#F1Merchandise

MOST RECENT

Get ready for a blazing race.. Who are you rooting for this time? #Mercedes, #Ferrari or #Redbull #MonacoGrandPrix #GrandPrix #SportsTravel #MedallinSports #Formulaone #f1tickets #F1merchandise #f1

πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Terbaiklah brother ni siap belanja good sign lagi!! Terima kasih kami ucapkan kepada brother yang senyum manis menarik hati ni sudi beli F1 tshirt daripada kami
😁😁😁 Haaa anda pula bagaimana? Anda ada #KadMesra? Tahukah anda sekarang #PETRONAS ada menawarkan macam macam perkara menarik tertarik pastinya terbaik untuk anda?
πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Jika anda mengisi minyak anda akan dapat #3xMataGanjaran wei.. lepas tu dengan pembelian PETRONAS Primax min RM30 anda layak untuk beli F1 tshirt hanya pada harga RM20 dan sekaligus anda akan auto join #MesraBonanza yang menawarkan hadiah bulanan hingga akhir tahun tuuuu!!
πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Jika anda beli #PETRONASPrimax sebanyak RM50 anda boleh menebus e-baucar diskaun 12% daripada #Lazada dan anda akan dapat wet tissue percuma daripada kami, PETRONAS Durian Tunggal!! Hehee.. awesome tak??
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints
🏎#FitForChampions
🏎#PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Baru 30min buka kedai Encik yang kacak bergaya ni dah datang beli F1 tshirt daripada kami..
😊😊😊 Jutaan terima kasih kepada Encik yang segak bergaya hari hari hari raya ni sebab awal pagi dah teringatkan F1 tshirt kami
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Haaa kepada anda di luar sana tunggu apa lagi?? Dengan beli RM30 #PETRONASPrimax anda layak beli F1 tshirt pada harga RM20!! Tambah best bila anda leret #KadMesra berdaftar anda akan auto join #MesraBonanza
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Hebat kan? Sambil menyelam minum air.. tuah anda siapa tahu? Hehee jom segera ke PETRONAS berdekatan anda!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PoweredByPETRONASPrimax

All teams cases available!!!
If you want a driver case DM us!!! #mercedesamgf1 #ferrari458 #fotmulaone #keepfightingmichael #kimiraikkonen #f1merchandise

🎼 Hey si gadis yang manis!! Senyum di bibir terlukis!! 🎢
🀣🀣🀣 Adoiii tetibe teringat lagu old skool bila tengok gambar adik manis berkaca mata wajah lembut kesayangan hamba.. hehe sweetkan adik ni specs dia ala ala Harry Potter
😁😁😁 Ok sebelum admin makin merapu.. admin nak ucapkan terima kasih kepada adik manis ni yang memang terbaik di antara terbaik sebab beli F1 tshirt sampai 3 helai daripada PETRONAS Durian Tunggal!!
😎😎😎 Ahaaa anda yang di luar sana bila lagi tu? Jom la try baju edisi terhad F1 ni.. buat koleksi peribadi.. buat couple tshirt pun boleyyyy!!
πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Hanya pada harga RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS Primax!! Pastu kalau leretkan #KadMesra dah boleh auto join #MesraBonanza !! Awesome kan?!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Singgah PETRONAS pagi pagi.. beli F1 tshirt sudah pasti!! Woahhh terbaik la uncle ni pagi pagi dah datang PETRONAS Durian Tunggal nak beli F1 tshirt..
πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Thank you very much Uncle sudi datang beli F1 tshirt daripada kami pastu siap ambil gambar dengan Krew PETRONAS kami!
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Esok jangan lupa singgah isi minyak pula ya Uncle.. boleh join Mesra Bonanza.. yeehaaa!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Terima kasih daun keladi jangan lupa singgah lagi kepada Puan ni yang sudi beli F1 tshirt daripada kami.. ok relax semua.. kenapa admin letak muka angel smiley ni kat Puan ni sebab Puan ni request untuk tidak nampak muka dalam ig / fb kami.. permintaan Puan kami hormati sepenuhnya
πŸ€—πŸ€—πŸ€— Yang penting Puan ni cukup sempoi nak bergambar bersama Krew PETRONAS kami.. giler terbaik yo!! Terima kasih sekali lagi kepada Puan yang sudi melayan permintaan kami untuk bergambar 😍😍😍
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ€“πŸ€“πŸ€“ Hey heyy ok ni sweet sangat adik manis berdua ni beli F1 tshirt sama sama.. ahaaa sape cakap F1 tshirt ni leh jadi #CoupleTshirt je.. F1 tshirt ni pun boleh jadi tshirt untuk geng sekepala ngan kita tau.. bak kata omputih tu #BFF der.. swag ok! 😎😎😎
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

