#Giriharja3putra

MOST RECENT

Hatur Nuhun pangersa Kidalang Anom @yogaswarasunandar s ( @giriharja3putra ) sinareng rengrengan nana

Parantos seja sumping ka saung butut keluargi jisim abdi 🙏
Duuh bagja kasumpingan Keluargi GIRI HARJA asli Kasepuhan Alm Abah Asep SS.
Hapunten kirang nyugemakeun🙏
Haru kacampur kabingahan 😥
Bagja a anom 🙏

#giriharja3 #asepsunandarsunarya #yogaswarasunandar #giriharja3putra #putragiriharja3 #dadansunandarsunarya #bhatarasena #btrgiriharja3production #pwgsajawabarat #pamiartawayanggolek #pwgciayumajakuning #kabupatenkuningan #attanandaquotes #boom

Saur ki dalang "ulah waka seuri lamun acan penggih jng jati diri"
#yogaswarasunandars
#giriharja3putra
#wayanggoleksunda

#saurabah
Anu acuk orange dalang @yogaswarasunandar nami groupna @giriharja3putra ngawayangna saé, panggung na seueur mung hanyakal JOMBLO
anu acuk coklat Dalang @konthea_sapta_adhitya nami groupna @putugiriharja2_official Dalang serba bisa, seueur muridna kalebet pun uing mung hanyakal kelebihan lemak komo mun mapah ti pengker siga Ibu-ibu.
Tah anu acuk hideung mah Dalang @shaheernsheikh ieu mah teu aya cawadeun éstuning sampurna, nami groupna @sabdapalon.giriharja (nembé ngadamel mangga di follow heula insyaallah aya faedahna margi moal ngaploud nu berbau porno)
#bhatarasena
#sabdapalon
#prabukiansantai
#buayawan bukan #budayawan
#senilupa bukan #senirupa karena saya suka lupa karna rupa
#kabudayutan bukan #kabudayaan karena saya semakin budayut

#adhikontheakosasih
#putugiriharja2
#yogaswarasunandar
#giriharja3putra

Tribute to Abah #asepsunandarsunarya & Abah #adekosasihsunarya never dies
#wayanggolek #wayang #giriharja #dalang #puppet #puppeteer
#btrwayang #btrgiriharja3 #btrgiriharja3production

Eeeeehhhhhh... Damang Damang Damang??? :D
Eps "Dewa Nur Cahya"
Giri Harja 3 Putra
Ki Dalang Yogaswara Sunandar Sunarya :) #HaturNuhun

#GiriHarja3 #GiriHarja3Putra #Bandung #YogaswaraSunandarSunarya #WayangGolek #DewaNurCahya
#SaurAbah

Eeeeeeeeeehhhhhhh,, Damang Damang Damang??? :D
Eps "Dewa Nur Cahya"
Giri Harja 3 Putra
Ki Dalang @yogaswarasunandar :) #GiriHarja3 #GiriHarja3Putra #Bandung #YogaswaraSunandarSunarya #WayangGolek #DewaNurCahya
#SaurAbah

Hatur rebu nuhun Desa Cihanjuang Rahayu Kec. Parongpong Kab Bandung Barat. Alpukahna Bpk Kades @lurahdeny sareng Ibu Kades @diany_irawan parantos ngulem Giri Harja 3 Putra dina acara Hut RI ka 73 thn sareng Tahun Baru Islam 1440 H.

@ridwankamil
@aa.umbara
@budayasaya
@disparbudbandungbarat
@disparbudjabar
@pesonajawabaratku
#wayanggolek #giriharja3 #giriharja3putra #kidalangyogaswarasunandarsunarya #seni #budaya #sunda #desacihanjuangrahayu #kabbandungbarat #jawabarat #indonesia

Hatur rebu nuhun Kab Pangandaran @disparbudpangandaran @bidang_kebudayaan2017 @humaspnd panganda atos ngajamu salami 2 dinten.
Terutamina hatur nuhun Bp Bupati Pangandaran anu tos langsung ngulem Giri Harja 3 Putra ka Pangandaran.

@coklatkita
@pesonajawabaratku
@disparbudjabar
@genpijabar
@genpi_pangandaran
@jelajah_jawabarat

#wayanggolek #giriharja3 #giriharja3putra #kidalangyogaswarasunandarsunarya #seni #budaya #sunda #pangandaran #jawabarat #indonesia #eventorganizer

Most Popular Instagram Hashtags