[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#KhairilAzam

MOST RECENT

Penyemangat kamik.. #Khairilazam
Mkin gemeeeessss umie dan babah nak.. Apa lagi klu org knl umie babah tinguk koe msty dia cubit pipi cian.. 2mlm dha tak tdow dgn hero kmik.. Erm alaalaaa cyg2x... 😍😍😍😘😘😘😘😘

Hαdiαh tαk selαlunyα terbungkus dengαn indαh .
terkαdαng Tuhαn membungkusnyα dengαn mαsαlαh , tαpi di dαlαmnyα αdα hikmαh & bαrαkαh

Selamat Hari lahir @arilpilus Semoga dipanjangkan umur Dimurahkan rezeki diberi kesihatan yg baik..
...
#HappyBirthdayAril #KhairilAzam #KhairilAzamPilus #ArilAF #ArilPilus #ArilLovers #Als

Happy 32nd birthday @arilpilus..
Moga yang baik2 je utk ajam..
Moga dimurahkan rezeki lagi dan lagi..
Moga terus muda.. aaminn..
...
#HappyBirthdayAril #ArilPilus #KhairilAzam #ArilPilus #ArilLovers #Als #SyukKicuk #Kicukers #Kicuk

Hari ni genap 3 tahun trip Rombongan Cik Kiah ArilLovers ke P.Pinang.. sekajap jer Rasa.. agak².. next trip Kita kemana yea?? Ade suggestions tak Al's?
...
#ArilLovers #ALS #TimeHop #ArilAF #ArilPilus #KhairilAzamPilus #KhairilAzam

Semenjak harga minyak Di Malaysia naik tak turun².. nampaknya ricshaw puller pon akan muncul semula Di Malaysia.. hahahaha..
...
#Throwback #AlsAtPenang #KhairilAzam #ArilPilus #ArilAF7 #SyukKicuk #Kicukers #Kicuk #BeratNanang #MinyakNaik #NaikMinyak #KitaBaikRamaiSayang #TakSukaBolehJalan

Assalammualaikum semua. 🤗 Terima kasih kpd semua penyokong2 @arilpilus . Tiada rezeki utk @arilpilus di pentas #AFmegastar
.

Apa-apa pun u did it well @arilpilus!
Jangan pernah menyerah! Sesuatu platform itu bukan penentu kejayaan seseorang, Rezeki itu luas! Perlu bijak mengambil peluang dan survive!
.

Kami doakan semoga rezeki @arilpilus lebih meluas di tempat lain! In shaa Allah! aamiin... .

Kepada semua penyokong @arilpilus, jangan berhenti support our superduper talented bosss @arilpilus ok!! Terbaik wok! 🤘

#ArilPilus #ArilAf7 #KhairilAzam #Baekwok

Kakak dah mula dah .. tak kesah la org kata kakak lalang ke apa pn.. 💁
Chill . Cool . Rilex. Just wait.😏😌 Esok #afmegastar home coming part 2.

#TeamAril

@Regrann from @arillovers - Good luck & All the best @arilpilus !! 👍💪 .

#ArilPilus #ArilAf7 #KhairilAzam #ArilLovers #ALs #TakKasiChance #Ready #Bulan9 #Baekwook! #AFMegastar - #regrann

Posted @withrepost@arillovers Ha! Umum dah tahu kan yang @arilpilus terpilih utk masuk @afmegastar !!!!! To Aril Lovers semua jom SUPPORT ARIL dan dapatkan tshirt #ALS keluaran terbaru! Terbaekkk wok!!! 💪 .

New Design T-Shirt Aril Lovers .................... Limited Edition ..
◾ Material 100% Cotton
◾ Lengan Pendek & Lengan Panjang
◾ Saiz dari S hingga 3XL. (Paling max saiz sehingga 8XL dan harga berbeza)
◾ Tarikh Akhir Booking sehingga 31.08.2017 ◾ Untuk tempahan sila Whatsapps 016 2224215

#ArilPilus #ArilAf7 #KhairilAzam #ArilLovers #ALs #TakKasiChance #Ready #Bulan9 #Baekkkwookk! #AFMegastar

Posted @withrepost@arillovers Ha! Umum dah tahu kan yang @arilpilus terpilih utk masuk @afmegastar !!!!! To Aril Lovers semua jom SUPPORT ARIL dan dapatkan tshirt #ALS keluaran terbaru! Terbaekkk wok!!! 💪 .

