" yang melarutkannya hingga bidadari tak bersayap itu datang padaku..
#engineeringdotcoffee #engineering #coffee #signaturemelon #melonmilk #kedaikopi #waisai #rajaampat #westpapua #indonesia

Tofusan Hokkaido Melon Soymilk
180ml
150kcal per serving
Healthier choice symbol indicated
This is my first time consuming melon in liquid form, so Iโ€™m not very sure if this is how melon is supposed to taste like. Anyway, at first look, the texture looked rather thick and there was obvious blobs of soya/ melon powder residue floating on the surface. The melon isnโ€™t too sweet, and the soy milk tasted decent.
Rating : 5+/10 #milk #drink #melon #melonmilk #glass #bottle #green #healthy #organic #soymilk #organicsoy

My lunch as I patiently wait to get off work and be with my loves.
#vapingfamily #melonmilk #soexcited

Most Popular Instagram Hashtags