[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jazjah

356 posts

TOP POSTS

Hye semua! Dah vote #JazJah utk harini? Iols nak igtkan je. YPC kita tercalon dlm drama SURI HATI MR PILOT melalui watak EJAZ FAKHRI aka JAZ. YPM pulak tercalon dlm filem LANGIT CINTA melalui watak KHADIJAH aka JAH. Drama HERO SEORANG CINDERELLA belum dicalonkan utk tahun ni ye. #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #surihatimrpilot #langitcinta Credit @tresbeautresbelle_palingmanis

Nah I tolong buatkan montage untuk cerpen #JazJah you tu @ianlovesmedina 😝 tapi tapi tapiii tang Mr Pilot tu terhijab pulak dia 🀣

RepostBy @fantaxfanti: "RepostBy @ohmycinda: "@Regrann from @imani.imtiyaz: @Regrann from @ianlovesmedina - #JazJah datang lagi!!! Teruskan mengundi yachh!! Kaka @fuzzynotwuzzy sila sampaikan pesanan ttg cara2 mengundi di sini yach πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™. Credit pic edited by our #lovewarrior . #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

kekeke ....jom undi #Jazjah
#Repost @ianlovesmedina -Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta

CONSTANT VOTING GUYS!!! Kedudukan Jah alhamdulillah still in top 5. Undi di 3 saluran iaitu website, like di fb dan like di ig @anugerahtelenovela. RepostBy @fattasticfazbulous: "Jom undi Fattah Amin & Nur Fazura di @anugerahtelenovela untuk kategori β€˜PELAKON LELAKI POPULAR & PELAKON WANITA POPULAR’ πŸ’™πŸ’–
Boleh mengundi di www.telenovela.net.my/pengundian πŸ“ŒUndi menggunakan akaun FB
πŸ“ŒTips: Selepas mengundi, sila tunggu 15 minit untuk mengundi kategori yang sama semula.
---
PEMBERITAHUAN:
Undian Calon Kategori Popular
1. Novel Popular,
2. Telenovela Popular,
3. Pelakon Lelaki Popular dan
4. Pelakon Wanita Popular adalah berdasarkan dari senarai penuh 38 judul/telenovela.
Kedudukan 10 teratas yang tertera akan berubah mengikut undian diberikan daripada 38 judul/telenovela oleh para peminat masing-masing.
Hanya 10 teratas sahaja yang tersenarai di laman sesawang.
Peringkat Pertama (38 judul/telenovela) - 2 Oktober – 10 November 2017
Peringkat Kedua (top 10) - 11 November – 10 Disember 2017
Peringkat Ketiga (top 5) - 11 Disember – 22 Disember 2017
Semua keputusan undian atas talian (online) adalah muktamad mengikut apa yang tertera dalam laman sesawang rasmi http://www.telenovela.net.my sahaja.
JOM UNDI SEKARANG! πŸ™ŒπŸ»
#anugerahtelenovela2017
#anugerahtelenovela
#pelakonlelakipopular
#pelakonwanitapopular" ) #jazjah

Bila Jah dihalau. Tgk byk kali scene ni pon bole menanges lagi πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯. Lagi2 part "Jah tak tipu" 🀧🀧🀧🀧. Sapa2 bole masuk website #anugerahtelenovela jgn lupa undi Jah tau!! #pelakonwanitapopular #anugerahtelenovela2017 #JazJah #langitcinta

Sepertinya Jah terkesima dgn ketampanan Jaz saat pertama kali mereka bertemu. Adakah Jaz bisa menerima gadis desa seperti Jah? (Haaaaa sila sambung telenovela ini dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ») #AnugerahTelenovela #fattahamin #fazura #langitcinta #SuriHatiMrPilot #pelakonwanitapopular #pelakonlelakipopular #novelpopular #telenovelapopular #InTrendGala2017 #intrendmalaysia #wajahsampulpopular #selebritfesyenikonik #lelakidambaan

Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta

Assalamualakum. Selamat pagi semua. Dah sarapan ke belum? (Eh mcm selalu sgt je nampak ayat mcm ni πŸ˜…). Teruskan mengundi uols. Jgn rasa selesa sgt dgn kedudukan skrg. Ada org nak vote tunggu stage 2 and final. Tak mo tak mo sbb nnti kita susah nak kejar kalau ketinggalan kat belakang. So teruskan mengundi even tak byk tapi kalau ramai2 undi insyaAllah boleh πŸ’ͺ🏻hehehe. #anugerahtelenovela #jazjah #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular Credit pic edited by our #lovewarrior.

