#MINKAFFEPenang

MOST RECENT

Min Kaffe sangat sesuai diamalkan semasa bulan puasa ni.. Bersahur dengan Min Kaffe dan berbuka dengan Min Kaffe.
Bagi yang susah nak makan nasi pagi-pagi kan, bancuh ☕ Min Kaffe dan kurma. InshaAllah kekal bertenaga sampai berbuka.
Ini lar sebabnya Cik Finie suka minum Min Kaffe : ❤ Tahan lapar ❤ Energy booster (kurangkan keletihan)
❤ Melegakan gastrik ❤ Mengurangkan migraine ❤ Mengawal gula dalam darah ❤ Sembelit
Yang belum pernah cuba patut cuba tau.
Confirm lepas ni tak cari yang lain dah 😊

Nak order contact Cik Finie okay +017-433 8563

#AgentMinKaffe #KebaikanMinKaffe #KhasiatMinKaffe #TheDiamondCircle #G8Unity #MinKaffePenang #MinKaffeBertam #MinKaffeTasekGelugor #MinKaffeKedah #MinKaffeLunas #MinKaffeKulim #MinKaffe0174338563 #MinKaffeByCikFinie #CikFinie #NurulSyafiniNafiah

Excuse my naked face yo.
#minkaffepenang

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar..
Assalamualaikum🍓

Sahabat positif semua semoga Allah permudahkan segala urusan kita hari ini aminnnnnn

#minkaffepenang
#kopipenang

Betapa indahnya pagi suami isteri dengan secawan Min Kaffe
.
#PagiTuRezeki #minkaffeputrajaya #minkaffecheras #minkaffekajang #minkaffebangi #minkafferawang #minkaffepenang #minkaffeklate #incomenolimits #richyoung #richyoungretiredyoung .
www.wasap.my/60132841111
www.wasap.my/60172917662

Hai semua mat malam !

Bersiaran di peneng malam ni.
So,minggu ni memang asma akan turun peneng, jadi yang duduk area PENENG boleh ws or dm kalau nak oder produk SHOM

#minchamliktea #minkaffepenang #maharanipeneng
#marinepeneng
#setspamarine
#cozumapeneng

SUKA MINUM KOPI ? TAPI... . . . ? 🌵 Risau kena migraine?
🍃 Ada kencing manis takut melarat?
🍀 Ada gout sebab selalu kopi berasid?
🌾 Masih bf baby takut effect pada susu?
🌸 Nak yang sedap & lebih sihat

Almaklumlah, kopi selalunya tinggi kafein & gula tu yang takut nak minum, ye tak? Dan kalau minum boleh buat pedih perut sebab berasid kan?

TAPI apa yang buatkan Min Kaffe ni berbeza? 🎊 Kopi beralkali dengan garam buluh - so minum pun takkan pedih perut walau tak makan malah boleh bagi rasa kenyang. Sesuai untuk pesakit gout yang nak detoks asid berlebihan tu. 🎊 Tanpa gula - Sesuai untuk orang diabetes & nak jaga kesihatan. Minum banyak pun takpe, takkan bertukar jadi lemak punya. Suka minum manis-manis pun boleh bam bam taw walau makan sikit. 🎊 Rendah kafein - Asal minum kopi je sakit kepala, asal sakit kepala je minum kopi. Maka bertukar lah sekarang ye. 🎊 Boleh bagi rasa kenyang - ini antara punca ramai boleh kurus asbab minum Min Kaffe. Bila tak lapar, kurang lah rasa nak mengunyah je kannnn 😁 🎊 Tinggi kandungan magnesium & mineral - sedap dapat sehat pun dapat In shaa Allah... UNTUK KURUS BOLEH??? Mestilah boleh, #Garlic jangan tinggal. Fungsi nya macam minyak tanah, banyak makan banyak la kena telan garlic tu, baru dapat detoks dengan jayanya. .

