#MINKAFFEPenang

MOST RECENT

Hujan lebat Kat Penang nie.. tadi cod #skk Tak sempat nak ambik gambar sebab hujann.. .
.
Now Kat #seberangjaya tunggu next client nak ambil stock #minkaffe pula..
.
#eidaidris #minkaffepenang #agentwanted #agentminkaffe #eidaidrisdotcom #onlinebisnes #cod #shom

.
Selamat pagi jumaat uolls.. Dah breakfast ke tu? Kalau boleh ,terasa nak tukar minum pagi,boleh amalkan Min Kaffe Garam Buluh.. nak diet pun boleh... tiada masalah dengan Min Kaffe..
.
Min Kaffe tidak menggunakan gula biasa,mengandungi garam buluh untuk membuang asidntoksid dalam badan,boleh kurus kalau amalkan setiap hari..
.
Min Kaffe juga bukan kopi yang biasa2 ye,nak diet nak kurus, min Kaffe boleh minum... Min Kaffe juga tiada bahan pengawet,tanpa kolesterol dan rasanya sekali minum,hari2 nak... Kalau minum kali pertama rasa lain,itu ada proses tindak balas... teruskan minum sampai tindak balas akan pulih sendiri... .
Hari2 ada permintaan Min Kaffe Garam Buluh... Bukan Kopi BIASA2...
.
Klik link di bawah untuk order
.
http://mamaaisy.wasap.my
.
#mamabeautiful
#papajtx
#entrepreneurs
#entrepreneuronline
#bizumer
#infinenceproduct
#garambuluhpenawaralternatif
#kopisihatdengangarambuluh
#minkaffegarambuluh
#setdietsihat
#bukankopibiasa2
#minkaffekajang
#minkaffenilai
#minkaffecheras
#minkaffebangi
#minkaffekualalumpur
#minkaffepenang
#minkaffeputrajaya
#minkaffeshahalam
#terapiinstagram
#terapikesihatan
#ajimaura
#kopisedapsihat
#dietseimbangdansihat
#jomjanapendapatan
#sayajualonline
#A369M
#e1mp
#projekoutlet
#topoutlet

Ada yang dah plan untuk pulang ke sarang ke setelah cuti panjang... Hati-hati memandu yer.. Kalau rasa mengantuk tu benti lar kejap kat hentian rehat tu tau. Jangan lupa bancuh Min Kaffe dulu sebelum memulakan perjalanan.
Kalau Cik Finie pergi travel selalunya mesti bancuh siap-siap. Rasa ngantuk jer terus minum πŸ˜€ ......................................................................... Cik Finie nak share sikit ni apa kebaikan Min Kaffe untuk kesihatan kita. β˜• Mampu menjadi diet harian, kerana dapat memberikan tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
β˜• Membantu melancarkan peredaran darah.
β˜• Membantu untuk meningkatkan HB bagi ibu mengandung. β˜• Bagus untuk ibu breastfeeding, sebagai milk booster dan menjadikan ibu lebih bertenaga sepanjang proses berpantang dan menyusu. β˜• Mencegah komplikasi kencing manis. β˜• Menstabilkan tekanan darah.
β˜• Mencegah dan memulihkan gastrik. β˜• Mencegah Osteoporosis. β˜• Merendahkan risiko sakit jantung. β˜• Menyubati Asma. β˜• Mengurangkan masalah sebu ulu hati. β˜• Membantu mengurangkan sakit kepala atau migrain. β˜• Membantu mengurangkan sakit senggugut. β˜• Membantu mengurangkan masalah sukar tidur. β˜• Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. β˜•Khasiat Garam Buluh membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya.
Dan banyak lagi lar kebaikan Min Kaffe ni πŸ˜‰

#MinKaffe #KopiGaramBuluh #G8Unity #TheDiamondCircle #NurulSyafiniNafiah #AgentSahHaiO #AgentMinKaffe #AgentMinKaffePenang #MinKaffePenang #MinKaffeBertam #MinKaffeTasekGelugor #MinKaffeKedah #MinKaffeLunas #MinKaffeKulim #0174338563 #MinumPetang

Ada tak antara sahabat yang ada masalah macam ni. Kalau ada korang memang patut cuba Min Kaffe ni tau. ......................................................................... .
Cik Finie nak share sikit ni apa kebaikan Min Kaffe untuk kesihatan kita. .
β˜• Mampu menjadi diet harian, kerana dapat memberikan tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
β˜• Membantu melancarkan peredaran darah.
β˜• Membantu untuk meningkatkan HB bagi ibu mengandung. β˜• Bagus untuk ibu breastfeeding, sebagai milk booster dan menjadikan ibu lebih bertenaga sepanjang proses berpantang dan menyusu. β˜• Mencegah komplikasi kencing manis. β˜• Menstabilkan tekanan darah.
β˜• Mencegah dan memulihkan gastrik. β˜• Mencegah Osteoporosis. β˜• Merendahkan risiko sakit jantung. β˜• Menyubati Asma. β˜• Mengurangkan masalah sebu ulu hati. β˜• Membantu mengurangkan sakit kepala atau migrain. β˜• Membantu mengurangkan sakit senggugut. β˜• Membantu mengurangkan masalah sukar tidur. β˜• Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. β˜•Khasiat Garam Buluh membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya.
Dan banyak lagi lar kebaikan Min Kaffe ni πŸ˜‰

