[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#garammandian

8356 posts

TOP POSTS

jenis alah habuk, selalu selesema, resdung dan suhu badan tak menentu cik therapy lemon sedia membantu.#garamterapi #garammandian #lemon #nurhimalayansalt.com

NAK MUKE BERSERI ?
NAK SERI PENGANTIN ?
NAK BAHAGIA?
NAK SENTIASA NAMPAK CANTIK BERSERI ?
NAK KEYAKINAN DIRI YG TINGGI?
NAK JODOH YG BAIK2?
NAK UBATI SIHIR / SANTAU?
NAK HILANG KAN KELEMUMUR ?
NAK KURANGKAN RAMBUT GUGUR?
NAK NAIKKAN JUALAN PERNIAGAAN?
NAK NAIK PANGKAT?
NAK REZEKI MENCURAH?
MALAS SOLAT? MALAS BERIBADAH?
MOOD DIRI SENTIASA XDE??!! STRESS KERJA?
KELUARGA SELALU BERBALAH?

JOM UBAH...!!! Gunakan GARAM MANDIAN AURA REZEKI ...!! ANDA PASTI DAPAT MELIHAT PERUBAHANDIRI ANDA.. Whatsapp 01112257126 atau DM dan saya akan contact anda grab anda rugi x order sekarang... #garamaurarezeki #garammandian #garamaurapower #garamauracodampang #garamauracodtescoampang #garamauracodtescoampang

TESTIMONI
.
.
.Alhamdulillah kaki kencing manis dapat diselamtkan. Kita cuma ikhtiar, usaha dan tawakal selebihnya kita berserah pada Yang Maha Esa.. .
.Jom dapatkan Garam Aura Rezeki sekarang. Dah cuba baru tau rasanya. 👍👍👍
.
.
.📱📱0124218231
.
.
#rawatanislam
#garammandian
#garambukit
#aurapositif
#auraseri

🚿 mandian ketenangan hampir 3 tahun dah berada di pasaran. bagi yang dah biasa amalkan.
.
kalau tak mandi dengan therapy salt rasa macam kurang je kan. badan jadi segar dan bertenaga, dan yang bestnya kembalikan mood kita dengan lebih ceriaa. jangan risau badan tak melekit.
.
cara nak guna pun tak lah susah mana, ambik 1 penutup , penutup therapy salt ni dah sukat memolek sangat. letak dalam 1 baldi air dan mandi pada bilasan yang terakhir. okey dah pun siap. mudah kan.
.
kali ini kita keluarkan dengan 3 jenis :
✔ 700 gram - rm40 (ahli rm36)
✔ 500 gram - rm30 (ahli rm27)
✔ 350 gram - rm25 (ahli rm23).
.
jom risik therapy salt pilihan uols wasap.my/60142979545
.
#therapysalt #rose #garammandian #garamnur #nurhimalayansalt

GARAM MANDIAN AURA REZEKI ASSYIFA
.
.
Garam Assyifa' Aura Rezeki merupakan Garam Bukit Himalaya yang telah diruqyahkan, dan dibacakn doa Assyifa' serta diadunkan dengan wangian aroma haruman Mawar yang terbaik.🌹🌹
.
.
.
Untuk order atau pertanyaan, Boleh whatsapp ke +60136651741
.
Atau klik link whatsapp di bio...😊😊

SCRUB GARAM AURA LIMAU PURUT 250GM
.
RM28 SMNJG
RM34 SBH SWK
TERMASUK POSLAJU
.
Diformulasikan daripada 9 herba tradisional. .
Cara paling selamat merawat dan menggebukan kulit muka dan seluruh badan dengan cepat, kulit nampak lebih cerah dan bercahaya semulajadi tanpa kesan sampingan. Badan berbau harum dan segar sepanjang hari. .
✅ PERTAMA DI MALAYSIA ✅ 100% Natural ✅ 100% Organic ✅ Selamat Digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina. .
KEBAIKAN UNTUK KULIT
. ✅ Kulit Lembut. ✅ Melindungi Kulit Daripada Radikal Bebas. ✅ Membunuh Kuman Membuang Kulit Mati & Daki . ✅ Dengan Pengunaan Konsisten, Kulit Akan Flawless & Makin Cerah. ✅Mengecut dan menghilangkan jerawat. ✅Merawat kulit berminyak dan sensitif. ✅Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead. ✅Melancarkan peredaran darah di sekitar muka dan badan.
✅Meredakan bengkak akibat jerawat yang meradang.
✅Masalah parut juga mampu di atasi. ✅Membantu menutupi segala liang pori terbuka. ✅Mengatasi masalah tone kulit tak sekata.
✅Merawat masalah jeragat pada kulit.
✅Melicin dan melembut kulit muka. ✅Mengatasi masalah tumit kaki yang merekah
✅Mengurangkan pening,migrain,angin dan lemak.
✅Menghilangkan gatal-gatal,kaki berair,kaki pecah dan berbau. ✅menghilangkan bau badan
✅membantu mencerahkan kulit di kawasan tertutup seperti celah ketiak dan peha. .
Bahan2 : Garam bukit,Habbatus sauda,Kulit kayu manis,Pati limau purut,Buah pala, Cengkih,Minyak zaitun,Aloevera Vitamin C & E
.
#garamauralimaupurutmurah
#garamauralimaupurut
#GARAMAURAREZEKI
#GARAMMANDIAN
#ajimaura

