#MYCYBERSALE

MOST RECENT

Siapa suka warna mint green ? 😍
.
Dollywax ni boleh campur2 warna tau. Tak ada masalah, sama je fungsi dia. Campur dollywax green + cream, dapat lah warna lembut ni 💕
.
4 Langkah Mudah Menggunakan DollyWax.
.
1️⃣ Panaskan dollywax anda hingga cair.
2️⃣ Sapu dollywax mengikut arah bulu tumbuh.
3️⃣ Apabila kering, tekan dan ratakan wax.
4️⃣ Tarik wax sepantasnya melawan arah sapuan.
.
Dah siap! 😋
.
.
.
.
#waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hardwaxbeanshop #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia ##hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #produkkecantikan #letscantik #likeforlikes #likeforfollow #malaysiainstashop #muamalaysia #mycybersale #sayajualmurah #brazilianhair #uitmshahalam #jellywaxmalaysia

Dengan satu set yang berharga hanya RM150 sahaja dan anda akan dapat percuma sehelai shawl!
Dapatkan sekarang Irfa Ilya di 1300-22-2299 atau www.lakumall.com
@lakumallofficial #setiapmasabernilai @dunia_sinema #imaginasitanpahenti @migonline #bukanjanjitapipasti #TVHomeShopping #Lakumall #vsco #dailyrountine #work #tiktok #trending #viral #klfw #sayangimalaysiaku #mycybersale #mylazada1111 #lazada

Apa kelebihan dollywax ni dari wax yang lain2 ?
.
👉DOLLYWAX TAK PERLUKAN KAIN UNTUK TARIK BULU (stripless)
.
Yesss ! Dollywax paling mudah. Tak payah tempek kain untuk tarik bulu. Dah la melekit lekit masa tempek kain, lepastu nak kene cuci pulak kain yang dah lekat bulu tu. Nak wax saje dah berjam jam. Betul tak ?
.
Lepas ni dah bertukar kepada dollywax, jimat 5x ganda masa untuk wax 😍
.
.
.
.
#waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hardwaxbeanshop #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia ##hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #produkkecantikan #letscantik #likeforlikes #likeforfollow #malaysiainstashop #muamalaysia #mycybersale #sayajualmurah #brazilianhair #uitmshahalam #mycybersale2018 #jellywaxmalaysia #codjellywax

Da oggi SCONTI e SPEDIZIONI GRATUITE !
In negozio trovi articoli scontati e alcuni articoli con spedizioni gratuite senza restrizioni!!!
Per altri articoli la SPEDIZIONE GRATUITA è applicabile spendendo € 150, in questo caso utilizza il codice ZENETSYCYBER2018 al momento dell' acquisto ( non cumulabile con altre offerte )
#etsycyberweek
#etsyshop #etsyseller #sales #blackfriday #blackfridayweekend #blackfridayweek #mycybersale #cybersale #blackfridaytoday #blackfriday2018 #blackfridaysale #blackfridaydeals #blackfridayitaly #etsymadeinitaly #cyberweek
#cyberweeksale #handmadebag #canvasbag #madeinitaly #borsefatteamano #borseartigianali #makermoviment #makersgonnamake #differencemakeus #freeshipping #spedizionigratis #spedizionigratuite #saldiinnegozio #sales #saldi

Black Friday and Cyber Monday are fast approaching ⚡️
Lanikai babes who are subscribed to our newsletter will receive first access to our Cyber week SALE!!
.
Want 35% off across the entire range?
Make sure to sign up at www.lanikaithelabel.com to receive exclusive access ✨ FREE shipping Aus wise & US orders over $200
.
💸 Wear now - Pay later with Afterpay 🌏WORLDWIDE shipping available 👙 No hassle 10 day exchange

Who doesn't love bargains?
Double tap if you DO!
------------------☀️-----------------
The US are celebrating Cyber Week , so I took the chance to celebrate with them by running a sale! Don't miss out a great sale! Your favourite jewelry pieces are now 15% OFF!
Also, I have included my twig necklaces in the sale, so now is your chance to grab them at discounted prices! Offer ends on Nov 26.
.
.
Bijubrill.Etsy.Com
.
.
.
#savvybusinessowner #beingboss #femalepreneur #entrepreneurlifestyle #entrepreneurlife #creativepreneur #creativebusiness #creativelifehappylife #creativewomen #creativedesign #thehappynow #pursuepretty#makeyoursmilestyle #abmlifeissweet#abmlifeiscolorful #abmhappyhour#abmsummer #shopsale #15off #petitejoys#livethelittlethings #worldofetsy #mycybersale #salesevent #saleison #branchnecklace #outfitstyle #statementnecklace #outfitideas

