#JazJah

MOST RECENT

RepostBy @ianlovesmedina: "Sebenarnya kite teringat dekat #Jazjah lepas dgr lagu #selamanyacinta dalam kereta tadi. Tetibe kite rindu so kite terobek satu kali ye? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #fattzura #fattahamin #fazura" (via #InstaRepost @AppsKottage)

.
Regrann from @ianlovesmedina - Sebenarnya kite teringat dekat #Jazjah lepas dgr lagu #selamanyacinta dalam kereta tadi. Tetibe kite rindu so kite terobek satu kali ye? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #fattzura #fattahamin #fazura - #regrann

.
Hehehehe @Regranned from @ianlovesmedina - Baru perasan video ni! Terbaik baq ang mashup dia. #JazJah pon x leh lawan naa 🀣🀣🀣. Bila rekal mntk kapel dgn Abg Surau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Repost By bambam_studios: #KernaCoffeeBukanPercuma Part 2 - Abang Surau nak tolong selesaikan masalah Raykal tapi bertambah masalah pulak.. errkkk camne tu.. 😝
#kernacoffeebukanpercuma miniseries mashup #mycoffeeprince #KernaSyurgaBukanPercumaΒ 
#siscubalagi

Jangan lupa tengok #kernasyurgabukanpercuma ep17 pukul 9malam dan #mycoffeeprince ep10 pukul 10 malam ini. ☺️ (via #appskottage #WizPost @AppKottage) - #regrann

Boekkkkk😍😍😍😍@Regrann from @ianlovesmedina - Baru perasan video ni! Terbaik baq ang mashup dia. #JazJah pon x leh lawan naa 🀣🀣🀣. Bila rekal mntk kapel dgn Abg Surau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Repost By bambam_studios: #KernaCoffeeBukanPercuma Part 2 - Abang Surau nak tolong selesaikan masalah Raykal tapi bertambah masalah pulak.. errkkk camne tu.. 😝
#kernacoffeebukanpercuma miniseries mashup #mycoffeeprince #KernaSyurgaBukanPercumaΒ 
#siscubalagi

Jangan lupa tengok #kernasyurgabukanpercuma ep17 pukul 9malam dan #mycoffeeprince ep10 pukul 10 malam ini. ☺️ (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–πŸ’™πŸ’–@Regrann from @ianlovesmedina - Alhamdulillah tak sia2 meols perah keringat dan otak buat video #JazJah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Terima kasih jugak utk salah seorg #lovewarriors kita yg tak putus2 bagi poster undian utk kami, admin-admin hebahkan. Special thanks to our #Fattzura yg tak pernah putus2 bg sokongan kepada kami semua. Alhamdulillah for everything. Repost By ianlovesmedina: #JazJah lepas tawen. Awww solat subuh sesama πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Dah ngundi blom arini?? Pakat bersabaq naaa dgn website tu. #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Tahniah admin ianlovesmedina.... video2 semua sumpah menghiburkan dan sampai mesej!!! Teruskan berkarya... .
RepostBy @ianlovesmedina: "Alhamdulillah tak sia2 meols perah keringat dan otak buat video #JazJah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Terima kasih jugak utk salah seorg #lovewarriors kita yg tak putus2 bagi poster undian utk kami, admin-admin hebahkan. Special thanks to our #Fattzura yg tak pernah putus2 bg sokongan kepada kami semua. Alhamdulillah for everything. Repost By ianlovesmedina: #JazJah lepas tawen. Awww solat subuh sesama πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Dah ngundi blom arini?? Pakat bersabaq naaa dgn website tu. #anugerahtelenovela #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular #surihatimrpilot #langitcinta (via #appskottage #WizPost @AppKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

.
Thanks to all #fattzurafamily #fattahrians #lovewarriors you know who you are πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
.
MENANG PASTI DALAM GENGGAMAN, KALAH ITULAH β€˜PERJUANGAN’ NEVER GIVE UP TILL THE END πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» SEND VIRTUAL HUGS TO ALL OF U πŸ€—
.
.