KENAPA MANDI WAKTU SUBUH?
××××××××××××××××××××××××××××
.
Pada waktu subuh, alam berada pada spektrum warna biru muda yang bersamaan dengan frekuensi tiroid yang mempengaruhi sistem metabolisma tubuh.
.
Jadi warna biru muda atau waktu subuh mempunyai rahsia yang berkaitan dengan rezeki dan komunikasi. .
Mereka yang kerap tertinggal waktu subuhnya atau terlewat secara berulang-ulang kali, lama kelamaan akan memghadapi masalah komunikasi dan rezeki.
.
Ini kerana tenaga alam iaitu biru tidak dapat diserap oleh tiroid yang mesti berlaku dalam keadaan roh dan jasad dlm keadaan jaga dalam erti kata lain, lebih baik terjaga dari tidur.
.
Di sini juga dapat di ambil hikmah untuk solat awal waktu.
.
Bermulanya saat azan subuh, tenaga alam pada waktu itu berada pd tahap OPTIMUM. .
Tenaga inilah yang akan diserap oleh tubuh melalui konsep resonasi pada waktu rukuk dan sujud. .
Jadi mereka yang terlewat subuh sebenarnya TIDAK mendapat tenaga yg optimum lagi.

#AuraPositif
#jiwakasihsayang
#JiwaiAuraMu
#Teamakakgaram
#garammandian

Testimoni pengguna GARAM AURA REZEKI
Berminat ws: 011-12257126
#garamaurarezeki #garammandian #garamassyifaaurarezeki #garamaurajodoh #testimonigaramaurarezeki

MOST RECENT

Dalam pemerhatian dan kajian, wanita yang mengamalkan Garam Mandian Assyifa' akan mendapat kesan positif yang sangat cepat.😊😊
Aura cepat membesar. Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian. Wajahnya yang tampak berseri-seri.😍😍
Maka lebih mudah untuk menjalankan segala tugas dan urusan. Dan mereka memiliki ketenangan yang berpanjangan. InsyaAllah.😍😍
.
Sebarang Pertanyaan, whatsapp +60136651741.. Atau klik link whatsapp di bio... 😍 😍

GARAM MANDIAN AURA REZEKI ASSYIFA
.
.
Garam Assyifa' Aura Rezeki merupakan Garam Bukit Himalaya yang telah diruqyahkan, dan dibacakn doa Assyifa' serta diadunkan dengan wangian aroma haruman Mawar yang terbaik.🌹🌹
.
.
.
Untuk order atau pertanyaan, Boleh whatsapp ke +60136651741
.
Atau klik link whatsapp di bio...😊😊

GARAM MANDIAN ROMANTIKA
Kasih Sayang itu milik Allah
Ketenangan itu juga milik Allah
Kekayaan apa yang ada dilangit dan dibumi itu milikNYA

Suburkan ia dan bajai dengan menyemai dalam hati dan jiwa

Alhamdulillah syukur kepada sipemberi rezeki, memberi elham tanpa henti, membantu membentuk ikhtiar melalui terapi mandian garam ini "ROMANTIKA" Garam mandian yang diadun dengan mawar merah jambu menghasilkan kesan Aura Romantis, kasih sayang serta wangian cinta merah jambu ini membangkit ghairah jiwa sipemakai

Pink Romance formulasi getaran jiwa bagi membentuk Aura kasih dan Cinta agar ia membentuk lebih bahagia "Kedamaian kehidupan adalah dari jiwa, perbaiki Jiwa dan Auramu, pasti ianya lebih merasai Kebahagiaan, kasih sayang, ketenangan dan kekayaan dalam kehidupan"

Harga pasaran
ROMANTIKA
RM 55 SM
RM 60 SS

Moga melalui ini kita luaskan Aura kasih sayang kepada jiwa jiwa dunia

JM Miswan

#aurarezekimalaysia
#romantika
#jemaahaurarezeki
#garambukithimalaya #jiwaiauramu #terapikonsultanaurarezeki #aynarichaura #garammandian #sayajualgaramaura #bazaarpaknil #GaramBukit #GaramAuraMalaysia #usahawan #seriwajah #mukaberseri #sayajual #seripengantin #penawarstress #bakalpengantin #aurapositif #pameranpengantin #penawarsihir #gelbidara #bidara #mandibunga #GaramAuraRezeki

jenis alah habuk, selalu selesema, resdung dan suhu badan tak menentu cik therapy lemon sedia membantu.#garamterapi #garammandian #lemon #nurhimalayansalt.com

Cinta kembali bertaut. Trio bersatu hati sebelum ni si mawar. kini cik lavender dan cik lemon join sekali. #garamterapi #garammandian #lavender #lemon #rose #nurhimalayansalt.com

