[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kosict

141 posts

TOP POSTS

Jeff Burton, co-founder of Electronic Arts (EA)! #KosICT
.
.
.
.
Thanks for making me spend my childhood playing The Sims, Need for Speed and FIFA instead of doing my homework #NoRegretsTho😎

We were surprised that we have so many fans in Pristina, hope they enjoyed our COO's presentation. #kosict #rimacautomobili #pristina #conference

#KosICT Dinner with speakers and partners

Sot në @wazzupklankosova me @enurpakashtica @shpendlila për edicionin 6 të #KosICT, Innovation Corner, #FuckUpNights dhe thirrjen për ide biznesi #Fintech

Studentët vullnetarë të #KolegjiUniversum gjatë konferecës me te madhe e teknologjise ne Ballkan, #KosICT. #UniversumËshtëTeknologji

Sot ne WAZZUP me @enurpakashtica mysafir do te jene @shpendlila dhe @bardhkadiu na tregojne me shume per #KosICT, Innovation Corner, #Fintech e shume te tjera nga #ICK

MOST RECENT

#Repost @ickosovo (@get_repost)
・・・
Innovation Corner, #KosICT
Powered by Embassy of Sweden 🇸🇪 & GIZ 🇩🇪

We had a great time at @kos_ict this year! Thank you everyone who came to visit us and see a demo of #HELLO live. Also thank you to @mezinitan , our newest HELLO user.

Can't wait to see you all next year! 😊

Innovation Corner, #KosICT
Powered by Embassy of Sweden 🇸🇪 & GIZ 🇩🇪

Such a pleasure to have volunteered in this edition of @kos_ict ! The perfect blend of tech and entrepreneurship📲
It’s very easy to be a pessimist and be filled with negativity in Kosovo, but seeing that our country is full of young entrepreneurs who are building innovative products and competing in the global market makes you believe in the potential of people and in a positive future🙏

It makes you understand that it’s up to you to build a better future, both for yourself and your country.

Big thanks to STIKK, @universumcollege and @ickosovo for making this happen👏 See you all at KosICT’18.

6th edition of #KosICT is a wrap.

#KosICT Dinner with speakers and partners

My son trying VR at #KosICT @zombiesouplab

#kosICT #day2 #Blockchain everywhere..😎◾️⛓

Masi meta veq une pa e qit njo ne #tunnel te #KosICT

Prishtina FuckUP Nights
#KosICT

#kosict sanal zeka , inovasyon ve teknoloji haftası @universumcollege

#KosICT, konferenca me e madhe e teknologjise ne Ballkan, organizohet nga STIKK ne bashkepunim me ICK dhe #KolegjiUniversum #UniversumËshtëTeknogji

Studentët vullnetarë të #KolegjiUniversum gjatë konferecës me te madhe e teknologjise ne Ballkan, #KosICT. #UniversumËshtëTeknologji

Downtown Pristina, Kosovo. My first time here. The city has been rebuilding for some time, people are super friendly and babies are everywhere.
Today, I'm speaking here at a tech conference about emotionally intelligent AI. The entrepreneurs I met yesterday were all super amazing.

It is so heartwarming to see the good side of the humanity in the aftermath of hard times. Entrepreneurs building businesses, young couples starting families.

Berlin still has some of this too. A humbling history makes people better.

#kosovo #pristina #kosict #entrepreneurship

6 vjet si 6 sekonda #kosict

Jeff Burton, co-founder of Electronic Arts (EA)! #KosICT
.
.
.
.
Thanks for making me spend my childhood playing The Sims, Need for Speed and FIFA instead of doing my homework #NoRegretsTho😎

Come meet our team and have a close up of HELLO at @kos_ict Today!

E-commerce #kosict

Happening now #KosICT #tech #conference

Kosbit is attending the 6th edition of #kosict17 #kosict #kosbit #kosovo #outsourcing #ito #bpo

✨ Pastrimi dhe dezinfektimi / tepihson @kos_ict
Përse me Avull ❓
✅ Kualitet më i lartë i pastrimit në treg
✅ Pastrimi i sipërfaqeve vështirë për tu arritur ✅ Dezinfekton dhe sterilizon në të njejtën kohë ✅ Largon bakteriet dhe mikrobet ✅ Eviton dëmtimet ✅ Kursimi i ujit ✅ Eliminon përdorimin e kimikaleve të dëmshme ✅ 100% ekologjikë 🏠 🏢 ⏰ ✨ ✅ 👌

#GreenSteam #Cleaning #CertifiedCleaning #Pastrim #Avull #KosIct
Mob: +386 (0) 49 880 777
Email: info@gs-ks.com
www.instagram.com/greensteam.ks
www.gs-ks.com

Sot në @wazzupklankosova me @enurpakashtica @shpendlila për edicionin 6 të #KosICT, Innovation Corner, #FuckUpNights dhe thirrjen për ide biznesi #Fintech

#Repost @wazzupklankosova ・・・
Sot ne WAZZUP me @enurpakashtica mysafir do te jene @shpendlila dhe @bardhkadiu na tregojne me shume per #KosICT, Innovation Corner, #Fintech e shume te tjera nga #ICK

Sot ne WAZZUP me @enurpakashtica mysafir do te jene @shpendlila dhe @bardhkadiu na tregojne me shume per #KosICT, Innovation Corner, #Fintech e shume te tjera nga #ICK

Sot kismet te @enurpakashtica prej 16:00 në Wazzup Klan Kosova për edicionin e gjatë të #KosICT, Innovation Corner, thirrjen e ICK për ide biznesi në #Fintech etj etj.

Kuq per kuq #KosICT

#Repost @perfamiljetnenevoje ・・・
Tradita vazhdon.
Ditën e Enjte së bashku dhurojmë gjak për të shpëtuar jetë.
@ickosovo kësaj radhe shpërblen të gjith dhuruesit vullnetarë të gjakut me nga një biletë për #KOSICT - konferencën më të madhe për Teknologji në rajon.

Bashkë shpëtojmë jetë.
#PërFamiljetNëNevojë
#ICK

Tradita vazhdon.
Ditën e Enjte së bashku dhurojmë gjak për të shpëtuar jetë.
@ickosovo kësaj radhe shpërblen të gjith dhuruesit vullnetarë të gjakut me nga një biletë për #KOSICT - konferencën më të madhe për Teknologji në rajon.

Bashkë shpëtojmë jetë.
#PërFamiljetNëNevojë
#ICK

#Repost @kos_ict (@get_repost)
・・・
Hope you enjoy KosICT'17 promo produced by our friends at Gjirafa.com

#KosICT #AI #AR #VR #Blockchain #5G #Fintech #IoT
Borught to you by Kosovo ICT Association - STIKK in partnership with Innovation Centre Kosovo and Kolegji Universum

Most Popular Instagram Hashtags