[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#melaka

2573394 posts

TOP POSTS

#mommyandme
My mom kidnapped me this morning. We are going somewhere now. Excited! Good morningโค๏ธ
Shawl @leeyanarahman.co
Lipmatte @gwiyomi.beaute

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜›๐Ÿ˜˜
.
Groom @adilafazleen + Adlin
.
.
Makeup Artis @intanatikas . .
.
.
MYR 1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #attire #malayweddingdress

Today's Harian Metro Alhamdulillah,Makaseh @genyhm ๐Ÿ˜Ž "SAYA NAK JADI JUTAWAN " heheh amin amin
.
.
Write up : Hana
.
#lelakigeek #malaysia #ootd #brocuba #vsco #igersmuda #ikutcarakita #klebang #malaysia #kl#malaysia #melaka #harianmetro #genyhm

เธšเธฐเธšเธฒเธข Melaka ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พเน€เธˆเธญเธเธฑเธ™ Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ#leew_ajareeya #melaka #malaysia

โž•โž–
โ€œOrang yang rendah hati bukannya tidak memikirkan tentang diri mereka sendiri, namun mereka hanya mengurangi waktunya untuk memikirkan diri sendiri.โ€
------------------------------------
#enjoymyday #enjoymytime #photography #myjourney #ukiebungin #peopleinframe #canon #canon๐Ÿ“ท #good #todayistheday #today #camera #lookgood #goodtoday #iphonesia #randomshots #situasi #hitspeople #keluarbentar #melaka #iphone8

MISI MEMBAWA PULANG SATU MATA KE KOTA BHARU
-
Perjuangan untuk kekal di Liga Super diteruskan oleh Kelantan malam ini dengan berhadapan dengan pasukan JDT yang telah dinobatkan selaku Juara Liga Super 2017.
.
Misi sukar dihadapi pasukan Kelantan kerana perlu sekurang-kurangnya membawa pulang satu mata ke Kota Bharu untuk mengurangkan tekanan persaingan di "zon penyingkiran"
.
Sasaran 3 mata boleh dikatakan mustahil hendak dicapai oleh pasukan Kelantan kerana JDT cukup-cukup cemerlang di Larkin.
.
JDT sudah pasti tidak mahu majlis sambutan trofi Liga Super malam ini dicacatkan dengan keputusan seri ataupun kalah.
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order โ˜บ๏ธ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

MOST RECENT

Row row row your boat โ›ต #kelasukulele #icym #pendidikanawalkanakkanak #melaka

TAHAN NAFAS

Semalam ada customer beritahu, selepas solat kat sebuah surau, tibaยฒ kembang kempis hidung dia menahan bau yang kurang enak.
Bau apa pulak nih?? ๐Ÿ˜“

Oh nooo !! Bau stokin busuk. Bau kepammm. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Maka, misi pun bermula. . ๐Ÿ˜Ž "Dik, cuba awak spray ni (sambil tunjuk botol MB) kat kaki awak. Pastu ratakan, dah kering awak bilas laa." ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ "Untuk apa ni kak?" "Ubat ajaib. Boleh hilangkan bau. (Sambil berbisik)" ๐Ÿ™†๐Ÿ’ฆ "Ohh..yeke kak? Kaki saya berbau eh? Alahai malunyaaa." ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ "Takpe. Takpe. Ubat ni serbaguna dik. Boleh hilangkan bau keti**, bau kaki, hilangkan daki. Kandungannya daripada bahanยฒ semulajadi. Diyakini selamat insya Allah." ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ "Ok kak. Terima kasih ye kenalkan ubat ni." ๐Ÿ™†๐Ÿ™† #magicblue #magic #natural #deodorant #bebasbahankimia #penghapusbau #baubadan #baupeluh #bauketiak #baukaki #muslim #product #bumiputera #sayajual #sayajualonline #sayajualdeodorant #deodorantsemulajadi #hotitem #hotproduct #hotsale #igshop #instashop #melaka #bangi #malaysia

Kak Nani
017-6364610

Feminine Wash JSD
๐ŸŒผSangat dipercayai ramai wanita untuk merawat masalah kepam di bahagian intim, nyah bauan yang tidak menyenangkan, merawat keputihan.

Masker Vagina
๐ŸŒผSangat sesuai digandingkan bersama feminine wash bagi membasmi masalah kepam. Miss v tiada lagi masalah kegatalan, sentiasa kering dan selesa.

