#JERSIONLINE

MOST RECENT

.
TORONTO FC AWAY KIT 18/19
.
Name Set : Yes
No. Set : Yes
Patch : Yes
.
Material : Super Good
Made : China
Grade : Fans issue & Player Issue
Price : Everyday Promotion
Size : S/M/L/XL
Whole Sale : Yes
Retail : Yes
.
Dm for order
.
Pre Order 7Days Only
.
#jersimurah #jersilakukeras #jersibola #jersiepl #jersi #jerseyshore #jersionline #jersiborong

POWER ACT PA7027 - RM34
Microfibre.
*** FREE NAMA+NOMBOR ***
Team order - minima 8 helai
[Pos - RM2 SM/RM3 Srwk/3.50 Sbh]
Size: S M L XL XXL XXXL (Malaysian Size)

Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus:
Klik sini:
- www.wasap.my/60196322636
- www.wasap.my/60197307172
PM FB: m.me/ilhansports
Web: www/ilhansports.com
LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom:
No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor.
Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #ilhansportsdotcom #jersionline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #jersimurah #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligamalaysia #harimaumalaya #duniasukan #mssm #bajukorporat #gilabola #tshirtmurah #bajumurah

IPGRM, Seremban, N. Sembilan.
OrenSport QD04 - Ready for delivery.

IlhanSports dot Com
Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus:
Klik sini:
- www.wasap.my/60196322636
- www.wasap.my/60197307172
PM FB: m.me/ilhansports
Web: www/ilhansports.com
LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom:
No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor.
Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

FAMILY DAY PAK YA & MAK MAH,
Pasir Gudang, Johor.
OrenSport QD04 - Ready for delivery.

IlhanSports dot Com
Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus:
Klik sini:
- www.wasap.my/60196322636
- www.wasap.my/60197307172
PM FB: m.me/ilhansports
Web: www/ilhansports.com
LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom:
No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor.
Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

ADI.DAS JAPAN

Design yang menarik & sesuai untuk jersi pasukan anda. Jadilah pasukan terawal memakai jersi ini.

SAIZ : S M L XL XXL XXXL
BAJU + NAMA + NO = RM25
MINIMUM 8 HELAI
*FREE POS UNTUK PELANGGAN SEMENANJUNG
*SABAH & SARAWAK TAMBAH RM2

BAGI MEMANTAPKAN LAGI PENAMPILAN TEAM ANDA :
1) Tambah logo team anda pada dada kiri.
2) Tambah sponsor macam redbull & sebagainya depan baju.
3)Nak lagi cun order terus 1 set siap seluar & stokin.

JANGAN KETINGGALAN UNTUK MENDAPATKAN FREE GIFT SECARA PERCUMA SETIAP KALI ANDA MENEMPAH DENGAN KAMI.

CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM : +6010-6601223/+6014-5228231

Whatsapp Link >> https://hi.jomwasap.my/tempahankja

#jersipasukan #jersiteam #jersiborong #jersionline #jersimurah #jersibola #jersiterbaru #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur #putrajaya #johor #jdt #melaka #negerisembilan #perak #kedah #perlis #pulaupinang #sabah #sarawak #labuan #harimaumalaya #malaysia

#Done tempahan #jersi pelanggan kami dari #Perak 💗 Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline 😋
.
📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552
.
anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK???
.
kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda .
.
.
Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka.
.
Berminat??
.
Whatsapp
.
☎ 0145074552
☎ 0145074552
☎ 0145074552

#eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

#Done tempahan #jersi pelanggan kami dari #Perak 💗 Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline 😋
.
📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552
.
anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK???
.
kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda .
.
.
Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka.
.
Berminat??
.
Whatsapp
.
☎ 0145074552
☎ 0145074552
☎ 0145074552

#eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

L I V E R P O O L H O M E !.
ADA RM40 & RM50
GRED 3A & COPY ORI.
BELI IKUT KESESUAIAN POKET NAH....
BTW, NI POWER OKAY!
.
.
.
#ustazjersi #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersey #bajumurah #copyori #playerissue #epl #seriea #football #salah #lfc #liverpool #nb #mane #firmino #gomez #classic

