#HilmanIntan

MOST RECENT

99 roses for the one and only cik intan @emma_maembongofficial with i ❀ u from her special one sir hilman @alvinchong123
#emmalvin #hilmanintan #awaksukasayatak

Jom layan #AwakSukaSayaTak episod 6, episod di mana bermulalah perpisahan #HilmanIntan selama 3 tahun lagi. Hilman tak sempat beritau Intan yg dia tidak bernikah dgn Balkis di majlis hari tu, Intan pula salah faham, ingatkan Hilman sudah menjadi suami org, perselisihan faham skali lagi membuat mereka terpisah. Bnyk betul halangan dlm percintaan mereka kan
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@alvinchong123
#alvinchong
#emmamaembong
#AWAKSUKASAYATAK
#AwakSukaSayaTak2
@globalstationsb , nak request ASST2 , tkasih

Jom layan #AwakSukaSayaTak episod 5, episod bengang dgn Intan, geram pun ada dgn Intan yg menolak pengakuan suci Hilman, scene nikah borak2 dgn Balkis, isssh Balkis punya pasal semua hancur musnah , kan, sedih sgt2 masa ni #HilmanIntan terpaksa berpisah 😭😭😭
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@alvinators_official
#alvinchong
#emmamaembong
#AWAKSUKASAYATAK
#AwakSukaSayaTak2
@globalstationsb , nak request ASST season 2, pls, tkasih
.
PS..maaf hari ni takder yg sweet2, konflik hari ni 😭😭😭

Kisah semalam (15/9/18).. kami berkesempatan menjejaki antara tmpt shooting drama Awak Suka Saya Tak di Melaka . Ingat scene2 tu kat Terengganu.. hehe πŸ˜β˜ΊπŸ’œπŸ’œ
.
Selamat Hari Malaysia..πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
.
#awaksukasayatak
#alvinchong
#emmamaembong
#melurjelita
#hilmanintan
#HilmanYong
#IntanZulaikha
#TeamTakBolehMoveOn
#dramamelekatdihati
#alvinchongsupporters
#alvinators
#SpreadLoveNotHate
#positivevibes
#supportlocalartists

Layankan lagi #AwakSukaSayaTak episod 3, fav scene akak, rama2 di hati, cara #HilmanIntan pandang satu sama lain tu aduh bukan main sweet sgt kan, terasa ke hati πŸ˜‰πŸ˜‰
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@alvinators_official
#AWAKSUKASAYATAK
#AwakSukaSayaTak2
@globalstationsb nak request Season 2, tkasih
#alvinchong

Bila pandang orang yang aku sayang.. aku terfikir sambil cakap dalam hati.. "Dia sayang aku macam aku sayang dia tak ye?" everytime .. πŸ’œπŸ’™ #emmalvin #hilmanintan #awaksukasayatak #awaksukasayatakraya #sesuatuyangindah

@alvinchong123 @emma_maembongofficial

#AwakSukaSayaTak ep 1, satu lagi scene fav, Hilman bukan main senyum lagi kan di scene ni, Intan pun cute sampai hampir tertinggal lagi kunci kereta tu ,aduhh , rindu #HilmanIntan .
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@globalstationsb kami nak #awaksukasayatakseason2

Mlm2 begini terobek rindu dgn #HilmanIntan #AwakSukaSayaTak tu yg akak rekod fav scene akak, pertama kali Intan bertentang mata, bertemu Hilman Yong, waduh boleh cair tengok Hilman masa ni, tu yg teringat knaper kiter fans semua tak boleh move on drpd mereka berdua, @alvinchong123 @emma_maembongofficial perfect couple sbg Hilman Intan❀❀
.

Harap2 pihak @globalstationsb akan mula kan penggambaran #AwakSukaSayaTak2 tak lama lagi
.
#AwakSukaSayaTak episod 1
.

@alvinchong123
@alvinators_official
@emma_maembongofficial
@emanizers
@sabhisaddi
#AWAKSUKASAYATAK
#awaksukasayatak2
#alvinchong
#emmamaembong

Tommorow Last Day Sehingga 5.30 petang saja utk #telekungviral Flash sale. Cepat Uolllsss ‼️‼️ #TELEKUNGAAISYAH
#TELEKUNGMEDINA .

Ramai yg bertanya kan...Mana nak cari Telekung yg macam Emma Maembong pakai.. cantik & mudah dipakai kemana2. Tau tak kebanyakkan drama emma maembong...telekung viral ni jd kegemaran dia.
.
Semakin ramai org dah mencuba & kenal dgn telekung Medina & Aaisyah ni tau. Makin ramai jugak mereka ambik peluang time2 tgh sale murah kaw kaw. FREE POSTAGE lagi.

Jimatlah RM20-29 kan.

Wasap sis di BIO ☝️☝️☝️
ATAU DM je.
.
.
.#UMRAH #HAJI #telekungaaisyah #telekunghadiah #telekungramadhan #telekungcantik #telekungumrah #telekunghaji #telekungbrunei #telekungsingapore #telekungmalaysia #awaksukasayatak #awaksukasayatakraya #bilaaidiladafitri #ASSTRaya #KualaLumpur
#terapiinstagram #terapiminda #kitagunani #likeforfollow #instafamous #telekungmurah #telekungviral #telekungtangan
#telekungemmamaembong #emmamaembong #hilmanintan #fattzura

Saya nak awak tahu, yg saya syg awak sgt. Cinta awak sangat2. Wo ai ni sayang.... - Hilman Yong
-
Rindu #hilmanintan rindu #emmalvin rindu #awaksukasayatak -
@alvinchong123 @emma_maembongofficial

Suka suka sgt scene ni...... #Repost @mamaandbabypus
β€’ β€’ β€’
Hilmanku ... sayangku ..πŸ’œπŸ’™ #throwback #awaksukasayatak
#HilmanIntan #emmalvin
@alvinchong123 @emma_maembongofficial
@globalstationsb season 2 please

Di hati ini hanya tuhan yg tahu..di hati ini aku rindu pada mu ..πŸ’œπŸ’™ #awaksukasayatak #HilmanIntan #emmalvin
Dear @globalstationsb season 2 please

Versi lagu coming soon 😊😊😊

teamemmalvinforever 😍😍😍#hilmanintan #teamemmalvinforever #misshilmanintan #asstraya #awaksukasayatakraya #astroria104 #astroriahd #bambam_studios @emma_maembongofficial @alvinchong123 @alvinators_official sis still xleh move on!😍😍😍😍😍

#teamemmalvinforever ❀️❀️❀️❀️ #teamemmalvinforever 😍😍😍#hilmanintan #teamemmalvinforever #misshilmanintan #asstraya #awaksukasayatakraya #astroria104 #astroriahd #bambam_studios @emma_maembongofficial @alvinchong123 @alvinators_official sis still xleh move on!😍😍😍😍😍

kuat betul sebut sayang!!🀣#teamemmalvinforever 😍😍😍#hilmanintan #teamemmalvinforever #misshilmanintan #asstraya #awaksukasayatakraya #astroria104 #astroriahd #bambam_studios @emma_maembongofficial @alvinchong123 @alvinators_official sis still xleh move on!😍😍😍😍😍

sis dah come back!😍😍😍everything dh settle... so bolehlaa berinsta bagaiii....πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ 😍😍😍#hilmanintan #teamemmalvinforever #misshilmanintan #asstraya #awaksukasayatakraya #astroria104 #astroriahd #bambamstudio @emma_maembongofficial @alvinchong123 @alvinators_official sis still xleh move on!😍😍😍😍😍

Most Popular Instagram Hashtags