#Feeltasecretjelly

MOST RECENT

KESIHATAN KULIT WAJAH TERPELIHARA

Kesihatan kulit wajah sangat penting untuk di jaga dengan baik.

tapi berapa ramai di antara kita pandai dalam bab penjagaan kulit tanpa di bantu oleh produk

Kecantikan wajah bukan kekal lama jika tidak di bantu dengan produk yang bersesuaian.

Produk feelta beauty mengeluarakan herraz glow serum dalam membantu merawat segala jenis masalah kulit wajah .

Bagi uols yang sedang mencari2 produk yang bersesuai dengan kulit wajah, uols boleh la cuba herraz glow serum ni.

Pastikan kesihatan kulit wajah uols terpelira dengan baik.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167701714 -
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

SERUM MERESAP TERUS DALAM KULIT

Kalau nak tahu kenapa makeup uols kekal lama, glowing kan solekan, after dan before pon boleh juga pakai herraz glow serum.

Ia adalah di sebabkan oleh bahan utama yang ada dalam herraz glow serum ni.

ALOE EVERA LEAF JUICE, memelihara kesihatan kulit, memberikan kelembapan memudaratkan parut serta mengecilkan pori2 pada kulit.

APPLE STEMCEL, dapat perbaiki kulit yang rosak membina sel2 kulit yang baru melindungi kulit dari sinar UV.

EVENING PRIMEROSE OIL, membantu mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkuping (scaling) serta alahan.

GRAPE FRUIT SEED EXTRAS, memudarkan parut jerawat dan mencegah penuaan pada kulit wajah.

VITAMIN C, pelindungan dari sinar matahari, meningkatkan produksi kolegen, mencegah perubahan warna kulit dan mencerah secara semulajadi.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0167701714 -

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

- KESIHATAN KULIT WAJAH TERPELIHARA
.
Kesihatan kulit wajah sangat penting untuk di jaga dengan baik
.
tapi berapa ramai di antara kita pandai dalam bab penjagaan kulit tanpa di bantu oleh produk
.
Kecantikan wajah bukan kekal lama jika tidak di bantu dengan produk yang bersesuaian
.
Produk feelta beauty mengeluarakan herraz glow serum dalam membantu merawat segala jenis masalah kulit wajah .
Bagi uols yang sedang mencari2 produk yang bersesuai dengan kulit wajah, uols boleh la cuba herraz glow serum ni
.
Pastikan kesihatan kulit wajah uols terpelira dengan baik
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0163145062
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @neelamshop_bangsarkl .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

GLOWING NYE! INGAT BIASA2 JE
.
Pagi yang indah bersama wajah yang indah, rupanye tak susah pun nak cantik macam artis
.
dulu kalau keluar rumah mesti nak tepek bedak tebal la! foundation pakai tebal la, kita perempuan mesti nak cantikan, malu la kalo keluar rumah je kulit wajah x cantik, feeling down aduhh!
.
kalau korang tak percaya, tegok testimoni sis ni, wajah dulu cantik tapi sekarang perghh.. makin cantik! sejak guna herraz glow serum, kulit wajah jadi lebih glow and glowing uolls
.
Masih lagi tak percaya ke? Tak apa, uolls yang rugi, ramai sis2 kita da cantik2 dulu, awak cantik la kemudian..
.
cantik kemudian tak apa, janji pakai herraz glow serum, uolls pasti akan happy
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Euwwwwww tak selera tengok kulit macam ni kusam pucat macam orang sakit!

PUNCA KULIT KUSAM . 🍃Dehidrasi
Iaitu kurang minum air masak yang secukupnya boleh menyebabkan kulit korang kusam dan tidak bermaya. keperluan air masak sehari wajib 2liter sehari persamaan 8 gelas. . 🍃Terdedah lama dibawah cahaya matahari
Menghabiskan masa dibawa matahari tanpa penggunaan sunblock boleh membuatkan kulit korang kusam, jeragat, gelap, jadi pastikan sebelum keluar rumah sapu kan sunblock pada wajah. . 🍃Selalu ber-makeup
Solekan yang tebal dan dibiarkan lama juga mampu menyumbatkan liang liang pori wajah dan membuat kulit wajah lama kelamaan akan kelihatan kusam. . 🍃Tidur lewat dan kurang mencukupi
Tidur yang cukup memang sangat penting untuk kecantikan kulit jadi pastikan korang tidur secukupnya ye. . 🍃 Penjagaan wajah yang tidak teratur.
Kejap cuci muka kejap tak, macam tu juga bila kita amalkan sebarang routine skincare wajib konsisten supaya kulit mendapat rawatan yang rapi setiap masa seperti kita Amalkan " Herraz Glow Serum " konsisten pasti membuahkan hasil.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless dan Glowing . Wasap wawa +60139466115

DROPSHIP diperlukan

#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

WANITA INI DIHINA KERANA TERLALU PUTIH
.
puteh salah hitam salah, kesian osza selalu kena kutuk
.
Lepas ni sis nak minta osza stop lah pakai produk feelta beauty ni ye
.
Takut makin puteh kena kecam, takut makin flawless kena kecam
.
Hodoh pun kena kecam, weii manusia korang kenapa sebenarnya!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0143450899
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