013-2463124
.
Jersi ADIDAS ....Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM25 RM25 RM25 RM25 .
saiz:-..
.
S M L XL XXL.
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengagumkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh.
bukan mudah untuk menghasil kan sesuatu yang terbaik 👍🏻👍🏻😁
.
sebarang pertanyaan boleh lah tekan link whatsapp saya dekat bio:--
.
http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi
.
http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi
.
#smkgunungrapat#jersibola#unimap#jersiteam#jersimurahmalaysia#printingjersey#jersicopyori#jersifutsal#jersionline#kolejvokasional#cikgu#promosi#unimap#smkseriampang#kabongsarawak#mrsm#uitm#futsal#futsalmalaysia

013-2463124
.
Jersi ADIDAS ....Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM25 RM25 RM25 RM25 .
saiz:-..
.
S M L XL XXL.
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengagumkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh.
bukan mudah untuk menghasil kan sesuatu yang terbaik 👍🏻👍🏻😁
.
sebarang pertanyaan boleh lah tekan link whatsapp saya dekat bio:--
.
http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi
.
http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi
.
#smkgunungrapat#jersibola#unimap#jersiteam#jersimurahmalaysia#printingjersey#jersicopyori#jersifutsal#jersionline#kolejvokasional#cikgu#promosi#smkseriampang#smkserimanjung#kabongsarawak#mrsm#smkrajachulan#anderson#politeknik#politeknikmukah#ipoh#kedah#serawak#sabah

013-2463124
.
Jersi ADIDAS ....Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM25 RM25 RM25 RM25 .
saiz:-..
.
S M L XL XXL.
.
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengagumkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh.
bukan mudah untuk menghasil kan sesuatu yang terbaik 👍🏻👍🏻😁
.
sebarang pertanyaan boleh lah tekan link whatsapp saya dekat bio:--
.
http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi
.
http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi
.
#smkgunungrapat#jersibola#unimap#jersiteam#jersimurahmalaysia#printingjersey#jersicopyori#jersifutsal#jersionline#kolejvokasional#cikgu#promosi#smkseriampang#smkserimanjung#kabongsarawak#mrsm#smkrajachulan#anderson#politeknik#politeknikmukah#ipoh#kedah#serawak#sabah

Nak bergaya macam player?????
Pakailah jersi Gred player issue dengan harga kaw kaw padu Guysss..PROMOSI 12.12!!!!!!!!
.
Gred copy ori🔥💥💥💥
💣1 HELAI RM55
💣3HELAI RM135
💣5 HELAI RM215
.
Gred player issue Adidas🔥💥💥💥
💣1 HELAI RM65
💣3 HELAI RM165
💣5 HELAI RM265
.
Gred player issue Nike🔥💥💥💥
💣1 HELAI RM80
💣3 HELAI RM210
💣5 HELAI RM340
.
*FREE POSTAGE
.
Tag member korang beli sesame😍
.
Jimat Bosku $ ...TUNGGU APE LAGI GRAB SEKARANG JERSI DI @pogku_jersi @pogku_jersi
@pogku_jersi
.
.
📲WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK TEMAPAHAN
(TEKAN LINK DI BIO KAMI)
.
.
.

#jersipogku#jersicun#utm#uitm#upm#um#ukm#yakyakyeay#pokya#demilencanadidada#jersibola#jersicantik#jersiteam#jersiepl#ragbipadu#jersipadu#bolapadu#affsuzukicup#jersiliverpool#jersibarca#jersijuve#tiktokmalaysia#jersionline#star#sdar#sas#mckk#ekor#bo55ku

Arsenal away
💲 RM50 📭FREE POST
👕SAIZ S.M.L.XL
💭GRED ORIGINAL COPY.KAIN MEMANG PUAS HATI.SAMA NGN AL IKHSAN JUAL.KAIN SEJUK.
📲DM OR WASAP 0179546980 ATAU TEKAN SAHAJA LINK DI BIO

#jersimurah #jersionline #jersi #jersibola #jersimalaysia #jersiragbi #jersirare #jersiberkualiti #kedaijersi #jersey #jerseyclub #jerseybola #jerseymurah #jerseybolamurah

Psg away
💲 RM50 📭FREE POST
👕SAIZ S.M.L.XL
💭GRED ORIGINAL COPY.KAIN MEMANG PUAS HATI.SAMA NGN AL IKHSAN JUAL.KAIN SEJUK.
📲DM OR WASAP 0179546980 ATAU TEKAN SAHAJA LINK DI BIO

#jersimurah #jersionline #jersi #jersibola #jersimalaysia #jersiragbi #jersirare #jersiberkualiti #kedaijersi #jersey #jerseyclub #jerseybola #jerseymurah #jerseybolamurah

