#LESANDA

MOST RECENT

Adakah uolls kategori seperti ini?
.
.
😩 malas nak makeup lama
😩 tak suka touch up banyak kali
😩 Inginkan foundation yang ringan dan halus diwajah
😩 Nak wajah nampak lebih gebu dan flawless dari pagi sampai petang
.
.
#Lesanda Sweet Foundation boleh menyelesaikan masalah anda💙
.
.
😍Kulit flawless dalam 5 minit
😍Kulit nampak smooth dan tak bercapuk
😍 pilihan wajib if korang taknak pakai heavy makeup
😍 paling penting fd yang tidak berminyak dan tidak melekit
.
So siape yang nak try cepat2 grab okey. Jom wasap sis okey .. www.wasap.my/60107890765

#lesandalover
#sweetfoundationviral
#sweetfoundation
#empirerichmind

Muka licin & bersih berseri dengan pencuci muka Le'Sanda Miracle Honey Cleanser.
.
Khasiat madu di dalam Le'Sanda Miracle Honey Cleanser boleh membantu:
.
1) Melembapkan kulit.
2) Memudarkan parut.
3) Membersihkan pori kulit.
.
#lesanda #cosmetic #kosmetik #cleanser #pencucimuka #madu

LE' SANDA SWEET FOUNDATION
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Tekstur sangat ringan
💥SPF 60 - perlindungan cahaya matahari sebanyak 60 kali ganda
💥Sesuai untuk semua tona kulit
💥Menghalus dan mencerahkan kulit
💥Mengurangkan garis-garis halus kedutan
💥Beransur-ansur merawat parut dan jeragat
💥Membantutkan pertumbuhan jerawat
💥Mengurangkan kesan bengkak pada jerawat
💥Meredakan kemerahan kulit
💥Mempertingkatkan kecerahan kulit
💥Tak perlu berbedak lagi, memadai dengan foundation saja, solekan kekal lama
💥Mesra wuduk dan boleh dibawa solat
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Sapu ke wajah selepas menggunakan pelembap.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#lesanda #lesandasweetfoundation #lesandafoundation #lesandamurah #lesandaoriginal #lesandamurahoriginal #foundationlesanda #lesandaoriginalmurah #sayajual #sayajuallesanda #sayajuallesandafoundation #sayajuallesandamurahoriginal #sayajuallesandamurah #sayajuallesandafoundationmurah #sayajuallesandafoundationoriginal

Lama tak update! Jom Flawless dengan Foundation Full coverage, segala cela cover, tak bercapuk, glow jer😍😍😍 #Lesanda Cosmetic
#AgentSahA9893
Wassap www.wasap.my/60179593171

Ya Allh serius sedap gila kek. coklat LeSanda ni.. mudah ja nak buat pula tu cuma tambah telur, butter dan air sejuk.. Dah siap.. boleh buat dgn anak2.. Stok terhad sebelum raya.. Jom order cepat.. wasap.my/60172542740 Sepeket rm15 sahaja.. cod , pick up area kl, cheras, pudu pos seluruh malaysia.
#tepungkek #kekcoklat #tepunglesanda #tepungkekcoklat #kek #lesanda #hantutepung #tepungmagic #cheras #cherasutama #desabaiduri #kl

TEPUNG SEGERA AYAM DANOK LESANDA SEM : RM15 SS : RM20 ....
2 ekor ayam pun boleh DI GAUL.....
MAKAN UTK SAHUR...DAN BERBUKA...
.
pm sy ye..STOCK SEDIA ADA ..
.
Ayam goreng ranggup mkn ngan ape pun sodap... www.wasap.my/60135165810/tepungayamberhantu
.
.
🚗 COD : KERAMAT, SETIAWANGSA, W.MAJU & TMN MELAWATI.
📮POS : SELURUH MALAYSIA.
.
#tepungayamranggup #tepungsegera #lesanda #sedap #takpedas #budakkecikponbolehmakan #ranggup #ayam

Bunga golden chamomile berupaya merawat muka dari breakout dengan kadar cepat. Kulit akan lebih lembut dan anjal. Kulit akan kelihatan lebih cerah putih dan berseri.

Khasiatnya yang kaya dengan anti inflamasi tu kan. Boleh membantu mencegah kulit kita dari nampak tua sebelum waktunya. Biarkan usia hanya meningkat tahun ke tahun.

Pedehal.. Dengan serum Kuning keemasan ni usia umpama berundur 10 tahun mudanya. Tanak ke nampak sebaya dengan usia anak dara. Bila berjalan keliru mata.

