#marykay

3039406 posts

TOP POSTS

Paint the Sky. Chase the Rainbow. Sail to the Moon. The new Special-Edition† Believe + Wonder™ collection is here! #MaryKay

Пятничные соблазны: новая коллекция (13 оттенков) сияющих гелевых губных помад @mkrussia 💄и печенюшки #OREO с новым очень шоколадным вкусом 🍫 Всем сладких выходных! 👄 #me #beauty #красота #cosmetics #partners #partnership #marykay #lips #lipstick #newOREO #chokoOREO #food #foodporn #yummy #choko #ad #blog #blogger #instablog #alinavoynova

Momento ímpar ... conhecendo o embaixador mundial de make da @marykay ... @luiscascomakeup !! #escolhimarykay #marykay #make #love

💥RESENHA DE BASE 💥. Ei mana, tudo bom contigo? 😍. Vamos falar de base boa?? Bora né. 💥Base timewise da @marykaybrasil essa é a cor Bronzer 1.
💥Tem acabamento matte.
💥Secagem rápida.
💥é uma durabilidade boooa demais ❤.
💥e não dá espinhas 😍😍.
Essa base tem uma história, pois comprei pra usar no dia do meu casamento ⛪ ano passado, e foi exatamente nesse ano que conheci de fato a @marykaybrasil é me APAIXONEI ❤❤❤. 💥Se você é do tipo que ADORA um REBOCO, meu amor tu vai amar essa base. Ela tem um efeito bem argamassa mesmo 😂, só uma camada e tapa TUDO. Não acho que é uma base para se usar no dia a dia é mais indicada pra noite.
Ela dá uma transferida, mas nada que um pó não resolva.
💥O valor está em torno de $64,00. É um pouco salgado, mas calma vale a pena o investimento 🖒🖒 GARANTO.
Se joga nessa BASE amor ❤❤ #maisvaidosa_blog

Пятница! 🎉🎉🎉Мы тебя ждали! Чем займетесь на выходных? У нас есть предложение!

✨ Мы всегда предлагаем вам найти своего консультанта по красоте, а вы знаете кто это? Давайте разберёмся 👩‍🏫. Представьте, что вам нужен красивый макияж, но вы не умеете его делать.

✨ Вы приглашаете визажиста, и вуаля — макияж готов: яркие выразительные глаза, идеальный тон, правильно выделенные скулы. Ближе к вечеру, как мы помним из сказок, карета превращается в тыкву 🎃, ну а вы... в золушку🙍. Не страшно, ведь вы успели запечатлеть свой образ на фото📷, селфи🤳 тоже сделали, а то, что происходит вне съёмок — не чужого ума дела. Так? Не всегда! Особенно, когда друзья 👯 и знакомые встречают вас внезапно и удивляются разнице между фото и реальностью. Бывало? В общем, девушка должна выглядеть прекрасно всегда 💃. И мы считаем, что это не должно отнимать много времени и сил, и не должно стоить дорого 💰. Даже звезды не могут постоянно брать с собой визажиста. Поэтому единственный вариант — это стать визажистом самому себе. Нет, мы сейчас не про то, что срочно нужно искать курсы визажа, а как раз про консультанта по красоте.

✨ Итак, кто такой консультант по красоте? Консультант по красоте — это девушка, которая помогает: определить тип кожи, цветотип, подобрать правильную систему по уходу за кожей лица, найти свою изюминку в макияже, а если захотите, то может рассказать и про дрейпинг, скульптуринг и контуринг...🤓

✨ Зачем? Все просто! Знания — это сила, а знания, как украсить себя с помощью косметической продукции — это женская мудрость. Посетив мастер-класс, вы НЕ станете визажистом! Но именно здесь вы научитесь с помощью косметики выделять свои достоинства 💄 и скрывать недостатки.

✨Сколько стоит? Мастер-класс — это бесплатный способ знакомства с косметикой плюс подбор индивидуального ухода. Консультант по красоте вкладывает все свои знания и душу в каждую девушку, поэтому после мастер-класса многие покупают те средства, которые им подошли и понравились. Помните фразу из советского фильма — «Так я теперь буду выглядеть всегда!»? Так вот, пусть она станет вашим вызовом!

✨Запишитесь на мастер-класс в эти выходные у вашего Консультанта или на сайте marykay.ru

MOST RECENT

KENAPA MelaCEP SET SAJA MADE IN KOREA? 🇰🇷
.
Assalamualaikum..Morning beautiful ladies..😊
.
Pagi ni jiha nak share satu FAKTA tentang produk Mary Kay tak?
.
Boleh dikatakan mostly produk Mary Kay diformulasikan dari Dallas USA.
.
Tapi, special case untuk set PENCERAH WAJAH yang brilliant ni iaitu melaCEP, ianya diformulasikan di KOREA!
.
Kenapa KOREA? Sebab Korea ada teknologi pencerahan wajah yang sangat mantap & advance. Pakar dan saintis dari Korea lah yang mencipta formulasi dan pembuatan rangkaian skin care melaCEP ni. So nampak tak?
.
Betapa Mary Kay menjaga kualiti produk skin care dia sampaikan kalau dia rasa negara dia tak ada kepakaran nak hasilkan produk pencerah yang mantap, dia akan serahkan pada yang pakar?
.
Masih ragu-ragu dengan Mary Kay?? Hehee...🙊 Kalau korang impikan wajah cerah semulajadi macam Emma Maembong...dan bukan seputih tepung gomak...😄 Korang kena lah try set melaCEP yang hot ni taw...😉 MELACEP PLUS ULTIMATE SERUM
💄memberikan manfaat pencerahan dgn segera utk jangka panjang. mmbntu kulit meningkatkan kejernihan dan kecerahan pd kulit. menambahbaikan tampilan kulit supaya lbih cerah serta lembut. mengurangkan tampilan bintik hitam

