[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kuantan

1025491 posts

TOP POSTS

KENAPA PILIH AHMAD RESUME❓
.
.
Korang mesti nak CEPATKAN❓Selalunya selepas tunjuk resit pembayaran, Ahmad TERUS send FILE RESUME ke emel, kalau minta Ahmad masukkan info INSYAALLAH akan siap juga pada hari yang sama 😊
.
.
Korang mesti nak yang MUDAHKAN❓FORMAT yang Ahmad gunakan adalah yang PALING SENANG iaitu MICROSOFT WORD, bukan ADOBE PHOTOSHOP, atau POWER POINT yang agak sukar untuk digunakan 😅
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Im4u #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #NegeriSembilan

Hi ! Nak bagitahu kepada sesiapa yang ada masalah kulit gelap, kulit berjerawat, berjeragat, penyakit ekzema dan pelbagai masalah kulit lah. .
.
Jangan risau, sebab @beauticianbysfn dapat membantu masalah kulit tau, bukan setakat muka je, tapi seluruh badan tau !
.
So mana yang nak dapatkan produk ni, boleh lah husya2 di @beauticianbysfn ! Kalau di Pahang, area Kuantan boleh di COD kan tau ! Ha so takpayah tunggu lama2 nak kena pos bagai. Tapi kalau yang jauh atau di luar Kuantan, boleh di pos kan! So jangan risau😄
.
.
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
.
.
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
.
.
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhitening #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #codkuantan #codkuantanpahang #codboosterwhitening #boosterwhiteningpahang #boosterwhiteningkuantan

Kita kadang membaca, kadang dibaca.
Gambar oleh @kudincheman

Hi ! Akiddos nak bagitahu kepada sesiapa yang ada masalah kulit gelap, kulit berjerawat, berjeragat, penyakit ekzema dan pelbagai masalah kulit lah. .
.
Jangan risau, sebab @beauticianbysfn dapat membantu masalah kulit tau, bukan setakat muka je, tapi seluruh badan tau !
.
So mana yang nak dapatkan produk ni, boleh lah husya2 di @beauticianbysfn ! Kalau di Pahang, area Kuantan boleh di COD kan tau ! Ha so takpayah tunggu lama2 nak kena pos bagai. Tapi kalau yang jauh atau di luar Kuantan, boleh di pos kan! So jangan risau😄
.
.
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
@beauticianbysfn
.
.
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
016 - 951 4995 (Phia)
.
.
#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhitening #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #codkuantan #codkuantanpahang #codboosterwhitening #boosterwhiteningpahang #boosterwhiteningkuantan

iPhone 6S Plus 16GB
Original Myset
beli di Machine dulu RM3000 juga ni
Semua function
Fingerprint okay
Warna rose gold
Bagi sekali tempered glass dan casing 360
Boleh jumpa di setia alam klang parade shah alam
Harga ??? Hanya RM1480 !!!
Whatsapp sy 0145174142
Terhad Siapa yg Cepat Je

"I never expect to be the one that everybody understands or likes, and that's okay because I know who I am, and that is enough." #akuyangpostkauyangpanas#spm2017#ggwp#hangout#starbuck#black#outfit#ecm#kuantan#iphone7plus#nikeshoes#nike

Inside the time capsule . Small but comfy enough . Perfect escape :)
Tak boleh sumbat reramai , 2 je sudah memadai . Nasib baik ada aircond ,kalau tak fuhh panaih litlap. Tandas disediakan dekat luar , ada sabun n shampoo . Okay la service dia walaupun owner lupe kami dah book . Harga pun boleh tahan . Haha . .
.
.
.
.

