#MKbeautyconsultant

MOST RECENT

Assalamualaikum & gemoninkkk eberione 😍
Smoga hari ini lebih baik dan dipermudahkan segala urusan...dimurahkan rezeki yg melimpah ruah 💜 .
Awak2 nak try produk marykay? Perlu khidmat konsultan penjagaan kulit wajah?Nak join bengkel kecantikan kami? Blh semua PERCUMA je... Jgn malu jgn segan meh pm fara kita sembang tepi.. 😘
.
Tenkiu customer yg join order kali ni... Brg2 awk dah ready utk pnghantaran... Tggu ye 😍
.
Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

Dia mai dah.... Dia mai dah....😍😍😍
Okeyhh parking tepi dulu, mlm sikit fara packing order2 uolls yek 😉 yg jauh2 fara pos esok tau 🎁 tenkiu customer kesayangan 😘
.
Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

# sharing

Softener/freshen/toner.

1 of basic skincare regime.

Untuk set timewise, ia dipanggil softener.
Kelebihan softener, ia akan
🍓mengembalikan keseimbangan pH kulit muka
🍓mengecilkan saiz pori
🍓menambahkan lapisan perlindungan
🍓melembapkan kulit
🍓menyegarkan kulit
.
Softener juga menyediakan wajah untuk meningkatkan kadar penyerapan serum. Jadi serum akan berfungsi dengan lebib efektif😘
.
Jum tambah softener dalam skin regime anda😄

Wasap me : www.wasap.my/60176070686

#mkbeautyconsultant
#begorgeousbedifferent

Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

September Promo 2018 .
Water Spa Day At Home. 🍀
TIMEWISE MOISTURE RENEWING GEL MASK .
.
Mask ini berfungsi untuk memberi KELEMBAPAN segera pada kulit wajah kita. Bila pakai mask ini kulit berasa lebih sihat , sejuk dan lembut..rasa tenang dan relaks je .
.
Ia juga membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis halus & kedutan. Mask ni boleh pakai sebelum tidur dan cuci keesokan harinya. Best kan? Boleh pakai 2-3 seminggu juga .
.
■ kalau anda ada jerawat yg agak2 baru nak tumbuh tu ,cepat2 sapu gel mask ni. InsyaAllah akan segera surut! 😊 .
.
.
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?👇 *********************************** 🍁Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap. .
🍁Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
. 🍁Control minyak. .
🍁Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. .
🍁Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!. .
🍁 Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah. .
🍁Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. .
🍁Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

MK Matte Liquid Lip Color (LIMITED EDITION)!! Tak sangka ramai betul minat lipmatte.. 6 dah berpunya dan bakal dipos esok..
2 masih available (red siren & bold pink).. Kalau berminat mesti cepat2 grab sbb lepas ni xde dah taw..ngencess jela tgk org lain melawa..hehe

MK Ind.BC
Zalida www.wasap.my//60136288052

#mklover
#mkbeautyconsultant
#mklipmatte

💙 Clearproof Mary Kay 💙

1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu
.
Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

The best lifting serum! Nampak muda dari usia sbenar!
.
Apabila usia sudah menginjak 40 tahun ke atas pasti tanda penuaan sudah jelas kn, so mary kay ada lifting serum untuk kurangkan keketaraan kedutan pada skin anda😇
.
Yang mana kulit wajah dah nampak mengeleber tuh, dagu dah membulat 😁 nak lifting semula kulit wajah bagi up sikit, nak bujur kan dagu ala2 bujur sirih tuh 😁 iolss rekemen untuk anda lifting serum timewise repair 😉 pasti puas hati!
.
#timewiserepairliftingserum #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybangi #marykayampang #marykaybeautyconsultant
#mkbeautyconsultant #MaryKayPuchong #rahsiakulitcerahbersih #rahsiakulitbersih #marykaylovers #atasiwhitehead #atasijerawat #atasiblackhead #rahsiakulitflawless #review #marykay #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #beutyconsultantmarykaymalaysia #marykayshahalam #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaysenawang #marykayseremban #marykayputraheight #bcmarykay #bcmarykaymalaysia #bcmk #ilovemarykay

