#HilmanIntan

MOST RECENT

Saya nk awak tahu yg tiada siapa yg boleh gantikan awk dlm hidup saya, dlm hati saya... #hilmanintan
@alvinchong123 @emma_maembongofficial -
Kami jugak nk korang tahu yg kami rindukan korang.... huhuhu.

Mandi pantai pulak.
@alvinchong123

Takda ada seorang pun yg bertakhta di hati ini..melain kan awak.. Intanku @emma_maembongofficial .. i'm yours .. your Hilman @alvinchong123
#hilmanintan #emmalvin

Dear @globalstationsb #awaksukasayatak season 2 please 😘

#Repost @bee_yazz
• • • • •
Favorite scene ever!!! Kita menjiwai scene ni sebab suami sendiri suka belai belai macam ni.. kekekek #jangankecam Memang melekat betul kat jiwa part ni 😍.
@alvinchong123 memang pelakon yang best begitu juga @emma_maembongofficial .
Credit video @adnarim_mahsih kakak purple Alvin Chong 🙊.
.
.
.
.
#alvinchong
#talentedactor
#talentedsinger
#handsomeactor
#humbleperson
#awesomeactor
#awaksukasayatak
#mencintaimu
#universalmuzikmy
#universalmusicmalaysia
#roadtointernationals
#lagumu
#supporteralvinchong
#supportcareeralvin
#acteam
#spreadlove
#positivevibes
#supportlocalartists

Hilmanku @alvinchong123 .. awak saya punya tau! Milik saya Intan Zulaikha @emma_maembongofficial .. saja nak pesan takut awak terlupa.. so jaga diri elok2.. jangan layan sangat amber tu.... nanti saya merajuk susah nak pujuk ..
I ❤ U .. #hilmanintan
#emmalvin
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya

Dear @globalstationsb .. #awaksukasayatak season 2 please 😘

@Regran_ed from @mamaandbabypus - Miss them to the moon and back #hilmanintan .. dear @globalstationsb
Please buat #awaksukasayatak season 2 ... nak tgk bao bao Hilman dan intan Muhammad Elman Yong ❤❤❤ #emmalvin
#emmalvinforever

Regrann from @emma_maembongofficial - My hilman ❤️ @alvinchong123 tgok kami now di astro ria dan ria hd ! #emmamaembong #emanizers @emanizers - #regrann - #regrann

Miss them to the moon and back #hilmanintan .. dear @globalstationsb
Please buat #awaksukasayatak season 2 ... nak tgk bao bao Hilman dan intan Muhammad Elman Yong ❤❤❤ #emmalvin
#emmalvinforever

Regrann from @emma_maembongofficial - My hilman ❤️ @alvinchong123 tgok kami now di astro ria dan ria hd ! #emmamaembong #emanizers @emanizers - #regrann

bff and soulmate in one ❤
💙💜 .. macam kenal je gambar background tu #hilmanintan #emmalvin #awaksukasayatak #awaksukasayatakraya

#Repost @silamoveon
• • • • •
Boleh tak awak.. 🤭 (tag orang² yg tersayang. ❤️)
. 📌Untuk quotes, ayat cinta, video

baru je td ulangan kembali the house alvin @alvinchong123 n fattah... episod 1.... astro ria hd 123, mngkin esok ada lg kot... ..
.. #emmaalvin
#hilmanintan
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya

sehari dua ni hati kitaorang banyak bunga2 lorrr....🌷🐙😎 mulut ni rasa manis sgt2 ni sampai hujung tekak rasanya bila si bunga🌷 yg nun jauh fly di sana mention nama si kumbang kat sini..🐙 dalam usaha sesi pujuk memujuk lerrr tuu... 😉👍 apepun happy ur holiday emma n the geng.. 'jaga diri leklok...n cepatttt balik.. cukup dah jd supergirl terbang sana sini..' alamak... mcm prnh dengar jer ayat ni..😉👍👍👍 cc @emma_maembongofficial
jangan marah ye... kitaorang usik2 jer...😘😎👍
..
.. ..
.. .. #emmaalvin
#hilmanintan
#bffforever
#awaksukasayatak
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
#doaygbaikbaik

jom lepak mamak... da order roti canai n kari kambing baru plak t'ingat nk mkn half boiled egg.. tp takot la kita nk pecahkn telur.. hihihi... moment... moment..🐙🌷🙊😎✌
..
.. @alvinchong123
@emma_maembongofficial
#emmaalvin
#hilmanintan

Cantik Intan, sedang menunggu Hilmanku selesai solat #AwakSukaSayaTakRaya #HilmanIntan @emma_maembongofficial @alvinchong123 .

#Repost @embs_hq
• • • • •
Salam jumaat buat semua. Moga dipermudahkan pintu rezeki dan segala pintu kebaikan buat kita semua. Aminn.
.
#embs #emma #emmamaembong #embslovers #kulitjerawat #kulitjeragat #jerawat #parutjerawat #testimoniembs #jeragat #serum
.

