#Feeltasecretjelly

MOST RECENT

NAK FLAWLESS? PUTIH SATU BADAN? TONA TIDAK SEKATA? SUNBURN?
kami ada penyelesaian untuk masalah uols. Secret jelly ni bukan saja boleh memutihkan kulit uols tapi ia juga bole mematikan jerawat dari dalam. Hebat kan. Ape lagi uols cepat grab. .

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatsapp
📞[+601162066626]
DROPSHIP needed
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

BATU KE PASIR?
.
Jerawat ade pelbagai jenis, ada yang jerawat batu, jerawat pasir, white head black head, jenis bernanah dan sebagai nya
.
Ramai di antara kita mengalaminye dan kebanyakan antara kita juga mnehadapi hari2 sukar dengan masalah kulit wajah
.
Sekarang produk feelta beauty mngeluarkan herraz glow serum, bagi membantu uols semua, mematikan dan mengecutkan segala jerawat yang ada
.
Herraz glow serum juga merawat kulit wajah secara lembut sebagai serum dan pelembab
.
Ia meresap terus dan tidak melekit kan, kulit wajah tampak lebih sihat dan jerawat makin hilang dan bekas2 jerawat juga makin pudar
.
Bagi yang suka makeup, solekan akan nampak lebih glowing dan solekan akan lebih kekal lama
.
Tak perlu susah2 mencari produk yang pengelupasan, memedihkan untuk menghilangkan masalah jerawat
.
Kini tiada lagi masalah jerawat batu dan pasir, uols tak perlu lagi rasa risau dan sukar
.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatsapp
📞[+601162066626]
DROPSHIP needed
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

JADIKAN HERRAZ GLOW SERUM SEBAGAI ROUTINE UOLS
.
Uols nampak perubahan skin sis ni? Kalau dulu skin memang puteh tapi just nampak biasa2 je, now makin terserlah bila skin da glowing, baru nampak kulit lebih hidup
.
Sis hanya apply satu botol perubahan, ni nak masuk dua botol, agak2 uols if sis ni jadikan herraz glow serum sebagai routine, makin superp la kulit dia kan
.
If uols nak kulit cantik dan merawat kulit wajah, take your routine skin beauty glowing with herraz glow serum
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0179586865 -
AGENT diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam

WAH! JERAGAT DEGIL PUN HILANG
.
Ramai pm miss ella jeragat bole hilang ke miss? Sebab jeragatkan sangat degil
.
Mai tegok testemoni sis ni, jeragat di usia yang meningkat boleh hilang?
.
Wah..terkejutkan, selalunye jeragat yang da lama agak susah nak dia hapuskan
.
Nampak betul perubahan,tanpa jeragat kulit sis ni sangat cantik
.
If sis ni boleh kembalikan kulit yang bersih tanpa jeragat lagi, uols apetah lagikan
.
Jangan sombong kalau nak cantik, pastikan yakin dan berani mencuba
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0179586865 -
AGENT diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

JANGAN JADIKAN JERAWAT SEBAGAI PENGHALANG UNTUK CANTIK
.
Bila tumbuh jerawat satu, ofcus rasa sakit hati ya amat, ni kan banyak tumbuh kat muka
.
Macam sis ni, alahai kesian nye..habis muka di tumbuhi jerawat yang banyak
.
After guna secret jelly, dapat result kulit muka licin habis tanpa jerawat lagi
.
Sebab secret jelly memang datang khas untuk meghapuskan jerawat dan mencantikan kulit
.
Paling best bila jerawat dah hilang, kulit satu badan pun puteh gebu
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0179586865 -
AGENT diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

GLOW KULIT DENGAN HERRAZ GLOW SERUM
.
Serum bukan untuk makan yer uolss tapi untuk merawat keradangan kulit muka
.
bila apply Herraz glow Serum pada kulit rasa soft in touch jer macam tak pakai pape dekat muka
.
bila muka berseri mula la terasa flawless dan glowing
.
so uolss grab la Herraz Glow Serum ringan tapi padu hasil dia pada kulit uolss untuk stay cantik
.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