New Design T-Shirt Aril Lovers .................... Limited Edition ..
◾ Material 100% Cotton
◾ Lengan Pendek & Lengan Panjang
◾ Saiz dari S hingga 3XL. (Paling max saiz sehingga 8XL dan harga berbeza)
◾ Tarikh Akhir Booking sehingga 31.08.2017 ◾ Untuk tempahan sila Whatsapps 016 2224215

#ArilPilus #ArilAf7 #KhairilAzam #ArilLovers #ALs #TakKasiChance #Ready #Bulan9 #Baekkkwookk! #AFMegastar

Ha! Umum dah tahu kan yang @arilpilus terpilih utk masuk @afmegastar !!!!! To Aril Lovers semua jom SUPPORT ARIL dan dapatkan tshirt #ALS keluaran terbaru! Terbaekkk wok!!! 💪 .

New Design T-Shirt Aril Lovers .................... Limited Edition ..
◾ Material 100% Cotton
◾ Lengan Pendek & Lengan Panjang
◾ Saiz dari S hingga 3XL. (Paling max saiz sehingga 8XL dan harga berbeza)
◾ Tarikh Akhir Booking sehingga 31.08.2017 ◾ Untuk tempahan sila Whatsapps 016 2224215

#ArilPilus #ArilAf7 #KhairilAzam #ArilLovers #ALs #TakKasiChance #Ready #Bulan9 #Baekwook! #AFMegastar

-Aril Masih Menyanyi-

Nama penyanyi dan pengacara yang digilap daripada program realiti Akademi Fantasia musim ke-7 (AF7), Aril Pilus agak sepi dalam bidang nyanyian ketika ini.

Malah, ada segelintir pihak mendakwa Aril, 32, sudah meninggalkan bidang nyanyian kerana ingin fokus dalam bidang pengacaraan.

Hakikatnya, Aril masih mencintai bidang nyanyian yang sebati dengan dirinya sejak dulu.

Bagi pemilik nama sebenar Khairil Azam Pilus ini, dia masih memenuhi undangan persembahan hingga sekarang. “Saya juga banyak memenuhi undangan persembahan membabitkan majlis makan malam pihak korporat dan persendirian. “Maklumlah, majlis seperti itu tidak ada publisiti daripada media. Pada masa sama, saya juga tidak ada single atau album baru,” katanya.

Ditanya mengenai single baru, kata Aril, ia masih dalam perancangan.

Kali terakhir, Aril pernah muncul dengan lagu Andai Aku ciptaan DJ Fuzz pada penghujung tahun lalu. “Lagu itu mendapat maklum balas memberangsangkan daripada peminat. Namun, saya masih mengkaji genre lagu yang sesuai dan memenuhi cita rasa peminat ketika ini.

Walaupun meminati bidang nyanyian, Aril akur rezekinya lebih murah dalam bidang pengacaraan ketika ini.

Malah, dia masih diberi kepercayaan mengacarakan musim kedua program TV sebanyak 52 episod berjudul CCTV sejak tahun lalu. “Program CCTV ini memaparkan perkembangan dunia hiburan tanah air membabitkan penampilan artis undangan yang akan memeriahkan lagi acara. “Artis undangan juga akan berkongsi perkembangan terkini mereka dalam program ini. Selain itu, ada permainan ringan dengan artis jemputan. Program CCTV juga bersiaran pada jam 9.30 malam di saluran Astro Ria dan Astro HD,” katanya.

Aril juga mengakui dia kini bergerak sendiri selepas kontraknya berakhir dengan pengurusan Astro bulan lalu. “Selepas tamat kontrak, saya memilih untuk bergerak sendiri menguruskan karier seni. Ramai yang berpendapat saya masih bernaung di bawah pengurusan Astro dan berharap kenyataan ini merungkai persoalan itu. “Saya juga masih mencari syarikat rakaman yang sesuai untuk pembikinan dan edaran single baru nanti,” katanya.

#ArilPilus #KhairilAzam #ArilLovers #ALS

Most Popular Instagram Hashtags