#JBC

MOST RECENT

Zetman - Volume 17
- - -
Deixei esse título parado por um tempo, e depois de 8 meses decidi pegar para terminar. Antes de ler esse volume dei uma folheada nos anteriores para me situar na história... por quê? Foi um dejavu de decepções, revendo todas as decisões ruins que o autor tomou na história, e as partes desnecessárias que ele coloca ou para chocar ou para causar constrangimento, mesmo assim comecei a leitura do volume 17 e fluiu bem, acho que estou a tanto tempo com esse mangá na fila de leitura por considerá-lo ruim que quando fui ler nem era tão ruim assim. A trama continua misteriosa como sempre, parece que o autor ama mistério e odeia resoluções, o Jin despertou e virou um monstro sem consciência, o Kouga ficou transtornado pq percebeu que fez a coisa errada novamente, e o volume termina com uma das coisas que o autor sabe fazer de melhor, um cliffhanger.

#manga #mangas #mangá #mangás #zetman #masakazukatsura #jbc #editorajbc #jbcmangas #henshin #instamanga

REAL TESTIMONI‼
"MINUM 5 HARI, TURUN 3 KILO"

Produk kalau bagus, memang tak rugi kalau nak di repeat! Sebab ada kesan dan membantu.

Macam pengguna TMS kita ni, siap nak repeat lagi tau😍👇 👉Alhamdulillah, Setakat ni, kerap buang air dan berpeluh, tapi kurus dan putih tu belum dapat lagi.
👉Ada Penurunan 3kg.
👉 Ya Nak Repeat.

Best nya! Pengguna yang sorang ni makin hari makin ada nampak perubahan positif.

Nak saya bantu untuk dapat bentuk badan idaman? Whatsapp direct ke
.
.
Whatsapp "TMS" ke 01118525955
Whatsapp "TMS" ke 01118525955
Whatsapp "TMS" ke 01118525955

"BADAN BERENERGY TRAINING MANTAP,BADAN DAH IMPROVED"
Apa yang kita nk buat mesti yakin dab fokus bro,kalau ada dua perkara ni Pasti semua benda menjadi,. Baca ni bro,ada abg ni nak share sesuatu 👇👇 ✅ "Mo Repeat Order Lagi" ✅ "Badan Berenergy" ✅ "Training pun Mantap" ✅ "Badan Da Improved"
Wow~! Makin banyak testimoni kejayaan2 positif mereka2 yang telah amalkan XIV2 Ni?nak ragu apa lagi? Nak tak kalau saya bantu anda dapat hasil macam abg ni?
.
.
Whatsapp "XTRA" ke 01118525955
Whatsapp "XTRA" ke 01118525955
Whatsapp "XTRA" ke 01118525955

TESTIMONI‼️ TESTIMONI‼️ TESTIMONI‼️ Padat Inbox whatsapp Kami hari2 dapat feedback positif dari para pengguna Xtra Hygiene.

Mari kita lihat apa kata pengguna👇👇
➡ Sebelum ni saya pernah order, Sabun dah nak habis.
➡ Nampak Kurang Gatal2 Kulit Saya

Patut la asal Restock je cepat betol habis sabun ni!Sekarang berlumba2 yang buat preorder!

Nak Order juga??
.
.
Whatsapp "HYGIENE" ke 01118525955
Whatsapp "HYGIENE" ke 01118525955
Whatsapp "HYGIENE" ke 01118525955

Esperei muito por esse relançamento. Apesar do preço alto, essa capa metalizada ficou legal, vai ficar foda na estante.

