#InShaaAllahPasti

MOST RECENT

Pernah “Tidak” dihargai.. sabar itu memang tidak berbatas karena Allah selalu ingin menaikkan derajat kita ke yang lebih Tinggi.. dengan diberinya “ujian”.
Sabar yg kita lakukan pasti akan berbuah manis dan indah untuk kehidupan kita..
Dan semua karena Allah SWT..





#keepsmiling #sabar #inshaallah🙏 #inshaallahoneday #dreamscometrue #inshaaallahpasti

Hai, selamat petang.. Kita nak berjaya kene usaha. 💪
Dah buat sesuatu mesti diteruskan walau pun dugaan datang tak henti2,perjalanan Yang penuh liku2..Banyak cabaran, semoga akak terus istiqomah.. 😘😘😊
Aamiin
#sukatengokorangyangberjaya
#inshaaallahpasti

Q - Time
.
.
.
.
.
.
.
.
28/07/2018 #keluargake2 #inshaaallahpasti

Feedback cust fresh after raya 😍 Florenta cookies memang laku keras dekat semua rumah . Belum cuba belum tahu tauu ☝🏻 #florenta #almondcookies #nutslover #sosweet❤️ #justnice #florentacookies #florentacrunchy #trydulukompemrepeat #inshaaallahpasti

Selamat 9 bulan #EMIERkhanyudhatamaabdullah anak #BuBa #Bubu #Baba
#alquran #inshaaallahpasti #dihati
Serang, 13062018, 07.00 !!

jangan risau andai manusia x ambil peduli tntg dirimu..krn yang kita cari adalah Redha dariNYA.
apapun yang berlaku...x perlu gundah..krn Allah bersama kita...kata Allah..PERCAYA PDKU

#inshaaallahpasti
#innallahamaana

#alhamdulillahforeverything❤️ Rezeki Allah malam ni..pembukaan bulan ramadhan yg bakal tiba Allah hadirkan rezeki 😇😇😇 terima kasih yaaAllah
#rezekihalal #doakeluarga
Terima kasih kepada partner yg sedia memberi kata semangat dan dpt bergandingan dgn baik #WanSaiyan
Terima kasih RAJ badminton menganjurkan perlawan malam ni..✌✌✌ Ada rezeki umur yg panjang jumpa lagi #inshaaallahpasti #teamazwan #badminton🏸 #makanminumbadminton

Hari ini kami bertiga belanja sebagai lajang yang sedang menanti. Suatu hari nanti, yang semoga segera, kami pula akan kembali dan belanja bersama suami. Sebagai seorang Ibu dan istri. #inshaaallahpasti #inshaaallah #aamiin #emakemaksoontobe #calonistri
In frame: @finasalsabila9 @dinisaudiiyani @keranjangbelanja 🤘

Assalamualaikum & happy dinner smua,

Korg, jom membawng jap, 😊
Pausa nk dekat ni, meh pakat ramai2 pkai Water Purifier senang nk bt air utk buka nnt, xde la terkejar2 blk keje nk beli "ais batu" utk sediakn air sejuk mcm tu jgk sahur, xde susah2 nk msk air utk sediakn air pns.. Dgn Water Purifier model King Top ni, jimat masa, air mineral beralkali ringan, goOod plan RM60/mth, free installation, warranty & 7y services.. Berminat nk pasang atau nk thu info WhatsApp dkt no. 016-773 8384, DM trs pon ok je 😊

#agentcuckoo #waterpurifier #rm60permonth #inshaaallahpasti #berakalirengan

Apa❓

Jeragat Kecik2 dah tak banyak tumbuh dah tak teruk macam sebelum ni.
Tinggal kesan parut je untuk hilang.
Kesan dah nampak 8x pemakaian.
Itu sungguh memuaskan.

Siapa kata produk homemade tak bagus, tak boleh sembuh kan skin kita⁉️Jangan la percaya pada orang yang kata begitu, semua benda boleh sembuhkan wajah kita, apa yang kita nak adalah konsisten dan yakin that All.

Cepat grab sekarang ada promo bermula 27/4/2018 sehingga 1/5/2018.Promo sempena besday Aaira dan hari anivesery Ksue yang ke 2.
Harga Normal RM50 Promo RM40 exclude pos‼️‼️
Dapatkan hanya di HQ

#sueriabeautylovers #basicset #pureorganic #bebaskimia #selamathalaldansuci #yakindenganhomemade #merawatmasalahwajah #inshaaAllahpasti #KsuegunaKsuejuai

"Setelah meneliti dengan terperinci, sesetengah pakaian wanita pada masa kini lebih ketat berbanding undang-ii jalan raya, yang boleh menyebabkan kemalangan jiwa dan mengakibatkan penglihatan seseorang lelaki menjadi rosak dan terpaksa dikejar ke hospital untuk mendapatkan rawatan dan terapi jiwa..😔"
.
sekarang banyak lelaki memilih wanita kerana faktor kecantikan melebihi akhlak yang baik.
kerana sekarang, lelaki yang buta agama lebih ramai dari yang buta mata.

@unisamsuri
Repost / tag / comment / like
#lukisanabgsam #lukisanmuslimah #doodleabgsam #doodledakwah #yangterbaikakanhadir #inshaaallahpasti #bidadarisurga #bidadariwalid #kertasgunting

Assalamualaikum 🤣Good morning. Semoga segalanya diberkati.
#senyumselalu #mencarirezeki #inshaaallahpasti

Class tadi😊😊
**
#bisnesswomantobe
#inshaaallahpasti

Allah SWT berfirman:

اِنْ يَّنْصُرْكُمُ اللّٰهُ فَلَا غَالِبَ لَـكُمْ ۚ وَاِنْ يَّخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِيْ يَنْصُرُكُمْ مِّنْۢ بَعْدِهٖ ۗ وَعَلَى اللّٰهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُوْنَ
iy yanshurkumullohu fa laa ghooliba lakum, wa iy yakhzulkum fa man zallazii yanshurukum mim ba'dih, wa 'alallohi falyatawakkalil-mu`minuun "Jika Allah menolong kamu, maka tidak ada yang dapat mengalahkan kamu, tetapi jika Allah membiarkan kamu (tidak memberi pertolongan), maka siapa yang dapat menolongmu setelah itu? Karena itu, hendaklah kepada Allah saja orang-orang beriman bertawakal."
(QS. Ali 'Imran 3: Ayat 160)

#Fridaymubarak#jumatberdoa#gratefull#loveAllah#mybestanswer#inshaaallahpasti

Sebenarnya kan, memasing pakai baju tido lagi tu. Niaga pagi punya pasal 😂 #takpernahtaksayang #myoneandonly #inshaaallahpasti 🍃💕

Most Popular Instagram Hashtags