[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#freecodpenang

362 posts

TOP POSTS

Set 3 beradik #sabunterlajakbersih #eziclean #householdseries #setjimat dah on the way. Jom book hari ini..Terhad untuk 20 pelanggan sahaja!

Untuk tempahan pantas,
whatsapp EZICLEAN COMBO JIMAT ke +6018-4731446

#azlinabdul
#shom
#penang
#FreeCODPenang
#hotlinewhatsapp0184731446
#pinpreneurs
#tanpabahankimia
#nochemical
#naturalproduct
#home
#cleaningservice .
.
Detail info :
Eziclean Laundry .
-----------------------
Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya. .
.
Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. .
.
Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.

Amat berkesan untuk menyingkairkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat, dakwat dan sebagainya. Pakaian bersih seperti baru.

Eziclean Diswash
-------------------------
Berkesan mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur. Tanpa bahan kimia / sabun. selamat untuk anak2. .
.
Eziclean Cleaner
----------------------
Bersifat alkali, tidak beracun, dapat menghidar serangga perosak dan jimat kos. Ia harum dan menyegarkan.
Untuk cucian lantai dan tandas.

Belian combo lebih JIMAT!

SET TRIO PEMBERSIH RUMAH TERHEBAT

Ala-ala #cleaningservice gitu..tak payah upah mahal2 untuk servis cuci rumah

Hanya modal serendah RM46.50* seisi rumah anda pasti bersih sampai berbulan2

Mencuci semudah ABC kotoran senang je hilang

Dapatkan harga istimewa dari kami #pinpreneurs 😍😍😍
#FreecodPenang

Cara untuk order klik www.wasap.my/60184731446

atau Call 018-4731446 /019-5525514

#yourcleaningexpert #ezicleanhouseholdseries #set3beradik #azlinabdul #pinprenuer #berniagagayapin #shom #penang

β€œ Hi, asalamualaikum korang.
Harini nak share totorial mekap dengan dyxy yang tengah viral gegiler sekarang ni. Set complete set foundation DYXY (Bccream + Brush + Green tea face mist+lipstick)
.
.
ada special FREE GIFT untuk 10 pembelian terawal tau. .
Dan juga ada OFFER untuk mana mana yang nak cari income lebih dengan dyxy yang tengah viral sekarang ni. .
Senang senang je buat 1-2k tauu. SLOT DROPSHIP dibuka dan offer terhad! .
Cepat cepat grab sebelum terlambat.
.
.
WHATSAPP SEKARANG
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

YOUR SWEET BRIDE πŸ‘°
makeup look πŸ’•
model adik sendiri πŸ˜‚ @farinabaharudin .
.
PRODUCT :
foundation : dyxy : @eyda.dyxy
face mist : @eyda.dyxy
bronzer : UD
lip mattee : @eyda.dyxy
mascara : maybeline
eyeshadow pallet : violet voss
gliter pallet : watson
blush : in2 it gliter
NOTED THIS :
🌸 fan guna dyxy foundation untuk conceal kening .
🌸 red lip matte dyxy untuk cover dark circle .
.
.
Produk Viral 2017.
Senang jual
Semua orang kenal
.
Tunggu apa lagi?
WHATSAPP SEKARANG 😘
πŸ“² 0189421258
πŸ“² 0189421258
πŸ“² 0189421258
.
Best service in town. Guaranteed! πŸ˜˜πŸ’•
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

TIMEWISE LIQUID FOUNDATION

The best foundation kesukaan ramai! . Mesti cuba...πŸ‘πŸ‘ Memang best...πŸ’• Mary Kay timewise liquid foundation πŸ‘©πŸ» Foundation yang sangat sempurna sebab :
βœ”Texture yg ringan.
βœ”Natural look, lembut.
βœ”Mudah untuk dicuci.
βœ”Tidak melekit.
βœ”Water based foundation.

Terdapat dua jenis formula :
1. Normal to dry skin (Pink line). 2. Combination to oily(Purple line). πŸ‘Ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit....πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Boleh dibawa solat. Mesra wudhuk.
Tahan sehingga 8 bulan mengikut penggunaan individu.

Ada 5 shade color yg boleh pilih ikut kesesuain warna kulit.
πŸŽ—Ivory 3 untuk kulit putih cerah melepak.
Ivory 5 untuk kulit cerah.
πŸŽ—Beige 3 untuk kulit sawo matang.
πŸŽ—Beige 5 untuk kulit separuh gelap.
πŸŽ—Bronze 1 untuk kulit gelap.