Berminat..??
www.wasap.my/601121567003
Www.wasap.my/60112156700

#MinKaffe #minkaffepenang
#minkaffeperak #minkaffekualakangsar #minkaffetaiping #minkaffeparitbuntar #minkaffejawi #agentminkaffe #KopiGaramBuluh

Tak pernah mengecewakan.. always secukup rasa..lemak masin #garambuluh sentiasa menambat hati.⠀
.⠀
.⠀
Membangkitkan aroma, satu rumah harum semerbak!⠀
.⠀
.⠀
Ai jatuh cinta tau! Everyday tak pernah tak sedap! .⠀
.⠀
Rasai nikmat kopi sebenar..dari kopi #robusta
#minkaffe wajib order tau 😉 WHATSAPP LIZA📱0184744681 ⠀
#trustedagent #minkaffeagent #minkaffepenang #minkaffekedah #promosi #kopigarambuluh

SELAMAT PETANG SEMUA
asma tunggu customers di sini ❤
.
.
.
#maharani
#minkaffepenang

Tak pernah mengecewakan.. always secukup rasa..lemak masin #garambuluh sentiasa menambat hati.
.
.
Membangkitkan aroma, satu office harum semerbak!
.
.
Kakak jatuh cinta tau! Everyday tak pernah tak sedap! .
.
Rasai nikmat kopi sebenar..dari kopi #robusta
#minkaffe wajib order dari kakak tau 😉 0164061454
#trustedagent #minkaffeagent #minkaffepenang #minkaffekedah #promosi #kopigarambuluh

Petang tadi sebelum bertolak ke BM, restock dulu product hot !
.
.
.
#minkaffepenang
#maharani

Min kaffe. Another 2 boxes left *ready stock!* 😍😍 order now :) ONLY RM32!! ✅source of magnesium
✅20sticks x 12g
#Codpenang #minkaffe #minkaffepenang #penangcod #projekstg #stg #kopi #kaffe #sayajualkopi

SUKA MINUM KOPI ? TAPI... . . . ? 🌵 Risau kena migraine?
🍃 Ada kencing manis takut melarat?
🍀 Ada gout sebab selalu kopi berasid?
🌾 Masih bf baby takut effect pada susu?
🌸 Nak yang sedap & lebih sihat

Almaklumlah, kopi selalunya tinggi kafein & gula tu yang takut nak minum, ye tak? Dan kalau minum boleh buat pedih perut sebab berasid kan?

TAPI apa yang buatkan Min Kaffe ni berbeza? 🎊 Kopi beralkali dengan garam buluh - so minum pun takkan pedih perut walau tak makan malah boleh bagi rasa kenyang. Sesuai untuk pesakit gout yang nak detoks asid berlebihan tu. 🎊 Tanpa gula - Sesuai untuk orang diabetes & nak jaga kesihatan. Minum banyak pun takpe, takkan bertukar jadi lemak punya. Suka minum manis-manis pun boleh bam bam taw walau makan sikit. 🎊 Rendah kafein - Asal minum kopi je sakit kepala, asal sakit kepala je minum kopi. Maka bertukar lah sekarang ye. 🎊 Boleh bagi rasa kenyang - ini antara punca ramai boleh kurus asbab minum Min Kaffe. Bila tak lapar, kurang lah rasa nak mengunyah je kannnn 😁 🎊 Tinggi kandungan magnesium & mineral - sedap dapat sehat pun dapat In shaa Allah... UNTUK KURUS BOLEH??? Mestilah boleh, #Garlic jangan tinggal. Fungsi nya macam minyak tanah, banyak makan banyak la kena telan garlic tu, baru dapat detoks dengan jayanya. .

