#Futbollit

MOST RECENT

#Akademia#Sociale#e#Futbollit#duke luajtur me ish-futbollistin Anglez#Vivi#Anderson#

ASF ne ndeshje me te madhin Viv Anderson ish futbollist i Manchester United, Arsenal, Nottingham Forest dhe kombetares Angleze! #Akademia#Sociale#e#Futbollit#

Miss Italia kandidate për postin e presidencës së futbollit italian…
#futbollit italian #mis italia #postin e presidences
Një femër, madje një Miss mund të jetë presidentja e ardhshme e Federatës Italiane të Futbollit (FIGC). Sipas të përditshmes “Corriere Della Sera”, Miss Italia e vitit 1991, Martina Colombari, bashkëshortja e ish-futbollistit të Milanit, Alessandro Costacurta, është një kandidate e fortë për të marrë presidencën e FIGC. Tashmë 43…
Link: https://lajm-shqip.com/miss-italia-kandidate-per-postin-e-presidences-se-futbollit-italian/

Sa ⚽️⚽️ mbase jo, po pa nje buzeqeshje xhuxhi s'te le asiheeeer 😊 #xh #xhuxhi #xhuxhixhuxh #xhuxhtnpallto #edirama #lot #sa #topat #e #futbollit

⚽️⚽️⚽️ #Njoftim ⚽️⚽️⚽️
Duke qenë se edhe një jave fillojnë Shkollat oraret dhe ditet e Stervitjeve në vazhdim do të jenë :
- #Merkure ora 15-00 ✅
- #Shtune ora 15-00✅
- #Diele ora 09-30✅ •Stervitjet do zhvillohen tek
#KompleksiSportivZmijani •Ju faleminderit qe keni zgjellur akademine tone ✔️
•Suksese në javen parapergatitore për fillimin e Shkolles👍
#Shkolla e #Futbollit #Shkodra2006🔵🔴 #Administratori z/#AdrianNikaj
#Faleminderit

#Drejtori i #Akademise se #Futbollit #Shkodra2006
#z/ #KreshnikKrepi në mbledhjen Zyres rajonale Shkoder për fillimin e aktivitetit ne diskutim e siper propozoi ?! Kampionati për moshat U-7,U-9,U11
të mos ralizohet për garë e Trofe,por vetëm per argetim dhe Fair-Play ku të mos merret kupë në fund të sezonit por vetem një Certifikat Fair-Play per skuadren me mosha reale e futboll të bukur.
Këte Stimul per Skuadren Fair - Play ta vendosin pergjegjesi i zones z/#HysZmijani ,vezhguesit e aktivitetit dhe nje perfaqësues nga Kolegjumi i Arbitrave Shkodër i cili ështe ndjekes i aktivitetit 👍 •Rezultati i ndeshjes të shenohet formal në protokoll pa vleren e pikëve 👍
•Ide e cila u mor në konsiderat nga pergjegjesi i zones dhe u votua nga të gjithe kolegët Trajnerët pjesmarrës +përfaqësuesit e akademise se arbitrave Shkoder të cilet duhen falenderuar për pjesmarrjen dhe punen me shum pasion e cilësi që realizojnë 👍
Duke shpresuar që të Realizohen te gjitha ndeshjet me iden per krijimin e miqesise se femijeve dhe permirsimin e tyre duke mos krijuar tension ;trysni rezultati urojm qe të bëhet nje aktivitet sa me i bukuar dhe kualitativ me moshat perkatese 😀
“Suksese te gjitha Shkollat e Futbollit”
Susksese 🔵🔴 #Shkodra2006 🔵🔴

#TrainingDay
Akademia KF Shkodra Junior 2006 🔵🔴
Cdo #mësim orientohet drejt #fëmijës dhe ndërtimit të një personi #pozitiv 😀, të #vetëpërmbajtur😀, të #shëndetshëm😀, të #aftë😉 e të #shkathët😀, cilësi aq të #lakmueshme 🤔në cdo sferë të jetës e të aktivitetit njerëzor ❗️
Do të vlerësohet #Shkolla e #Futbollit për punen që bën❓ Edukimin e një individi të plotësuar, empatik, bashkëpunues dhe të drejtë është #fitorja më e madhe e një #akademie #Futbolli ne ditët e sotme,😀 ku padiskutim në rritje sipas cilësive të Sportistit(#Femijes)ne raport me mundësit merren edhe frytet #Rezultatet #Po krijoni një të ardhme për #fëmijët, jo vetëm një ditë të bukur😍
- #Shkodra2006AtyKuLindinTalentet

"Nëse një këngë prek një zemër,një top lumturon një popull"
#FUQIA e #FUTBOLLIT 😍💪⚽️
A jeni nostalgjik për këto foto?😍

In the name of Love ❤️
In the name of Respect 🏳️‍🌈
In the name of Football ⚽️

It's going to be another scorcher today (by my standards). I'm thinking today is the day to find some trees to set up the hammock and chill with a book -- provided there's not a good soccer game to watch...

The last time I took in a soccer game in Kosovo, we climbed to the roof of a four story building under construction, taking care to not knock over any metal support posts (and hoping the hundreds of other people didn't knock over any either). So, sitting on this hillside was markedly safer. But, really what I remember most about this day was how nice it was to have a car and to be able to drive wherever. Windows down. Volume up. Escaping the city for the first time in forever and seeing all the trees in bloom. (Accidentally almost driving into Serbia...) And then somehow finding this village all on our own and their grand attraction: this spectacular field at the foot of this steep hillside. Literally, an oasis of lush greenery appeared at the end of a dusty 1 km walk from the center of town. And for the grand price of free ninety-nine, we had the best seats for a soccer game we could ever expect to hope for.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
It's taken some time. But, I've realized that I'm pretty lucky to be where I am. And if you're not feeling great about where you are, just try doing something different. Break up the routine a little. It'll make more of a difference than you expect.

Most Popular Instagram Hashtags