WAH! JERAGAT DEGIL PUN HILANG
.
Ramai pm miss ella jeragat bole hilang ke miss? Sebab jeragatkan sangat degil
.
Mai tegok testemoni sis ni, jeragat di usia yang meningkat boleh hilang?
.
Wah..terkejutkan, selalunye jeragat yang da lama agak susah nak dia hapuskan
.
Nampak betul perubahan,tanpa jeragat kulit sis ni sangat cantik
.
If sis ni boleh kembalikan kulit yang bersih tanpa jeragat lagi, uols apetah lagikan
.
Jangan sombong kalau nak cantik, pastikan yakin dan berani mencuba
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

JOM RASAI HARI TANPA JERAWAT SEDUNIA
.
Angap la uols kulit bebas masalah, ternyata diri uols nampak bergitu bermakna
.
Tapi itu bukan hanya anggapan, tapi akan menjadi reality if uols berusaha tanpa henti dan jauhkan rasa takut untuk mencuba
.
Jangan goyah if uols pernah mencuba pelbagai produk tapi tak menjadi, so try lah herraz glow serum dan secret jelly dari produk feelta beauty
.
Mana tahu masalah uols selesaikan, mesti uols automatik berpuashati, sebab serum dan secret jelly ni membantu merawat kulit uols dari masalah dan kulit juga semakin puteh gebu pinkis satu badan
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

KUSAMNYE MUKA, NAMPAK TUA LA
.
Wajah yang kusam buat kulit uols macam nampak lelah dan lebih tua, so miss ella nak bagi uols tips merawat kulit wajah agar tidak kusam lagi
.
1.double cleanse, double cleansing menjadi cara untuk memastikan kulit benar-benar bersih dari makeup dan debu, uols boleh gunakan cleansing milk atau cleansing oil
.
2.eksfoliasi, eksfoliasi menjadi rawatan kulit untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam,boleh menggunakan scrub, peeling gel atau produk-produk peeling wajah yang mengandung acid
.
3.masker,pilihlah masker wajah yang mengandung jeruk, stroberi, kiwi atau pepaya, Masker wajah yang mengandung buah-buahan tersebut berfungsi merawat kulit wajah agar tidak kusam
.
4.pelembab wajah, gunakan pelembab yang sesuai dengan jenis kulit, seharusnya ambil la pelembab kandungan bahan yang semulajadi
.
5.sunblock, wajah yang kusam tidak terlepas dari paparan sinar matahari yang terus-menerus, untuk itu kulit wajah memerlukan perlindungan matahari dengan menggunakan sunblock
.
Untuk pengetahuan uols, herraz glow serum dan secret jelly di perbuat dari kandungan yang bagus untuk kecantikan kulit wajah, ia adelah serum pelembap wajah yang berkesan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang uols hadapi sekarang
.
Wajah tampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi dengan herraz glow serum dan secrwt jelly, rasai keberkesannnya sekarang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

MUKA PUTEH LEPAK TAPI BERJERAGAT
.
adoi sayangnye, muka dah cantik, kulit da puteh tapi berjeragat, why not uols try herraz glow serum untuk merawat
.
Lihat lah testimoni sis ni, cantik manis, putih bak burung merpati, tapi berjeragat kan
.
so after sis ni pilih herraz glow, jeragat dia terus hilang, orang kata jeragat payah naw2 nak hilang
.
see serum ni hanya dap2 da membantu merawat kembali kulit wajah sis ni bebas jeragat
.
Jom uols..katakan tak nak pada masalah kulit lagi
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

CIK JERAWAT HAPUS TERUS
.
masih dengan masalah jerawat?, sebab jerawat lah mengundang aura negetif dalam diri uols, rasa keyakinan down
.
Boleh mengacau kehidupan perasaan diri uols setiap hari, jom rasakan hari tanpa jerawat sedunia dengan herraz glow serum
.
Membunuh secara serentak jerawat dalam masa yang pantas, serum yang meresap jauh ke dalam akar kulit
.
Kulit wajah akan terasa sangat segar tanpa jerawat dan kulit nampak sihat dan bernafas dengan baik
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala

BANYAK MANFAAT SECRET JELLY, BUKAN HANYA PADA KULIT .
cuba uols lihat testemoni sis ni, kulit muka memang berminyak, lepas amalkan secret jelly, masalah kulit berminyak selesai
.
Ha yang best nye..lepas cosume secret jelly, power mata sis yang rabun pun makin berkurangan
.
So uols yang ada problem kulit yang jenis berminyak yang dok keluar tanpa henti tuh, elok la uols grab ye
.
Yang rabun macam sis ni juga boleh try, mana tahu power uols juga boleh kurangkan, tak la tercari2 mana letaknye speck mataku yang hilang😅
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala

KULIT TERASA KASAR DAN BERBIJI2
.
Bila menyentuh pemukaan muka rasa tidak senang dengan kulit yang kasar dan berbiji biji dari jerawat dan kulit sel2 yang mati
.
Ni baru je sentuh,belum lagi tegok depan cerminkan, mau retak 1000 ye dok
.
Try uols rawat kulit muka yang problem tuh dengan herraz glow serum, ia boleh merawat semua jenis masalah kulit muka juga
.
Bila uols kosisten apply serum ni, kulit muka akan terasa licin, pegang pun sangat lembut, nampak makin glow, terasa kulit muka makin sihat dari biji2 jerawat
.
Sampai bila uols nak hadap maslah ni? Jom baiki kulit muka dengan cepat
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala

MUDA2 DAH BERKEDUT
.
hai uols yang bersemangat untuk menjaga kecantikan
.
Kembali lagi tips untik miss ella share macam mana mengahapuskan kedutan di muka
.
Mudah sahaja dengan bahan2 yang semulajadi
.
🔆lemon
Cara2nye potong dan picit buah lemon di dahi dan lakukan sehari sekali, jangan lebih tau..nanti nipis kulit uols pulak😄
.
🔆Aloevera @ lidah buaya
Cara2nya hiriskan lendir aloevera dan canpurkannya dengan putih telur, buat 2hari sekali, cuci lepas 20minit
.
🔆lobak @ beta carotene
Cara2nya ambil lobak bersaiz sederhana dan bersihkan, seeloknya di parutkan sebelum dicampurkan dengan 2sudu tepung jagung & sebiji kuning telur
.
gaul rata dan sapukan pada bahagian muka, biarkan selema 20minit, lepas tu bilas lah, jangan bawak tido pulak ye😅 amalkan 4kali seminggu
.
Mudakan petua ni uols, tapi lagi mudah if uols slurp je secret jelly , antara bahan utamanya ialah beta carotene ni, melembapkan kulit, mengurangkan kedutan di muka
.
Bestnye slurp je tau, sedap pulak tu rasa orwn jelly2, gerenti uols repeat lagi
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala

CARI UBAT JERAWAT KE KAK?
.
Jerawat tumbuh pada kulit wajah sis ni, kalau di biarkan mesti lagi tumbuh dengan deras, uols pun alami benda yang sama kan
.
Baru fikir cari ubat jerawat ke kak? Ha..terjah sis ni,After sis consume secret jelly, bukan sahaja kulit sis hilang jerawat, bekas jerawat juga pudar dan hilang
.
Paling best kulit da makin puteh dari colour kulit yang asal, just slurp secret jelly je rahsia dia
.
Uols nak tak hilangkan jerawat dan bekas jerawat yang degil plus memutehkan kulit uols satu badan
.
Mai pakat grab secret jelly juga, meh dm or wasap miss ella sekarang
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0194613406
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala

