#LifeInspiringLife

MOST RECENT

BILA KITA NAK BERUBAH MESTI ADA ? .
.
Bila kita nak berubah atau dah berubah, akan ada perkara yang suka ganggu fokus kita. .
.
Akan ada suara dan orang yang akan mengata kita ni sombong, berlagak, suka menunjuk dan macam-macam lagi suara yang tak enak dengar.
.
Tapi bila kita ada matlamat dan fokus tindakan kita ke arah matlamat, kita lebih mudah abaikan perkara yang tak penting. Paling best, kita tak pedulikan langsung.
.
Sebab kita tahu, nak ubah hidup dan keadaan keluarga kita bermula dengan diri, bukan orang lain. Waktu susah takde siapa pun yang sudi bantu.
.
Jadi teruskan fokus pada tindakan dan matlamat korang. Tak jadi kesalahan pun kalau kita fokus dan abaikan perkara lain.
Teruskan berjuang hingga capai matlamat. Dah capai matlamat, cari matlamat baru. Jangan duk diam jer..
.
Saya menjalankan program keusahawanan untuk membantu mengubahkan pendapatan org ramai.
.
Siapa nak jana pendapatan RM600 - RM6,000 sehari tanpa gagal dalam perniagaan kalis risiko ini, boleh pm saya sementara promosi masih ada. Siapa cepat dia dpt😘
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 019-3096098 (Azri)
📲 019-3096098 (Azri)
📲 019-3096098 (Azri)
.
atau terus tekan link ni http://penuhpoket.wasap.my/ 🙌🏻
.
.
#Shadowsempire #youngentrepreneur #Bisnesanakmuda #AnakMuda #Online #Networking #Crpytocurency #Business #Prosaving #investment #Property #Australia #Malaysia #KualaLumpur #Terengganu #ShahAlam #travelagency #lifeinspiringlife

You should be focusing on the present. Work hard on everything you’re doing, Life might not be easy now, but I want to tell you this: focus on your decisions now, and you might just undo the harms of past mistakes.

你应该专注的是把握当下的每时每刻,努力做好每一件事,或许你正走在一条不顺遂的道路上,但是我想告诉你,专注当下的选择,你也一定能弥补过去的一切。

#lifeinspiringlife

Syukur Alhamdulillah penghargaan kedua kalini dianugerahkan sebagai 6 Figure Achiever. Terima kasih semua yg sentiasa support saya. Yg tak support pon terima kasih banyak. 🌷
Utk haters2 luar sana, thanks a lot.
U guys keep burning me up 🔥🔥 kalau takde korang sya pun tak semangat nk buat 😅
.
.
Jutaan terima kasih for my parent, leaders2, mentor2, sifu2, and all my business partner. Thanks for always here for me 🙏🏻 .
.
Next target —> 7 Figures Achiever in shaa Allah 💪🏻 .
.
Jomm ramai2 doakan ummi dapat keluarkan jentera idaman dan mencapai 7fg pada tahun hadapan ♥️ .
.
#bbcrecognition #betabusinessclub #bdnsapphire #blackdiamond #monspacefamily #lifeinspiringlife #bangiconventioncenter #bangi #awardsday2018

Jangan risau ya semua.. Aqwa dah tak demam.. Siap bertiktok dengan Kakak Marha ni ha. Tinggal batuk & selsema sikit. Doakan kami berdua sihat tau..
.
#littlefamily #lifeinspiringlife #BiG96

