#LifeInspiringLife

MOST RECENT

Bila ke Melaka.. Roger @norhashimah_omar kawan sekolah masa f1 dulu.. Alahaiii.. Lama sangat tak jumpa. Tak puas borak tau!! Ade je kan topik.. Rasa macam tak cukup je masa untuk cover cerita bertahun tak jumpa.. Belum cerita zaman sememeh dulu!! Hahaha..! πŸ˜„
.
Masing-masing dah kahwin & ada anak berderet.. Tapi, dia tetap mantain cute & comel macam dulu jugak! Macam tak membesar je dia nih.. Kurang minun susu agaknya.. πŸ˜‚
.
TQSM Shima.. Layan kawan ko yang tak berapa molek otaknya nih.. Kadang-kadang jumpa kawan lama ni.. Hilang tekanan rasa.. Gelak je kan.. Kalau jumpa hari-hari macam zaman sekolah dulu.. Mau giloooooo 🀣
.
#lifeinspiringlife #BiG

New Plan dari SIFU! PROJEK 10 JUTA! apa itu projek 10 JUTA? KITA PANGGIL NAMA SEBAGAI SOFO SHARING PROJECT. TEMPOH 5 TAHUN KEUNTUNGAN HARIAN. TERHAD KEPADA 200,000 UNIT INVESTOR SAHAJA! YANG NAK TAHU PROJEK INI BOLEH DM CEPAT2 SELAGI MASIH ADA PELUANG YEE

#SOFOSHARINGPROJECT
#monspace
#lifeinspiringlife

Its Growing ... and will continue to grow .
Its your life
Dont let anyone make you feel guilty for living it your way.

#MCMNetwork
#Monspace
#MSD
#TeamSingapore
#entrepreneurlifestyle
#cryptocurency
#growingmoney
#lifeinspiringlife
#FocusOnGrowth

TAIWAN takes donation to the NEXT LEVEL !!! are you ready for the next trending currency?
#MCMNetwork
#Monspace
#MSD
#cryptocurency
#entrepreneurlifestyle
#FinancialFreedom
#cryptopreneur
#bitcoin
#etherium
#ripple
#lifeinspiringlife
#FocusOnGrowth

It takes consistency and lots of courage to do something out of your comfort zone in becoming successful. Always push yourself to the limits in order to know your strength and experience wonders you never imagined.

#MCM
#Entrepreneur
#lifeinspiringlife

Ini cerita malam semalam.. Baru sempat nak update.. πŸ˜…
.
Thank you admin #elitesuperwarriors invite BiG ke majlis bersama Syasha & Azza #elite πŸ˜—
.
Semoga Elite terus sukses dalam industri seni.. Jangan lupa support mereka untuk #gegarvaganza2018 okey!!! ❀😍
.
#BiGproject #lifeinspiringlife #BiG

Tahniah @syafeek_ikhwan juara i-SiNG World 2018!!!! Beating 44 countries all over the world... kebanggaan Malaysia!!! πŸ‡²πŸ‡Ύ #Repost @syafeek_ikhwan
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Allahuakbar. Dengan izin Allah, berkat doa semua, ini saja yang mampu saya hadiahkan untuk negara. Hanya Allah yang tahu sebak dalam hati saat berkumandang lagu Negaraku di dalam dewan yang sarat dengan warga dari pelbagai negara, di tengah Kota Cinta. Terima kasih untuk kata-kata semangat yang diberikan. Terima kasih untuk sumbangan. Terima kasih untuk segalanya. Ini untuk Malaysia walau mungkin tidak seberapa, daripada insan yang hampir tidak disedari kelibatnya. Terima kasih πŸ‡²πŸ‡Ύ.
.
#isingworld2018 #isingworldfinals2018 #monspace #lifeinspiringlife #bigmyvo #myvo #singer #Paris #France #Malaysia #music #passion

ADA ORANG BERJAYA? ADA TAK BERJAYA?
.
.
.
Ada orang dia suka tengok kita berjaya & selalu beri kata kata semangat. Ada orang tak suka tengok kita berjaya, bila lebih dari dia mula lah nak cakap negative tentang kita walaupun kita tak pernah buat silap dengan dia.
.
Lumrah kehidupan , ada yang sayang ada juga yang benci tengok kita. Teruskan dengan matlamat & cita cita kita, abaikan manusia yg negative .
.
SURROUND YOURSELF WITH POSITIVE PEOPLE!
.
Anda berminat untuk menjana income secara aktif dan passive 40% dividen? Boleh set appointment dgn saya. .
πŸ‘‡maklumat lnjut sila pm sayaπŸ‘‡
.
πŸ“² 013-4337900 ( Aiman Firdaus )
πŸ“² Atau click link di bio 🀞🏻
.
.
#Shadowsempire #youngentrepreneur #Bisnesanakmuda #AnakMuda #Online #Networking #Crpytocurency #Business #Prosaving #investment #Property #Australia #Malaysia #KualaLumpur #Terengganu #ShahAlam #travelagency #lifeinspiringlife

Most Popular Instagram Hashtags