#AwakSukaSayaTak
#AwakSukaSayaTakRaya
#emmalvin
#alvinemmaduet
#globalstationsb

morning #emmaalvin 😎✌
..
.. kami fan emmaalvin rindu sgt2 nk lihat kembali gandingan anda b'dua.. @alvinchong123 @emma_maembongofficial @astrogempak @pah_taha please next project for sweet 'bff' ni... #awaksukasayatakseason2
#hilmanintan
#awaksukasayatak 'If u find someone who makes u smile who checks up on u often to see if you're okay.. who watches out for u and wants the very best for u..❤ don't let them go, keep then close and don't take for the granted...😊 '.. People like that are hard to find...🐙🌷👍'.....😎✌
..
#emmaalvin
#sampaikeharitua
#lotsoflove
#bffsoulmatetilljannah

#Repost @dakwah__singkat
• • • • •
Indahnya ta’aruf, karena …
-> Melalui ta’aruf, perjalanan cinta kita jadi lebih terarah.
-> Terhindar dari segala bentuk PHP, dan jauh dari fitnah.
-> Proses saling mengenal menjadi lebih jujur dan apa adanya. Tak ada yang disembunyikan apalagi dirahasiakan terhadap calon pasangannya. Prosesnya terjaga, Tak di umbar kemana-mana. Membuat kita lebih percaya bahwa Allah pasti sudah menyiapkan jodoh terbaik untuk kita.
.
======================================== #emmalvin #hilmanintan

❤ Kerana yang mencintaimu bukan hanya aku..kerana yg memperjuangkan mu bukan hanya aku..kerana yg berusaha utk menjadi pantas utk mu pun bukan hanya aku.. dan kerana yang mendoakan mu bukan pula hanya aku........kerananya aku tidak berhak egois dlm mencintaimu..kerana aku percaya bahawa cinta tidak harus selalu terbalas ........mengikhtiarkan mu adalah cara aku mencintaimu ..mendoakan mu adalah cara aku dalam menyampaikan perasaan ku utk mu.. dan mengikhlaskan mu adalah puncak dari aku mencintaimu..kerana mengikhlaskan mu sudah menjadi bahagian dari aku yg mencintaimu kerana Allah❤
@alvinchong123
@emma_maembongofficial Puisi @melodydalampuisi
#HilmanIntan
#AwakSukasayatak

#Repost @pannytaka
• • • • •
❤ Kerana yang mencintaimu bukan hanya aku..kerana yg memperjuangkan mu bukan hanya aku..kerana yg berusaha utk menjadi pantas utk mu pun bukan hanya aku.. dan kerana yang mendoakan mu bukan pula hanya aku........kerananya aku tidak berhak egois dlm mencintaimu..kerana aku percaya bahawa cinta tidak harus selalu terbalas ........mengikhtiarkan mu adalah cara aku mencintaimu ..mendoakan mu adalah cara aku dalam menyampaikan perasaan ku utk mu.. dan mengikhlaskan mu adalah puncak dari aku mencintaimu..kerana mengikhlaskan mu sudah menjadi bahagian dari aku yg mencintaimu kerana Allah❤
@alvinchong123
@emma_maembongofficial Puisi @melodydalampuisi
#HilmanIntan
#AwakSukasayatak

My everything, my destiny
My heart keeps going to you
When I open my eyes, let me hear it
Let me hear you saying I love you
Sweet melody

I’m in love with you, I’ve never felt this way
Do you know about my love?

You’ll stay in my heart, forever more
I’ll wait for the tomorrow that the night will bring
When I open my eyes, let me hear it
Let me hear you saying I love you
Sweet melody

#fatedto❤you ost Morning of canon by #baekahyeon

@alvinchong123
@emma_maembongofficial #awaksukasayatakraya cc @nizamzakaria @globalstationsb #awaksukasayatak season 2 please..
#hilmanintan #emmalvin

moment... moment... moment... rindukan nk tgk emma n alvin berganding b'lakon lg.. mereka b'dua adalah gandingan serasi di layar yg t'lalu sukar utk peminat lupakan...❤ harap slps ini kita akn dpt lihat lg gandingan mesra 'sweet bff' ni.. 😉😎✌
..
..
.. 'Don't wait for the perfect moment.. take the moment and make it perfect...❤' maybe it's not always about trying to fix something broken... maybe it's about starting over and creating something better...😎✌ .
.
#awaksukasayatak
#hilmanintan
#awaksukasayatakraya
#alvinchong
#emmamaembong
#tangisankubur
#hantujudi
#emmaalvin
#lotsoflove

👑پیکان پیر مرد اینگلیسی👑
#peykan
#hilmanintan
Zaminbazi

Most Popular Instagram Hashtags