#istanbulakudatang

10769 posts

TOP POSTS

Sea of Marmara, Turkish Marmara Denizi, historically Propontis, inland sea partly separating the Asiatic and European parts of Turkey. It is connected through the Bosporus on the northeast with the Black Sea and through the Dardanelles on the southwest with the Aegean Sea
.
.
#IstanbulChipDatang
#IstanbulAkuDatang
#keturkeykekita
#manisnyachipdicappadocia
#cuticutichip
#chipcuticuti

sibling goals? #IstanbulAkuDatang

Us with one of my fav person Umi :) we've worked with you as an Assistant Director and we know work with you as a Director. You and @reenemran were the ones that inspired me to be an AD because of how efficient you both are. You have helped me so much on how to manage myself as an Actor. There are still so so much to learn from you guys. Thank you for being one of my on set mentors. #istanbulakudatang #magika #ohmyenglishafterschool

See u guys onboard 😘 #istanbulakudatang

bye Malaysia ❀️ #istanbulakudatang

Kenangan mengusik jiwa.. πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜…πŸ˜… #istanbulakudatang #istanbullagi #istanbul #turkiye

#GempakFefeeling : Jom throwback bersama @iamlisasurihani yang bercerita mengenai filem #IstanbulAkuDatang arahan Bernard Chauly & juga kupasan filem-filem terbaharu di pawagam jam 9 malam ini dalam JoMovie di Citra, Mustika HD, Ria & RiaHD #KakiWayang #Jomovie

MOST RECENT

The Grand Bazaar in Istanbul is one of the largest and oldest covered markets in the world, with 61 covered streets and over 4,000 shops which attract between 250,000 and 400,000 visitors daily
.
.
#chipcuticuti
#cuticutichip
#manisnyachipdicappadocia
#keturkeykekita
#IstanbulChipDatang
#IstanbulAkuDatang

Sea of Marmara, Turkish Marmara Denizi, historically Propontis, inland sea partly separating the Asiatic and European parts of Turkey. It is connected through the Bosporus on the northeast with the Black Sea and through the Dardanelles on the southwest with the Aegean Sea
.
.
#IstanbulChipDatang
#IstanbulAkuDatang
#keturkeykekita
#manisnyachipdicappadocia
#cuticutichip
#chipcuticuti

🌷🌹 FESTIVAL TULIP DAN ROS 🌷🌹 Peminat bunga mesti ke turki bulan Mac atau April ni! Sebab Turki dipenuhi dengan warna warni bunga bungaan yang pasti tak dapat anda lupakan 😍

Hanya RM2850 saja seorang untuk trip 8 hari 7 malam ke 4 negeri di Turki ! 😱😱😱😱 FB : Jejak Uthmaniyyah Page

Official website : www.jejakuthmaniyyah.com

Atau boleh DM kami @ whatsapp 018 391 7948 😍

#tripturki #tripinstanbul #istanbulakudatang
#jalanjalancarimakan #cuticuti #pakejmelancong #visitturkey

Aya Sofiya, Istanbul.
.
.
Look at the image of Mother Mary in between the name of Allah and prophet Muhammad. Amazing.
.
.
#IstanbulChipDatang
#IstanbulAkuDatang
#keturkeykekita
#manisnyachipdicappadocia
#cuticutichip
#chipcuticuti

Alhamdulillah...safely arrived and you will be missed 😊😊
#Farizangotravel
#Farizantawanturkey
#istanbulakudatang
#manisnyacintadicappadocia

#istanbul lagi , tak ada kerja lain gamaknya .

So kalau korang pi istanbul , #bosphorus #cruise ni wajib lah kena try . Kalau cuaca baik memang cantik lah dengan camar-camar yang terbang , boleh tengok rumeli hisari , banyak lagilah historical place , cakap pasal historical ni rasanya setiap sudut kota istanbul atau #turki itu sendiri penuh dengan sejarah .

Untuk short time cruise ni fare dia 12TL dan duration dia 2 jam .
First #istanbulakudatang ni tahun 2013 , so far dah 3 kali dah masuk istanbul .
#kembarazula #petapenakamera

Day 5, β€ͺdone!
β€ͺ.‬
β€ͺ.‬
β€ͺ#keturkeykekita ‬
β€ͺ#manisnyachipdicappadocia ‬
β€ͺ#cuticutichip ‬
β€ͺ#chipcuticuti ‬
β€ͺ#IstanbulAkuDatang ‬
β€ͺ#IstanbulChipDatang ‬

For the first time in my 29 years of life, dapat main salji!!! πŸŒ¨β„οΈπŸŒ¨β„οΈπŸŒ¨β˜ƒοΈπŸŒ¨β˜ƒοΈβ„οΈβ„οΈβ„οΈβ„οΈ
.
.
Travelling day today, didnt really go for any major sightseeing or any historical visit, so here some of the few pictures taken earlier today ☺️
.
.
#keturkeykekita
#manisnyachipdicappadocia
#cuticutichip
#chipcuticuti
#IstanbulAkuDatang
#IstanbulChipDatang

Travelling day today, didnt really go for any major sightseeing or any historical visit, so here some of the few pictures taken earlier today ☺️
.
.
#keturkeykekita
#manisnyachipdicappadocia
#cuticutichip
#chipcuticuti
#IstanbulAkuDatang
#IstanbulChipDatang

Most Popular Instagram Hashtags