Jom order sekarang..! Selagi stok masih ada.

whatsapp www.wasap.my/60182924592

#empayardivajutawan #teamdivajutawan #jsd #jamususukdara #stokisjamususukdara #stokisjsdmelaka #terapiinstagram #melaka #johor #femininewash #maskervagina

Bonia

Material : Stainless steel
Condition : NEW
Gender : Girl

Free box biasa
==================== Spec Ringkas : โœ” 2 Month Warranty mesin
โœ” Batery watch
โœ” Gred AA
โœ” Analog function ๐Ÿ’ฒHarga :Rm85
๐Ÿ“ฎS/Malaysia free postage
๐Ÿ“ฎSabah Sarawak add Rm5

BR
Share & Tag Plz....
More Details -> WhatsApp๐Ÿ“ฑ www.whatsapp.com.my/60183657185

#Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#bangkitbersam#kitasamahero#astro#sinarfm#hotfm#erafm#pencintajam#gilajam#copyori#lovegshock#gshockmalaysia#replikagshock#putrajaya#shahalam#cyberjaya

๐ŸŒท MBH CARBON SNOW WHITE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
-Digandakan lagi dengan gabungan meso white , rawatan carbon snow white ini mampu menyahkan bintik hitam dan putih yang mengacau di seluruh pelusuk muka, untuk anda yang mmpunyai kulit berminyak dan bercela, awas yaa kerana rawatan ini mampu membuat uols tak keruan. โ˜บโ˜บ
.
๐ŸŽ‰ โ€˜PERGHHH GILA BEST, MEMANG TAK SAMA LANGSUNG DENGAN SPA2 YANG LAIN, TAK SABAR DAH NI" ๐ŸŽ‰
.
โค MBH CARBON SNOW WHITE
.
BUY 2 FREE 1 uolssss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
-------------------------
๐ŸŽ EXTRA BONUS UNTUK UOLS ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Hakakss ade harga pakej tau untuk korangs, whatsapp hakaks dulu bru dpt harga pakej yg MELETOPSZZZ tuh, YG WHATSAPP SHJ DAPAT HARGA PAKEJ OKEH ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
.
#mbhmedispa #mitoskecantikan #tipskecantikan #faktakecantikan #aesthetic #facialspa #facialraya #ampang #bangi #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #senawang #ipoh #sungaipetani #beautyinlovinghands #beautycare #beauty #medispa #medispapalingdipercayai #cantik #putih #kurus #shhhhilove #hikayatsipermatahati #lofattah #abpbh30

Men "diffused" anak anak lepas balik sekolah ..drops lavender ... ni abang and kakak dah selamat tido ..lagi sorang tunggu masa yerr ... it promote good sleep ๐Ÿ‘‘

follow @marlenaazwad
#youngliving #melaka #dewdrop #diffuser #marlenaazwad #essentialoil #lavender

๐ŸŒท MBH CARBON SNOW WHITE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
-Digandakan lagi dengan gabungan meso white , rawatan carbon snow white ini mampu menyahkan bintik hitam dan putih yang mengacau di seluruh pelusuk muka, untuk anda yang mmpunyai kulit berminyak dan bercela, awas yaa kerana rawatan ini mampu membuat uols tak keruan. โ˜บโ˜บ
.
๐ŸŽ‰ โ€˜PERGHHH GILA BEST, MEMANG TAK SAMA LANGSUNG DENGAN SPA2 YANG LAIN, TAK SABAR DAH NI" ๐ŸŽ‰
.
โค MBH CARBON SNOW WHITE
.
BUY 2 FREE 1 uolssss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
-------------------------
๐ŸŽ EXTRA BONUS UNTUK UOLS ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Hakakss ade harga pakej tau untuk korangs, whatsapp hakaks dulu bru dpt harga pakej yg MELETOPSZZZ tuh, YG WHATSAPP SHJ DAPAT HARGA PAKEJ OKEH ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
.
#mbhmedispa #mitoskecantikan #tipskecantikan #faktakecantikan #aesthetic #facialspa #facialraya #ampang #bangi #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #senawang #ipoh #sungaipetani #beautyinlovinghands #beautycare #beauty #medispa #medispapalingdipercayai #cantik #putih #kurus #shhhhilove #hikayatsipermatahati #lofattah #abpbh30

๐ŸŒท MBH CARBON SNOW WHITE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
-Digandakan lagi dengan gabungan meso white , rawatan carbon snow white ini mampu menyahkan bintik hitam dan putih yang mengacau di seluruh pelusuk muka, untuk anda yang mmpunyai kulit berminyak dan bercela, awas yaa kerana rawatan ini mampu membuat uols tak keruan. โ˜บโ˜บ
.
๐ŸŽ‰ โ€˜PERGHHH GILA BEST, MEMANG TAK SAMA LANGSUNG DENGAN SPA2 YANG LAIN, TAK SABAR DAH NI" ๐ŸŽ‰
.
โค MBH CARBON SNOW WHITE
.
BUY 2 FREE 1 uolssss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
-------------------------
๐ŸŽ EXTRA BONUS UNTUK UOLS ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Hakakss ade harga pakej tau untuk korangs, whatsapp hakaks dulu bru dpt harga pakej yg MELETOPSZZZ tuh, YG WHATSAPP SHJ DAPAT HARGA PAKEJ OKEH ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
.
#mbhmedispa #mitoskecantikan #tipskecantikan #faktakecantikan #aesthetic #facialspa #facialraya #ampang #bangi #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #senawang #ipoh #sungaipetani #beautyinlovinghands #beautycare #beauty #medispa #medispapalingdipercayai #cantik #putih #kurus #shhhhilove #hikayatsipermatahati #lofattah #abpbh30