Part 3
.
PROMOSI! PROMOSI ! PROMOSI !
.
💜RM100 Termasuk Postage 💜
.
.
Set Asas cuma dengan 3 langkah sahaja! .
.
•Cleanser RM29.90
.
•Toner RM29.90
.
•Beauty Moisturiser RM39.90 .
.
Hey lovelies! Korang tahu tak HappyBerry ada pelbagai manfaat seperti:
✔ kaya dengan antioksida
✔mampu membangkitkan mood gembira
✔melawan tanda-tanda penuaan
✔ meningkatkan produksi kolagen
✔ menganjalkan kulit
✔mengurangkan pigmentasi
.
.
💜Kebaikan Set Dermagic 💜
•Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit wajah kering dan kusam.
•Melembabkan Kulit Wajah.
•Sesuai untuk lelaki dan wanita.
•Memberi kesan glowing
•Hilangkan stress pada kulit wajah anda.
•Formulasi daripada korea
•Pelembap SIMPLYSITI No 1 paling laris .
✨Nama pun krim ajaib✨
.
Kekal cerah, awet muda dan ceria dengan Dermagic!
.
Saya ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu.
.
.
Jom Order 🛒
.
.
#Dermagic #simplysiti #valuepack #skincare #relaxingmask #hydratingproducts #mask #dermagicscrub #dermagicbeautymoisturiser #DermagicToner #simplysitisale #mycybersale #shopeemalaysia #lazadamalaysia #zaloramalaysia #fashionvalet #skincare #fragrance #cosmetics #ctdk #ctzoners #sayajualmurahmalaysia #wajahsimplysiti #8tahunbersama #forthebeautyinyou #serumdermagic #halal #localproducts #basicset

Part 2
.
PROMOSI! PROMOSI ! PROMOSI !
.
💜RM100 Termasuk Postage 💜
.
.
Set Asas cuma dengan 3 langkah sahaja! .
.
•Cleanser RM29.90
.
•Toner RM29.90
.
•Beauty Moisturiser RM39.90 .
.
Hey lovelies! Korang tahu tak HappyBerry ada pelbagai manfaat seperti:
✔ kaya dengan antioksida
✔mampu membangkitkan mood gembira
✔melawan tanda-tanda penuaan
✔ meningkatkan produksi kolagen
✔ menganjalkan kulit
✔mengurangkan pigmentasi
.
.
💜Kebaikan Set Dermagic 💜
•Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit wajah kering dan kusam.
•Melembabkan Kulit Wajah.
•Sesuai untuk lelaki dan wanita.
•Memberi kesan glowing
•Hilangkan stress pada kulit wajah anda.
•Formulasi daripada korea
•Pelembap SIMPLYSITI No 1 paling laris .
✨Nama pun krim ajaib✨
.
Kekal cerah, awet muda dan ceria dengan Dermagic!
.
Saya ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu.
.
.
Jom Order 🛒
.
.
#Dermagic #simplysiti #valuepack #skincare #relaxingmask #hydratingproducts #mask #dermagicscrub #dermagicbeautymoisturiser #DermagicToner #simplysitisale #mycybersale #shopeemalaysia #lazadamalaysia #zaloramalaysia #fashionvalet #skincare #fragrance #cosmetics #ctdk #ctzoners #sayajualmurahmalaysia #wajahsimplysiti #8tahunbersama #forthebeautyinyou #serumdermagic #halal #localproducts #basicset

Part 1
.
PROMOSI! PROMOSI ! PROMOSI !
.
💜RM100 Termasuk Postage 💜
.
.
Set Asas cuma dengan 3 langkah sahaja! .
.
•Cleanser RM29.90
.
•Toner RM29.90
.
•Beauty Moisturiser RM39.90 .
.
Hey lovelies! Korang tahu tak HappyBerry ada pelbagai manfaat seperti:
✔ kaya dengan antioksida
✔mampu membangkitkan mood gembira
✔melawan tanda-tanda penuaan
✔ meningkatkan produksi kolagen
✔ menganjalkan kulit
✔mengurangkan pigmentasi
.
.
💜Kebaikan Set Dermagic 💜
•Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit wajah kering dan kusam.
•Melembabkan Kulit Wajah.
•Sesuai untuk lelaki dan wanita.
•Memberi kesan glowing
•Hilangkan stress pada kulit wajah anda.
•Formulasi daripada korea
•Pelembap SIMPLYSITI No 1 paling laris .
✨Nama pun krim ajaib✨
.
Kekal cerah, awet muda dan ceria dengan Dermagic!
.
Saya ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu.
.
.
Jom Order 🛒
.
.
#Dermagic #simplysiti #valuepack #skincare #relaxingmask #hydratingproducts #mask #dermagicscrub #dermagicbeautymoisturiser #DermagicToner #simplysitisale #mycybersale #shopeemalaysia #lazadamalaysia #zaloramalaysia #fashionvalet #skincare #fragrance #cosmetics #ctdk #ctzoners #sayajualmurahmalaysia #wajahsimplysiti #8tahunbersama #forthebeautyinyou #serumdermagic #halal #localproducts #basicset

Cantiknyer tudung warna putih mutiara nie 🤩
_
Nampak bersih & suci jer 😍
_

Jom dapatkan tudung sekolah warna Putih mutiara nie cepat2, sebelum sold out 😭😭😭 Ada saiz dari umur 4 tahun - 15 tahun tau 😍

Most Popular Instagram Hashtags