#sglembing #kuantan #pahang #malaysia #timecapsule #naturelovers #nature #travel #outdoors #instafamous #instagood #instagram #igersmalaysia #ikutcarakita #love #lfl #fff #shortescape

Had a funny kuantan trip with them 😂 another unforgettable memories again... 🙈 #kuantan #trip #funny #moments

Slots still available for October - December.
Any inquiries please call/ws 0129573307

MOST RECENT

Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT ❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
Rm280 je untuk body cantik dan sihat. .
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor #kuantan

Cantik tak hias lampu macam ni dalam bilik? ✨
RM20 je uolls 10M. Colour warmwhite. Plug 2pin. ‼️READY STOCK OK #fairylightmalaysiamurah #fairylightmalaysia #fairylightkuantan #kuantan

.
Palazo Neelofa
Material : moss crepe
Pinggang strech to 31"
Labuh 100cm

Harga
Buy one:RM45
Buy three:RM95

Postage: RM5/sem&ss

Berminat boleh pm ke 0148762886
Kalau malas sangat nak save tuu... Link ada dkt bio... Semua mudah je...
#palazosarawak #sabah #kuantan #pahang #terengganu #ipoh #perak #palazzopants #palazo #murah #senang #terbaik #palazocun #cantik #handsome #kacak #thumbsup #kk #pp #kedah #kelantan #johor #melaka #ns #negerisembilan #naning #johol #johor #baek #terbaik #baik

.
Palazo Neelofa
Material : moss crepe
Pinggang strech to 31"
Labuh 100cm

Harga
Buy one:RM45
Buy three:RM95

Postage: RM5/sem&ss

Berminat boleh pm ke 0148762886
Kalau malas sangat nak save tuu... Link ada dkt bio... Semua mudah je...
#palazosarawak #sabah #kuantan #pahang #terengganu #ipoh #perak #palazzopants #palazo #murah #senang #terbaik #palazocun #cantik #handsome #kacak #thumbsup #kk #pp #kedah #kelantan #johor #melaka #ns #negerisembilan #naning #johol #johor #baek #terbaik #baik

.
Palazo Neelofa
Material : moss crepe
Pinggang strech to 31"
Labuh 100cm

Harga
Buy one:RM45
Buy three:RM95

Postage: RM5/sem&ss

Berminat boleh pm ke 0148762886
Kalau malas sangat nak save tuu... Link ada dkt bio... Semua mudah je...
#palazosarawak #sabah #kuantan #pahang #terengganu #ipoh #perak #palazzopants #palazo #murah #senang #terbaik #palazocun #cantik #handsome #kacak #thumbsup #kk #pp #kedah #kelantan #johor #melaka #ns #negerisembilan #naning #johol #johor #baek #terbaik #baik

√For Sale : Available
+A Bathing Ape Tote Bag
+Magazine Appendix
+Size : 13"x 8"
+Made in : ???
+Condition : 9/10
+Price Rm40 (included postage)
+Sabah/Sarawak add Rm5 √Whatsapp : 016-9536444 (Syak)

#lokalah #klkix #bundle #kakibundle #kuantan #bundlekuantan #bundlemalaysia #bundlemurah #igersmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #forsale #streetwear #preloved #bape #abathingape #totebag

Adidas Cap
Rm 50 buy one
Rm 140 buy three

Rm 5 postage ss & sem
Available in 3 colour
-white
-pink
-black

Stock limited !!
Yg tercari-cari tuu... Boleh terus pm ke 0148762886 untuk order♥
Berbaloi dengan pembayaran
Link ada dkt bio ok...
#topi #double #adidas #promo #hebat #gempak #meletup #aduh #sarawak #sabah #kedah #kelantan #selangor #johor #terengganu #perak #ipoh #kuantan #pp #kk #kl #cheras #betong #johol #kuching

√For Sale : Available
+Guy Laroche Purse
+Size : 6"x 4"
+Made in : ???
+Condition : 8/10
+Price Rm70 (included postage)
+Sabah/Sarawak add Rm5 √Whatsapp : 016-9536444 (Syak)

