#EsatMyftari

MOST RECENT

"#Kosova dhe Enver Hoxha: Përmes dokumentave arkivore të pabotueme deri më sot" nga Esat Myftari, #botimetPrinci 2016, dizajn @buzi_irena.
Në këtë vepër autori qas marrëdhënien #Shqipëri - #Kosovë - #Jugosllavi ( #Tiranë - #Prishtinë - #Beograd ) përmes dokumentave të deklasifikuara diplomatike, ku shqyrtohen çështje të tilla: "A e shiti #EnverHoxha Kosovën tek #Tito nëpërmjet lidershipit kosovar?"; Si (u) ndikuan #RexhepQosja #FadilHoxha, Ali Shukria, Kapllan Resuli, Jusuf Gërvalla, Mahmut Bakalli, Esat Mekuli, Dhimitër Shuteriqi, #RamizAlia #BujarHoxha etj.? #EsatMyftari u lind në Pejë më 1940. Më 1976 e arrestuan në Lezhë dhe e dënuan me 10 vjet burgim për agjitacion dhe propagandë. Më 1991 e zgjodhën deputet të PD-së @partia_demokratike_al në zgjedhjet e para pluraliste. Më 1992 emërohet Drejtor i Drejtorisë së Diasporës pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme. 2000-2001 punon si diplomat në ambasadën #shqiptare#Riad të Arabisë Saudite. Tashmë ai punon dhe jeton në #Tiranë.
Për më tej shih linkun tek #bio @botimetprinci ➡ http://bukinist.al/sq/histori/1904-kosova-dhe-enver-hoxha.html
.
.
.
.
.
#Prishtina #Peja #Prizreni #Tirana #libratqëdua #lexonilibra #photo #book #books #ig #booklover #insta

Në këtë postim të parë #botimetPrinci paraqet si më tej të gjithë autorët shqiptarë, prej të cilëve ka botuar një pjesë të caktuar të veprës së tyre:
- Arshi Pipa - Zef Zorba - Muhamet Ademi - Frederik Rreshpja - Bahri Beci @bahribeci - Nasho Jorgaqi - Uran Kalakulla - Shinasi A. Rama - Primo Shllaku @primoshllaku - Lisandri Kola - Zef Paci @zefpaci - Esat Myftari - Kujtim Morina - Bardhyl Ukcamaj - Llukman Halili - Virion Graçi @virion_graci - Romeo Çollaku - Bujar Xhaferri - Kastriot Myftaraj - Arsim Spahiu - Imer Topanica - Anton Nikë Berisha
.
.
#ArshiPipa #ZefZorba #MuhametAdemi #FrederikRreshpja #BahriBeci #NashoJorgaqi #UranKalakulla #ShinasiARama #PrimoShllaku #LisandriKola #ZefPaci #EsatMyftari #KujtimMorina #BardhylUkcamaj #LlukmanHalili #VirionGraçi #RomeoÇollaku #BujarXhaferri #KastriotMyftaraj #ArsimSpahiu #ImerTopanica #AntonNikeBerisha
.
.
.
.
.
-------------------------------
Çdo botim prej veprës së tyre gjendet te librari 'Adrion' dhe te @librarialbania. Nëse porositet tek @botimetprinci, çdo kopje libri blihet me zbritje. Për të dhëna të mëtejshme, lutemi na kontaktoni.

Most Popular Instagram Hashtags