#FundjavaNdryshe

MOST RECENT

Jo vetëm ndihma për njerëzit në nevojë👏 por edhe projekte te tjera të rëndësishme, si restaurimi i shtëpisë së Frashërve në Përmet.. etj 👏👏 @arberhajdari @fundjavendryshe
Për intervistën e plotë shkoni ne www.radionrg.al ose në faqen tonë zyrtare në Youtube, NRG ENERGY Radio.

#energyradioalbania #energycomunity #fundjavandryshe #bamiresi

#Repost @blendifevziu
Bamiresia dhe dhuratat nuk i zgjidhin problemet e varferise ne Shqiperi, por ato ndihmojne shume familje ta lehtesojne ate. Dhurojani nje paradite te javes suaj, njerezve ne nevoje. Kontaktoni me @fundjavendryshe Dhuroni gjithcka keni mundesi sepse ajo qe per ju nuk luan rol, tek ata qe kane nevoje mund te jete jetike! #fundjavandryshe

Brahim Sejdija per #fundjavendryshe!! Ky vogelush ka dhuruar per te bere te lumtur femijet e Bathores ❣️❣️ Bamiresia nuk varferon!! Bravo per nismen, #botaegruas i uron festa te bukura #brahimsejdija 🎅🎅 Babagjyshi ekziston @riseldasejdija @fortebraci_8 #unëdhuroj 🌟🌟#fundjavandryshe #bejdiketelumtur🤗✨ #bamiresianuktevarferon💪 #dhuromedashuri #dhurodicka #christmasgifts 🌹🌹🌹

Edhe shumë vite bamirësi @fundjavendryshe !

Faleminderit që pranë gjendeni, në angazhimin tonë të përbashkët për të qenë sa më afër njerëzve në nevojë!

#charity #thankyou #fundjavandryshe #bashkiakruje

Koordinatori i fondacionit 'Fundjava Ndryshe', z.Hajredin Dizdari foli dhe diskutoi me të rinjtë se sa mirë dhe i mrekullueshëm është të ndihmosh njerëzit në nevojë. Ai tregoi disa shembuk të aktiviteteve të tyre në gjithë Shqipërinë dhe tani që ata ndodhen në Vlorë ata do të bashkëpunojnë me Këndin Amerikan Vlora për të ndihmuar familjet në nevojë. Këtë mision e kemi quajtur 'Shporta e Ushqimeve'

The coordinator of the foundation 'Fundjava Ndryshe'', Mr. Hajredin Dizdari talked and discussed with our young people about how good and wonderful it is to help the people in need. He showed some examples of their activities all around Albania and now that they are in Vlora they will collaborate with the American Corner Vlora to help the poor families in need. We called this mission 'The Food Basket'.#fundjavandryshe.

#Repost @shqipet.ne.londer ・・・
Te bashkohemi te gjithe bashk per te ndihmuar famljet ne nevoj #fundjavandryshe

#Repost @aprtirana ・・・
Faleminderit Peace Corps Albania @fundjavendryshe për aksionin fantastik me 200 vullnetarët për krasitjen ujitjen, pastrimin te Parku i Madh! 😊💚🌳 #VullnetarizmiVlerë #Solidaritet #USPeaceCorps #FundjavaNdryshe #APRTIRANA #BashkiaTiranë

Faleminderit Peace Corps Albania @fundjavendryshe për aksionin fantastik me 200 vullnetarët për krasitjen ujitjen, pastrimin te Parku i Madh! 😊💚🌳 #VullnetarizmiVlerë #Solidaritet #USPeaceCorps #FundjavaNdryshe #APRTIRANA #BashkiaTiranë

Faleminderit shume te gjithe ju qe kontribuat ne eventin #shpetonjejete ne ndihme te #anxhelanocka #xhensilaxhuti 🙏🙏 shpresoj qe ndihma qe te gjithe dhame te sherbej per sherimin e ketyre vajzave🙏🙏 #valueyourlive @moscow.club.tirane #fundjavandryshe

Sonte shihemi tek @moscow.club.tirane eventi #jete nga #fundjavandryshe &@moscow.club.tirane gjithcka shkon ne ndihme te dy vajzave te semura #Anxhi dhe #xhensila eja dhe ti shpeto nje jete🙏

Gjendja aktuale : jam mire 😉 ( momenti kur te vjen ngjyra ne fytyre 😜) #fundjavandryshe

#fundjavandryshe ✌🏿️

"Xhuma Bamirësie" merr nje postim te vecant nga webi i njohur albeu.com
I falenderojme per fokusin qe kane mbi te varferit !

O Allah ndihmoj te varferit !

#thenieislamike #kuranishqip #xhumabamiresie #fundjavandryshe #keshillaislame #fejaislame #haditheshqip #islamshqip

Most Popular Instagram Hashtags