#Gosok

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim
Hari pertama kerja utk musim kali ni 😊😊
Gosok jangan tak gosok 😂😂
#bismillahirrahmanirrahim #start #kerja #gosok #kain #iron #bukan #ironman #ya #hihihi #imhere #kembali #bekerja

gosok sampai kilat... eh???!!! 🤤#gosok #kilat #boot

Yuukkk ah...ritual 3 langkah ,3 mnit dulu sebelum beraktifitas #Gosok,tempel,Bilas #NuAmoorea

Mantap jiwa masih proses belajar😊
#metalpolishing #polesmotor #gosok"berhadiah

karena menyetrika adalah hal yang paling malas.. setuju gak?..
.
kami hadir untuk memberikan solusi kepada anda yang malas, sibuk, dan tidak sempat nyetrika
.
hemat waktu, hemat listrik, dan tentunya sangat murah
.
Yuk Hubungi kami : 082318450505
.
ZUPER CEPAT, ZUPER RAPI, ZUPER WANGI
.
#jazetrika #jasasetrika #jasagosok #kuningan #majalengka #jasasetrikakuningan #jasasetrikauap #setrikauap #steamiron #jasa #setrika #gosok

#ssb 1001kegunaan
#gosok gosok ke

_____________________________________
💕JUBAH PUTIH REPEAT BERKALI-KALI💕
_____________________________________

Tengah-tengah promote barang kat shopee
Ehhh teringat tau cite hujung dan awal bulan ritu. Ada sorang hakak syomelll ni duk nunnnn jauh di Johor sana mai repeat oder berkali-kali Jubah Putih Rayyan Style.nak g umrah atau haji barang kali.

Memula kengkonon mungkin dia nak test dulu,dia oder #sehelai dulu,tak sampai seminggu dia mai #repeat lagi 3helai Jubah #Putih.ehhh yang tiga lai tu tak sampai lagi kat dia,dia dah buat oder yang baru pulak lagi empat helai..
#yezzzzaaaa kachinggg #kachinggg😍#💕 Ehhh kawan-kawan Kak Saba ada yang nak pergi umrah ke?nak mencari Jubah Putih juga? Atau nak Jubah Hitam?Mai singgah sini, Rayyan Style ada saiz dari adik-adik pinggang kerengga hingga hakak-hakak syomelll pinggang pear😘💕 Meh pollow kak Saba rerapat👇
https://shopee.com.my/triplets_shope/580174451 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
#ISTIMEWA dan #BESTnya Jubah Rayyan Style nih
❤lengan getah
❤30warna jubah pilihan
❤Jubah Acut ❤ #BREASTFEEDING FRIENDLY ❤ Zip depan 12inci
❤ Kain #khosibo ❤ Tak jarang
❤ Tak panas
❤ Tak berat
#Dat di jubah
❤ Span dibahu
❤ Kain mudah #gosok/tahan #renyuk
❤ SAIZ dari XS-XXXXXXXL (7XL)
.
.
Saiz #XS hingga XXXL ( #3XL )
Harga
rm57sm
rm62ss

Saiz XXXXL( #4XL ) hingga XXXXXL( #5XL )
Harga
rm62 sm
rm67ss

Saiz XXXXXXL( #6XL ) hingga XXXXXXXL( #7XL )
Harga
rm67 sm
rm72ss

Akak #cantik lagi #comel nak mencari saiz apa?
Singgahlah SEKARANG ke wasap kak Saba,mungkin kak Saba ada saiz yang sis cari😉
http://www.wasap.my/60169049068/JubahPUTIH

#jubahmurah #jubahplainmurah #jubahputih #jubahumrah #jubahhajiumrah #hajiumrah #haji #umrah

Jumat berkah🙏😄😘
Selamat kepada Bp.Surya Darma mendapatkan Magig Com dalam program kupon gosok berhadiah langsung, setiap pembelian produk. Bioton paint di Fakta Retail😊
Ayo buruan untuk kunsumen lainnya masih banyak program hadiah dan hadiah menarik lainnya dari Fakta Retail😊
.
#tokocatpekanbaru #pekanbaru #jakarta #bioton #catair #julanku #kupon #gosok #berhadiah #langsung #gojek #gojekpku #faktaretail #faktaretailpku

@stone silver#home industri#silver ring#gosok batu#modif#

"The Morning Show"

Edisi Kangen HDR indonesia

#hdrindonesia #gosok

Assalamualaikum dan selamat pagi semua... .
.
.
Sabun skrub kopi plus-

Sel-sel kulit mati ini akan menumpuk sehingga membuat kulit terlihat kusam, kering, serta berjerawat. Sabun kopi merupakan salah satu produk kecantikan yang dapat digunakan untuk mengangkat sel-sel kulit yang sudah mati sehingga kulit menjadi bersih dan bercahaya kembali.

Jangan terlambat untuk bertukar ke produk semula jadi

#gosok-gosokterusmulus

Hay guys😄🙅
Dapatkan kesempatan gosok kupon berhadiah langsung setiap pembelian produk Super Fabio Paint di Fakta Retail😊
Yuk ke Fakta Retail😊😍
Kami juga melayani pemesanan cat secara online.
.
Hubungi DM IG dan FB atau WA kami di
(0812 6832 8441)
.
#tokocatpekanbaru #pekanbaru #jakarta #kupon #gosok #berhadiah #catair #catrumah #julanku #gojek #gojekpku #faktaretail #faktaretailpku #

Samsat kabupaten berada
Mutasi dari TASIKMALAYA ke MALUKU buat bigbos aing @umamgultom 😎
.
.
#samsat
#cekfisik
#gosok
#mutasi
#tasikmalaya
#maluku
#grandbulus92
#hondagrand
#grandista
#bulus92

Fuhhh panasss uollss, mencuci kotoran semudah #SEMBUR #GOSOK & #LAP .. berminat?? Jom PM/ Whatsapp me 😘

#NIQAQUINNBANGSAR

#Gosok sampai bersih Sadrii 😅😅 #Nostalgia
#Sekolahan

Alas Gosok Aneka Busa...menjadikan baju lebih halus dan rapih.

Spesifikasi produk:
1. Terbuat dari busa super yellow tahan panas dan tidak mudah kempes.
2. Cover kain katun halus tahan panas dan ada reseleting untuk mudah mencucinya.

@anekabusa_id
-
-
-
#anekabusaindonesia #anekabusa #alasgosok #gosok #busasuperyellow #busaempuk #jualalasgosok #tangerang #jakarta #agen #agenbusa #agenkasur

Most Popular Instagram Hashtags