NAK KULIT LEMBAP DAN SIHAT?
.
Jom grab combo penting Gel Mask + OFHG ni. .
Ada FREE FOUNDATION BRUSH dan SEKETUL LAGI GEL MASK sebagai hadiah combo ni. Cari kawan yg suka sama cantik dan grab ni masa tengah promo ni! 😍😍 Dah ada Personal Beauty Consultant?? Kalau belum ada, meh wasep

Cik Ira l 0172055880.
Independent Beauty Consultant Mary Kay
I akan guide U sampai U cantek 😘😘 #marykaysweetjb #marykayjohor #marykaykulai #marykaysenai #marykayskudai #marykayjb #mkbeautyconsultant #marykaybatupahat #marykaymuar #marykaykualalumpur #marykaykl #marykaykuantan #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayselangor #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykayterengganu #marykayperlis #marykaykedah #marykayseremban #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykaytamanimpianemas

Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

Hai❗Masih pakai bedak baby kt muka? Jom ganti dengan translucent loose powder ni. Nampak putih mcm bedak baby tp sbnrnya colorless, one shade for all. And tekstur haluuuss je, sesuai utk kulit muka, takdela pores kita tersumbat kan 😊 nak pakai saje boleh, nak jadikan sbgai setting powder pun bagus 👍
Berminat ?
.
Jom dapatkan sekarang dgn harga promo.bulan ni je taw❗
.
🏼 pm ikin ☎ 0179986894
.
. #ilovemymarykay #mkbeautyconsultant #translucentpowder #marykay #marykaytimewisemiracleset #marykayterengganu #marykaymalaysia #marykaymysg

::Cc cream by Mary Kay ☀ mencerah
☀ melindungi
☀ membetul dgn litupan yg ringan
☀ minimumkan kemerahan
☀ penglitupan
☀ menghydrat
☀ mngurangkan tanda penuaan
☀ mempertahankan

Dalam 1 tube cc cream da ade benefit byk mcm nie.. 1 tube boleh tahan smpi 5-6 bln pulak tu... Rugi klu kite xde cc cream nie.. 🙈🙈🙈 😘😘😘 🍓AYU🍓
www.whatsapp.my/0166703787

#mkbeautyconsultant
#freeconsultation
#marykaymalaysia

Sun Protector Mary Kay with spf35❤️ KENAPA SUN PROTECTION SANGAT PENTING
Sun protector sangat diperlukan untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari. .
Kenapa ianya PERLU?
🌺Kerana kita berada di Asia Tenggara .. Iklim & Cuaca panas kita berpanjangan .. . 🌺 Tambahan pula, apabila kulit terdedah terlalu lama dibawah sinaran matahari, maka kulit akan cepat rosak akibat tiada pelindungan UVA/UVB
🌺 Kulit wajah juga akan menjadi cepat kedut, kusam, tak bermaya & akibat tiada pelindungan kulit, akhirnya JERAGAT / PIGMENTASI pun terhasil.. . Tiada siapa yang suka, bila ada tompok² @ bintik² hitam di kulit wajah kan.. Jom mencegah sebelum terlambat 😘😘
.
Your beauty consultant 💁
📲012-6314356 (FARA)
Atau klik sajew link ni 👇
http://www.wasap.my/60126314356

#marykaymalaysia #marykaypenang #mkbeautyconsultant #ilovemarykayproduct
#marykayskincare

This is so important! While working your business, being a boss babe and a go getter 👠 💄 also be a go giver! A go giver is a mentor, one who encourages others and praises them, treats everyone fairly, demonstrates a loving spirit and more! 💞 Tag someone that reminds you of this ☺️ Happy Saturday babes 💋 #mymklife #gogive #bossbabe #mkbeautyconsultant #mkstudio #gogiver

Most Popular Instagram Hashtags