#Glenmarie

MOST RECENT

Butter Chicken lain dari lain. Mana nak cari Butter Chicken yang letak cereal. Craveat je ada. Hidangan berhantu. Ni memang boleh buat orang craving.

Tak pernah rasakan. Korang kena cuba sekali baru tahu sedap dan kelainan dia macam mana.

Harini apa kata luangkan masa untuk rasa makanan kami. Siapa pernah rasa cuba comment di bawah.

#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3
#cadanganmakan
#alamimpian

SITE VISIT

OS Custom turun ke Glenmarie petang ni membuat lawatan tapak. Beberapa defect dari pemaju. Semua frame pintu masuk dan pintu bilik perlu disiapkan secepat mungkin.

Projek #temasyacinta#glenmarie

Tunggukan update terkini dari kami

#oscustomfurniture#oscustom#defect#door#foldingdoor#doorframe#renovation#interior#exterior

Pernah rasa beef kofta? Di hidangkan bersama dengan potato salad. Menu kesukaan ramai. Kalau nak makan ringan tetapi kenyang, cuba beef kofta kami.
Sesiapa rasa pasti nk repeat lagi. Nak cuba?

#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3
#cadanganmakan
#alamimpian #foodporn #love #instafood #yummy #instagood

Mana nak cari spaghetti aglio olio yang ada macam-macam dalamnya.Ada capsicum dan cendawan. Rasa pun lain tau dari tempat lain. Walaupun tak berkuah tapi ‘berasa’ abis! Rasa sedikit pedas menambah selera. Nak bertambah sedap, cuba try Spaghetti Aglio Olio Prawn. Tak ada dalam menu tapi boleh request.

Baca pun dah kecur liurkan. Belum rasa lagi.

#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3
#cadanganmakan
#alamimpian

OPEN ORDER PULUT KUNING ZARINA ZAINUDDIN .

Available on TUESDAY - FRIDAY .

Order awal sehari ya uols..tq😊 . .
.

#pulutkuningrendangayam RM12
#pulutkuningrendangdaging RM15
#pulutkuningrendangkerang RM15
#pulutpandansambalbilispetai RM15. .
.
**min order 3 packs
** delivery charges rm10 - rm15 depends on area .

DELIVERY AREA :
👉 BUKIT JELUTONG
👉 MCD DENAI ALAM
👉 SETIA ALAM
👉 PETRONAS PEKAN MERU
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 PETRONAS SAUJANA UTAMA 👉 MCD / UITM PUNCAK ALAM .
.

WA 016.337.8591
WA 016.337.8591
WA 016.337.8591. .
.

#agentthebakingbachelor
#agentarahchocolate
#agentpulutkuningzarinazainuddin
#pulutkuning
#glenmarie
#glenmariefooddelivery
#spaceu8
#bukitjelutongtimur
#bukitjelutong
#bukitjelutongfooddelivery
#setiaalam
#setiaalamfooddelivery
#pangsapuriserijati
#pangsapuriserikasturi
#pangsapuriseripinang
#pangsapuriserimutiara
#denaialam
#denaialamfooddelivery
#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman
#saujanautamafooddelivery
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakalamfooddelivery

OPEN ORDER PULUT KUNING ZARINA ZAINUDDIN .

Available on TUESDAY - FRIDAY .

Order awal sehari ya uols..tq😊 . .
.

#pulutkuningrendangayam RM12
#pulutkuningrendangdaging RM15
#pulutkuningrendangkerang RM15
#pulutpandansambalbilispetai RM15. .
.
**min order 3 packs
** delivery charges rm10 - rm15 depends on area .

DELIVERY AREA :
👉 BUKIT JELUTONG
👉 MCD DENAI ALAM
👉 SETIA ALAM
👉 PETRONAS PEKAN MERU
👉 PUNCAK PERDANA
👉 U10 ALAM BUDIMAN
👉 PETRONAS SAUJANA UTAMA 👉 MCD / UITM PUNCAK ALAM .
.

WA 016.337.8591
WA 016.337.8591
WA 016.337.8591. .
.

#agentthebakingbachelor
#agentarahchocolate
#agentpulutkuningzarinazainuddin
#pulutkuning
#glenmarie
#glenmariefooddelivery
#spaceu8
#bukitjelutongtimur
#bukitjelutong
#bukitjelutongfooddelivery
#setiaalam
#setiaalamfooddelivery
#pangsapuriserijati
#pangsapuriserikasturi
#pangsapuriseripinang
#pangsapuriserimutiara
#denaialam
#denaialamfooddelivery
#uitmpuncakperdana
#puncakperdana
#u10alambudiman
#saujanautamafooddelivery
#uitmpuncakalam
#uitmpuncakalamfooddelivery

.
❗️❗️❗️AULORA VS IPHONE❗️❗️❗️
.
Our Aulora Kodenshi Men’s Design launching on 15th of July! Look at the queue! 🤭🤭❗️❗️❗️
.
👉🏼 http://aulorakodenshi.wasap.my/ 👈🏼
☝🏼Click this link to a healthier lifestyle👆🏼
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#MenHealth #iPhone #Aulora #Queue #男人健康 #HealthierLifestyle #HighDemand #Kodenshi #光电子 #男人裤子 #裤子 #买 #排队 #断货 #马来西亚 #Glenmarie #PetalingJaya #KualaLumpur #KL #Selangor #International #Slim #Health #Beauty #Fitness #爱健康 #运动 #健康裤子 #健康裤 #FromJapan

Salmon di bakar dengan rempah ratus di hidangkan bersama cous cous.

Apa itu cous cous? Lebih kurang mcm pasta dan ia dibuat daripada semolina (suji). Teksturnya halus dan ringan. Banyak dimakan di Algeria, Morocco dan Eropah.

Yang bagusnya cous cous ini 98% fat free. Nak cuba?

#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3
#cadanganmakan
#alamimpian

Lunch Lunch Fish n Chips at @vibescfb yummyeh happy tummy equals to happy me #lunch #fish #chips #fishnchips #vibescfb #makan2 #utopolis #shah #alam #glenmarie #shahalam

Most Popular Instagram Hashtags