[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minkaffepenang

403 posts

TOP POSTS

Keep Going!
Stay focused, go after yr dreams and keep moving towrds your goals.

Morning!Have a Great Day

@donnaleenabeautycare
#pinwellnessconsultant
#PremiumBeautifulConsultant
#premiumbeautifulpenang
#minkaffepenang
#azleenabul

Tea time 😄

Sweet potato vs Min Kaffe cant say NO 😂
Nikmatnya Subhanallah.
Alhamdulillah..dgn rezeki yg Allah bagi. ❤
Nak order #MinKaffe boleh inform cik wanie tau.
Cik wanie agent sah #MinKaffePenang 😍

1 kotak RM33
2 kotak RM65
3 kotak RM95

Limited time only!
Harga untuk delivery sahaja.

Postage 3 kotak RM100 ❤

Cik Wanie
||+60145181035||
PIN Wellness Consultant

#MinKaffe
#KopiGaramBuluh
#KopiKesihatan
#GaramBuluh
#SHOM
#freedelivery
#BayanLepas
#BatuMaung
#BayanBaru
#PINWellnessConsultant
#PINPreneur
#PINFamily
#BisnesGayaPIN
#BerniagaGayaPIN

Biasa dalam sekotak ada 20 paketkan? Klu sy tmbh 10 paket lagi, rasa2 korg nak tak kalau sy jual? Jd semuanya ada 30 paket! Sebulan : 30 hari
30 hari : 30 paket
#minkaffemurah #minkaffepenang #minkaffeoriginalmurah

Wahai Peminat coffee sedunia.... Jom minum Minkaffe, sedap sangat ooiiii... Tak tau nak habaq macam mana. Menyihatkan pulak tu.
#jomorderdengansaya WA 018-5711521
#MinKaffe #minkaffepenang #postageSeluruhMalaysia #3kotakrm100jee

JOM SIHAT BERSAMA SET KEMPIS PERUT ✅ Mengawal selera
✅ Melegakan migrain
✅ Melegakan Gastrik
✅ Mengyrangkankan lemak
✅ Menghilangkan sakit Sendi 🤑 Murah
😎Cantik
🌝 Sihat ☕Minkaffe sejuk atau panas

Nak tau lagi banyak dan ada Promosi sempena musim gaji ni
Wasap.my/601111482019/promoKPSept

#minkaffe #minkaffelover #minkaffe☕️☕️ #minkaffeoriginal #minkaffeagent #minkaffeborong #minkaffecookies #minkaffelovers #minkaffestg #minkaffejohor #minkaffeipoh #minkaffegarlic #minkaffeshahalam #minkaffe☕ #minkaffebest #minkaffemelaka #minkaffemurahborong #minkaffepenang #minkaffeterbaik #minkaffeselangor #minkaffee☕ #minkaffecheras #minkaffesedap #minkaffeaget #minkaffekuantan #minkaffeemurah #minkaffemineralcoffee

MIN KAFFE . .
.
Kopi Pracampur Dengan Garam Buluh .
.
#minkaffe #hioproduk #hio #hiopenang #minkaffepenang #garambuluh #kopigarambuluh

Min Cha (Teh Tarik dengan garam buluh)
Min Kaffe (kopi pracampur dengan garam buluh)
.
"Abah, bila abe bulih jadi CDM? " soal abe di pagi hari.. "Abe nak min cha..abah minum min kaffe"
.
www.wasap.my/60132841111
www.wasap.my/60172917662
.
#mincha #minkaffe #minchabangi #minkaffebangi #minchakajang #minkaffekajang #minchaputrajaya #minkaffeputrajaya #minchacheras #minkaffecheras #minchakelantan #minkaffekelantan #minchapenang #minkaffepenang

MOST RECENT

Wahai Peminat coffee sedunia.... Jom minum Minkaffe, sedap sangat ooiiii... Tak tau nak habaq macam mana. Menyihatkan pulak tu.
#jomorderdengansaya WA 018-5711521
#MinKaffe #minkaffepenang #postageSeluruhMalaysia #3kotakrm100jee

Min Cha (Teh Tarik dengan garam buluh)
Min Kaffe (kopi pracampur dengan garam buluh)
.
"Abah, bila abe bulih jadi CDM? " soal abe di pagi hari.. "Abe nak min cha..abah minum min kaffe"
.
www.wasap.my/60132841111
www.wasap.my/60172917662
.
#mincha #minkaffe #minchabangi #minkaffebangi #minchakajang #minkaffekajang #minchaputrajaya #minkaffeputrajaya #minchacheras #minkaffecheras #minchakelantan #minkaffekelantan #minchapenang #minkaffepenang

Dah breakfast ka.. Uollss breakfast apa pagi nie.. Jom minum secawan #MinKaffe
#KopiGaramBuluh yang bagus untuk kesihatan.. i ❤ MIN KAFFE ☕☕☕ #KopiKurus
#KopiViral
#KopiDiet
#AgentMinKaffe
#AgentMinKaffePenang
#AgentMinKaffeBertam
#AgentMinKaffeLunas
#MinKaffePenang
#MinKaffeBertam
#MinKaffeLunas
#TheDiamondCircle
#MinKaffe0174338563