๐ŸŒท MBH CARBON SNOW WHITE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
-Digandakan lagi dengan gabungan meso white , rawatan carbon snow white ini mampu menyahkan bintik hitam dan putih yang mengacau di seluruh pelusuk muka, untuk anda yang mmpunyai kulit berminyak dan bercela, awas yaa kerana rawatan ini mampu membuat uols tak keruan. โ˜บโ˜บ
.
๐ŸŽ‰ โ€˜PERGHHH GILA BEST, MEMANG TAK SAMA LANGSUNG DENGAN SPA2 YANG LAIN, TAK SABAR DAH NI" ๐ŸŽ‰
.
โค MBH CARBON SNOW WHITE
.
BUY 2 FREE 1 uolssss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
-------------------------
๐ŸŽ EXTRA BONUS UNTUK UOLS ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Hakakss ade harga pakej tau untuk korangs, whatsapp hakaks dulu bru dpt harga pakej yg MELETOPSZZZ tuh, YG WHATSAPP SHJ DAPAT HARGA PAKEJ OKEH ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
MBHKD ๐Ÿ‘‰ 0193487188
.
#mbhmedispa #mitoskecantikan #tipskecantikan #faktakecantikan #aesthetic #facialspa #facialraya #ampang #bangi #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #senawang #ipoh #sungaipetani #beautyinlovinghands #beautycare #beauty #medispa #medispapalingdipercayai #cantik #putih #kurus #shhhhilove #hikayatsipermatahati #lofattah #abpbh30

Tips After wax
_
Mungkin ada yang kulit jadi kemerahan selepas wax.
_
Jangan risau, anda boleh sapu kan aloe vera gel utk menyejukkan kulit atau boleh tuam dengan ais selepas selesai waxing.
_
DM atau whatsapp Cik Amal di +6018-777-0405 cepat-cepat, pastikan wawa wax di tangan anda sebelum kehabisan stok.gituww!
_
Berminat nak tambah pendapatan bulanan dengan menjadi dropship/agen @organicwax.my? DM/Hubungi Cik Amalina ๐Ÿ“ฒ +6018-777-0405
_
Jom buang bulu sepantas 1 saat, bebas bulu selama 1 bulan dengan WawaWax. Order hari ini terus postage esok! ๐Ÿš›
__
#titanamal #OrganicHairRemoval #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxpenang #aurainsta #melaka #penang #terengganu #johor #bazaarpaknil #waxing #waxathome #coldwax #waxingmurah #waxmalaysia #kahwin #bridesmaids #bajunikah #codmelaka #codpenang #utem #uitmbandarmelaka #dropshipneeded #agentwanted

Guess

Material : Stainless steel
Condition : NEW
Gender : Girl

Free box biasa
==================== Spec Ringkas : โœ” 2 Month Warranty mesin
โœ” Batery watch
โœ” Gred AA
โœ” Analog function ๐Ÿ’ฒHarga :Rm85
๐Ÿ“ฎS/Malaysia free postage
๐Ÿ“ฎSabah Sarawak add Rm5

BR
Share & Tag Plz....
More Details -> WhatsApp๐Ÿ“ฑ www.whatsapp.com.my/60183657185

#Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#bangkitbersam#kitasamahero#astro#sinarfm#hotfm#erafm#pencintajam#gilajam#copyori#lovegshock#gshockmalaysia#replikagshock#putrajaya#shahalam#cyberjaya

Tugu negara #melaka

Gshock dw6900 Couple set

Material : Rubber
Condition : NEW
Gender : Couple

Free box Gshock Couple Love
==================== Spec Ringkas : โœ” 2 Month Warranty mesin
โœ” Batery watch
โœ” Gred AA
โœ” Digital function ๐Ÿ’ฒHarga :Rm120
๐Ÿ“ฎS/Malaysia free postage
๐Ÿ“ฎSabah Sarawak add Rm5

BR
Share & Tag Plz....
More Details -> WhatsApp๐Ÿ“ฑ www.whatsapp.com.my/60183657185

#Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#bangkitbersam#kitasamahero#astro#sinarfm#hotfm#erafm#pencintajam#gilajam#copyori#lovegshock#gshockmalaysia#replikagshock#putrajaya#shahalam#cyberjaya

Most Popular Instagram Hashtags