#LunaLongTop

MOST RECENT

Sale Sale sale Luna long topπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Size: S Only
Sale price:RM40
Normal price: RM79
Material:Dull satin
.
πŸ‘Trusted service
πŸ‘Free postage
.
Whatsapp ➑014-9412981
.
#Lunalongtop #sale

Kode : Luna Long Top
Harga : Rp. 115.000
..........................................................................................................
Format order :
Nama =
Alamat =
No.HP =
Orderan (kode+warna) =
..........................................................................................................
Format LENGKAP = FAST respon
..........................................................................................................
#jualbaju #jualbajumurah #blousecewek #jualblousemurah #bajulucu #bajucewek #atasan #atasanmurah #blousemurah #jualatasan #jualbajucewek #jualbajucewek #outfitkekinian #blousecantik #tunikmurah #jualtunik #jualtunikmurah #tunik #tunikcantik #lunalongtop
.
.
order: wa/line: 087788397085
atau klik πŸ‘‡
http://bit.ly/2hVBMq6

Kode : Luna Long Top
Harga : Rp. 115.000
..........................................................................................................
Format order :
Nama =
Alamat =
No.HP =
Orderan (kode+warna) =
..........................................................................................................
Format LENGKAP = FAST respon
..........................................................................................................
#jualbaju #jualbajumurah #blousecewek #jualblousemurah #bajulucu #bajucewek #atasan #atasanmurah #blousemurah #jualatasan #jualbajucewek #jualbajucewek #outfitkekinian #blousecantik #tunikmurah #jualtunik #jualtunikmurah #tunik #tunikcantik #lunalongtop
.
.
order: wa/line: 087788397085
atau klik πŸ‘‡
http://bit.ly/2hVBMq6

Kode : Luna Long Top
Harga : Rp. 115.000
..........................................................................................................
Format order :
Nama =
Alamat =
No.HP =
Orderan (kode+warna) =
..........................................................................................................
Format LENGKAP = FAST respon
..........................................................................................................
#jualbaju #jualbajumurah #blousecewek #jualblousemurah #bajulucu #bajucewek #atasan #atasanmurah #blousemurah #jualatasan #jualbajucewek #jualbajucewek #outfitkekinian #blousecantik #tunikmurah #jualtunik #jualtunikmurah #tunik #tunikcantik #lunalongtop

100.000
Keterangan lengkap ada digambar ya πŸ˜‰

Be a smart buyer.. No hit n run πŸ˜‰πŸ˜‰
Happy shopping ya dear πŸ˜πŸ˜πŸ˜‰πŸ˜Š
.

#lunalongtop #freeongkir #olshopmurah #orielsire #oriratu #orinaura #orinawa #blousebatik #elsirescarf #orielsirescarf #dastihijab #solo #blousemurah #dresssyari #cardy #khimar #reseller #dropshipper #olshopsurakarta #olshopblitar #trustedolshop #olshopelsire

Kode : Luna Long Top
Harga : Rp. 115.000
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Format order :
Nama =
Alamat =
No.HP =
Orderan (kode+warna) =
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cara order :
WA = 081288040034
Line = cutenesiaa
Pilih salah satu saja ya.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Format LENGKAP = FAST respon
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#osindonesia #ostrusted #bajuootd #bajucewekmurah #bajutunik #atasancewek #bajutunikmurah#bajumurah #jualbajumurah #bajuhijab #bajuhijabmurah #bajucewek #jualbajucewek #jualtunik #tunik #tunikhijabmurah #jualtunikmurah #tunikmurah #tunikcantik #lunalongtop

LUNA COMBO SALE! 3helai cuma RM165 je. Sehelai RM79. So berbaloi sangat grab combo sebab sehelai jadi RM55 aje! Free postage lagi kak jur payung β˜”πŸŒ‚ .

