#gmmj

696 posts

TOP POSTS

Betul ke Amyra Rosli mula cemburu dengan gandingan Emma Maembong dan Amar Baharin? Korang kena usha apa ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1SyJ4fW atau klik link kat bio IG kitorang.

#InstaArtis : Perghh memang meriah betul sambutan hari lahir @therealzainsaidin yang diraikan keluarganya malam tadi..Tema koboi pulak tu..Korang boleh usha ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1oA9kLh atau klik link kat bio IG kitorang.

Tinggal berapa bulan je lagi pasangan ni akan melangsungkan perkahwinan..Agaknya camne persiapan diorang sekarang dan dimana majlis resepsi mereka? 
Boleh usha kat #GMMJ --> http://bit.ly/1nkmXgK atau klik link di bio IG kitorang.

Alhamdulillah, @MarshaMilan kini sudah memeluk agama Islam dan bakal bernikah tak lama je lagi ni..Nak tahu bila, usha kat #GMMJ --> http://bit.ly/1R7juh2 atau klik link di bio IG kami.

Tahniah @akueatu dan isteri yang bakal jadi mummy dan daddy tak lama lagi. Usha apa yang Atu Zero cerita kat #GMMJ --> http://bit.ly/1SUD2H8 atau klik link kat bio IG kitorang.

Kalau kebanyakan ibu bapa gemar memberikan anak mereka gajet sedari kecil, berlainan pula dengan @fashasandha .Usha apa ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1LpkC8K atau klik link di bio kitorang.

Ada di antara korang yang masih belum tengok lagi camne Dato' @ctdk menari lagu hindustan? Meh tengok kat #GMMJ ni. Cute giler weyh! Klik sini --> http://bit.ly/1mEgyg5 atau klik link kat bio IG kitorang.

Pasangan ini memadamkan gambar bersama di Instagram...Adakah ini bermaksud hubungan cinta mereka dah berakhir? Usha cerita ni kat #GMMJ --> http://bit.ly/1Z78SVB atau klik link di bio IG kitorang.

@AkimAhmad sempat berkongsikan tarikh pernikahannya dengan Stacy di #JoHaRa Pagi ERA tadi..Boleh usha #GMMJ --> http://bit.ly/1P21VgE atau klik link di bio IG kitorang ni.

MOST RECENT

Hahhahaa. Mak Jemah datang pagi tadi dia nak launch court badminton. Siap ada swimming pool lagi. Korang kena dengar, serius lawak weh! #GMMJ #JoHaRaPagiERA 😂 😂

#pink #black #wavelength ni ada lg...purchase skrg kot nnt abeh..nangis pulak..sempat lg kalau nk buat pakai raya haji ni.. 😍😍😍😍😍 #merdekasale #aidiladha2016 #hautedecotone #kaincottonmurah #bydcomel #cottonon #bellaammara #bazaarpaknil #gmmj #vendorutara #terengganu

Most Popular Instagram Hashtags