#gmmj

693 posts

TOP POSTS

Betul ke Amyra Rosli mula cemburu dengan gandingan Emma Maembong dan Amar Baharin? Korang kena usha apa ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1SyJ4fW atau klik link kat bio IG kitorang.

#InstaArtis : Perghh memang meriah betul sambutan hari lahir @therealzainsaidin yang diraikan keluarganya malam tadi..Tema koboi pulak tu..Korang boleh usha ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1oA9kLh atau klik link kat bio IG kitorang.

Tinggal berapa bulan je lagi pasangan ni akan melangsungkan perkahwinan..Agaknya camne persiapan diorang sekarang dan dimana majlis resepsi mereka? 
Boleh usha kat #GMMJ --> http://bit.ly/1nkmXgK atau klik link di bio IG kitorang.

Alhamdulillah, @MarshaMilan kini sudah memeluk agama Islam dan bakal bernikah tak lama je lagi ni..Nak tahu bila, usha kat #GMMJ --> http://bit.ly/1R7juh2 atau klik link di bio IG kami.

Tahniah @akueatu dan isteri yang bakal jadi mummy dan daddy tak lama lagi. Usha apa yang Atu Zero cerita kat #GMMJ --> http://bit.ly/1SUD2H8 atau klik link kat bio IG kitorang.

Kalau kebanyakan ibu bapa gemar memberikan anak mereka gajet sedari kecil, berlainan pula dengan @fashasandha .Usha apa ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1LpkC8K atau klik link di bio kitorang.

Ada di antara korang yang masih belum tengok lagi camne Dato' @ctdk menari lagu hindustan? Meh tengok kat #GMMJ ni. Cute giler weyh! Klik sini --> http://bit.ly/1mEgyg5 atau klik link kat bio IG kitorang.

Pasangan ini memadamkan gambar bersama di Instagram...Adakah ini bermaksud hubungan cinta mereka dah berakhir? Usha cerita ni kat #GMMJ --> http://bit.ly/1Z78SVB atau klik link di bio IG kitorang.

@AkimAhmad sempat berkongsikan tarikh pernikahannya dengan Stacy di #JoHaRa Pagi ERA tadi..Boleh usha #GMMJ --> http://bit.ly/1P21VgE atau klik link di bio IG kitorang ni.

MOST RECENT

sampai hati GMMJ memperkotak katikkan I..#bff #love#friendship#supportsystem#gmmj #

Hahhahaa. Mak Jemah datang pagi tadi dia nak launch court badminton. Siap ada swimming pool lagi. Korang kena dengar, serius lawak weh! #GMMJ #JoHaRaPagiERA 😂 😂

Most Popular Instagram Hashtags