Wasap sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887

#azunacouture #acsisters #cintatunik #tunicmuslimah #tunicmenyusu #gegarvaganza2017 #sistv9 #breastfeeding #bajumenyusulabuh #zipmelintang #konvouitm #konvo #iiumconvocation2017 #coffeeprincemalaysia #fattzura #lunatunic #arisyacombosale #lunalongtop #lunacombosale

LUNA COMBO SALE! 3helai cuma RM165 je. Sehelai RM79. So berbaloi sangat grab combo sebab sehelai jadi RM55 aje! Free postage lagi kak jur payung β˜”πŸŒ‚ .

Wasap sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887

#azunacouture #acsisters #cintatunik #tunicmuslimah #tunicmenyusu #gegarvaganza2017 #sistv9 #breastfeeding #bajumenyusulabuh #zipmelintang #konvouitm #konvo #iiumconvocation2017 #coffeeprincemalaysia #fattzura #lunatunic #arisyacombosale #lunalongtop #lunacombosale

LUNA COMBO SALE! 3helai cuma RM165 je. Sehelai RM79. So berbaloi sangat grab combo sebab sehelai jadi RM55 aje! Free postage lagi kak jur payung β˜”πŸŒ‚ .

Wasap sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887

#azunacouture #acsisters #cintatunik #tunicmuslimah #tunicmenyusu #gegarvaganza2017 #sistv9 #breastfeeding #bajumenyusulabuh #zipmelintang #konvouitm #konvo #iiumconvocation2017 #coffeeprincemalaysia #fattzura #lunatunic #arisyacombosale #lunalongtop #lunacombosale

LUNA COMBO SALE! 3helai cuma RM165 je. Sehelai RM79. So berbaloi sangat grab combo sebab sehelai jadi RM55 aje! Free postage lagi kak jur payung β˜”πŸŒ‚ .

Wasap sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887

#azunacouture #acsisters #cintatunik #tunicmuslimah #tunicmenyusu #gegarvaganza2017 #sistv9 #breastfeeding #bajumenyusulabuh #zipmelintang #konvouitm #konvo #iiumconvocation2017 #coffeeprincemalaysia #fattzura #lunatunic #arisyacombosale #lunalongtop #lunacombosale

Aduhai ramai nangis bucu katil tak dan grab #calianablouse #kurungsyarie #ateliacasualblouse harga sale. Stok laju betul menyusut. πŸ˜…
.
Takpe, jangan sedih.. Kak jur ada lagi promo lain ni yang korang boleh grab laju2.
.
LUNA, ARISYA, CINTA TUNIK COMBO SALE! Combo 3helai cuma RM165 je. sehelai ada yang RM79 & RM69. So berbaloi sangat grab combo sebab sehelai jadi RM55 aje! Free postage lagi kak jur payung β˜”πŸŒ‚ .

Wasap sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887
www.wasap.my/60162536887

#azunacouture #acsisters #cintatunik #tunicmuslimah #tunicmenyusu #gegarvaganza2017 #sistv9 #breastfeeding #bajumenyusulabuh #zipmelintang #konvouitm #konvo #iiumconvocation2017 #coffeeprincemalaysia #fattzura #lunatunic #arisyacombosale #lunalongtop #lunacombosale

Lo sapevi che: l'uniforme di cui tutti noi fan ci siamo innamorati, esiste anche nella vita reale. Infatti in Portogallo alle università, si usa mettere un abbigliamento pressochè identico tranne senza colori delle case
Domanda: voi farete l'universitΓ ? Rispondete nei commenti #university #potterhead #portogal #uniforme #harrypotter #fanpage #ravenclaw #fanofharrypotter #cedricdiggory #lunalongtop #voldemort

Selamat petang uols. Petang2 macam ni dapat pisang goreng panas sedap ni. Makan dengan bff sure terangkat πŸ˜‹
.
Ade yg belum grab Luna? Cuma RM79 je free post. Roger kak jur okey? 😊
.
#azunacouture #acsisters #lunalongtop #gegarvaganza2017 #fattzura #coffeeprincemalaysia #bajumuslimah #bajumenyusu #bajumuslimah #bajulabuh #bffriendly #nursingblouse

πŸŽ‰πŸŽ‰EXTEND 😱😱😱 YEAR END SALES BELLA AMMARA 2017πŸŽ‰πŸŽŠ.
.
.