Nak pinang anak terpinang maknya🤭.
.
.
Untuk pembelian @ join ejen boleh contact umiEryn⤵⤵⤵⤵
📲 http://www.wasap.my/60135165810/TEPUNGAYAMRANGUP
.
🚗 COD : KERAMAT, SETIAWANGSA, W.MAJU & TMN MELAWATI.
📮POS : SELURUH MALAYSIA.
.
#empireMuni #empireRichUmiEryn #empireMGOtaiAradilla
#lesanda #lesandacosmetic #sweetfoundation #lesandaperfume #serumredkebaya #serum #trustedseller #tupperware #tupperwarebrands #freegift

Tepung kek chocolate semudah abcde..... Rugi sape xcube ..buat sendiri modal baru rm15 unt tepung tambah telor n butter baru brape rm total..dpt kek berat 700g... Kalo beli kek chocolate moist siap 1/2kg pun da rm50,rm60.. Mane lg berbaloi?

#tepungkekchoolatemost
#01133467791
#empiredhuha
#Lesanda

KELEBIHAN LE'SANDA SWEET FOUNDATION .
.
🌸Tidak perlu pilih kod WARNA. SF bertindak secara NATURAL 
mengikut Aliran suhu & darah uolls.
🌸JIMAT – SF boleh dijadikan sebagai Krim Siang & Malam juga
bertindak sebagai Sunblock, Mencegah & Merawat 🌸100% Organik & Mesra Wudhuk. 🌸Tak perlu remover/Pencuci muka utk buang foundation pada wajah. 🌸LULUS KKM. 🌸Produk Bumiputera. 🌸Tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI.
🌸Mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah( Jerawat, 
Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll). Berfungsi sebagai “Oil Control”. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit. 🌸Kandungan SPF60 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit 
dilindungi pancaran UVA & SunBurn. 🌸Menaikan Seri Wajah coz SF bertindak mengikut pengaliran
Darah Pemakai.
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
LE'SANDA SWEET FOUNDATION
.
Vitamin C.
Lavender Oil.
Ekstrak Aloe Vera. .
.
CARA PENGGUNAAN LE'SANDA
SWEET FOUNDATION

Tak perlu nak guna span blend-blend, guna jari je senang sangat. 
Full coverage ye.. Tak kesat pun bila nak ratakan kat wajah.
.
Untuk Order WhatsApp 011-39928805
.
#lesanda #lesandacosmetic#lesandasweetfoundation#lesandasweetfoundationmurah#lesandasweetfoundationoriginal

LE' SANDA SWEET FOUNDATION
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Tekstur sangat ringan
💥SPF 60 - perlindungan cahaya matahari sebanyak 60 kali ganda
💥Sesuai untuk semua tona kulit
💥Menghalus dan mencerahkan kulit
💥Mengurangkan garis-garis halus kedutan
💥Beransur-ansur merawat parut dan jeragat
💥Membantutkan pertumbuhan jerawat
💥Mengurangkan kesan bengkak pada jerawat
💥Meredakan kemerahan kulit
💥Mempertingkatkan kecerahan kulit
💥Tak perlu berbedak lagi, memadai dengan foundation saja, solekan kekal lama
💥Mesra wuduk dan boleh dibawa solat
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Sapu ke wajah selepas menggunakan pelembap.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#lesanda #lesandasweetfoundation #lesandafoundation #lesandamurah #lesandaoriginal #lesandamurahoriginal #foundationlesanda #lesandaoriginalmurah #sayajual #sayajuallesanda #sayajuallesandafoundation #sayajuallesandamurahoriginal #sayajuallesandamurah #sayajuallesandafoundationmurah #sayajuallesandafoundationoriginal

Sms @ WhatssAp www.wasap.my/60197233470
.
.
= RM27 SM RM32 SS
.
.
🌸 LE SANDA SWEET FOUNDATION

FREE POSTAGE

Kelebihan Le'Sanda Sweet Foundation
🌻 mencantikkan kulit wajah
🌻 mencerahkan kulit wajah
🌻 merawat jerawat
🌻 merawat jeragat
🌻 memudarkan parut 🌻 memberi efek gebu (dah ada alas bedak)
🌻 tidak berminyak dan melekit
🌻 wangi
🌻 tahan 12jam
🌻 spf 40

Kandungan Le'sanda Sweet Foundation
🌸Aloe vera
🌸Vitamin C
🌸Lavender oil
🌸green tea
🌸sher butter
🌸ekstrak timun
🌸biji bunga matahari