HEBATNYE GRAPE FRUIT SEEDS EXTRAS UNTUK KULIT WAJAH
.
uols pernah dengar tentang grape seed (biji anggur) ? mehh miss elfira share dengan uolss betapa hebatnya bijik anggur ni untuk kulit uols
.
melindungi kulit - pada peningkatan tahap sistem imunisasi tubuh serta daya tahan terhadap serangan penyakit kanser kulit
.
Meningkatkan keanjalan kulit juga adalah kebaikan yang ada pada biji anggur untuk memudarkan garis2 pada kulit muka uolss
.
Membantu penyembuhan Luka dan bekas jerawat , jeragat supaya kulit uolss stay flawless , licin .
.
Anti Penuaan - bagi uolss nampak sentiasa muda and kekal cantik sesuai dengan tahap umur , so nampak lah lebih muda dari umur sebenar uols kan
.
Inflamasi - merupakan proses pertahanan badan yang menyerang bakteri & virus and sebagai agent pemulihan tubuh bila uolss demam
.
Anti Bakteria- membantu menghalang bakteria jahat untuk stay dalam kulit and uolss boleh kekal cantik dengan kulit yang sihat dan cantik.
.
Herraz Glow Serum yang mengandungi grapefruitseed bagi melindungi lapisan kulit uolss supaya sihat and glowing disebabkan penyerapan khasiat yang baik
.
masih lagi berfikir untuk grab herraz glow serum, alahai sayangnye dan rugi bila betapa baik nye serum ni untuk kulit uols
.
nak cantik nak puteh nak rambut tak gugur, jom amalkan slurp secret jelly
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60185734005
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

AKU PERHATI JE SERUM TUH, KEMAIN GLITERS LAGI
.
hai awak, sorry la kacau, memang pagi2 hari nampak awak dap2 serum tu, dari jauh wangi semerbak dan gliters sangat
.
Bukan nak tinjau gerak geri, tapi da satu dom kan, terpandang pulak, sebab kulit awak cantik la, jelousnye..Memang amal serum ni ni je kan
.
Patut la dari jauh da nampak licin je kulit dia, rupanya iols apply serum ni juga, kulit makin berubah cantik
.
Kalau dulu iols asyik2 pakai skincare, cantik memang cantik, tapi takat tu je, maksud iols, kulit cantik tapi tak sihat
.
Lepas pakai herraz glow serum ni la kulit iols yang problem makin sihat makin cantik
.
So uols mana2 yang ada problem kulit pakai skincare tapi takat tu je, try herraz glow serum pula, jom rawat kulit muka dengan lebih dalam
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60185734005
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang - #regrann - #regrann

MINUM AIR 3LITER SEHARI KULIT SIHAT MACAM TUMBUHAN HIJAU
.
Ciklah nak share kenapa wajib minum air 3liter sehari, banyak manfaat yang power dengan air ni sahaja ya uols, nampak macam biasa tapi sangat luar biasa .
Minum air 3liter sehari juga untuk membantu tubuh badan kita menyingkirkan toksin2 yang ada dalam badan dengan lebih cepat
.
Pentingnye air ni bagus untuk penyerapan supplement berjalan dengan lancar di dalam sel2 kulit kita .
So jadilah seperti like tumbuhan hijau yang pantang nampak hujan turun dan tumbuhan hijau tumbuh berimbun dengan subur
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60185734005
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

JADIKAN HERRAZ GLOW SERUM SEBAGAI ROUTINE UOLS
.
Uols nampak perubahan skin sis ni? Kalau dulu skin memang puteh tapi just nampak biasa2 je, now makin terserlah bila skin da glowing, baru nampak kulit lebih hidup
.
Sis hanya apply satu botol perubahan, ni nak masuk dua botol, agak2 uols if sis ni jadikan herraz glow serum sebagai routine, makin superp la kulit dia kan
.
If uols nak kulit cantik dan merawat kulit wajah, take your routine skin beauty glowing with herraz glow serum
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60185734005
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam

PUTEH GEBU PINKIS SATU BADAN HANYA SLURP JER
.
Customer ciklah banyak sangat bagi feebacak yang tone kulit berubah makin cerah, yang dah lama consume wow makin puteh gebu gebas lah kan
.
Biasa la supplement dalaman badan memang bertindak slowly, tapi effect kemudian hari berkesan memang superp meriah
.
Kalau uols suka sangat tegok orang gebu2 ni, apalagi if uols sendiri gebu gebas, makin bertamban cinta pada diri sendiri
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60185734005
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Most Popular Instagram Hashtags