#lostcanvas #saintseiya #cdz #manga #mangas #mangacover #oscavaleirosdozodiaco #mangalove #mangacollection #mangacollector #mangahaul #mangashelf #shioriteshirogi #jbc #leiajbc #leitura #postcard #instacomic

Korang2..Am nk tnye..korang rindu x kat org2 yg selalu menyakitkn hati kita semua dlm drama #jbc ni😂😂 #irwan @daleryusuf dgn #husna @nienabaharun.nb #nekpah @azizakazan kalau rindu kita geng🎬💕
Cik Husna, Cik Husna accept je la u guys tu orang ke 3🙄✌🏻 @nienabaharun.nb #janganbencicintaku .
Kalau korg rindu, tag on @tv3malaysia @suhanmovies @paliyahyalatest @dramasangat 🤗😝
#jbc #janganbencicintaku #shah #fika #husna #syazwi #nekpah #irwan #damia Tq kpd actor & actress yg berjaya menambat dan mnyakitkn hati penonton😂😂 di #slotakasia @tv3malaysia @saharulridzwan @zahirahmacwilson @izzueislam @nienabaharun.nb @azizakazan @ameliath @daleryusuf @sr.tigers @zahira.zmfc @zahirahmacwilson.fc

RASAI PERASAAN SEORANG PUTERI

Seorang puteri mesti rasa setiap hari macam sempurna je untuk diri sendiri. Sebab boleh jadi cantik setiap hari, semua orang pun puji dan ingin bergambar bersama!

Tapi bagaimana kalau kami katakan anda pun boleh jadi macam seorang puteri! cantik setiap hari! Kami boleh bantu anda

Dengan produk TMS, tiada yang mustahil! sebabnya ia mampu bantu anda jadi kurus, kulit mulus dan cantik secara semulajadi! Selamat digunakan dan berkesan! Terhad kepada siapa cepat dia dapat! .
.
Whatsapp "TMS" ke 01118525955
Whatsapp "TMS" ke 01118525955
Whatsapp "TMS" ke 01118525955

*KETATKAN SKRU ANDA!* Anda rasa otot anda longgar sana sini? Jarang workout? atau rasa skru anda kecil? Check semula untuk pastikan diri anda dalam keadaan yang cun!

Skru yang longgar boleh merosakkan mesin, malah boleh melumpuhkan diri anda. Tiada lagi nikmat bersama pasangan!
Tapi jangan risau kerana setiap masalah ada penyelesaian. Gunakan produk ini yang akan menguatkan skru anda. Kami akan khidmat nasihat kepada anda yang memerlukan. Jangan malu, jangan segan. Nombor kami ada dibawah
.
.
Whatsapp "XTRA" ke 01118525955
Whatsapp "XTRA" ke 01118525955
Whatsapp "XTRA" ke 01118525955

"TIPS PENJAGAAN KULIT BADAN-KEHEBATAN AIR KOSONG"
Tahukah anda, fungsi air terhadap kulit manusia?

Tahukah Anda, kekurangan meminum air kosong boleh menyebabkan tubuh badan mudah di serang penyakit kerana toksin tidak dapat di singkir keluar, malah membuatkan kulit bermasalah!

Selain itu, ia membantu melembabkan kulit, nampak lebih segar, gebu, bersinar dan licin. Malah, ia juga melewatkan kadar penuaan dan kedut. Amalkan minum air kosong pasti kamu bila dah meningkat usia nanti jadi lebih awet muda.

Jika anda sayangkan kulit anda dari menghidapi masalah kegatalan badan dan yang berkaitan, Minumlah Lebih banyak air kosong, jika anda menghadapi permasalahan tersebut, Saya Syorkan Xtra Hygiene.