#MinKaffe #KopiGaramBuluh #G8Unity #TheDiamondCircle #NurulSyafiniNafiah #AgentSahHaiO #AgentMinKaffe #AgentMinKaffePenang #MinKaffePenang #MinKaffeBertam #MinKaffeTasekGelugor #MinKaffeKedah #MinKaffeLunas #MinKaffeKulim #0174338563 #MinumPetang

Time-time macam ni mata mesti dah kuyu kan.. Jangan lupa bancuh dulu secawan Min Kaffe β˜•

Lepas minum confirm segar jer mata korang tu tau.. ......................................................................... Cik Finie nak share sikit ni apa kebaikan Min Kaffe untuk kesihatan kita. β˜• Mampu menjadi diet harian, kerana dapat memberikan tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
β˜• Membantu melancarkan peredaran darah.
β˜• Membantu untuk meningkatkan HB bagi ibu mengandung. β˜• Bagus untuk ibu breastfeeding, sebagai milk booster dan menjadikan ibu lebih bertenaga sepanjang proses berpantang dan menyusu. β˜• Mencegah komplikasi kencing manis. β˜• Menstabilkan tekanan darah.
β˜• Mencegah dan memulihkan gastrik. β˜• Mencegah Osteoporosis. β˜• Merendahkan risiko sakit jantung. β˜• Menyubati Asma. β˜• Mengurangkan masalah sebu ulu hati. β˜• Membantu mengurangkan sakit kepala atau migrain. β˜• Membantu mengurangkan sakit senggugut. β˜• Membantu mengurangkan masalah sukar tidur. β˜• Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. β˜•Khasiat Garam Buluh membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya.
Dan banyak lagi lar kebaikan Min Kaffe ni πŸ˜‰

#MinKaffe #KopiGaramBuluh #G8Unity #TheDiamondCircle #NurulSyafiniNafiah #AgentSahHaiO #AgentMinKaffe #AgentMinKaffePenang #MinKaffePenang #MinKaffeBertam #MinKaffeTasekGelugor #MinKaffeKedah #MinKaffeLunas #MinKaffeKulim #0174338563 #MinumPetang

Bila client puas hati ambil set kurus kombo! .
.
Memang set kurus kombo ni membantu lancarkan pembuangan.. bakar lemak tapi Kita Tak rasa lapar.. camna tu?
.
.
More info Tanya kakak la ye 😊

Wasap.my/60164061454
.
#eidaidris
#skkexpert
#skkpenang
#minkaffepenang
#minkaffe
#shakeme
#nliciouspenang
#nlicious
#kurussihat
#kuruscepat
#kuruscantik
#penang

Good morning love!
.
.
Takmau ngantuk2 tau..jom #minkaffe dulu naa..😍 #eidaidris #minkaffepenang

Haiii,
Selamat pagi 🌹

Korang dah breakfast ker?
Cik Finie awal-awal lagi dah bancuh secawan Min Kaffe.
Korang pernah minum tak? Yang pernah cuba komen sikit apa yang buat korang suka sangat dengan Min Kaffe ni 😊

Okay, Cik Finie nak share sikit ni apa kebaikan Min Kaffe untuk kesihatan kita. β˜• Mampu menjadi diet harian, kerana dapat memberikan tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
β˜• Membantu melancarkan peredaran darah.
β˜• Membantu untuk meningkatkan HB bagi ibu mengandung. β˜• Bagus untuk ibu breastfeeding, sebagai milk booster dan menjadikan ibu lebih bertenaga sepanjang proses berpantang dan menyusu. β˜• Mencegah komplikasi kencing manis. β˜• Menstabilkan tekanan darah.
β˜• Mencegah dan memulihkan gastrik. β˜• Mencegah Osteoporosis. β˜• Merendahkan risiko sakit jantung. β˜• Menyubati Asma. β˜• Mengurangkan masalah sebu ulu hati. β˜• Membantu mengurangkan sakit kepala atau migrain. β˜• Membantu mengurangkan sakit senggugut. β˜• Membantu mengurangkan masalah sukar tidur. β˜• Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. β˜•Khasiat Garam Buluh membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya.
Dan banyak lagi lar kebaikan Min Kaffe ni.
Anda cuba dulu baru tahu macam mana kebaikan Min Kaffe ni berbanding kopi biasa.. πŸ˜‰

Yang nak cuba atau repeat order boleh klik link bawah ni.. www.wasap.my/60174338563/MinKaffe

#Breakfast #SarapanPagi #MinKaffe #KopiGaramBuluh #G8Unity #TheDiamondCircle #NurulSyafiniNafiah #AgentSahHaiO #AgentMinKaffe #AgentMinKaffePenang #MinKaffePenang