Arsenal third
💲 RM50 📭FREE POST
👕SAIZ S.M.L.XL
💭GRED ORIGINAL COPY.KAIN MEMANG PUAS HATI.SAMA NGN AL IKHSAN JUAL.KAIN SEJUK.
📲DM OR WASAP 0179546980 ATAU TEKAN SAHAJA LINK DI BIO

#jersimurah #jersionline #jersi #jersibola #jersimalaysia #jersiragbi #jersirare #jersiberkualiti #kedaijersi #jersey #jerseyclub #jerseybola #jerseymurah #jerseybolamurah

⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
.
Dengar cerita Zlatan baru-baru ni menang Anugerah 'MLS Newcomer of the Year' mengalahkan pesaing terdekatnya Wayne Rooney. .
Tapi si Mamat Zlatan ni kau campak la ke mana-mana pun konpem mesti akan perform punya, kan betul tak? 🤔
.
Nak jadi sehensem dan sehebat Zlatan ketika bermain? Admin ada bawak:
.
.
🔰LA GALAXY HOME
🔰GRED COPY ORI CLIMALITE
🔰SIZE S, M, L, XL
🔰RM45 SAHAJA 🔰POSTAGE SM RM5 SS RM10
🔰WASAP TERUS DENGAN KLIK LINK DI BIO .
.
.
#jersey #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #harimaumalaya #affsuzukicup18 #manutd #arsenal #liverpool #chelsea #spurs #barca #realmadrid #bayern #dortmund #psg #milan #inter #asroma #juventus #lagalaxy #ggmu #ktbffh #coyg #coys #ynwa #halamadrid #forcabarca #daretozlatan

🇲🇾 Malaysia Home AFF SUZUKI CUP 18/19 🔥🔥🔥
🎯Gred 3A
💰RM50
📬Free postage
🔁S-XL
.
📌NAMESET EPL CLUB ONLY
📌NAME + NUMBER.
📌RM25.00 PER SET.
📌MATERIAL : PVC.
.
📌NAMESET OTHERS THAN EPL CLUB .
📌NAME + NUMBER RM40.00 PER SET.
📌MATERIAL : PU
.
🔰PATCH : RM10.00 EACH.
( UCL, SPONSORSHIP, EACH COUNTRY LEAGUE PATCH)
.
#sayajualjersi #jersibola #jersibaru #jersimurah #bazarpaknil #jersionline #copyori #harimaumalaya #malaysia #PSG #CHELSEA #ATLETICOMADRID #REALMADRID #BARCELONA #MANCHESTERUNITED #LIVERPOOL #JUVENTUS #ASROMA #INTERMILAN #ARSENAL #MANCHESTERCITY #epl #laliga #bundesliga #ligue1 #serieA

⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
.
Week ni ada international break, dan tumpuan mestinya terarah kepada Uefa Nations League.
.
Korang mesti masih rindu time World Cup Russia haritu kan? 😎
.
Admin ada buat clearance Stock untuk jersi World Cup Russia haritu, tapi Stock limited. .
.
Copy Ori World Cup
( RM30 Sehelai )
England A ( L XL )
Germany H ( M XL )
Germany A ( XL )
Portugal H ( M L XL )
Egypt H ( S M L XL )
Brazil H ( XL )
Brazil A ( S )
Peru A ( M L )
Ghana H ( L )
.
.
Kalau nak meh cepat2 wasap admin dengan klik link di bio ye 📲
.
.

#jersey #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #harimaumalaya #affsuzukicup18 #manutd #mancity #arsenal #liverpool #chelsea #spurs #barca #realmadrid #bayern #dortmund #psg #milan #inter #asroma #juventus #ggmu #ktbffh #coyg #coys #ynwa #uefanationsleague

🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Bak kata ex-legend JDT, Leonel Nunez “Mat Yo tak salah!" 😂
.
.
Memang betul Mat Yo jadi penyelamat team kita haritu. Macam mana korang rasa performance team kita lawan Laos haritu? Perlukah coach turunkan Sumareh atau biar dengan kesebelasan sekarang? 🤔
.
.
.
Nak cantik dengan memakai jersi Harimau Malaya yang baru ni? Boleh usha di @zess.jersey 🤗

#jersey #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #harimaumalaya #affsuzukicup18 #manutd #mancity #arsenal #liverpool #chelsea #spurs #barca #realmadrid #bayern #dortmund #psg #milan #inter #asroma #juventus #ggmu #ktbffh #coyg #coys #ynwa #halamadrid #forcabarca

Most Popular Instagram Hashtags