#lokalah #klkix #bundle #kakibundle #kuantan #bundlekuantan #bundlemalaysia #bundlemurah #igersmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #forsale #streetwear #preloved
#purse #guylaroche #paris

1: okay tak post camni?
2: okay sangat! *thumbs up
😏🚬
#AkarBudiProgram #3days2night #kampung #balok #kuantan #pheonix13 #nursingstudent #misicantik

√For Sale : Available
+Ralph Lauren Polo Sport
+Shirt with hoodie (long sleeve)
+Size : M (21" x 26")
+Made in : ???
+Condition : 9/10
+Price Rm88 (included postage)
+Sabah/Sarawak add Rm5 √Whatsapp : 016-9536444 (Syak)

#lokalah #klkix #bundle #kakibundle #kuantan #bundlekuantan #bundlemalaysia #bundlemurah #igersmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #forsale #streetwear #preloved #ralphlauren #polosport #marinesystem

.
SET COUPLE 4 IN 1 ⌚GSHOCK ×2
🌸PERFUME ×2

Harga: RM125

Postage:Rm8/sem&ss

Berminat terus pm ke 0148762886
Link dh ada dkt bio... #couple #jam #gshock #promo #hebat #gempak #meletup #aduh #sarawak #sabah #kedah #kelantan #selangor #johor #terengganu #perak #ipoh #kuantan #pp #kk #kl #cheras #betong #johol #kuching

Assalamualaikum fashion lover 😘❤️,masih ada lagi set combo @maipyan1 nak clearance kan tau!!! Slide untuk pilihan warna

kuantiti tak banyak tau, siapa yg bayar dulu di utamakan 😂😂 Kalau harga sebelum ni rm70 masih mahal, kita turun kan ke rm60.. Mahal lagi??? Okay, kita turunkan lagi ke rm50!!!! Masih mahal??? 😂😂😂😂
Nak harga special lagi??
Meh PM lelaju ke 0111 660 6263 atau hit phone numbers di profile atas tu je 😉 🌷free saiz fit M /L
🌷Blouse material poly crepe
🌷skirt material cotton laici

Ukuran :
Bahu 15 - 16'
Dada 38-40'
Tangan 23'
Labuh baju 29'

#setblouse #setblouseskirt #setcombo #setblousemurah #setblousemuslimah #comboset #merdekasale #maipyan1 #igshopmalaysia #igshopmurah #hargastudent #pahang #maran #kuantan #mixandmatch #gombak #setpeplum #bestbuymalaysia #malaysiasale #raya2017

.
SET COUPLE 4 IN 1 ⌚GSHOCK ×2
🌸PERFUME ×2

Harga: RM125

Postage:Rm8/sem&ss

Berminat terus pm ke 0148762886
Link dh ada dkt bio... #couple #jam #gshock #promo #hebat #gempak #meletup #aduh #sarawak #sabah #kedah #kelantan #selangor #johor #terengganu #perak #ipoh #kuantan #pp #kk #kl #cheras #betong #johol #kuching

.
SET COUPLE 4 IN 1 ⌚GSHOCK ×2
🌸PERFUME ×2

Harga: RM125

Postage:Rm8/sem&ss

Berminat terus pm ke 0148762886
Link dh ada dkt bio... #couple #jam #gshock #promo #hebat #gempak #meletup #aduh #sarawak #sabah #kedah #kelantan #selangor #johor #terengganu #perak #ipoh #kuantan #pp #kk #kl #cheras #betong #johol #kuching

Sblm tdo mmg wajib la telan vit c rosehip dr Mimybeauty
Nak cntik kena la konsisten kan..
Hehehehhe... Vit c rosehip mimybeauty ni bukan skdr cntikkan kulit tp bole mhilangkan mslh ktumbit
Klo dh barang baek tu..in shaa Allah pasti aln mbntu.. #teammimybeauty
#teamsaahebat
#stokistmimybeautykuantan
#Kuantan #pahangdarulmakmur

Most Popular Instagram Hashtags