#jrjunior

623 posts

TOP POSTS

Gente que aja que de que? #jrjunior @cris_electrico @samy033

Nový skladník ve firmě Ultimate Sports - hledali jsme tak dlouho, až jsme našli :-) Však mrkněte sami. PS: možná se pár balíků opozdí. #ultimatesportscz #SpolečněJsmeSilnější #NovýSkladník #BigBoss #JRjunior

Best football player in his career#jrjunior @neymarjr 🙌🙌🙌🙌

❤😘️Happy Father's Day🙇🏼💙 #JRJunior #fathersday #family #love

Can we talk for a minute about how perfect my godson is?! Jackson already had great taste in music. His go-to "stop crying song" is #GirlCrush. Handsome little country music lovin' perfect Tennessee baby, Jackson Tate Russell 💕😍🎶 #JRjunior #fairygodmother

WANANGU KAMA KAWAIDAA TUNAKIWASHAA KWENYE GETHO LETU #THEcRUZZ YA EAST AFRICA RADIO SAA MOJA KAMILI MPAKA NNE USIKU FT @DJSUMMERTZ #SMASH NA #JRJUNIOR ... PIA WIKII HII 97.7 TANGA IMEBARIKIIWA NA ZILE SHANGWE ZA MIAKA 17 YA EAST AFRICA RADIO SASAA WANANGU TUKUTANE PALE #ClubLavidaLoca TARE 21/5 JUMAMOSII HII UTAACHA SH 7000 TU MLANGONI... NAKWAMBIAAA HIVIII #HUJAKOSEEAAA NA MOTO BADO UNAENDELEA

Happy 1st Birthday to this sweet guy. He can't walk yet but he was so eager to stand just to play hockey 🏒❤️ #nephew #JrJunior lol

Wen u travel u c places n meet ppl... #Adventures... #Rideordie #jrjunior ...

MOST RECENT

Limited stok. Tinggal 2 set je lagi. 😉
.
MEM KROM ADAM (for man) RM299
MEM KROM EVE (for woman) RM299
Postage: RM9 SM / RM11 SS
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM KROM' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupa! Follow Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memwatchesdistributor #memkrom #membyvioletsofia #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtawaf #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #birthdaycelebration #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lolakalah #ootd #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

Limited stok. Ada 2 set je lagi. Siapa cepat, dia dapat! 😉
.
MEM ENIGMA (Normal/Arabic) RM280
Postage: RM9 SM / RM11 SS
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM ENIGMA' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupaaa... follow juga Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memenigma #membyvioletsofia #memwatchesdistributor #jamtawaf #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lofattah #lolakalah #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

E com esse calor a gente fica como? 😐🌛🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #hot #calor #me #jrjunior #eu #verao #quente #soobservo

#Sunday... #Biking wid frenz #JrJunior #Rideordie 2017

In #Quarrie.. #JrJunior ....

Keunikkannya, menjadikan ianya di antara koleksi peribadi anda yang paling indah dan istimewa! Menjadikan anda perhatian kepada sesiapa saja yang melihat. MEM NOIR adalah diantara yang terbaik dari koleksi jam tangan counterclockwise kami! 😉😘
.
MEM NOIR (Normal/Arabic) RM269
Postage: RM9 SM / RM11 SS
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM NOIR' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupaaa... follow juga Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memnoir #membyvioletsofia #memwatchesdistributor #jamtawaf #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lofattah #lolakalah #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

ANDA DAH LAMA MENANTIKANNYA???
.
Alhamdulillah, dengan sukacitanya hari ini nak maklumkan bahawa MEM ENIGMA dah pun berjaya direstock!!! 🎉🎊
.
Tapi sebelum tu, Sofia nak minta maaf. Utk stok MEM ENIGMA kali ni Sofia mampu open order utk delivery sekitar Malaysia saja. Luar, kita tak buka ye? Sebab stok kali ni memang sangat2 LIMITED! 😆
.
Sooo... tunggu apa lagi? Cepat order sekarang! Jangan lepaskan peluang kali ini untuk memiliki MEM ENIGMA idaman anda hari ini juga! 😉
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM ENIGMA' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupaaa... follow juga Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memenigma #membyvioletsofia #memwatchesdistributor #jamtawaf #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lofattah #lolakalah #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

Limited stock!
.
MEM CLEOPATRA GOLD RM279
MEM CLEOPATRA SILVER RM279
Postage: RM9 SM / RM11 SS
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM CLEOPATRA' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupa! Follow Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memwatchesdistributor #memcleopatra #membyvioletsofia #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtawaf #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #birthdaycelebration #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lolakalah #ootd #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

Lengkapi hari anda dengan gaya unggul bersama MEM KROM! 😉
.
MEM KROM ADAM (for man) RM299
MEM KROM EVE (for woman) RM299
Postage: RM9 SM / RM11 SS
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM KROM' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupa! Follow Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memwatchesdistributor #memkrom #membyvioletsofia #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtawaf #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #birthdaycelebration #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lolakalah #ootd #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

ANDA DAH LAMA MENANTIKANNYA???
.
Alhamdulillah, dengan sukacitanya hari ini nak maklumkan bahawa MEM ENIGMA dah pun berjaya direstock!!! 🎉🎊
.
Tapi sebelum tu, Sofia nak minta maaf. Utk stok MEM ENIGMA kali ni Sofia mampu open order utk delivery sekitar Malaysia saja. Luar, kita tak buka ye? Sebab stok kali ni memang sangat2 LIMITED! 😆
.
Sooo... tunggu apa lagi? Cepat order sekarang! Jangan lepaskan peluang kali ini untuk memiliki MEM ENIGMA idaman anda hari ini juga! 😉
.
Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, sila WhatsApp 'MEM ENIGMA' ke...
👇🏻👇🏻👇🏻
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
📱+6019-999 9597
.
Dan jangan lupaaa... follow juga Instagram kami untuk lihat lebih banyak lagi koleksi jam tangan Arabic.
👇👇👇
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
@thevioletsofia (http://www.instagram.com/thevioletsofia)
.
.
#memwatches #memenigma #membyvioletsofia #memwatchesdistributor #jamtawaf #jamcouple #jamcouplemurah #jamarabic #jamtanganwanita #arabicwatch #jamtanganoriginal #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganunik #jamtanganunisex #hadiahharijadi #hadiahbirthday #hantarankahwin #hantarantunang #lofattah #lolakalah #ootdmalaysia #counterclockwise #watches #lofattah #jrjuniorshow #jrjunior
.

Así es como yo bailon cuando estoy alegre 👌😂👌😂
__
@jrjuniorshow #Jrjunior #jrjuniorshow #quepasoayervenezuela