BESTNYA!! 💃🏻💃🏻
SET PKP : PROJEK KEMPIS PERUT
Minkaffe dan garlic tablet ni sesuai untuk mereka yang: ✅Busy kerja
✅Keluar rumah awal pagi
✅Cepat letih, lesu, murung
✅Tak sempat breakfast
✅Tak suka bersenam
✅Balik rumah lambat
✅Ada gastrik, migrain, badan berangin
✅Menyusu bayi perlukan milk booster

Tapi; 🎉Nak kurus
🎉Nak kekal bertenaga
🎉Nak breakfast cepat dan mudah
🎉Nak lebih sihat
🎉Nak jalani rutin dengan biasa
🎉Nak bf anak selama boleh

Syor sangat ambil>> ✅Minkaffe : untuk tahan perut cepat lapar, tenaga booster di pagi hari, rasa tenang dan happy, garam buloh nuetralkan acid dlm perut - kurangkan gastrik dan angin dalam badan. ✅Garlic tablet : detox angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan, dan menguatkan sistem immuniti badan.
Berminat wasap hakak📲📲📲📲
www.wasap.my/601110259495/setpkp

#btgffnetworkrezeki

Khas untuk bulan ni.. cepat grab 3 kotak rm100 ja.. mcm2 kebaikkan ada..

Min Kaffe
Aromanya...umphhh...
X kira pagi, petang , malam, cuaca hujan, lagi auuuummmm...
.
#minkaffee #minkaffecheras #minkaffebangi #minkaffekajang #minkaffeputrajaya # minkaffepuchong #minkaffeshahalam #minkaffeselama #minkaffebachok #minkaffepenang

Jom ngopi.. #MinKaffe lar pilihan saya setiap hari. .
#KopiGaramBuluh yang bagus untuk kesihatan.. Sesuai untuk semua golongan.. No SUGAR ADDED okay.. .
Rasa lemak-lemak masin sedap sangat.. 😘😘
.
Nak order klik link 👇👇 www.wasap.my/60174338563/AgentMinKaffePenang 😊
.
#EnergyBooster
#MilkBooster
#Gastric
#Cholesterol
#Diabetes
#Sembelit
#Senggugut
#Migraine
#BuangAngin
#BuangToksin
#AgentSahHaiO
#AgentSahMinKaffe
#MinKaffe0174338563
#MinKaffePenang
#MinKaffeBertam
#TheDiamondCircle
#Sarapan
#SarapanPagi
#SarapanBersamaMinKaffe
#Breakfast
#BreakfastWithMinKaffe
#NurulSyafiniNafiah
#0174338563

- Kopi Garam Buluh - ☕️ Untuk tahan lapar...jom minum dulu sebelum mula kerja.
☕️ Tenaga
☕️ Baik utk yg hidap gastrik
☕️ Ibu menyusu , berpantang boleh ambil
Mengandungi...
✔80 jenis mineral semulajadi dan elemen surih
✔kaya dengan anti-oksida
✔Rendah kalori, hanya 56kcal
✔Tiada gula putih tambahan

Cepat order dengan saya sekarang, 3 kotak rm100 je inclusive postage.

Www.wasap.my/60185711521

#teamainzulkarnaind #thediamondcircle #seberangprai #penang
#kepalabataspenang #butterworth #jombelidengansaya #kesihatan #tdcroadto50k #tdcpower #setkurusbajet #setberpantang #kurussihat #minkaffepenang

Jom minum kopi! ☕ --------------------------------------------- APA ITU MIN KAFFE ?
Min Kaffe merupakan coffee yang dibuat dari kopi robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.
Min Kaffe mengandungi Magnesium, Zat besi, Kalsium dan Pottasium and the best thing is Min Kaffe tiada bahan yang diawet !! 😱😱😱 So, Min Kaffe ni memang selamat untuk di consume oleh semua lapisan umur, mak ke, ayah ke, nenek ke, adik ke, semua boleh minum Min Kaffe ni.. KELEBIHAN MIN KAFFE: ✔Kaya dengan unsur anti-oksida ✔Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ✔Menghilangkan tekanan ✔Mengandungi 0% bahan terlarut ✔Membantu mengurangkan penyakit Kencing Manis dan Darah Tinggi ✔Tidak mengandungi gula tambahan ✔Mengurangkan keasidan darah ✔Melawaskan pembuangan ✔Hilangkan sakit2 & lenguh2 badan
MIN KAFFE MENEUTRALKAN ASID DALAM BADAN: ☕ Rasa kenyang ☕ Stabilkan paras gula ☕ Stabilkan tekanan darah ☕ Lancarkan sistem perkumuhan ☕ Turunkan berat badan ☕ Hilangkan gastrik dan kembung perut
Contact me now, to get yours!!! Liana | 018 2199464

#setkurusbajet  #thediamondcircle  #minkaffe  #garlictablet  #bvalfalfa  #detoks  #slim  #kurusbajet  #kempisperut  #migrain  #diabetis  #kencingmanis  #darahtinggi  #gout  #jomkurus  #jomsihat  #MinKaffepenang  #minkaffebayanbaru  #minkaffebukitgedung  #coffeelovers

Most Popular Instagram Hashtags