014-9487095 #FreeCodPenang #FreeCodKedah #FreeCodKawasanBerhampiran #FreePostage

MARY KAY FIRMING EYE CREAM πŸ’œ
Berfungsi mengembalikan bentuk mata untuk lebih cantik, mampu mengurangkan kedutan dan mencerahkan sekitar kawasan mata yang bermasalah.

Mengembalikan keremajaan mata anda akibat kering dan hitam bawah mata atau sekeliling mata

Shafika 014-9487095 #FreeCodPenang #FreeCodKedah #FreeCodKawasanSekitar #FreePostage

Done packing #setkempisperutmudah terlajak laku ini... Customer hendak cuba dulu..Pasti boleh..Leen ada buat trial pek untuk 5 hari.. Setelah cuba confirm nak lagi selepas rasa kesannya.. Sebab dengan #setkempisperutmudah ini membantu
》Pecahkan lemak tanpa perlu berdiet / berlapar
》 Memberi tenaga & rasa segar sepanjang hari
》 Memecahkan angin dalam badan
》 Melegakan stress / anti-migrain
》 Menurunkan kadar kolestrol, gula, darah tinggi
》 Melegakan gastrik dan pedih perut
》 Mencegah pertumbuhan kanser
》 Ibu hamil boleh minum untuk hilangkan keletihan as well as ibu berpantang juga boleh

Leen dah rasainya ...perut tidak buncit lagi..seluar longgar habis..paha tidak besar macam dulu dah..best best best!

Alhamdulillah ramai repeat order selepas cuba trial pek ni.

Hanya rm25 sahaja untuk 10 orang terawal yang serius nak kempiskan perut mereka

Whatsapp 'SKP' laju2 ke 018.473.1446

#setkempisperutmudah
#NorazlinAbdul #whatsapp_0184731446
#FREECodPenang

MOST RECENT

PUAS HATI SANGAT SANGAT !
.
.
"GLOWING GILAAAAAAAA.
.
BEREBUT REBUT orang nak BC cream ni 😭
klik bawah ni kalau nak tahu πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
.
Cantiknyaaaa penangan Bc cream dengan face mist ni ❗️ PAGI PETANG SIANG MALAM GLOWING 😍😍😍
.
.
dah tak payah tepek bedak, foundation berlapis lapis awak awak semua. Pakai combo set ni ja dah dapat effect macam kat bawah ni 😍
Terus glowing, flawless, dalam masa 3 minit dah siap wah wah. Lagi lagi best sebab... 😱

Takyah beli bedak, krim, sunblock. Dahla memudarkan parut sekali. Bukan foundation biasa biasa tau,

For fast respond πŸ’¨πŸ’¨πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»
.
.
Whatsapp cepat cepat πŸ’•
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee nak pakai DYXY BC CREAM ni.. 😍 Pastu BELI 3 ITEM PERCUMA 4 ITEM TAU!😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap.
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah pakai .
.
.
❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover semua ni tauu πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ βœ…JERAGAT
βœ…PARUT
βœ…DARK CIRCLE
βœ…SUNBURN
βœ…MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan. Jimat! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. πŸ˜‰
.
.
Boleh mintak kita lambakan testimoni 😍
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
SEBAB
.
Special untuk awak yg baca sampai habis, kita nak bagi semua benda percuma ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 🎁 MAKEUP BAG
🎁 EYESHADOW
🎁 PAPER BAG DYXY
🎁 POSTAGE
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu banyak benda freeee pulak tu.. 😱😱
.
.
πŸ“’πŸ“’WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang sebab TAWARAN LIMITED untuk 20 orang terawal sahaja.
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. InshaAllah kita akan reply sepantas kilat.
.
.

WHATSSAP SEKARANG WHATSAPP SEKARANG
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Lihat perubahannya, hanya dengan #dyxycosmetics, πŸ€—πŸ€—anda bila lagiπŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 setπŸ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws πŸ€—πŸ€—
πŸ“² πŸ“²
.
WHATSAPP SEKARANG
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Jangan jaga tepi kain orang..baik jaga dalam kain sendiri. Hitam ke idok??? Kalau hitam meh nak lulur bagi putih gebu gebas😍

Jom pakai #ScrubGARAM BULUH ni meh..bila badan bergaram, cik abang pun naik geram..ish geram pulak cek bau scrub ni sweet sangat bau Almond. Sedap.πŸ˜‹ #taktuntuang lah

WhatsApp πŸ‘‰ 018.473.1446 for more details.