Assalamualaikum #bellaammaralovers sis Rinna nak share BERITA BAIK!! ❀ Koleksi #lunalongtop HANYA RM30 Sahaja!!! 😍😱
.
.
πŸ’ RM 30.00
βœ” Service charge apply. .
.

WHATSAPP 013.408.3943 .
.
Open for order NOW! Sebarang pertanyaan Bole whatsapp sis ye 😊🌸 .
.

#yearendsalebellaammara #BellaAmmaraLovers
#BellaAmmara #officialpsbellaammara #bellaammara #blousemuslimah #longtopBA #SHAWLCANTIK #shaweksklusif #jubahglitter #jubahhot #jubahblinkblink #jubah #Jubahraya #personalshopperbellaammara #menyesalkalautakbeli #igshop #jombeli #bajuraya #bazaaronline #jubahsimple #trustedps #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualjubah #bazaar #yearendsalebellaammara #yesBA

Happynye 3 bff ni. Mentang2 esok start cuti panjang 😁 Dah plan nak bercuti ke mana2 ke uols? .
.

Cuba bayangkan korang gi berjalan, sambil pakai Luna yg gojes menawan ni. Pasti terasa umur muda 10 tahun dari usia sebenar πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚
.
Nak dapatkan #luna boleh roger kak jur laju2 okey πŸ˜‰ Wasap link in bio ☝☝☝
.
#azunacouture #lunalongtop #acsisters #teambskaknur #bajumuslimah #bajulabuh #toplabuh #bajumenyusu #bajumenyusulabuh #nursingblouse #fattzura #coffeeprincemalaysia

LUNA TUNIC .
.
(+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari β€œOVERSEA” .
.
(+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang #azunacouture cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok β€œKorean button” dekat baju tuu.. mmg β€œVERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?.. .
.
(+)10 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 10 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer LUNA tunic ni rasa up to date giler dengan fashion. .
.
(+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu.. .
.
Arghhh tak sabar nak beli!!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Klik je link wasap kak jur sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.com/60162536887
www.wasap.com/60162536887
www.wasap.com/60162536887

Harga cuma RM79 jer...Nak jimat jom dapatkan combo 5@RM70 je sehelai. Jimat RM45 😱 FREE POSTAGE kak jur payung β˜”πŸŒ‚
.
.
P/s: wajib share, tag bff dan ofismate korang tau untuk dapatkan special combo super jimat berbaloi-baloi! .
.

#azunacouture #blousemenyusu #nursingblouse #saleblouse #blousemuslimah #acsisters #luna #lunalongtop #bajumuslimah #bajulabuh #nursingfriendly #wudhukfriendly #gegarvaganza2017 #fattzura

LUNA TUNIC .
.
(+)REKAAN LUNA TUNIC
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari β€œOVERSEA” .
.
(+)DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang #azunacouture cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok β€œKorean button” dekat baju tuu.. mmg β€œVERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?.. .
.
(+)10 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 10 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer LUNA tunic ni rasa up to date giler dengan fashion. .
.
(+)MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu.. .
.
Arghhh tak sabar nak beli!!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Klik je link wasap kak jur sekarang okey πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
www.wasap.com/60162536887
www.wasap.com/60162536887
www.wasap.com/60162536887

Harga cuma RM79 jer...Nak jimat jom dapatkan combo 5@RM70 je sehelai. Jimat RM45 😱 FREE POSTAGE kak jur payung β˜”πŸŒ‚
.
.
P/s: wajib share, tag bff dan ofismate korang tau untuk dapatkan special combo super jimat berbaloi-baloi! .
.

#azunacouture #blousemenyusu #nursingblouse #saleblouse #blousemuslimah #acsisters #luna #lunalongtop #bajumuslimah #bajulabuh #nursingfriendly #wudhukfriendly #gegarvaganza2017 #fattzura

Assalamualaikum. Dah hari Rabu arini. Moga harini lebih baik dari semalam okey? πŸ˜‰
.
#lunalongtop #luna #azunacouture #acsisters #morningmotivation #fattzura

Most Popular Instagram Hashtags