[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#MYCYBERSALE

MOST RECENT

salam jumaat 😍 .. .
uolls, xpayah risau ribbon kat tudung tue tercabut, walaupun si comel uolls tarik2 jer ribbon tue, sbb ia dah dijahit sekali dengan tudung 😍

Salam jumaat uolls 😍
.
Nah.. kak yana belanja gambar sis-sis gojes nie bergaya dengan Azaleya Luxurious Blouse 😍
.
Antara Olive Green & Dusty Pink. Uolls suka warna yang mana? ☺️ ker dua2 tak suka? 😂

Be a girl
with a Mind, .
A woman
with Attitude, .
And
.
A lady
with Class 😍

🌸Kurung Dhia🌸
Price: RM59 sepasang‼️
Postage: rm 7sm/ rm10ss
Item code: Pada gambar
Ready Stock‼️
.
🌷Material: English cotton
🌷KURUNG MODEN
🌷Mudah iron & warna tak mudah luntur
🌷Kain selisih depan
🌷Cutting loose
🌷Pinggang getah penuh.
🌷 Zip + dart ( belakang baju )
.
✅Boleh WhatsApp terus untuk tanya stock/size +60172527963
.

#mulabiskurungmoden
#kurungcotton
#kurungraya
#kurungmurah
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bajuraya2018
#bajukurung
#bajukurungonline
#bajukurungcotton
#bajukurungcottonmurah
#bajukurungraya
#bajukurungcantik
#bajukurungmurah
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmoden
#kurungmodencantik
#kurungmodenmalaysia
#kurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungmodenmalaysia
#bajukurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#englishcotton
#englishcottonmurah
#englishcottoncantik
#bridesmaidsmalaysia
#bajukurungbridesmaids
#mycybersale

🌸Kurung Dhia🌸
Price: RM59 sepasang‼️
Postage: rm 7sm/ rm10ss
Item code: Pada gambar
Ready Stock‼️
.
🌷Material: English cotton
🌷KURUNG MODEN
🌷Mudah iron & warna tak mudah luntur
🌷Kain selisih depan
🌷Cutting loose
🌷Pinggang getah penuh.
🌷 Zip + dart ( belakang baju )
.
✅Boleh WhatsApp terus untuk tanya stock/size +60172527963
.

#mulabiskurungmoden
#kurungcotton
#kurungraya
#kurungmurah
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bajuraya2018
#bajukurung
#bajukurungonline
#bajukurungcotton
#bajukurungcottonmurah
#bajukurungraya
#bajukurungcantik
#bajukurungmurah
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmoden
#kurungmodencantik
#kurungmodenmalaysia
#kurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungmodenmalaysia
#bajukurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#englishcotton
#englishcottonmurah
#englishcottoncantik
#bridesmaidsmalaysia
#bajukurungbridesmaids
#mycybersale

🌸Kurung Dhia🌸
Price: RM59 sepasang‼️
Postage: rm 7sm/ rm10ss
Item code: Pada gambar
Ready Stock‼️
.
🌷Material: English cotton
🌷KURUNG MODEN
🌷Mudah iron & warna tak mudah luntur
🌷Kain selisih depan
🌷Cutting loose
🌷Pinggang getah penuh.
🌷 Zip + dart ( belakang baju )
.
✅Boleh WhatsApp terus untuk tanya stock/size +60172527963
.

#mulabiskurungmoden
#kurungcotton
#kurungraya
#kurungmurah
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bajuraya2018
#bajukurung
#bajukurungonline
#bajukurungcotton
#bajukurungcottonmurah
#bajukurungraya
#bajukurungcantik
#bajukurungmurah
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmoden
#kurungmodencantik
#kurungmodenmalaysia
#kurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungmodenmalaysia
#bajukurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#englishcotton
#englishcottonmurah
#englishcottoncantik
#bridesmaidsmalaysia
#bajukurungbridesmaids
#mycybersale

🌸Kurung Dhia🌸
Price: RM59 sepasang‼️
Postage: rm 7sm/ rm10ss
Item code: Pada gambar
Ready Stock‼️
.
🌷Material: English cotton
🌷KURUNG MODEN
🌷Mudah iron & warna tak mudah luntur
🌷Kain selisih depan
🌷Cutting loose
🌷Pinggang getah penuh.
🌷 Zip + dart ( belakang baju )
.
✅Boleh WhatsApp terus untuk tanya stock/size +60172527963
.