#Mamalicious #maharaleen #marineessence #mandianspaterapi #garambuluh #hari2mandispa #spadirumah #donnaleenabeautycare #PINPreneur #pinwellnessconsultant #azleenabdul_0184731446 #freecodpenang

JOM BUAT DUIT DENGAN DYXY .
. [[ DROPSHIP DIPERLUKAN! ]]
.
🌷Untung satu set = Rm15
🌷Sehari 2 set = Rm30
🌷Sebulan (30 x 30) = Rm900 😍Untungnya siapa yang join dropship eyda ni kerja senang je ‡
🌹tak perlu keluar modal 🌹tak perlu pegang stock
🌹tak perlu pos barang
🌹sale tertinggi akan dapat reward
.
.
.
BOLEH ke BOLEH ???πŸ™‹πŸ»
.
.
Comment " SAYA NAK " laju2 k😘
.
.

Cuma pakai internet, relex2 sambil tgk tv,santai2 dekat ruang tamu sambil main dgn anak atau sambil tnggu en suami balik keje dapat byk tu. 😱Bayangkan yang kerja kilang, kerja tmpat2 panas,hanya nak dapat 1k sebulan.😭
ingat dalam rezeki kita ada rezeki orang lain.
Jom kongsi rezeki.😘 tak susah kan.. kalau xder pengalaman xpe.. kite sama sama belajar..πŸ“š 😍😍😍
Jom whatsap Eyda ‡‡‡ πŸ“²

WHATSAPP WHATSAPP WHATSAPP
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

BERBALOI BALOI BELI DYXY !!!
.
.
"GLOWING GILAAAAAAAA.
.
BEREBUT REBUT orang nak BC cream ni 😭
klik bawah ni kalau nak tahu πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
.
Cantiknyaaaa penangan Bc cream dengan face mist ni ❗️ PAGI PETANG SIANG MALAM GLOWING 😍😍😍
.
.
dah tak payah tepek bedak, foundation berlapis lapis awak awak semua. Pakai combo set ni ja dah dapat effect macam kat bawah ni 😍
Terus glowing, flawless, dalam masa 3 minit dah siap wah wah. Lagi lagi best sebab... 😱

Takyah beli bedak, krim, sunblock. Dahla memudarkan parut sekali. Bukan foundation biasa biasa tau,

For fast respond πŸ’¨πŸ’¨πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»
.
.
Whatsapp cepat cepat πŸ’•
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Salam Jumaat. Dah mandi ke belum?? Nak mandi sambil cantik-cantik tak? Sambil wangi-wangi tak?
Sesiapa berhajat nak kulit licin, lembab. Nak hilangkan daki2 dan bau badan tu, amat sesuai pakai SCRUB GARAM BULUH ni. Asbab garam buluh kaya 77 mineral menjadi makanan untuk kulit 😍

Berminat pm ye 018.473.1446

Offer hari ni free postage untuk 10 orang terawal
.
.
Rasa nak sedekah je #scrubgarambuluh ni kat penyanyi #taktuntuang tu 😬

Nak mandi je teringat dia.. Berhantu sungguh πŸ›€
.
.
#freecodpenang #azleenabdul #pinpreneur #khasiatgarambuluh #mineralforskin #healthyskin #parabenfree #soapfree #elakkulitkeringbersisik #antibacterial #penjagaankulit #marineessence #naturalproduct #naturalskincare #bamboosalt #Donnaleenabeautycare

Wehh tengok segaknya aih!!!😍😍
.
.
Orang dah lawa..guna DYXY lagi bertambah lawa tau πŸ˜‰
.
.
Awak pon boleh jadi lawa dgn DYXY..
Tak caya?
Whatsapp eyda 0189421258
.
.
Tak sampai 60 saat dah flawless gittew!!!
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Makeup saya tak cair bila pakai #cozuma.. tapi hati saya cair bila tengok awak ..ci ci ci 😍
.
.
Sekali sekala #pickupline terr. .
Pulang ke sarang. Dah gelap nak hujan lagi..take care everyone

#sayapakaicozuma #cccream #lipstick #mineral #estrakbuah #ilovecozuma #sayapakaisayajual #setcozuma #mekapnatural #naturallooks #pinpreneur #shom #freecodpenang #ladydriver #hitamituanggun #hitamitukekuatan #pbexpert #korsethitammewah