0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT
#marykay #malaysia #maryk #botanicaleffect #trustedseller #tawau #sabah #sarawak #bazarpaknil #pos1malaysia #skincare #skinvigorate #skinbody #malacep

I am here🤗
.
Debut celebration SSD AMIRAH & SD AYUNI🦋
.
Jom sama2 jaga kulit kita. Sambil cantik sambil merawat.Direct whatsapp me for free skincare  consultation. Nak tahu tentang kerjaya MaryKay? Contact qila okeh😘
.
http://www.wasap.my/60122958774

Aqilah MaryKay
0122958774
Independent Beauty Consultant
Ig : aqilahto.marykay

#marykay #marykayseremban
#marykaylovers #marykaysenawang #marykayrembau #marykaykualapilah #marykayserembandua #marykaymantin #marykaymelaka #marykaysegamat #marykaymachap #marykaypedas #marykayjohor

A sensação do momento. Corra e adquira o seu ! #carvaoativado #marykay

#Repost @marykaybrasil with @repostapp
・・・
#DetoxAtivar! Com o poder de ingredientes como o carvão ativado, as argilas e os extratos botânicos, a Máscara Detox Clear Proof® promove uma limpeza superprofunda e, de quebra, consegue controlar o brilho excessivo da sua pele. Amamos, sim ou com certeza?

Já conhece a linha TimeWise Repair?
Volte no tempo e recupere o que foi perdido. Combata os sinais avançados da idade com a linha TimeWise Repair™.
Reduz a aparência de linhas profundas de expressão e rugas.
Proporciona efeito lifting.
Mais firmeza e preenchimento da pele.
Promove um tom de pele mais uniforme.

Contato via direct ou pelo telefone (12)98166-0458
#timewise #timewiserepair #marykay #euescolhimarykay #marimoreiramakeup #amo #girlpower #makeupartist #consultora #peleperfeita #vemcomamari

Morninggg !! Tengok ni, Semalam pakai Mask BE. Pagi ni rasa fresh ja muka ♥♥.. Tak taw nak cerita dia punya syiokk, kena try sendiri..hiks #marykay#MKselangor#MKperlis#love#beautyconsultant#skincare#skincareroutine#life#women#beauty#perlis#2017#botanicaleffectsevolutionmarykay#marykay_finey

Tomei coragem para fazer antes e depois! 🙈🙈🙈 antes e depois com @marykayus @marykaybrasil com produtos da Diretora @izabelmenezesmarykay e esse batom lindooooo que a Diretora @sayonaramaiamk me deu de presente! Espero que gostemmmm! #makeuplife #orlando #jucaiaffa #orlandoflorida #marykay #marykayus #marykaybrasil

👉🏾Bases #marykay para pele negra.
✅Tons: bronze 01, bronze 02, bronze 04, bronze 05 e bronze 07.
🌷A Diva da foto: @negravaidosa
⚠️informações sobre os produtos, preços, encomendas, pagamento e entrega 📥direct.
🎁alguns produtos em pronta entrega.
#marykaybrasil #makepelenegra

Mais um lindo evento realizado com sucesso com a grande equipe da @marykaybrasil . Foi deeeeemais. #encontromarykay #marykaybrasil #marykay #fotocabine #make #tempodebrilhar

Assalanualaikum..slmt pagi kawan2.. jom pagi2 ni cuci muka dulu dgn skinvigorate brush ni.. best taw whitehead/blackhead kuat habis..kulit pn lembut je.. Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush 👉Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
👉Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
👉Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
👉Seperti membuat ...rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed

8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan beli👍

97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit
94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata
93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda
95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat
Fiera
0182500849
Independent Beauty Consultant
#MaryKay #MaryKayLovers #PeluangKerjaya #OrganicSkincare #loffattahlovers #Cantik #BisnesOnline #Nars #Glowing #antipenuaan #loffattah #SkincareTerbaik #KosmetikMurah #Kosmetik #Skincare #InstantShawl #SkincareClass #Shawl #TutorialMakeup #Pobling #mekapmurah #YouCanDuit #MakeUpArtis #Lipstick #SayaJualKosmetik #TrendyHijabista #JanganMengataSkincare #SayaJualOnline #Flawless

Saya bukan kaki business. .
.
Trend orang-orang sekarang banyak betul berniaga. .
.
Satu perkembangan positive tu sebab kita dah mula membudayakan berniaga jadi budaya kita. .
.
Saya lebih suka melihat Mary Kay sebagai kerjaya saya instead of as my business. .
.
Saya suka lebih pada consultation tu berbanding menjual. Bila beri consultation, maka mudah bakal pembeli faham serba sedikit reason kenapa perlu basic dan sebagainya. .
.
Saya kongsikan step by step bagaimana melalui consultation boleh lead to consistent sales mengikut pengalaman saya ni. It's a simple system to support your career. .
.
If it helps me, it will definitely help you too. Saya doakan barakah dalam apa jua urusan hujung minggu kita 😇 .
#Marykay #MaryKayBC #skingoals #love #simple #makeup #freeclass #beautyconsultant #beautyclass #Marykaypuncakalam #uitm #uitmpalam #uitmshahalam #MarykayIpoh #Ipoh #makeup #entrepreneur #product #skincare #business #marykaymalaysia #jomcantik #kulitsihat #kulitcantik #organic

Most Popular Instagram Hashtags