Haiii,
Selamat pagi 🌹

Korang dah breakfast ker?
Cik Finie awal-awal lagi dah bancuh secawan Min Kaffe.
Korang pernah minum tak? Yang pernah cuba komen sikit apa yang buat korang suka sangat dengan Min Kaffe ni 😊

Okay, Cik Finie nak share sikit ni apa kebaikan Min Kaffe untuk kesihatan kita. β˜• Mampu menjadi diet harian, kerana dapat memberikan tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
β˜• Membantu melancarkan peredaran darah.
β˜• Membantu untuk meningkatkan HB bagi ibu mengandung. β˜• Bagus untuk ibu breastfeeding, sebagai milk booster dan menjadikan ibu lebih bertenaga sepanjang proses berpantang dan menyusu. β˜• Mencegah komplikasi kencing manis. β˜• Menstabilkan tekanan darah.
β˜• Mencegah dan memulihkan gastrik. β˜• Mencegah Osteoporosis. β˜• Merendahkan risiko sakit jantung. β˜• Menyubati Asma. β˜• Mengurangkan masalah sebu ulu hati. β˜• Membantu mengurangkan sakit kepala atau migrain. β˜• Membantu mengurangkan sakit senggugut. β˜• Membantu mengurangkan masalah sukar tidur. β˜• Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. β˜•Khasiat Garam Buluh membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya.
Dan banyak lagi lar kebaikan Min Kaffe ni.
Anda cuba dulu baru tahu macam mana kebaikan Min Kaffe ni berbanding kopi biasa.. πŸ˜‰

Yang nak cuba atau repeat order boleh klik link bawah ni.. www.wasap.my/60174338563/MinKaffe

#Breakfast #SarapanPagi #MinKaffe #KopiGaramBuluh #G8Unity #TheDiamondCircle #NurulSyafiniNafiah #AgentSahHaiO #AgentMinKaffe #AgentMinKaffePenang #MinKaffePenang

Sakit itu penghapus dosa..
Jom breakfast dengan Min Kaffe
A new experience that awakens your senses
.
#breakfast #minkaffebangi #minkaffekajang #minkaffeputrajaya #minkaffecheras #minkaffepenang #minkaffekelantan #minkafferawang #minkaffepuchong #minkaffelembahklang #minumdapatduit #incomenolimit
www.wasap.my/60132841111
www.wasap.my/60172917662

Dah lama tak mengopi..Kita rindu #minkaffe dah!
.
.
Nyummeh minum time hujan2 camni kena plak ngan biskut Raya kann.. apa nak dikataaa πŸ˜…πŸ˜‚ #minkaffepenang #eidaidris #0164061454 #minkaffebukitmertajam #promosiminkaffe

Min Kaffe sangat sesuai diamalkan semasa bulan puasa ni.. Bersahur dengan Min Kaffe dan berbuka dengan Min Kaffe.
Bagi yang susah nak makan nasi pagi-pagi kan, bancuh β˜• Min Kaffe dan kurma. InshaAllah kekal bertenaga sampai berbuka.
Ini lar sebabnya Cik Finie suka minum Min Kaffe : ❀ Tahan lapar ❀ Energy booster (kurangkan keletihan)
❀ Melegakan gastrik ❀ Mengurangkan migraine ❀ Mengawal gula dalam darah ❀ Sembelit
Yang belum pernah cuba patut cuba tau.
Confirm lepas ni tak cari yang lain dah 😊

Nak order contact Cik Finie okay +017-433 8563

#AgentMinKaffe #KebaikanMinKaffe #KhasiatMinKaffe #TheDiamondCircle #G8Unity #MinKaffePenang #MinKaffeBertam #MinKaffeTasekGelugor #MinKaffeKedah #MinKaffeLunas #MinKaffeKulim #MinKaffe0174338563 #MinKaffeByCikFinie #CikFinie #NurulSyafiniNafiah

Excuse my naked face yo.
#minkaffepenang

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar..
AssalamualaikumπŸ“

Sahabat positif semua semoga Allah permudahkan segala urusan kita hari ini aminnnnnn

#minkaffepenang
#kopipenang

Betapa indahnya pagi suami isteri dengan secawan Min Kaffe
.
#PagiTuRezeki #minkaffeputrajaya #minkaffecheras #minkaffekajang #minkaffebangi #minkafferawang #minkaffepenang #minkaffeklate #incomenolimits #richyoung #richyoungretiredyoung .
www.wasap.my/60132841111
www.wasap.my/60172917662

Hai semua mat malam !

Bersiaran di peneng malam ni.
So,minggu ni memang asma akan turun peneng, jadi yang duduk area PENENG boleh ws or dm kalau nak oder produk SHOM

#minchamliktea #minkaffepenang #maharanipeneng
#marinepeneng
#setspamarine
#cozumapeneng

Done..panas2 ni.. kasi beku baru padu.. 😎.
😎.
😎.
#minkaffepenang #kopigarambuluh #makanmakan #godekgodek #agensah0176962761 #ChampionUnited #balikpulau #fifahfirdaus

Most Popular Instagram Hashtags