MOST RECENT

RepostBy @fantaxfanti: "RepostBy @ohmycinda: "@Regrann from @imani.imtiyaz: @Regrann from @ianlovesmedina - #JazJah datang lagi!!! Teruskan mengundi yachh!! Kaka @fuzzynotwuzzy sila sampaikan pesanan ttg cara2 mengundi di sini yach πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™. Credit pic edited by our #lovewarrior . #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—
Credit γŠ— @fattasticfazbulous: "Jom undi Fattah Amin & Nur Fazura di @anugerahtelenovela untuk kategori β€˜PELAKON LELAKI POPULAR & PELAKON WANITA POPULAR’ πŸ’™πŸ’–
Boleh mengundi di www.telenovela.net.my/pengundian πŸ“ŒUndi menggunakan akaun FB
πŸ“ŒTips: Selepas mengundi, sila tunggu 15 minit untuk mengundi kategori yang sama semula.
---
PEMBERITAHUAN:
Undian Calon Kategori Popular
1. Novel Popular,
2. Telenovela Popular,
3. Pelakon Lelaki Popular dan
4. Pelakon Wanita Popular adalah berdasarkan dari senarai penuh 38 judul/telenovela.
Kedudukan 10 teratas yang tertera akan berubah mengikut undian diberikan daripada 38 judul/telenovela oleh para peminat masing-masing.
Hanya 10 teratas sahaja yang tersenarai di laman sesawang.
Peringkat Pertama (38 judul/telenovela) - 2 Oktober – 10 November 2017
Peringkat Kedua (top 10) - 11 November – 10 Disember 2017
Peringkat Ketiga (top 5) - 11 Disember – 22 Disember 2017
Semua keputusan undian atas talian (online) adalah muktamad mengikut apa yang tertera dalam laman sesawang rasmi http://www.telenovela.net.my sahaja.
JOM UNDI SEKARANG! πŸ™ŒπŸ»
#anugerahtelenovela2017
#anugerahtelenovela
#pelakonlelakipopular
#pelakonwanitapopular" ) #jazjah -

RepostBy @ianlovesmedina: "Tutorial cara nak undi di facebook untuk @anugerahtelenovela. Undi #JazJah ye!! Senang je hanya perlu tekan 'LIKE'. RepostBy @fattasticfazbulous: "Jom undi Fattah Amin & Nur Fazura di @anugerahtelenovela untuk kategori β€˜PELAKON LELAKI POPULAR & PELAKON WANITA POPULAR’ πŸ’™πŸ’–
Boleh mengundi di www.telenovela.net.my/pengundian πŸ“ŒUndi menggunakan akaun FB
πŸ“ŒTips: Selepas mengundi, sila tunggu 15 minit untuk mengundi kategori yang sama semula.
---
PEMBERITAHUAN:
Undian Calon Kategori Popular
1. Novel Popular,
2. Telenovela Popular,
3. Pelakon Lelaki Popular dan
4. Pelakon Wanita Popular adalah berdasarkan dari senarai penuh 38 judul/telenovela.
Kedudukan 10 teratas yang tertera akan berubah mengikut undian diberikan daripada 38 judul/telenovela oleh para peminat masing-masing.
Hanya 10 teratas sahaja yang tersenarai di laman sesawang.
Peringkat Pertama (38 judul/telenovela) - 2 Oktober – 10 November 2017
Peringkat Kedua (top 10) - 11 November – 10 Disember 2017
Peringkat Ketiga (top 5) - 11 Disember – 22 Disember 2017
Semua keputusan undian atas talian (online) adalah muktamad mengikut apa yang tertera dalam laman sesawang rasmi http://www.telenovela.net.my sahaja.
JOM UNDI SEKARANG! πŸ™ŒπŸ»
#anugerahtelenovela2017
#anugerahtelenovela
#pelakonlelakipopular
#pelakonwanitapopular" )" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fantaxfanti: "RepostBy @ohmycinda: "@Regrann from @imani.imtiyaz: @Regrann from @ianlovesmedina - #JazJah datang lagi!!! Teruskan mengundi yachh!! Kaka @fuzzynotwuzzy sila sampaikan pesanan ttg cara2 mengundi di sini yach πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™. Credit pic edited by our #lovewarrior . #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