#mulabiskurungmoden
#kurungcotton
#kurungraya
#kurungmurah
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bajuraya2018
#bajukurung
#bajukurungonline
#bajukurungcotton
#bajukurungcottonmurah
#bajukurungraya
#bajukurungcantik
#bajukurungmurah
#bajukurungmurahmalaysia
#kurungmoden
#kurungmodencantik
#kurungmodenmalaysia
#kurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungmodenmalaysia
#bajukurungmodenmurah
#kurungcottonmurah
#englishcotton
#englishcottonmurah
#englishcottoncantik
#bridesmaidsmalaysia
#bajukurungbridesmaids
#mycybersale

Unlike Commercial Soap, Natural Soap contains a high percentage of luxury plant oil/butter. In Ch33KY, our soaps contain skin loving olive oil and herbs extract, which are proven to be effective in rejuvenating and protecting skin.
.🌼.🌿.
Our Lavender & Tea Tree Soap for example, is naturally handmade and features scientifically proven herbal ingredient (lavender buds), vitamin E and aloevera extract. It also contains pure lavender and tea tree essential oil. .🌼.🌿.
www.wasap.my/60192766036/Ch33KY
.🌼.🌿.
#ch33ky #naturalsoap #handmadesoap #castilesoap #slsfree #parabensfree #sensitiveskin #eczema #psoriasis #sayajualonline #bazarpaknil #onlineshopping #sayajual #homebusiness #instashop #instashopping
#mycybersale #tvhomeshopping

Bak kata pepatah, 'melentur buluh biarlah dari rebungnya'. .
Tengok adik nie, kecik2 lagi dah bertudung. Comel sangat2 kan? 😍
.
Nak cari tudung yang super duper selesa & berkualiti tinggi? Jom dapatkan dari koleksi tudungsekolahbudak. InsyaAllah, uolls akan berpuashati sangat 😍
. . . . . . . . . . . . . . . . .
#tudung #tudungsekolah #tudungsekolahawninglembut #buahhatiibu #buahhatiku #sekolahrendah #tadika #peplumbudak #sicomel #sekolahagama #terapiinstagram #tudungbaby #tudungsekolahwarna #mycybersale #innerbudak #littlecaliph #brainybunch #tudungbudak #kidspeplum #tudungsekolahbudak
#anakbuah #peplumkids #babygirl #sicomelumi #montessori #tiadaarahjodohkita #peplumbudak #kidsfashion #ajimaura #instashopmalaysia

Assalamualaikum.. .
Selamat pagi, semoga harini lebih baik dari semalam.. Aamin.. . "Be happy Be Bright Be You" 😍

🎀 SANGGUL ARAB ready stock
.
Rahsia sanggul terletak ala² artis / ala² minah arab 😍
.
Dah tak payah pening macam mana nak buat sanggul cantik terletak elok sentiasa 😱
.
.
✅Size BESAR
✅High quality material.. GEBU!
.
.
📦 READY STOCK
‼️ LIMITED STOCK
.
.
Nak special offer / borong?
📲 Whatsapp 012 - 572 7669
.
Find us on shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖
.
#myjuerneys #myjuerneyssanggularab #mahsa #ppum #unitar #hkl #hijabista #segicollege #fazura #fattzura #ukm #whitv3 #sanggularab #syafiqkyle #klia #airasia #subangjaya #zulariffin #tv3 #izaraaishah #neelofa #tudungmurah #bazaarpaknil #getaharab #shopee #11street #dropshipwanted #mycybersale

KURUNG BELLARINA 2.0
#rujukkatalogkurungbellarina2
.
🔥MATERIAL LYCRA BERKUALITI
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best boleh campak je dalam mesin basuh. Sekali putar dengan baju lain. JIMAT MASA!
.
🔥 CUTTING POLOS
Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu
.
🔥 POKET DI KANAN BAJU
Memudahkan uolsss semua untuk meletakkan barangan kecil tanpa teringgal atau banyak-banyak beg nak bawa..
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
#BELLARINA membantu mommies yang BF yang berkerjaya tau dengan mesra BF dan memudahkan uolss semua mengambil wudhu juga 😉
.
🔥 SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali.. haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Keyakinan diri adalah kunci utama tau untuk wanita berkerjaya 😉
.
.
=====================
.
💰 Harga RM109 FREE POSTAGE
.
BERMINAT??
PM/WA 👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungbellarinabybutikmuslimah #kurungbellarina2 #kurungbellarinamurah #kurungbellarina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #minikurungmurah #kurungmodenmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #offer #kurunglycra #mycybersale #jualanmurah #jualanhebat #weddingplanner #kerjakahwin #kurungseragam #cikgusekolah #malaysiaonlineshop #dramasangat #kurungsedondon #pakaianmuslimahmodern #hijabstyle #khimar #wanitacantik #plussizefashion #santaijim