Kelulusan ✔GMP
✔KKM (NOT 170702633K)
✔BUATAN MALAYSIA
✔PRODUK BUMIPUTERA,ISLAM

#sayajualmurah #singapore #bruneishop #lesanda #lesandasweetfoundation #lesandasweetfoundationmurah #lesandasweetfoundationoriginal#lesandafoundation
#sayajual #murah
#lesandafoundationmurah
#lesandafoundationoriginal
#lesandamurah
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #semenanjung #sabah #sarawak
#likeforlike #followforfollow #followmyig #igshope #followmeplease #igshopmalaysia
#likeforfollow #lokalahmy
#likemypics #lokalah

RM28 | Dapat free gift 😍😍
.
@Regranned from @mejasolek.kita - Formulasi baru~

BAHAN KANDUNGAN
🌟MINYAK BIJI BUNGA MATAHARI
✅antioksidan
✅pelindungn kulit daripada sinaran UV
✅melambatkan proses penuaan
✅melembapkan kulit
✅meredakan iritasi kulit .
🌟ALOE VERA
✅melembapkan kulit ✅menghilangkan garis2 halus dan kedutan
✅bertindak sbg lapisan pelindung kulit dr sinaran matahari
✅menyejuk & melegakan kulit
✅meredakan kulit terbakar .
🌟SHEA BUTTER
✅agen pelembap ✅antioksidan
✅mensekata tona kulit ✅memperbaharui sel2 kulit dan meningkatkan elastin .
🌟GREEN TEA
✅melindungi lapisan kulit dari sinaran UV
✅menjaga kesihatan kulit
✅mencegah jerawat & mengatasi kulit berminyak
✅mengurangkan iritasi (kemerahan kulit)
✅melembap & mencegah kulit kering .
🌟VITAMIN E
✅mencerahkan kulit
✅memudarkan parut & bintik2 hitam
✅melembapkan kulit
✅meredakan masalah sunburn yg tidak serious dgn cepat
✅mengurangkan kedutan .
🌟EKSTRAK TIMUN
✅antioksidan
✅mengatasi iritasi kulit ✅mengawal minyak berlebihan
✅menyejukkan kulit
✅mengekalkan kekuatan dan kecergasan kulit

#lesanda #sweetfoundation #lesandasweetfoundation #foundationmurah #foundation - #regrann

🌸LE'SANDA SWEET FOUNDATION🌸 .

RM 25 ✔ .

SWEET FOUNDATION
by Le'sandra -🌹Foundation PERTAMA mengandungi vitamin C & lavender oil
-🌹Menghalus dan mencerahkan kulit
-🌹Kulit ternyata lembap ,glowing dan sekata.
-🌹Beransur ansur merawat parut dan jeragat.
-🌹Membantutkan pertumbuhan jerawat.
-🌹Meredakan kemerahan kulit.
-🌹Mengurangkan kesan bengkak pada jerawat.
-🌹Mampu mencerahkan kulit.
-🌹Tahan peluh dan tidak melekit.
-🌹Bertahan sehingga 12 jam .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#lesandafoundation #lesandasweetfoundation #lesandasweetfoundationmurah #lesandacosmetic #lesandafoundationmurah #lesanda #kosmetikmurah #kosmetikborong #bazaarpaknil #foundation #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #foundationmalaysia #foundationmalaysiamurah

#lesanda
RM28

LE SANDA SWEET FOUNDATION
.
KELEBIHAN
.
>Tidak perlu pilih kod WARNA. SF bertindak secara NATURAL mengikut Aliran suhu & darah uolls.
>JIMAT – SF boleh dijadikan sebagai Krim Siang & Malam juga
>bertindak sebagai Sunblock, Mencegah & Merawat
>100% Organik & Mesra Wudhuk.
>Tak perlu remover/Pencuci muka utk buang foundation pada wajah.
>LULUS KKM.
>Produk Bumiputera.
>Tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI.
>Mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah( Jerawat,
>Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll).
>Berfungsi sebagai “Oil Control”.
>Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.
>Kandungan SPF60 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit dilindungi pancaran UVA & SunBurn.
>Menaikan Seri Wajah coz SF bertindak mengikut pengaliran Darah Pemakai.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Tak perlu nak guna span blend-blend, guna jari je senang sangat.
2.Full coverage ye.. Tak kesat pun bila nak ratakan kat wajah.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.

