#Fxr180

MOST RECENT

Gilera Brotherhood 7th Gathering.
Cameron Highland calling!
#gilera #gilerabrotherhood #vxr200 #rst200 #st200 #sp180 #fxr180 #dna #runner

Alhamdulillah kami dah ready for Scooter Day 2018
Abam2 yg lain mcm mana? Moto dah ready ke tu, kami doa kan supaya dipermudahkan segala urusan pomen2 and rider2 di luar sana. Moga sukses 💪

Sebarang pertanyaan mengenai Scooter atau Motosikal boleh call atau WhatsApp +60122626835 ( Adil )
dan jika berkenaan dengan Bike Wash and Detailing boleh call atau WhatsApp +60173224297 ( Faizal )
atau datang terus ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#akh #akhmotorworks #gilerabrotherhood  #akhbikewashandspa #piaggio #gilera #akhbikerescue #vespa #yamaha #suzuki #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #vs125 #vs150 #nvx155 #yzr15 #y15 #aerox #scooterlife #v100  #scootergram #lx150 #lt150 #scooterempit #onxon #st200

Drag preparation.

Sebarang pertanyaan mengenai Scooter atau Motosikal boleh call atau WhatsApp +60122626835 ( Adil )
dan jika berkenaan dengan Bike Wash and Detailing boleh call atau WhatsApp +60173224297 ( Faizal )
atau datang terus ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#akh #akhmotorworks  #akhbikewashandspa #piaggio #gilera #vespa #yamaha #suzuki #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #vs125 #vs150 #nvx155 #yzr15 #y15 #aerox #scooterlife #v100  #scootergram #lx150 #lt150 #scooterempit #onxon

Macehh bnyk pada DoubleH.. merealisasikan impian owner. Sekian lama mencari.. baru kini muncul.. #fxr180 #gilerasp180 #gilerabrootherhood #spkuning

Alhamdulillah full house.... Sebarang pertanyaan mengenai Scooter atau Motosikal boleh call atau WhatsApp +60122626835 ( Adil )
dan jika berkenaan dengan Bike Wash and Detailing boleh call atau WhatsApp +60173224297 ( Faizal )
atau datang terus ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#akhmotorworks #akhbikerescue #akhbikewashandspa #khownas2r2s #piaggio #gilera #vespa #yamaha #suzuki #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #vs125 #vs150 #nvx155 #yzr15 #y15 #aerox #scooterlife #v100  #scootergram #lx150 #lt150 #scooterempit #onxon

Unterwegs an der Elbe mit unserem motorisierten Beiboot. #gilera #runner #fxr180 #travel #motorroller #19ps #zweittaktbrenner #travel_cycle

Sebarang pertanyaan mengenai Scooter atau Motosikal boleh call atau WhatsApp +60122626835 ( Adil )
dan jika berkenaan dengan Bike Wash and Detailing boleh call atau WhatsApp +60173224297 ( Faizal )
atau datang terus ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#AKHmotorworks  #AKHmotorworksbikewashandspa #piaggio #gilera #vespa #yamaha #suzuki #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #vs125 #vs150 #nvx155 #yzr15 #y15 #aerox #scooterlife #v100  #scootergram #lx150 #lt150 #scooterempit #onxon

Baru beli nvx tp corner tak sesedap mcm suspension ohlinda? Kami boleh kasi cun2 punyer

Sebarang pertanyaan mengenai Scooter atau Motosikal boleh call atau WhatsApp +60122626835 ( Adil )
dan jika berkenaan dengan Bike Wash and Detailing boleh call atau WhatsApp +60173224297 ( Faizal )
atau datang terus ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#2r2s #2r2smotorsports  #2r2sbikewashandspa #piaggio #gilera #vespa #yamaha #suzuki #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #vs125 #vs150 #nvx155 #yzr15 #y15 #aerox #scooterlife #v100  #scootergram #lx150 #lt150 #scooterempit #onxon

Sebelum dan Selepas

Setelah 7tahun sadai Alhamdulillah kami dpt selamat kan scooter ni kembali and touch up sket dgn kerja2 detailing sket kasi nampak hensem sket.
Sebarang pertanyaan mengenai Scooter atau Motosikal boleh call atau WhatsApp +60122626835 ( Adil )
dan jika berkenaan dengan Bike Wash and Detailing boleh call atau WhatsApp +60173224297 ( Faizal )
atau datang terus ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#2r2s #2r2smotorsports #2r2sbikewashandspa #piaggio #gilera #vespa #yamaha #suzuki #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #vs125 #vs150 #nvx155 #yzr15 #y15 #aerox #scooterlife #v100  #scootergram #lx150 #vr46 #lt150 #scooterempit #onxon

Kami tak kroni suma moto kami basuh jadi jgnlah segan2 utk ke bike wash and detailing kami.

Sebarang pertanyaan boleh call atau WhatsApp kami di +60122626835 atau datang teros ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#2r2s #2r2smotorsports #modenaspassion #y15 #nvx155 #yahama #2r2sbikewashandspa #piaggio #gilera #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #suzuki #vs125 #vs150 #scooterlife #v100  #scootergram #scooterempit

Tq support bike wash kami
Sebarang pertanyaan boleh call atau WhatsApp kami di +60122626835 atau datang teros ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#2r2s #2r2smotorsports #2r2sbikewashandspa #piaggio #gilera #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #suzuki #vs125 #vs150 #scooterlife #v100  #scootergram #scooterempit

Handling moto tak sedap? Corner goyang? Jgn goyang kami boleh servis fork anda semula sesedap fork ohlinda. Sebarang pertanyaan boleh call atau WhatsApp kami di +60122626835 atau datang teros ke bengkel kami di
No. 44,
Jalan Keluli AK7/AK,
Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.

#2r2s #2r2smotorsports #2r2sbikewashandspa #piaggio #gilera #vxr200 #rst200 #st200 #fxr180 #sp180 #suzuki #vs125 #vs150 #scooterlife #v100 #scootergram #scooterempit

Happy new year from us. 1st bikewash of this year hope looking forward to seeing brighter future.

#2r2s #2r2smotorsports #2r2sbikewashandspa #v100 #suzuki #vs125 #vs150 #gilera #vxr200 #sp180 #fxr180 #scatola #dragster #piaggio

Most Popular Instagram Hashtags