#JazJah

MOST RECENT

RepostBy @ianlovesmedina: "Sebenarnya kite teringat dekat #Jazjah lepas dgr lagu #selamanyacinta dalam kereta tadi. Tetibe kite rindu so kite terobek satu kali ye? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #fattzura #fattahamin #fazura" (via #InstaRepost @AppsKottage)

.
Regrann from @ianlovesmedina - Sebenarnya kite teringat dekat #Jazjah lepas dgr lagu #selamanyacinta dalam kereta tadi. Tetibe kite rindu so kite terobek satu kali ye? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #fattzura #fattahamin #fazura - #regrann

Sebenarnya kite teringat dekat #Jazjah lepas dgr lagu #selamanyacinta dalam kereta tadi. Tetibe kite rindu so kite terobek satu kali ye? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #fattzura #fattahamin #fazura

Min suka vid niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Kelakar ade sedih adeπŸ˜… Just ignore haters.. kita buat keje kitaπŸ€—πŸ’•
#Repost @ianlovesmedina with @get_repost
・・・
Lumrah lah kan bila ada orang suka kita mesti akan ada orang yg tak suka kat kita jugak. Sepanjang handle ig ni, iols ngaku iols mmg sejenis hati kering n rajin nau nau nak membalas balik 😝😝😝. Sbb tu la berbakul2 mak kene kutuk nyah! Kene ugut manja2 yg habok pon tarak pon ada nyah oiii. Tapi lama2 mak rasa mcm hadek2 sgt gaduh dgn spesies heshe takdak identity makanya last2 mak flip hair kan ajaπŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ. Fattzura tu lagi la kene teruk dari iols. Caci maki yg iols kene tu level tadika je so kita kene amalkan prinsip #fliphairdontcare.
.
.
#ianlovesmedinaturns1
#fattzura #fattahamin #fazura #jazjah

Lumrah lah kan bila ada orang suka kita mesti akan ada orang yg tak suka kat kita jugak. Sepanjang handle ig ni, iols ngaku iols mmg sejenis hati kering n rajin nau nau nak membalas balik 😝😝😝. Sbb tu la berbakul2 mak kene kutuk nyah! Kene ugut manja2 yg habok pon tarak pon ada nyah oiii. Tapi lama2 mak rasa mcm hadek2 sgt gaduh dgn spesies heshe takdak identity makanya last2 mak flip hair kan ajaπŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ. Fattzura tu lagi la kene teruk dari iols. Caci maki yg iols kene tu level tadika je so kita kene amalkan prinsip #fliphairdontcare.
.
.
#ianlovesmedinaturns1
#fattzura #fattahamin #fazura #jazjah

.
Hehehehe @Regranned from @ianlovesmedina - Baru perasan video ni! Terbaik baq ang mashup dia. #JazJah pon x leh lawan naa 🀣🀣🀣. Bila rekal mntk kapel dgn Abg Surau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Repost By bambam_studios: #KernaCoffeeBukanPercuma Part 2 - Abang Surau nak tolong selesaikan masalah Raykal tapi bertambah masalah pulak.. errkkk camne tu.. 😝
#kernacoffeebukanpercuma miniseries mashup #mycoffeeprince #KernaSyurgaBukanPercumaΒ 
#siscubalagi

Jangan lupa tengok #kernasyurgabukanpercuma ep17 pukul 9malam dan #mycoffeeprince ep10 pukul 10 malam ini. ☺️ (via #appskottage #WizPost @AppKottage) - #regrann

Boekkkkk😍😍😍😍@Regrann from @ianlovesmedina - Baru perasan video ni! Terbaik baq ang mashup dia. #JazJah pon x leh lawan naa 🀣🀣🀣. Bila rekal mntk kapel dgn Abg Surau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Repost By bambam_studios: #KernaCoffeeBukanPercuma Part 2 - Abang Surau nak tolong selesaikan masalah Raykal tapi bertambah masalah pulak.. errkkk camne tu.. 😝
#kernacoffeebukanpercuma miniseries mashup #mycoffeeprince #KernaSyurgaBukanPercumaΒ 
#siscubalagi