Hendak saya bantu secara serius untuk mengatasi masalah kegatalan, panau atau kurap? Whatsapp Saya Segera👇👇
.
.
Whatsapp "HYGIENE" ke 01118525955
Whatsapp "HYGIENE" ke 01118525955
Whatsapp "HYGIENE" ke 01118525955

Pra quem não sabe, o mangá Another, é baseado neste livro do mesmo nome, e claro, também tem o anime, que depois vou falar dele. O livro é ótimo, uma bela escrita e uma história cheia de suspense, se você não leu recomendo. 😍😍 #livros #another #anime #mangá #yukitoayatsuji #japan #jbc #misaki #mei

TAK NAK KE SELFIE DENGAN LEMBU SAMBIL LEMBU JELING UOLSS SEBAB OVER GLOWING??
.
.
Haaa sejak guna BRIGHT ADVANCED ARGAN SERUM by BeautyFree ni, kulit makin glowing sekata. Jerawat pon makin kurang naik uolss!!!
.
.
Apa ramuan dalam BAAS ni yang buat dia digemari oleh orang ramai??
-Pelembap solekan terbaik -5x ganda lebih baik dari minyak argan campuran -menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
-makeup tahan lebih lama sehingga 18 jam -makeup tampak GLOWING semulajadi
-mengawal daripada muka berminyak kesan daripada makeup
-bibir terawat dari terasa kering dari pemakaian lipstick
-boleh dititiskan dalam losyen, atau krim wajah
.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Hanya menggunakan Minyak Argan Asli dari Morocco tanpa tambahan bahan lain mampu merawat kulit wajah anda dengan baik tanpa kesan negative! Malah sesuai digunakan seisi keluarga termasuk bayi!!!
.
Dirumus khas untuk rawatan kulit, rambut dan kuku anda. Jom dapatkan sekarang untuk kesan yang lebih awal. Stok kite makin hari makin sikit awak!! .
Jom sama-sama cantik dihari raya nak?? Selfie sana sini tanpa malu bersama seisi keluarga.
.
.
Untuk pertanyaan dan order boleh hubungi
019-2883789
017-2472769
BeautyFree
.
.
Ps- Promosi Ogos; anda berpeluang untuk memasuki peraduan lucky draw bersama BeautyFree untuk setiap pembelian. The more u purchase, the greater oppourtunity to be the winner!!!
#beautyfree #brightadvancedarganserum #advancedselfie #selfie #sunkissed #cantik #flawless #glowing #jbc #fika #nekpah #serumwajah #ootd #fasion #model #agentpahang #arganoil #arganserum #nature #naturephotography #earth #arganpower #miracle

It's been a looong, sad summer without our cast iron nachos, but they are BACK! and we are SO excited. Welcome them back with an order tonight! 😊
.
.
.
.
#jbc #jasperbrewingco #albeerta #albertaeats

Platinum End vol. 1 de Tsugumi Ohba e Takeshi Obata.

Começa com um "Dos mesmos criadores de Death Note". É assim que esse mangá tá se vendendo. Pensei duas vezes antes de pegar mais um material em mangá já que não estou pegando mais nada. Vou apenas concluir (ou tentar) o que já pego. Mas resolvi pegar esse e como sempre faço eu coloco no canto. Só ia ler quando completasse os volumes até onde há- esse material ainda está em andamento no Japão.

Mas comprei o volume 2, dei uma olhada e caray! Vi um monte de coisa que não gosto num mangá. Comecei a lembrar de Zetman e deu um desanimo- só comecei a ler Zetman depois que já tinha comprado 14 volumes e foi uma das piores coisas que fiz. Então tratei de ler logo o volume 1 de Platinum End e o começo me deu um tique nervoso no olho esquerdo. Pensei: "Ah, merda. Outro Zetman". Mas continuei lendo e melhora até o final.

Agora fiquei mais "tranquilo", mas esse mangá não pretendo encalhar e ler tudo depois. Nos primeiros sinais de porcaria à vista dropo na hora.

#platinumend #tsugumiohba #takeshiobata #mangá #jbc #henshin #quadrinhos #collection

*-* Edição especial de The Lost Canvas com capa metalizada!!! Muito linda!! #jbc #manga #cavaleirosdozodiaco #thelostcanvas #cdz

Vamos ver se vou conseguir ler só um volume de Blade por mês. 😂😂 #reading

Most Popular Instagram Hashtags