INILAH PERMULAANYA.. . Aku bukan hebat sangat pun, Datang dari kalangan keluarga yang biasa biasa sahaja, Tetapi impian dan cita cita yang tinggi bawa aku sampai ke tahap macam ini. Anak muda bukanlah anak yang mentah ilmuan tapi anak muda inilah penentu masa hadapan negara tercinta. . . Dunia ini bukan fantasi, Duduk rumah dah boleh dapat result gempak. Alasan untuk berjaya tu lebih besar dari kemalasan. . . Tanam impian anda setiap hari, . . Tanam benih impian, tumbuh pohon perancangan. Tanam benih perancangan, tumbuh pohon tindakan. Tanam benih tindakan, tumbuh pohon konsisten. . . Ramai yang tidak berani berimpian untuk capai Kejayaan dalam hidup mereka, Tetapi yang ada hanyalah angan angan kosong. . . Jangan hidup hanya utk memenuhi impian orang lain, Jadilah diri anda sendiri dan jadi hero. . . Tulislah apa yang anda inginkan diatas sekeping kertas dan tampalkan didinding. Cita cita yang tidak terpahat didalam hati hanyalah angan angan kosong yang berterbangan apa ditiup angin. . . Hidup ini kita akan diberikan banyak pilihan, Setiap apa yang kita pilih itu adalah penentu masa depan kita. Salam daripada saya untuk Bakal UsahawanTERMUDA di Malaysia 🇲🇾 . . TAGS:Saya magnet rezeki😇
#Motivation #PositiveMind #BelieveInYourself #FaceTheFear #Money #Freedom #LifeStyle
#MillionaireMentorAcademy #MillionaireWarriorGrow #PositiveMakePositiveResult #FromZeroToHero #InsanBiasaJadiLuarBiasa #BuatSampaiJadi #UBuatUDapat #AlhamdulillahForEverything #MSD #MSDollar #Monspace #LifeInspiringLife

Tadi dia bagi buah limau mintak hakak bukak kan💁🏻‍♀️... dah bukak then belah tiga bahagian, bagi kakak dia sikit dan dia sikit well hakak ambik bahagian yang besau... miahhaha... Lepas tu dia punya menjeling sambil tgk buah limau yg besor kat tangan hakak... #AuraDiva sungguh! dan ya dia menang🤦🏻‍♀️ #ZMSignature #ZizieMansor #MyVo #BiGMyVo #BiG #BiG96 #LifeInspiringLife #SingerSongWriter #Singer #SongWriter #Mommy #SingleMom #LifeInspiringLife #Monspace #Ouf

Nih masa lepak dgn @iamcherryna dkt #KISSCafe Bangi🌹 dan bermula lah perbincangan kami seterus dan seterusnya... Thanx cherry atas peluang2 yang di bawa kepada #MyVo dan #BiG yang seterusnya mewujudkan #BiGMyVo🥰

#Throwback

#ZMSignature #ZizieMansor #MyVo #BiGMyVo #BiG #BiG96 #SingerSongWriter #Singer #SongWriter #Mommy #SingleMom #LifeInspiringLife #Monspace #Ouf

Apa tengok tengok?
#LittleMissCutesy #LittleMarha #Niece

#Throwback Jalan2 di Tesco... bulan 7/8 tahun ni... haaha sbb masa tu ai baru dpt phone baru... ni antara gambar terawal.

Hahahah... comel beliau.

#ZMSignature #ZizieMansor #MyVo #BiGMyVo #BiG #BiG96 #SingerSongWriter #Singer #SongWriter #Mommy #SingleMom #LifeInspiringLife #Monspace #Ouf

I’ve always believed that the success of a company is dependent on how “people-centric” it is. .

In the 4 years that Monspace since founding, my team and I have gone through a great many ups and downs together. But no matter what happens, we stayed committed and united. I see and appreciate the hard work of everyone, and am truly thankful for it. .

It’s because everyone harbours a dream for Monspace to grow, that we fill out schedule with projects and meetings. To allow everyone some time off, the team and I have planned a short 3 days 2 nights trip to Langkawi, so everyone can unwind! .

During this trip, every employee had a good time and a great deal of fun. The satisfied smile on their faces warms my heart. .

Thank you again for your hard work, you’ve done a great job! I hope this trip has given you great memories. Thank you.
.

