[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#Giriharja3putra

MOST RECENT

Cinta Indonesia
.
.
Cinta budaya indonesia .
.
.
😍😘 #cintaindonesia#anakajaib#bandungjuara#giriharja3#giriharja3putra

Setu Bekasi
#Giriharja3putra

Assalammualaikum. Wr.Wb.
Sampurasun.
Baraya Giri Harja 3 Putra
Baraya Sunda SaWawa
Baraya Pamiarta Sa Tatar Sunda

Jadwal Sasih Febuari 2018.
Giri Harja 3 Putra{Ki Dalang Yogaswara Sunandar Sunarya}. Tgl.
03. Kp Gaok Ds. Mukti Jaya Kec. Setu Kab Bekasi
24. Alun-alun Banjar

26. Kp. Sukasirna Ds. Pagerwanggi Kec. Lembang Kabupaten Bandung Barat(Puncrut)

Cagg

Dalang By : @yogaswarasunandar
Managemant By : @azizjramdan
@btrgiriharja3
Foto By : @bagor_photography

#wayanggolek #giriharja3 #giriharja3putra #kidalangyogaswarasunandarsunarya #senisunda #bandung #jawabarat #indonesia #pesonaindonesia #managemant

Moal aya 2 atau 3 kanya'ahna karasa pisan.nuhun nuhun sing teras di pasihan ka sehatan,kalayan terus ageng rizkina oge de'et jodona ki lancek,Guru sekaligus My Bos @yogaswarasunandar
#wayanggolek #giriharja3putra #yogaswarasunandar #jawabarat #indonesia
#pamengkeutcangreudkadeudeuh

Sateuacanna pagelaran wayang golék, sok diayakeun heula tatalu ti kawit tabuh 8 dugi tabuh 9 wengi. Maksudna tatalu téh pikeun ngabewarakeun kanu jauh yén dina éta tempat teh ayana hiburan, kaduana mah étang2 cék sound sambil jalan tatan2 persiapan sawengi jeput. Numawi dina tatalu, gumbrang gembrungna dibarung ku heureuy internal nayaga. Sapertos sisilatan ieu ku cep @imanwitular sareng cep @tresnasunarya1
#wayanggolek
#sunda
#giriharja
#giriharja3
#giriharja3putra
#sundasawawa
#jawabarat
#indonesia
#bandung

Antara beuheung jeung uratna masih keneh aya antara, tapi urang jeung anjeuna geus euweuh deui antara.... Wilujeung wayah gini.... #saurabah #SundaSaWawa #giriharja3 #putragiriharja3 #giriharja3putra #btrgiriharja3 #PWG #PWGCiayumajakuning #artculture #indonesiakaya #iketsundakiwari

Duh abah mani sona ka abah
Sono kana lalakon abah
Sono kana heurey abah
Sono kana paribasa abah
Sono kana nasehat abah
Sono kana dakwah abah
Sadaya sono kana sosok abah.😢😢😢
Bah... Kumaha bah damang bah di dinya bah?? #galeriwayang #sangmaestro #giriharja3 #asepsunandarsunarya #saurabahasep #putragiriharja3 #giriharja3putra #saurabah #adatsunda #budayasunda #tradisisunda #aingsunda #simaungbodas
#pamiartawayanggolek
#PWG CIAYUMAJAKUNING.

Duh abahh mani sono ka abah
Sono kana lalakon abah
Sono kana hereuy abah
Sono kana paribasa abah
Sono kana nasehat abah
Sono kana dakwah abah
Sadayana Sono kana sosok abah 😭
Bah...kumaha bah damang bah di dinya bah??
.
.
.
.
#galeriwayang #sangmaestro #giriharja3 #asepsunandarsunarya #saurabahasep #PUTRAGIRIHARJA3 #giriharja3putra #saurabah #adatsunda #budayasunda #tradisisunda #aingsunda #simaungbodas #pamiartawayanggolek #PWGCIAYUMAJAKUNING #TUKANGCOPASJADWALPADALANGAN

Melajo wayang acra taun baru na

#giriharja3putra

Nuhun ki dalang anom a @yogaswarasunandar cing sukses gh3p.
#gh3p #giriharja3putra

Hanya Bentuk persegi panjang dengan segitiga di atas nya yang selalu membuat wawaw gembira ketika melihatnya bagaikan melihat suatu keajaiban dunia yang menandingi taj mahal dan patung mesir yang berada di jauh jauh kilometer dari tanah sunda...
#kitu
#wayanggolek #putragiriharja3 #giriharja #giriharja3putra #yogaswarasunandar #dadansunandar
#pamiartawayanggolek

Part_5. 301217

Kp. Cikiwul Kel. Cikiwul Kec. Batar Gebang Kota Bekasi

#giriharja3putra #giriharja3 #yogaswarasunandar #senisunda #kotabekasi #jawabarat #indonesia

Part_4. 291217

Kp. Sukaluyu Ds. Tanggulun Timur Kec. Kalijati Kab Subang

#giriharja3putra #giriharja3 #yogaswarasunandar #senisunda #kabsubang #jawabarat #indonesia

Most Popular Instagram Hashtags