KURUNG BELLARINA 2.0
#rujukkatalogkurungbellarina2
.
🔥MATERIAL LYCRA BERKUALITI
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best boleh campak je dalam mesin basuh. Sekali putar dengan baju lain. JIMAT MASA!
.
🔥 CUTTING POLOS
Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu
.
🔥 POKET DI KANAN BAJU
Memudahkan uolsss semua untuk meletakkan barangan kecil tanpa teringgal atau banyak-banyak beg nak bawa..
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
#BELLARINA membantu mommies yang BF yang berkerjaya tau dengan mesra BF dan memudahkan uolss semua mengambil wudhu juga 😉
.
🔥 SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali.. haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Keyakinan diri adalah kunci utama tau untuk wanita berkerjaya 😉
.
.
=====================
.
💰 Harga RM109 FREE POSTAGE
.
BERMINAT??
PM/WA 👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungbellarinabybutikmuslimah #kurungbellarina2 #kurungbellarinamurah #kurungbellarina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #minikurungmurah #kurungmodenmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #offer #kurunglycramurah #mycybersale #jualanmurah #jualanhebat #weddingplanner #kerjakahwin #promosibajukurung #kurungseragam #cikgusekolah #malaysiaonlineshop #dramasangat #kurungsedondon #pakaianmuslimahmodern #hijabstyle #khimar #wanitacantik #plussizefashion

KURUNG BELLARINA 2.0
#rujukkatalogkurungbellarina2
.
🔥MATERIAL LYCRA BERKUALITI
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best boleh campak je dalam mesin basuh. Sekali putar dengan baju lain. JIMAT MASA!
.
🔥 CUTTING POLOS
Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu
.
🔥 POKET DI KANAN BAJU
Memudahkan uolsss semua untuk meletakkan barangan kecil tanpa teringgal atau banyak-banyak beg nak bawa..
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
#BELLARINA membantu mommies yang BF yang berkerjaya tau dengan mesra BF dan memudahkan uolss semua mengambil wudhu juga 😉
.
🔥 SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali.. haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Keyakinan diri adalah kunci utama tau untuk wanita berkerjaya 😉
.
.
=====================
.
💰 Harga RM109 FREE POSTAGE
.
BERMINAT??
PM/WA 👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungbellarinabybutikmuslimah #kurungbellarina2 #kurungbellarinamurah #kurungbellarina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #minikurungmurah #kurungmodenmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #offer #kurunglycra #mycybersale #jualanmurah #jualanhebat #weddingplanner #kerjakahwin #promosibajukurung #kurungseragam #cikgusekolah #malaysiaonlineshop #dramasangat #kurungsedondon #pakaianmuslimahmodern #hijabstyle #khimar #wanitacantik #plussizefashion

[RESTOCK DENGAN HARGA PROMOSI 21-23/2/18] Caliana Elegant Blouse (+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols. (+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang (+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja! (+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya. (+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa. 💥 SIZE : S - 2XL
HARGA PROMOSI 21-23/2/18 💥RM75 +FREE POSTAGE
HARGA SETELAH TAMAT PROMOSI 💥RM79 +FREE POSTAGE
HARGA KOMBO 3PCS 💥RM210 +FREE POSTAGE 💥BOLEH CAMPUR WIENDA & KHAWLA 🍭MACAMMANA NAK DAPATKAN? 🍭
. Klik jer link wasap di bio kak yana. .
Jom grab sekarang.. lambat melepasla nak melaram dengan blouse kembang setaman nie 😊
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#blousetunik #blouses #blouse #blousesale #blouseselesa #blousemuslimah #blouselabuh #blouselawa #fattzura #casualblouse #elegantblouse #dressnursing #santaijim #dressmuslimah #dressmuslimahmalaysia #teamaurarezeki #bazaarpaknildressmurah #ajimaura #terapiinstagram #syurgayangkedua #cikgusekolah #cikgu #instashopmalaysia #cikgumalaysia #bajuonline
#tiamosweetheart #fattahaminz #tiadaarahjodohkita #mycybersale #trending

Bila nama moisturizer tu sepatutnya melembabkan bukan menyebabkan kulit kering dan mengelupas betul tak?

Sis ada masalah begini?
Jom tukar pada Vitamin C Moisturising Cream Spf30.. 👇🏻 🔴 pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C 🔴 mempunyai SPF 30 untuk protect kulit anda dari 🌞 selepas pakai serum treatment VCS 🔴 digabungkan dengan Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid 🔴 tidak melekit dan cepat meresap selepas sedikit urutan wajah 🔴 sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
.
0136503825
#VitaminCSerum
#VitaminCMoisturisingCream
#ubatjeragatparutjerawat

Most Popular Instagram Hashtags