Life inspiring life.
.
More tags :
#msdollar #cryptocurrency #bitcoin #blockchain #matawangdigital #otc #nasdaq #mma #extraincome #AirAsia #Malaysia #JohorBahru #KualaLumpur #Kotakinabalu #KualaTerengganu #Singapore #Ampang #cheras #platformgandakansimpanan #ProjectOnline100percent #Projectpasifincome #assetdigital #lifeinspiringlife #millionaire #Roadtofinancialfreedom #roadtotimefreedom #succestogether #Entrepreneur #cashlesssociety #blockchain #crypto

Daripada nyampah fikirkan GV. Baik layan Basyirah & Ikky Issac buat tiktok ni haa... Comey 😍
.
#lifeinspiringlife #BiG96

ADA ORANG BERJAYA? ADA TAK BERJAYA?
.
.
.
Ada orang dia suka tengok kita berjaya & selalu beri kata kata semangat. Ada orang tak suka tengok kita berjaya, bila lebih dari dia mula lah nak cakap negative tentang kita walaupun kita tak pernah buat silap dengan dia.
.
Lumrah kehidupan , ada yang sayang ada juga yang benci tengok kita. Teruskan dengan matlamat & cita cita kita, abaikan manusia yg negative .
.
SURROUND YOURSELF WITH POSITIVE PEOPLE!
.
Anda berminat untuk menjana income secara aktif dan passive 40% dividen? Boleh set appointment dgn saya. .
👇maklumat lnjut sila pm saya👇
.
📲 019-3096098 (Azri)
📲 019-3096098 (Azri)
📲 019-3096098 (Azri)
.
📲 Atau click link di bio 🤞🏻
.
.
#Shadowsempire #youngentrepreneur #Bisnesanakmuda #AnakMuda #Online #Networking #Crpytocurency #Business #Prosaving #investment #Property #Malaysia #KualaLumpur #ShahAlam
#Titiniumnetwork #BBC #travelagency #lifeinspiringlife

Let’s be reminded to reckon with the blessings we do possess, never dwell on the misfortunes of the past. So from the bottom of my heart, thank you Lord for sorrounding me with great people and for showering me with abundant blessings! 🙏🏻 Don’t forget to give thanks everyone! ❤️ #lifeinspiringlife #alifewelllived. (c) @jenneee.reviewww

Jumpa gambar nih!!!!!
#Throwback #Raya2017
.
Wahhh missed this moment at our old crib😭
.
Ahhhhhhh.... huhuhu... nangis lam jiwa😭😭😭
.
Hakak sentimental kay... takyah kecam🥺

#ZMSignature #ZizieMansor #MyVo #BiGMyVo #BiG #BiG96 #LifeInspiringLife #SingerSongWriter #Singer #SongWriter #Mommy #SingleMom #LifeInspiringLife #Monspace

#Throwback #Raya2018
A nice family photo taken on the First Hari Raya.... 1st Raya... at the new house.... without abah...and the couple with no kids tu💁🏻‍♀️ you know who🤪😅....
.
Disebalik senyuman, tak dinafikan tersentuh rasa hiba.... tapi tuhan dah bagi ini jalan nya... maju terus!....
.
At least we have each other🥰..... .
#FamilyBonding #FamilyGuy #FamilyFirst

#ZMSignature #ZizieMansor #MyVo #BiGMyVo #BiG #BiG96 #LifeInspiringLife #SingerSongWriter #Singer #SongWriter #Mommy #SingleMom #LifeInspiringLife #Monspace

Hey Guys!
Missed me? ahax🥰

I'm going to post some throwback photos taken this year.
.
Rasa macam sunyi sepi jer IG nih... ouf!
.
Get ready and stay tunes ya... gambar2 menarik menyusul sat sat lagi!!!
.
Jangan lupa LIKE. REPOST dan COMMENT kalau berkenan yer🤪 .

PS : Moga tuhan kurniakan kerajinan utk hakak menghaplot semua🤣😂🤣😂 #Throwback #begins......#tobecontinued

#ZMSignature #BiG #BiGMyVo #MyVo #BiG96 #LifeInspiringLife #Monspace

Most Popular Instagram Hashtags