JANGAN KALAH DENGAN KULIT
.
Untuk dapat kulit wajah cantik bukan beza banyak duit atau tak ye kawan2
.
Kalau uols perasan zaman sekarang lelaki da pandai jaga kulit wajah, kalahnya wanita kerana kulit sahaja
.
Malu sunguh kulit wajah lelaki cantik licin, pandai jaga penampilan diri, mana pergi wanita cantik2 molek ni ye? Cantik tak kekal cantik ya ladys, kulit wajah kena jaga tau
.
Berapa ramai yang pm iols customer lelaki ya, jangan terkejut, ni betul2 bukan main2 ye, betapa mereka ni minitik beratkan segi kulit, ini kan nak cari awek2 kulit licin, habis la uols
.
Cube uols tegok sis kita ni da 3 botol herraz glow serum dia da rembat, cantik tak skin dia ni uols? Jelous ke tidak? Iols pun jelous tau
.
Pastikan uols jangan kalah dengan prinsip kecantikan uols tuh, pastikan uols sama2 dapat kulit cantik licin
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus .
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

MINAH SALLEH CINTA SAMA HERRAZ GLOW SERUM
.
makeup cantik tapi tak kekal lama, sudah dok tacap 1 hari, lama2 membukit tebal
.
sayangnye barang mekaup beli mahal, makeup tebal pun tak guna, nanti lagi bercapuk dan solekan jadi tak sekata
.
Ape yang iols rasa semua orang da rasa, tipu la kalau dah ada matahari ni, solekan tak musnah, sebab tuh kena ada pelindung yang boleh lindung kulit dari sinaran matahari
.
Kalau minah salleh ni pun pandai jaga solekan tak kan uols tak boleh, dia guna herraz glow serum untuk buat solekan dia kekal lama dan melindung kulit dia dari sinaran mata hari yang boleh buat kulit jadi nampak tak bermaya
.
If uols nak makeup pastikan guna herraz glow serum juga ya, ia juga boleh buat kulit uols glowing dan dan solekan jadi lebih cantik
.
Jangan biarkan minah salleh jatuh cinta sama herraz glow serum sorang2, jom sama2 4inlove juga
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
Dropship diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Romantic Solution:
ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Romantic Solution:
ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Romantic Solution:
ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Romantic Solution:
ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Romantic Solution:
ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Romantic Solution:
ATAS PERMINTAAN RAMAI LIPTINT LIMITED EDITION KEMBALI LAGI !
.
Hura-hara Feelta Beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐Warna yang cantik
🖐Tidak melekit di bibir
🖐Tahan lebih lama
🖐 Boleh di jadikan blusher
🖐 Tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
Ikutkan HQ harga sebatang liptint RM29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
Lepas nie TIDAK AKAN ADA PERCUMA. Apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 LIMITED EDITION. Untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo Secret Jelly + Herraz Glow Serum.
.
Grab cepat sebelum habis! Jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. Barang macam goreng pisang panas-panas!

Hanya Limited Edition! Tiada lagi lepas nie!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

KULIT LEBIH LEMBAB DAN CERAH
.
Hampir malu di buatnya bila hari hari ada jer yang memuji dan bertanya rahsia.
.
Dulu selalu berangan nak kulit cantik cerah.
.
Bilaaa dah alami sendiri kulit puteh lembut malu datang setiap hari, sebab hari-hari ada yang menjeling-jeling hari hari ada yang bertanya rahsia. Diri nie jadi panahan mata semua orang
.
Ramai yang gelar Secret Jelly nie Jelly Magic bukan sebab rasa yang sedap tapi sebab kesan yang power.
.
Orang tanya kesan macam mana? Serius hebat satu sachet pun dah terasa kesannya. Bayangkan ambil satu sachet setiap pagi sampai kepetang tak lunch lagi😆
.
Hasilnya sehari makan dua kali je breakfast dan dinner. Sampai lupa makan sebab bertenaga sungguh.
.
Kesan Secret Jelly 2 kali ganda lebih cepat berbanding dengan Secret Love yang dulu tau. .
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

BEBAS DARI JERAWAT DAN PARUT
.
Jerawat akan tumbuh dari liang pori yang terbuka, maka kekotoran yang ada akan membuatkan liang pori tersumbat
.
Pada uols yang sedang alami masalah kulit wajah berjerawat, jerawat pasir, bekas2 jerawat lama, bekas jerawat merah2, kulit berminyak dan sebagainye
.
Boleh la slurp secret jelly, kerana secret jelly boleh merawat masalah2 kulit yang uols sedang hadapi ni
.
bukan masalah dari kulit wajah sahaja malah masalah2 kulit badan juga boleh dirawat
.
Secret jelly selamat tanpa bahan kimia, bahan berbahaya dan tidak membawa sebarang effect
.
Lihat testimoni kami, kulit wajah mereka dah bebas dari jerawat dan parut, so uols pasti berjaya juga, Kini kulit uols akan bebas dari sebarang jerawat dan parut jerawat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

SENANG JE BUANG JERAWAT TAK SUSAH PUN
.
sering kali meratapi tiap persoalan, ceh macam nyanyi pula ye, tapi memang betul
.
tiap kali kulit wajah tumbuh jerawat, sering kali juga di persoal kan apa produk yang boleh kecutkan terus
.
Ramai masih tidak tahu,di dalam badan kita ni ada toksin2 atau senang pangil kekotoran2
.
Kekotoran yang ada ni terkumpul,ia akan menjadikan kulit wajah kita atau kulit 1 badan kita jadi bermasalah
.
Ade pelbagai masalah akan timbul mengikut pertumbuhan badan uols sendiri
.
Baik pemakanan baik lah juga tubuh badan dan juga sebalik nye
.
bila kulit wajah uols ada masalah jerawat, cela, sunburn,breakuot, jerawat pasir dan sebagainye, cube uols selidik semula pemakanan dan persekitaran
.
Sebab itu perlunye uols singkirkan punca masalah kulit supaya masalah kulit wajah uols hilang dan kulit akan lebih sihat dan cantik
.
Produk ni bukan perlu di ragui, kerana ramai customer kami memberikan feeback yang positif
.
So senang je buang jerawat, tak susah pun, janji iols slurp secret jelly
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115 -
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Most Popular Instagram Hashtags