Credit @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝
.
Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ@Regrann from @stalkersdoll - Million thanks to love warriors yeayy πŸ™πŸ™πŸ’ƒπŸ’ƒ@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

RepostBy @ianlovesmedina: "Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Thank you for @ianlovesmedina sellau belanja video2 mashup yg entertaining and give spirit u are awesome @Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

.
.
@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

Alhamdulilah well done fattzurarians! Love worriors! Fattzura families! Terimakasih semua you all the best!πŸ˜½πŸ‘πŸ» sanggup meluangkan masa lebih 3 bulan untuk undi kesayangan! Terharu😿 memng kalian the best best! Lot of love πŸ’‹πŸ˜˜ skrg tunggu result dan redha β€οΈπŸ’‹ #Repost @ianlovesmedina (@get_repost)
・・・
Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!!

Million thanks to love warriors yeayy πŸ™πŸ™πŸ’ƒπŸ’ƒ@Regranned from @ianlovesmedina - Memandangkan kita dah capai target utk undian di website @anugerahtelenovela , iols nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada semua #fattahrians / #lovewarriors / #fattzurafamily di atas sokongan dan undian kalian yg tidak berbelah bahagi kepada #Fattzura kita! Terima kasih juga di atas sokongan chuols kepada karya2 capuk meols iaitu #JazJah yg x seberapa tu hah 😝😝😝. Apa sahaja keputusan nanti, kita kene terima dgn hati yg redha!! - #regrann

Come on guys!! Sambil2 tunggu madu tumpah teruskan undian okay!! Tak lama dah. Malam ni je.. kita ALL OUT!! 😍😘
.
.
@Regranned from @imani.imtiyaz - Jom Kita vote smpi titisan terakhir.heheeh

RepostBy @ianlovesmedina: "Drama #JazJah yg terakhir dari meols!! Teruskan undian guys!!! Igt undian akan tamat tepat jam 12 tgh malam nanti!!!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular" (via #InstaRepost @AppsKottage) - #regrann

.
Jgn give up JAH, JAH tetap paling popular di hati kami dan paling penting Mr Pilot JAZ itu SuamiMu yang paling segak paling manja 😍
.
.
Credit @ianlovesmedina
.
β€œDrama #JazJah yg terakhir dari meols!! Teruskan undian guys!!! Igt undian akan tamat tepat jam 12 tgh malam nanti!!!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular"

#Rensta #Repost: @imani.imtiyaz via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Jom Kita vote smpi titisan terakhir.heheeh

RepostBy @ianlovesmedina: "Drama #JazJah yg terakhir dari meols!! Teruskan undian guys!!! Igt undian akan tamat tepat jam 12 tgh malam nanti!!!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular" (via #InstaRepost @AppsKottage) ”

Jom Kita vote smpi titisan terakhir.heheeh

RepostBy @ianlovesmedina: "Drama #JazJah yg terakhir dari meols!! Teruskan undian guys!!! Igt undian akan tamat tepat jam 12 tgh malam nanti!!!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Keep voting uolss! Cepat sebelum jam 00:00 πŸ‘πŸ»πŸ’• sedih iolss tengok jah niπŸ˜­πŸ˜™ Undi secara berhemah biar kalah bermaruah πŸ’•πŸ˜ Lotoflove @missfazura @fattahaminz #Repost @ianlovesmedina (@get_repost)
・・・
Drama #JazJah yg terakhir dari meols!! Teruskan undian guys!!! Igt undian akan tamat tepat jam 12 tgh malam nanti!!!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular

.
Last 3hrs & 45mins..Jom Kita Undi Habis-habisan..
Lepas ni semua rehatkan Jari Jemari OK..hehehe 🀣
@Regranned from @ianlovesmedina - Drama #JazJah yg terakhir dari meols!! Teruskan undian guys!!! Igt undian akan tamat tepat jam 12 tgh malam nanti!!!! #anugerahtelenovela #anugerahtelenovela2017 #pelakonlelakipopular #pelakonwanitapopular - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags