[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#MOPKLIA

MOST RECENT

Sometime, we do shooting for living.
You have to finish what you need to shoot, before you can shoot what you want to shoot.
#mopklia

Spend any amount at Mitsui Outlet Park KLIA Sepang and kids can gain FREE admission to the Japanese Traditional Art and Craft Workshop!

https://www.mitsuioutletparkklia.com.my/2ndanniversarysale.php

TNC apply.

#MOPKLIA #amazingtwo #sale

😍😍😍 tq bos #Repost @aliffaziz91 with @repostapp
・・・
Tidak dilupakan MITSUI OUTLET PARK KLIA akan adakan 90% sale!!!! Barang baramg branded dengan harga yang gila! Jadi sambil berhibur korang boleh shopping kaw2! Jumpa semua esok disana!
#MOPKLIA
#RAYASALE

Kepada @zaqone_08 thank you so much for this awesome @masquline_zaquan baju melayu yang sangat sleek dan selesa serta kemas! Thanks a lot brother! 😊

Butang baju melayu pula sy ucapkan terima kasih kepada @butangbajumelayushazz for this exclusive buttons yang memang tonjolkan exclusivity bila dipadankan dengan baju melayu. Semoga maju jaya bro!

@Regrann from @aliffaziz91 - Today's show was fun at Mitsui Outlet Park KLIA. Esok adalah hari terakhir saya akan berada di Mitsui Outlet Park untuk menghiburkan semua! Datang beramai ramai dan nikmati sale of up to 90%!! So sambil berhibur kita shopping raya! πŸ˜ŠπŸ˜„ Jumpa semua disana esok! 3pm onwards! Make it a date. πŸ˜‰

#MOPKLIA
#RAYASALE - #regrann

Today's show was fun at Mitsui Outlet Park KLIA. Esok adalah hari terakhir saya akan berada di Mitsui Outlet Park untuk menghiburkan semua! Datang beramai ramai dan nikmati sale of up to 90%!! So sambil berhibur kita shopping raya! πŸ˜ŠπŸ˜„ Jumpa semua disana esok! 3pm onwards! Make it a date. πŸ˜‰

#MOPKLIA
#RAYASALE

Repost from @aliffaziz91 @TopRankRepost #TopRankRepost Tidak dilupakan MITSUI OUTLET PARK KLIA akan adakan 90% sale!!!! Barang baramg branded dengan harga yang gila! Jadi sambil berhibur korang boleh shopping kaw2! Jumpa semua esok disana!
#MOPKLIA
#RAYASALE

Kepada @zaqone_08 thank you so much for this awesome @masquline_zaquan baju melayu yang sangat sleek dan selesa serta kemas! Thanks a lot brother! 😊

Butang baju melayu pula sy ucapkan terima kasih kepada @butangbajumelayushazz for this exclusive buttons yang memang tonjolkan exclusivity bila dipadankan dengan baju melayu. Semoga maju jaya bro! #butangbajumelayushazz #alifaziz #butangbajumelayu

Assalamualaikum wbt.

Saya menyusun sepuluh jari memohon kemaafan jika ada keterlanjuran kata, terkasar bahasa, terlajak perbuatan atau tersinggung di hati.

Mudah-mudahan menjelang Syawal yang Mulia Ini, menjadikan kita insan yang saling memaafkan

Taqabbalallahu minna wa minkum.

Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin... @Regrann from @aliffaziz91 - Tidak dilupakan MITSUI OUTLET PARK KLIA akan adakan 90% sale!!!! Barang baramg branded dengan harga yang gila! Jadi sambil berhibur korang boleh shopping kaw2! Jumpa semua esok disana!
#MOPKLIA
#RAYASALE

Kepada @zaqone_08 thank you so much for this awesome @masquline_zaquan baju melayu yang sangat sleek dan selesa serta kemas! Thanks a lot brother! 😊

Butang baju melayu pula sy ucapkan terima kasih kepada @butangbajumelayushazz for this exclusive buttons yang memang tonjolkan exclusivity bila dipadankan dengan baju melayu. Semoga maju jaya bro! - #regrann

Tidak dilupakan MITSUI OUTLET PARK KLIA akan adakan 90% sale!!!! Barang baramg branded dengan harga yang gila! Jadi sambil berhibur korang boleh shopping kaw2! Jumpa semua esok disana!
#MOPKLIA
#RAYASALE

Kepada @zaqone_08 thank you so much for this awesome @masquline_zaquan baju melayu yang sangat sleek dan selesa serta kemas! Thanks a lot brother! 😊

Butang baju melayu pula sy ucapkan terima kasih kepada @butangbajumelayushazz for this exclusive buttons yang memang tonjolkan exclusivity bila dipadankan dengan baju melayu. Semoga maju jaya bro!

Salam semua!

Esok datang beramai2 untuk berhibur di MITSUI OUTLET PARK KLIA bersama dengan sy sambil bershopping barang2 raya! Dari jam 2 petang, sama2 kita jumpa beramah mesra sambil berhibur!
#MOPKLIA
#RAYASALE

Throwback to 18th June dekat Mitsui Outlet Park. Terima kasih kepada semua yang datang berhibur sambil shopping!
#MOPKLIA
#RAYASALE

Korang pergi tak???
#MOPKLIA

Dont forget to catch me later at Mitsui Outlet Park #MOP, KLIA.
.
Berhibur sambil kita shopping πŸ˜ŠπŸ˜‰
.

#MitsuiOutletPark
#MOPKLIA
#RAYASALE

That was my last performance at #Mitsui n i sure had an amazing time with everyone yang datang last week dan juga tadi. Best lah Mitsui!!! Dah lah 5 menet dah sampai my dad's house. Oh btw...did u know that Mitsui Outlet Park KLIA SEPANG (MOP) is a joint venture project between Mitsui Fudosan and Malaysia Airports. It is also the first commercial property investment in South East Asia for Mitsui Fudosan, Japan. And worth mentioning is their second phase is coming soon in the end of this year! Expecting more good deal and exceptional brands they offer soon! Happy shopping everyone! Counting down for RAYA!
#raya
#mopklia

@Regrann from @aliffaziz91 - Salam semua.

Kepada semua sy ingin semua datang beramai-ramai ke Mitsui Outlet Park pada 18 June ni dimana sy akan membuat persembahan dan sambil berhibur korang semua boleh shopping sebab Mitsui Outlet Park akan adakan 90% discount sempena bulan Ramadan ni! 90% discount!! So jangan lupa untuk datang beramai2 18 June ini. Jumpa semua disana!

#MOPKLIA
#RAYASALE - #regrann

Nak jumpa aliff tak??? Jom ramai-ramai pergi Mitsui Outlet Park pada 18 jun ni! Di sana korang boleh shopping b'cozz ada discount 90% !
#MOPKLIA
#RAYASALE

Omg omg omg its esok! Cant wait to perform at#Mitsui again. Last week best sgt n i hope this week will be better!! Jom... see u kat concourse and jangan lupa to grab the exclusive discount for HARI RAYA! #raya #mopklia

Salam semua.

Kepada semua sy ingin semua datang beramai-ramai ke Mitsui Outlet Park pada 18 June ni dimana sy akan membuat persembahan dan sambil berhibur korang semua boleh shopping sebab Mitsui Outlet Park akan adakan 90% discount sempena bulan Ramadan ni! 90% discount!! So jangan lupa untuk datang beramai2 18 June ini. Jumpa semua disana!

#MOPKLIA
#RAYASALE

I had so much fun just now n hope u guys did too! Here is a photo from the show just now :-). Will be here again next week so hope to see u!! #Mitsui rocks!! #mopklia

Ke sini kita tadi..2 jam lebih jugak la exercise pusing keliling..londeh dah sket sluor koi ni..kata orang, jauh berjalan, luas pandangan..apa2 pun, beratur byor parking paling penat..sekian
#mitsuioutletpark #mopklia #asics #sepang #klia
#asus #zenpad7

Hey everyone! Come around to Mitsui Outlet Park KLIA Sepang today, tomorrow and 17th June from 3pm to 4pm cos I will be singing at the concourse, SUNSHINE SQUARE. Hope to see u guys there. Sambil shopping raya tu lets have some fun together too! #MOPKLIA #RAYASALE @gerobokkalsom

Most Popular Instagram Hashtags