😁😁😁 Terima kasih pada encik bertshirt kelabu senyum manis mengusik kalbu ni sudo beli F1 tahirt daripada kami ya!!
πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Kepada anda yang masih belum dapatkan F1 tshirt moh le ke PETRONAS Durian Tunggal dan dapatkan tshirt edisi terhad untuk koleksi peribadi F1 anda!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Wawawaaa terima kasih daun keladi lain kali datang beli bawalah member sekali.. hehee terima kasih kepada pakcik RKP kesayangan sudi datang beli F1 tshirt daripada kami.. siap acah comel lagi ambil gambar..
πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Ahahaa maaf ya admin bergurau sebab tengok comel je muka pakcik RKP ni macam blushing plak time bergambar.. agagagagaaa
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Gigih nauuu Krew PETRONAS kami ni sampai tertutup mata bergambar dengan Pakcik RKP kesayangan.. lol!
πŸ€—πŸ€—πŸ€— Apa pun, terima kasih kerana sudi beli F1 tshirt daripada kami.. semoga panjang umur murah rezeki yo!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Maaf atas kelewatan admin update gambar para pelanggan kesayangan yang susah2 sudi datang beli F1 t-shirt daripada kami
πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Terima kasih pada encik yang baik hati senyum manis pakai topi ni sudi bergambar dengan Krew PETRONAS kami.. jemput la datang lagi beli barang promosi dan minyak kami.. leh join Mesra Bonanza, boss!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ€“πŸ€“πŸ€“ Encik bert-shirt hitam berkaca mata, senyum manis ada gaya 😎😎😎 Terima kasih sudi beli F1 tshirt daripada kami.. semoga anda berpuas hati dengan kualiti tshirt F1 kali ini πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Ok tak kata berirama admin buat petang ni πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Ok kepada yang masih belum dapatkan t-shirt F1 kali ni mari lah mari.. mari membeli.. boleh buat pakaian harian atau koleksi peribadi πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Terima kasih pada encik bert-shirt merah sudi beli F1 t-shirt daripada kami!
😁😁😁 Haa.. pada anda di luar sana jom isi RM30 PETRONAS Primax dan anda boleh beli F1 t-shirt ni pada harga RM20 jer.. t-shirt ni kain dia sejuk tauuu!! Sesuai pakai time cuaca panas x menentu ni
😎😎😎 So tunggu apa lagi? Jom singgah PETRONAS Durian Tunggal.. sambil isi minyak boleh beli F1 t-shirt!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

😁😁😁 Hey hey terbaik lah bro ni sempoi je ambil gambar dengan Krew PETRONAS kami.. siap belanja good sign lagi tu..
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Ahaaa so kepada anda yang masih belum dapatkan F1 limited edition tshirt tunggu apa lagi tu? Jom serbu PETRONAS Durian Tunggal segera!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ€—πŸ€—πŸ€— Alololooo comelnya lah anak2 akak ni.. mane tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan? Segak rupa ikut ibu nya..
😍😍😍 Terima kasih kat akak cantik lagi vogue ni sudi beli tshirt F1 World Champion daripada kami sampai 2 helai tu.. mesti satu untuk cik abang kan? Hehee so sweet tau!
πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Untuk anda yang masih hesitate nak beli ke tal beli tshirt F1 ni.. jangan dok fikir lagi.. ini kali lah.. jom beli tshirt ni di PETRONAS terpilih berdekatan anda!!
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Wawawaaa.. terima kasih adik manis datang ke PETRONAS Durian Tunggal beli F1 t-shirt daripada kami
πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Jemput datang singgah lagi beli barang promosi pula ya!!
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Haaa kepad anda yang masih belum dapatkan tshirt F1 edisi terhad ni meh la dapat kan segera kot nak buat koleksi peribadi ke.. nak pakai sendiri.. nak buat hadiah pun bolehhh.. hanya RM20 dengan pembelian RM30 PETRONAS Primax
🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#PETRONASDurianTunggal
🏎#DurianTunggal
🏎#Melaka
🏎#Malaysia #MY
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax

Got my new F1 Ferrari top on time for the weekend β€οΈπŸ‘ŒπŸΌπŸŽπŸ‡©πŸ‡ͺ@scuderiaferrari @f1 #F1 #ferrari #f1merchandise #vettel #feelingonpoint

πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Tunggu apa lagi?? Segera dapatkan tshirt F1 edisi terhad di PETRONAS berdekatan anda!!
πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š Sambil tu jom jimat dengan pembelian barangan promosi di kedai Mesra kami!! Pilih 2 snek atau minuman promosi kegemaran anda hanya pada harga RM3.99 😲😲😲 🏎#SementaraStokMasihAda #WhileStockLasts
🏎#KadMesra #MesraCard
🏎#LimitedEdition #TShirt
🏎#F1 #FormulaOne #Formula1
🏎#F1Collection #F1Merchandise
🏎#PETRONAS
🏎#3xMesraPoints #3xMataGanjaran
🏎#FitForChampions
🏎#PETRONASPrimax #PoweredByPETRONASPrimax
😎#PETRONASBrands
😎#PETRONASDurianTunggal
😎#DurianTunggal #Melaka
😎#Malaysia #Negaraku #MY
😎#KedaiMesra #KadMesra
😎#MesraMonthlyPromo

Most Popular Instagram Hashtags