#lesanda #lesandamurah #lesandafoundation #lesandafoundationmurah #foundationlesanda #foundationlesandamurah
#lesandasweetfoundation #lesandasweetfoundationmurah#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan
#produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah
#igshopmalaysia#ranieesabeauty

LE' SANDA SWEET FOUNDATION *READY STOCK*
.
http://Wasap.my/60136751345
.
LE'SANDASWEETFOUNDATION 7G
✨HOT SELLING✨
.
Kenapa Le'Sanda Sweet Foundation menjadi kegilaan orang ramai? Mai nk bgtau
.
❤Bebas mercury
❤Berkelulusan dari KKM
❤Kaya dengan Vitamin C
❤Mengandungi extract aloe vera
❤Ada lavender oil (sebab tu SF ni sgt wangi, tak berbau mcm ala-ala tepung)
❤SPF 60
❤Texture krim amat ringan
❤terdapat satu Code warna sahaja ❤Krim sangat wangi (mampu mengurangkan tekanan)
❤Dapat "blend" dengan semua jenis kulit
❤Sesuai untuk kulit normal & sensitif
❤Natural look ❤Calit calit terus gebu
❤Tidak berminyak
❤Tidak bercapuk ❤Makeup tahan lama
.
Tertarik dak hangpa? Jom cuba satu, akak berani jamin, lepas try satu awak2 mesti repeat order tau..
.
HARGA?? HANYA RM28 SAHAJAA
.
BERAT 7GRAM

#lesanda #lesandamurah #lesandafoundation #lesandafoundationmurah #foundationlesanda #foundationlesandamurah #lesandasweetfoundation #lesandasweetfoundationmurah

BELI 3 PCS SERUM RED KEBAYA
✅ LAYAK JADI AGENT SAH LESANDA
✅ PERCUTIAN KE JAKARTA DITAJA SEPENUHNYA OLEH LESANDA COSMETIC
✅ FREE GIFT TUPPERWARE BRANDS 📲www.wasap.my/60135165810/RedKebaya
📲www.wasap.my/60135165810/RedKebaya
.
🚗 COD : KERAMAT, SETIAWANGSA, W.MAJU & TMN MELAWATI.u
📮POS : SELURUH MALAYSIA.
.
#empireMuni #empirevRichUmiEryn #empireMGOtaiAradillah
#lesanda #lesandacosmetic #sweetfoundation #trustedseller #tupperware #tupperwarebrands #freegift

BELI 2 BOTOL PERFUME LESANDA RM96.
.
DAPAT 2PCS TIKET CABUTAN BERTUAH KE KRABI.
.
DAPAT 1PCS FREE GIFT TUPPERWARE BRANDS.
.
HANYA SAH SEHINGGA 15/5/18 SAHAJA!!
.
🎁 SPECIAL DARI UMIERYN 🎁
.
Untuk pembelian @ join ejen boleh contact umiEryn⤵⤵⤵⤵
📲 http://www.wasap.my/60135165810
.
🚗 COD : KERAMAT, SETIAWANGSA, W.MAJU & TMN MELAWATI.
📮POS : SELURUH MALAYSIA.
.
#empireMuni #empirevRichUmiEryn #empireMGOtaiAradilla
#lesanda #lesandacosmetic #sweetfoundation #trustedseller #tupperware #tupperwarebrands #freegift

LE SANDA SWEET FOUNDATION
.
KELEBIHAN
.
>Tidak perlu pilih kod WARNA. SF bertindak secara NATURAL mengikut Aliran suhu & darah uolls.
>JIMAT – SF boleh dijadikan sebagai Krim Siang & Malam juga
>bertindak sebagai Sunblock, Mencegah & Merawat
>100% Organik & Mesra Wudhuk.
>Tak perlu remover/Pencuci muka utk buang foundation pada wajah.
>LULUS KKM.
>Produk Bumiputera.
>Tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI.
>Mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah( Jerawat,
>Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll).
>Berfungsi sebagai “Oil Control”.
>Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.
>Kandungan SPF60 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit dilindungi pancaran UVA & SunBurn.
>Menaikan Seri Wajah coz SF bertindak mengikut pengaliran Darah Pemakai.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Tak perlu nak guna span blend-blend, guna jari je senang sangat.
2.Full coverage ye.. Tak kesat pun bila nak ratakan kat wajah.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.

#lesanda #lesandamurah #lesandafoundation #lesandafoundationmurah #foundationlesanda #foundationlesandamurah
#lesandasweetfoundation #lesandasweetfoundationmurah#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan
#produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah
#igshopmalaysia#ranieesabeauty

Most Popular Instagram Hashtags