Jangan lupa tengok #kernasyurgabukanpercuma ep17 pukul 9malam dan #mycoffeeprince ep10 pukul 10 malam ini. ☺️ (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Baru perasan video ni! Terbaik baq ang mashup dia. #JazJah pon x leh lawan naa 🀣🀣🀣. Bila rekal mntk kapel dgn Abg Surau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Repost By bambam_studios: #KernaCoffeeBukanPercuma Part 2 - Abang Surau nak tolong selesaikan masalah Raykal tapi bertambah masalah pulak.. errkkk camne tu.. 😝
#kernacoffeebukanpercuma miniseries mashup #mycoffeeprince #KernaSyurgaBukanPercumaΒ 
#siscubalagi

Jangan lupa tengok #kernasyurgabukanpercuma ep17 pukul 9malam dan #mycoffeeprince ep10 pukul 10 malam ini. ☺️ (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–@Regrann from @ianlovesmedina - Alhamdulillah tak sia2 meols perah keringat dan otak buat video #JazJah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Terima kasih jugak utk salah seorg #lovewarriors kita yg tak putus2 bagi poster undian utk kami, admin-admin hebahkan. Special thanks to our #Fattzura yg tak pernah putus2 bg sokongan kepada kami semua. Alhamdulillah for everything. Repost By ianlovesmedina: #JazJah lepas tawen. Awww solat subuh sesama πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Dah ngundi blom arini?? Pakat bersabaq naaa dgn website tu. #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Tahniah admin ianlovesmedina.... video2 semua sumpah menghiburkan dan sampai mesej!!! Teruskan berkarya... .
RepostBy @ianlovesmedina: "Alhamdulillah tak sia2 meols perah keringat dan otak buat video #JazJah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Terima kasih jugak utk salah seorg #lovewarriors kita yg tak putus2 bagi poster undian utk kami, admin-admin hebahkan. Special thanks to our #Fattzura yg tak pernah putus2 bg sokongan kepada kami semua. Alhamdulillah for everything. Repost By ianlovesmedina: #JazJah lepas tawen. Awww solat subuh sesama πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Dah ngundi blom arini?? Pakat bersabaq naaa dgn website tu. #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta (via #appskottage #WizPost @AppKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Alhamdulillah tak sia2 meols perah keringat dan otak buat video #JazJah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Terima kasih jugak utk salah seorg #lovewarriors kita yg tak putus2 bagi poster undian utk kami, admin-admin hebahkan. Special thanks to our #Fattzura yg tak pernah putus2 bg sokongan kepada kami semua. Alhamdulillah for everything. Repost By ianlovesmedina: #JazJah lepas tawen. Awww solat subuh sesama πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Dah ngundi blom arini?? Pakat bersabaq naaa dgn website tu. #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

.
Thanks to all #fattzurafamily #fattahrians #lovewarriors you know who you are πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
.
MENANG PASTI DALAM GENGGAMAN, KALAH ITULAH β€˜PERJUANGAN’ NEVER GIVE UP TILL THE END πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» SEND VIRTUAL HUGS TO ALL OF U πŸ€—
.
.

Credit @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝
.
Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ@Regrann from @stalkersdoll - Million thanks to love warriors yeayy πŸ™πŸ™πŸ’ƒπŸ’ƒ@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

RepostBy @ianlovesmedina: "Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Thank you for @ianlovesmedina sellau belanja video2 mashup yg entertaining and give spirit u are awesome @Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

.
.
@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

Alhamdulilah well done fattzurarians! Love worriors! Fattzura families! Terimakasih semua you all the best!πŸ˜½πŸ‘πŸ» sanggup meluangkan masa lebih 3 bulan untuk undi kesayangan! Terharu😿 memng kalian the best best! Lot of love πŸ’‹πŸ˜˜ skrg tunggu result dan redha β€οΈπŸ’‹ #Repost @ianlovesmedina (@get_repost)
・・・
Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!

Million thanks to love warriors yeayy πŸ™πŸ™πŸ’ƒπŸ’ƒ@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!

Most Popular Instagram Hashtags