Berminat..??
www.wasap.my/601121567003
Www.wasap.my/60112156700

#MinKaffe #minkaffepenang
#minkaffeperak #minkaffekualakangsar #minkaffetaiping #minkaffeparitbuntar #minkaffejawi #agentminkaffe #KopiGaramBuluh

SUKA MINUM KOPI ? TAPI... . . . ? 🌵 Risau kena migraine?
🍃 Ada kencing manis takut melarat?
🍀 Ada gout sebab selalu kopi berasid?
🌾 Masih bf baby takut effect pada susu?
🌸 Nak yang sedap & lebih sihat

Almaklumlah, kopi selalunya tinggi kafein & gula tu yang takut nak minum, ye tak? Dan kalau minum boleh buat pedih perut sebab berasid kan?

TAPI apa yang buatkan Min Kaffe ni berbeza? 🎊 Kopi beralkali dengan garam buluh - so minum pun takkan pedih perut walau tak makan malah boleh bagi rasa kenyang. Sesuai untuk pesakit gout yang nak detoks asid berlebihan tu. 🎊 Tanpa gula - Sesuai untuk orang diabetes & nak jaga kesihatan. Minum banyak pun takpe, takkan bertukar jadi lemak punya. Suka minum manis-manis pun boleh bam bam taw walau makan sikit. 🎊 Rendah kafein - Asal minum kopi je sakit kepala, asal sakit kepala je minum kopi. Maka bertukar lah sekarang ye. 🎊 Boleh bagi rasa kenyang - ini antara punca ramai boleh kurus asbab minum Min Kaffe. Bila tak lapar, kurang lah rasa nak mengunyah je kannnn 😁 🎊 Tinggi kandungan magnesium & mineral - sedap dapat sehat pun dapat In shaa Allah... UNTUK KURUS BOLEH??? Mestilah boleh, #Garlic jangan tinggal. Fungsi nya macam minyak tanah, banyak makan banyak la kena telan garlic tu, baru dapat detoks dengan jayanya. .

Berminat..??
www.wasap.my/601121567003
Www.wasap.my/60112156700

#MinKaffe #minkaffepenang
#minkaffeperak #minkaffekualakangsar #minkaffetaiping #minkaffeparitbuntar #minkaffejawi #agentminkaffe #KopiGaramBuluh

Good morning 😘😘 Dah sarapan ke uollss.
Jom bancuh ☕ #MinKaffe
Elok sangat lar dengan cuaca pagi ni sejuk jer kan.. Minum #KopiGaramBuluh ni boleh lar panaskan badan sikit. Paling best #EnergyBooster baru lar nak buat kerja tak rasa lemau jer.
#Sarapan
#SarapanPagi
#SarapanSihat
#SarapanBersamaMinKaffe
#Breakfast
#BreakfastWithMinKaffe
#KopiPower
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiKurus
#MilkBooster
#Migraine
#Cholesterol
#Gastric
#Sembelit
#Senggugut
#Lesu
#TheDiamondCircle
#MinKaffe0174338563
#MinKaffePenang
#MinKaffeBertam
#MinKaffeTasekGelugor
#MinKaffeLunas
#MinKaffeByCikFinie

Sejuknya.. Macam kat #TanahTinggi dah ni. Tempat uolss camna.
Cik Finie ni memang tak tahan sejuk-sejuk.
Mesti cepat menggigil. Dapat dok dalam selimut bestkan.
Dah sarapan ker. Meh minum ☕ #MinKaffe dulu. Bagi panas sikit tekak dan badan kan.
#KopiGaramBuluh ni bagus tau. #EnergyBooster sebab tu ramai yang suka. Bau aroma dia wowww sangat lar.
Uollss patut cuba.
#JomMinumMinKaffe #MinKaffePanas #Sarapan #SarapanPagi #SarapanSihat #SarapanBersamaMinKaffe #Breakfast #BreakfastWithMinKaffe #KopiPower #KopiViral #KopiSihat #MinKaffePenang #MinKaffeBertam #MinKaffeTasekGelugor #MinKaffeLunas #MinKaffeByCikFinie #MinKaffe0174338563

Nak bancuh min kaffe dulu..
Cuaca sejuk nihh ..
#minkaffepenang

Most Popular Instagram Hashtags