@Regrann from @ianlovesmedina - Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta

@Regranned from @ianlovesmedina - Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #regrann @ianlovesmedina
Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta

πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—πŸ’–γŠ—
Credit γŠ— @ianlovesmedina - Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta -

@Regranned from @fattzuramiracle_ - Hahahah πŸ˜‚πŸ˜‚ seriously chuolss kreatif sngt ni lawak sungguh πŸ˜… tapi kita sokong ypc tah yh tunang terus kawen je πŸ˜„πŸ˜†πŸ˜› sebab kan dah 2 kali tunang 😬#Repost @ianlovesmedina (@get_repost)
・・・
Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #TakTunangTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta - #regrann

@Regrann from @fazbulouswarriors: #Repost @ianlovesmedina
・・・
Genggaman tanganmu, semangat ku oh! Terus membara!! The hottest couple in town #JazJah is back for 2nd phase uols!!! Lets keep the votes going yach!! JazJah dedua tgh leading uolsss!! RepostBy @stalkersdoll: "Wohooo...ini fattzura okeyπŸ‘«πŸ’–πŸ’™...jomm pulunn undii... Tak fattzura laa kalau tak undii πŸ˜‰
Letsss....
Vote sungguh2 utk @fattahaminz Dan @missfazura πŸ˜„πŸ˜‰πŸ˜
-
#anugerahtelenovela2017
#pelakonlelakipopular
#pelakontvwanitapopular" )

🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 RepostBy @ianlovesmedina: "Buat yg merindui #JazJah 😊😊😊. Sempena khabar angin 13 November yakni #DahTunangOrTakTunang 😜😜😜. Ok uols fasa 2 #anugerahtelenovela dah bukak tau. Tp as usual website tetap jam mcm biasa. So teruslah mencoba dan terus mencoba hokay?? #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Guys guys, teruskan undian kita untuk our very own #fafacouple
πŸ’ͺπŸ’ͺ
.

@Regranned from @ianlovesmedina - Genggaman tanganmu, semangat ku oh! Terus membara!! The hottest couple in town #JazJah is back for 2nd phase uols!!! Lets keep the votes going yach!! JazJah dedua tgh leading uolsss!! RepostBy @stalkersdoll: "Wohooo...ini fattzura okeyπŸ‘«πŸ’–πŸ’™...jomm pulunn undii... Tak fattzura laa kalau tak undii πŸ˜‰
Letsss....
Vote sungguh2 utk @fattahaminz Dan @missfazura πŸ˜„πŸ˜‰πŸ˜
-
#anugerahtelenovela2017
#pelakonlelakipopular
#pelakontvwanitapopular" ) - #regrann

@Regranned from @ianlovesmedina - Genggaman tanganmu, semangat ku oh! Terus membara!! The hottest couple in town #JazJah is back for 2nd phase uols!!! Lets keep the votes going yach!! JazJah dedua tgh leading uolsss!! RepostBy @stalkersdoll: "Wohooo...ini fattzura okeyπŸ‘«πŸ’–πŸ’™...jomm pulunn undii... Tak fattzura laa kalau tak undii πŸ˜‰
Letsss....
Vote sungguh2 utk @fattahaminz Dan @missfazura πŸ˜„πŸ˜‰πŸ˜
-
#anugerahtelenovela2017
#pelakonlelakipopular
#pelakontvwanitapopular" )

Good afternoon! Baru sempat buka Ig laa..Ok let's do this guys!!!
.
@Regranned from @fazbulouswarriors - #Repost @ianlovesmedina
・・・
Genggaman tanganmu, semangat ku oh! Terus membara!! The hottest couple in town #JazJah is back for 2nd phase uols!!! Lets keep the votes going yach!! JazJah dedua tgh leading uolsss!! RepostBy @stalkersdoll: "Wohooo...ini fattzura okeyπŸ‘«πŸ’–πŸ’™...jomm pulunn undii... Tak fattzura laa kalau tak undii πŸ˜‰
Letsss....
Vote sungguh2 utk @fattahaminz Dan @missfazura πŸ˜„πŸ˜‰πŸ˜
-
#anugerahtelenovela2017
#pelakonlelakipopular
#pelakontvwanitapopular" ) - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags