#gmmj

712 posts

TOP POSTS

Rumahtangga mana yang tidak pernah dilanda badai cuma kuat atau tidak pasangan tersebut menghadapinya. Terbaru, pelakon Zizan Nin akui kini sudah bercerai dengan isterinya. Cerita lanjut ada kat #GMMJ --> http://bit.ly/1R3Brfz atau klik link di bio IG kitorang.

Betul ke Amyra Rosli mula cemburu dengan gandingan Emma Maembong dan Amar Baharin? Korang kena usha apa ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1SyJ4fW atau klik link kat bio IG kitorang.

#InstaArtis : Perghh memang meriah betul sambutan hari lahir @therealzainsaidin yang diraikan keluarganya malam tadi..Tema koboi pulak tu..Korang boleh usha ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1oA9kLh atau klik link kat bio IG kitorang.

Tinggal berapa bulan je lagi pasangan ni akan melangsungkan perkahwinan..Agaknya camne persiapan diorang sekarang dan dimana majlis resepsi mereka?Β 
Boleh usha kat #GMMJ --> http://bit.ly/1nkmXgK atau klik link di bio IG kitorang.

Alhamdulillah, @MarshaMilan kini sudah memeluk agama Islam dan bakal bernikah tak lama je lagi ni..Nak tahu bila, usha kat #GMMJ --> http://bit.ly/1R7juh2 atau klik link di bio IG kami.

Tahniah @akueatu dan isteri yang bakal jadi mummy dan daddy tak lama lagi. Usha apa yang Atu Zero cerita kat #GMMJ --> http://bit.ly/1SUD2H8 atau klik link kat bio IG kitorang.

Kalau kebanyakan ibu bapa gemar memberikan anak mereka gajet sedari kecil, berlainan pula dengan @fashasandha .Usha apa ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1LpkC8K atau klik link di bio kitorang.

Jadi siapa Mak Jemah sebenarnya? πŸ€”πŸ˜¨ #Repost @rajanadia with @repostapp.
・・・
Nantikan kenyataan rasmi Mak Jemah & Johan dalam masa terdekat. MJ kat China ni dgn team Piala Thomas #joharapagiera #gmmj #erafm 😁 kepada yg send msg ni we love u!!!! Mwah mwah!!

Ada di antara korang yang masih belum tengok lagi camne Dato' @ctdk menari lagu hindustan? Meh tengok kat #GMMJ ni. Cute giler weyh! Klik sini --> http://bit.ly/1mEgyg5 atau klik link kat bio IG kitorang.

MOST RECENT

Hahhahaa. Mak Jemah datang pagi tadi dia nak launch court badminton. Siap ada swimming pool lagi. Korang kena dengar, serius lawak weh! #GMMJ #JoHaRaPagiERA πŸ˜‚ πŸ˜‚

The Jems meeting πŸ‘―πŸ‘―β€β™‚οΈ #gmmj #reunited #ybwangsa #ybkajang #ybbangi #ybkemensah #ybpuchongtakhadir #oldfriends #since90s #3rdoct

#pink #black #wavelength ni ada lg...purchase skrg kot nnt abeh..nangis pulak..sempat lg kalau nk buat pakai raya haji ni.. 😍😍😍😍😍 #merdekasale #aidiladha2016 #hautedecotone #kaincottonmurah #bydcomel #cottonon #bellaammara #bazaarpaknil #gmmj #vendorutara #terengganu

Gosip Mosip Mak Jemah 2.0
#GMMJ