Haii awak2 semua , mehhh lekaihhh grab set basic lady & perfect lady 😍. Ada promosi tau sekarang bulan November ni😱😍 . Rugi tau tak grab sekarang , ishh2 ☺
.
.
NAK CANTIK TAK ? NAK MUKA FLAWLESS TAK ? TAK NAK MUKA KUSAM KAN ?
.
.
Apa korang tunggu lagi ??? Takkan nak tengok ja orang lain cantik 😏
.
.
Okeyyy mehh laju2 WhatsApp eyda sebab eyda nak bagi offer best2 kt korang tau πŸ˜‰ terhad untuk 20 orang terawal ja tau !!!
.
.
WHATSAPP WHATSAPP WHATSAPP
+60189421258
+β€Ž60189421258
+β€Ž60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Haii awak2 semua , mehhh lekaihhh grab set basic lady & perfect lady 😍. Ada promosi tau sekarang bulan November ni😱😍 . Rugi tau tak grab sekarang , ishh2 ☺
.
.
NAK CANTIK TAK ? NAK MUKA FLAWLESS TAK ? TAK NAK MUKA KUSAM KAN ?
.
.
Apa korang tunggu lagi ??? Takkan nak tengok ja orang lain cantik 😏
.
.
Okeyyy mehh laju2 WhatsApp eyda sebab eyda nak bagi offer best2 kt korang tau πŸ˜‰ terhad untuk 20 orang terawal ja tau !!!
.
.
WHATSAPP WHATSAPP WHATSAPP
+60189421258
+β€Ž60189421258
+β€Ž60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

PUAS HATI SANGAT SANGAT !
.
.
"GLOWING GILAAAAAAAA.
.
BEREBUT REBUT orang nak BC cream ni 😭
klik bawah ni kalau nak tahu πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
.
Cantiknyaaaa penangan Bc cream dengan face mist ni ❗️ PAGI PETANG SIANG MALAM GLOWING 😍😍😍
.
.
dah tak payah tepek bedak, foundation berlapis lapis awak awak semua. Pakai combo set ni ja dah dapat effect macam kat bawah ni 😍
Terus glowing, flawless, dalam masa 3 minit dah siap wah wah. Lagi lagi best sebab... 😱

Takyah beli bedak, krim, sunblock. Dahla memudarkan parut sekali. Bukan foundation biasa biasa tau,

For fast respond πŸ’¨πŸ’¨πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»
.
.
Whatsapp cepat cepat πŸ’•
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

PUAS HATI SANGAT SANGAT !
.
.
"GLOWING GILAAAAAAAA.
.
BEREBUT REBUT orang nak BC cream ni 😭
klik bawah ni kalau nak tahu πŸ‘‡πŸ»
.
.
.
.
Cantiknyaaaa penangan Bc cream dengan face mist ni ❗️ PAGI PETANG SIANG MALAM GLOWING 😍😍😍
.
.
dah tak payah tepek bedak, foundation berlapis lapis awak awak semua. Pakai combo set ni ja dah dapat effect macam kat bawah ni 😍
Terus glowing, flawless, dalam masa 3 minit dah siap wah wah. Lagi lagi best sebab... 😱

Takyah beli bedak, krim, sunblock. Dahla memudarkan parut sekali. Bukan foundation biasa biasa tau,

For fast respond πŸ’¨πŸ’¨πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»
.
.
Whatsapp cepat cepat πŸ’•
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Woww cantiknya pakai MOIST MATTE LIPSTICK DYXY ni. Sangat best tau rugi tak cuba 😍😍. Pasti jatuh cinta la. Meh grab satu uolls πŸ˜πŸ˜‰
.
SEXY NUDE β€’ FLIRTY ME β€’ CHERRY RED
.
πŸ’„Moistkan bibir walaupun matte
πŸ’„Long lasting tahan lama lebih dari 8 jam
πŸ’„Selesa pakai dan tidak melekat pada cawan
πŸ’„ Bau fruity yang wangi
πŸ’„ Kombinasi colour yang menarik
πŸ’„sesuai utk semua warna kulit
.
Ada yang minat tak?
Mehh WhatsApp eyda 0189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Bawa DYXY bccream kemana sahaja anda pergi! Ehh.. tak perlu touchup2 bnyk kali tau. Unless uols basuh muka utk amik wudhu' 😍
.
.
Bccream yg sangat ringan. Pakai dari pagi ke malam mmg tetap sama glowing. Lngsung tak bercapuk tau! Mmg tak rugi korang ada bccream ni πŸ’•
.
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu MENUTUP & MERAWAT segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
Jom whatsapp eyda sekarang & dapatkan harga promosi BASIC LADY DYXY harini πŸ’•πŸ’•
.
.
.
WHATSAPP SEKARANG
+60189421258
+60189421258
+60189421258
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #team_eyda #dyxypenang #dyxyusm #dyxyusmpenang #codusmpenang #codpenangdyxy #freecodpenang

Most Popular Instagram Hashtags