.
.
Aura Lemah dan Bocor?
.
Ada sesiapa sedang hadapi masalah - masalah berikut? 👇👇👇
.
✔Keletihan
✔kurang tenaga
✔kemurungan
✔fikiran negatif
✔masalah rumahtangga
✔masalah bisnes
✔masalah peribadi
✔lemah sistem tenaga dalaman
✔Tuntutan kerja
.
👉👉 Ini semua akan menyebabkan AURA ANDA BOCOR👈👈
.
Rawat "Aura Bocor" dengan amalan mandian Garam Aura Rezeki setiap pagi. Adunan ros nye memberikan anda ketenangan dan kesegaran sepanjang hari 🌹🌹🌹
.
Whatsapp 📱 +60142693226

.
. 🌸PENGGUNA AURA REZEKI SEMAKIN BAHAGIA🌸
.
Sejak jual Aura Rezeki ni, kami jemaah Aura Rezeki automatik jadi 'Pembimbing Rakan Sebaya' (Kaunselor). Sebab apa?
.
Banyak masalah-masalah pelanggan kongsikan, dan Alhamdulillah banyak dapat di atasi dengan izin Allah jua & keyakinan mereka menggunakan garam Aura Rezeki tanpa was-was.
.
Antara masalah-masalah sudah diatasi:
.
💆Stress, mudah marah & fikiran negatif
👪Masalah rumahtangga 👫Masalah berat jodoh
👶Masalah ingin zuriat
👻Gangguan Makhluk Halus
💀 Dikhianati dengan perbuatan sihir
😇Sakit kepala
😴Sukar tidur malam
💃Dan banyak lagi .
Syukur dapat membantu mereka semua, Allah permudahkan & bantu. Even non-muslim pun mengamalkan Garam mandian Aura Rezeki. Allahuakbar! .
Mereka happy, kami pun happy!
Bahagiakan orang lain pun boleh membahagiakan kita sendiri 😍
Korang nampak kami happy kan??
.
FREE Konsultasi, pelanggan Aura Rezeki diutamakan.Nak tahu kenapa?Hanya yg sudah menggunakan rasai kehebatannya.
.
Whatsapp 📱 0142693226

🌹Khasiat Garam Mandian Sukses Maskulin
.
🔹Diadun dengan Wangian KEBERANIAN
🔹Membantu dengan berkesan membuang NEGATIF dalam diri
🔹Membantu mengekalkan POSITIF DALAM DIRI
🔹Menyerlahkan diri agar TAMPAK LEBIH BERANI & BERGAYA
🔹Menangani serta menghilangkan STRESS dengan TEKANAN PERASAAN
🔹TERAPI JIWA semula jadi
🔹Menampal KEBOCORAN AURA
🔹Merawat serta MEMBESARKAN AURA diri
🔹Menaikkan SERI WAJAH
🔹Membantu MENINGKATKAN KEYAKINAN diri
🔹Memulihkan SEMANGAT diri
🔹Membantu serlahkan POTENSI diri
🔹Membantu menguatkan MAGNET KEKAYAAN
🔹Membantu sebagai PELARIS semulajadi untuk meningkatkan perniagaan/kerjaya
🔹Membuang NEGATIF dalam diri
🔹Tanam POSITIF dalam diri
🔹Membantu serta menangani GANGGUAN MAHLUK HALUS
.
Whatsapp 📱 0142693226

🌸PENGGUNA AURA REZEKI SEMAKIN BAHAGIA🌸
.
Sejak jual Aura Rezeki ni, kami jemaah Aura Rezeki automatik jadi 'Pembimbing Rakan Sebaya' (Kaunselor). Sebab apa?
.
Banyak masalah-masalah pelanggan kongsikan, dan Alhamdulillah banyak dapat di atasi dengan izin Allah jua & keyakinan mereka menggunakan garam Aura Rezeki tanpa was-was.
.
Antara masalah-masalah sudah diatasi:
.
💆Stress, mudah marah & fikiran negatif
👪Masalah rumahtangga 👫Masalah berat jodoh
👶Masalah ingin zuriat
👻Gangguan Makhluk Halus
💀 Dikhianati dengan perbuatan sihir
😇Sakit kepala
😴Sukar tidur malam
💃Dan banyak lagi .
Syukur dapat membantu mereka semua, Allah permudahkan & bantu. Even non-muslim pun mengamalkan Garam mandian Aura Rezeki. Allahuakbar! .
Mereka happy, kami pun happy!
Bahagiakan orang lain pun boleh membahagiakan kita sendiri 😍
Korang nampak kami happy kan??
.
FREE Konsultasi, pelanggan Aura Rezeki diutamakan.Nak tahu kenapa?Hanya yg sudah menggunakan rasai kehebatannya
.
#aurarezeki #aurarezekimalaysia #merdekasale #promosimerdeka #shampoosantan #aurapengasih #zeeta #garammandian #garambukit #maipakatbeliramairamai #baazarpaknil #igers #igersmalaysia #marketing #business #vsco #vscocam #trustedseller #igshop #igshopmalaysia #zuezsignature #ahmadmaslan #aurarezekishahalam #aurarezekijohor #aurarezekikelantan #minkaffe

Most Popular Instagram Hashtags