#eravengers

4634 posts

TOP POSTS

Hati hati lah dengan BF ke GF korang yang save nama contact pelik pelik macam ni . Siapa pernah kantoi macam si @jaasuzuran ni ? kalau semua lah macam @hahanybunch kan habis laa guys kat luar sana tu Full video di youtube.era.fm #kenaTengok #Kantoi #JaaTV #Eravengers #WajibTengok #JanganTerasa

πŸŽŠπŸŽ‰ Advanced birthday surprise with my familia, ERAvengers!!! πŸ“·: @ammarr_anwar
#kubilangjangandinjangan
#ERAvengers
#ERAfamilia
#BirthdayBoy
#15March

Hahahahaahahahahah sorry Fattah . Kalau dalam kelas saya memang budak paling bosan πŸ˜‚ . Pecah perut aku kalau dengan #JoHaRaPagiERA @jozlynnhanania @haniff_hamzah @ray_johara #JaaTV #Eravengers #EraMuzikHitTerbaik

Salam Maghrib guys, Jangan lupa bagi tahu kat mak ayah awak yg kami ni masih Solo πŸ•΄πŸ»
@faridjoe_ @jaasuzuran @aiminordin
#Eravengers
#AstroRadio
#Skuadera

KERANA MULUT BADAN BINASA @era_fm bertembung dengan @MyPWrestling
#ERAxMYPW

#Johara memang dah selalu kena cabar. Cuma kali ni je aku tanak campur. Sorry johan. This is all u! @jozlynnhanania

full video di youtube.era.fm

#erafm #eravengers #joharapagiera

Pada 2014, @era_fm buat pencarian #penyampaitopmalaysia dan @radin_era adalah salah seorang peserta yg dipilih. With his lack of confidence, the juries and I rejected and asked him to retry again, until finally, I decided that he was the only wild card contestant from the already chosen finalists. As tasks were given daily, he struggled with some and did well with others. He finally made it to the finals and won the announcer contract along with @hahanybunch beating hundreds of other contenders. 3 tahun kemudian dia bukan shj penyampai era, tapi hos tv, voiceover talent dan emcee paling laris ketika ini. He gets nagging from me abt timing, overworking and his weight (as pictured), only because I know he has a long career ahead of him. Tahniah dan gunakan kemenangan #penyampairadiopopular #abpbh30 ini sebagai tanda permulaan. I knew you had something special and this award proves it. Keep moving forward bro. The #eravengers are ever so proud of your achievement. Radin, #YOUWIN πŸ†

Super proud of my darling adik & #PenyampaiTopMalaysia @radin_era! Kak @suemahadi bakal menantu you dah mahal sikit. Hantaran up 15 kereta Perodua ok?
_
OMG OMG! Happy gila! Congratulations! #astrolites #ERAvengers #abpbh2017

MOST RECENT

Yay!!! Malam ni Dina kat MeleTop!! Saya berjanji akan CUBA control gelak ku. Hehehe..
.........ku cuba la... gerenti tu tak berani.
#dinaatwork #dinainterviews #eravengers
#Repost @meletop (@get_repost)
・・・
Apa agaknya @dinanadzir dan @shuibsepahtu nak sembang malam ni ye? Nak tahu? Kalau nak tahu tengok lah #meletop malam ni jam 9 malam di Astro Ria dan Ria HD. Jangan lupa tau. πŸ€—

Hati hati lah dengan BF ke GF korang yang save nama contact pelik pelik macam ni . Siapa pernah kantoi macam si @jaasuzuran ni ? kalau semua lah macam @hahanybunch kan habis laa guys kat luar sana tu Full video di youtube.era.fm #kenaTengok #Kantoi #JaaTV #Eravengers #WajibTengok #JanganTerasa

Sebelum kak orkid nak tido nih . Meh akak akak semua cuci mata sikit 😊😊😊
Model: RBS 🌸Pastel Mint🌸
Tasha: RBS🌸 Soft Silver Grey🌸 RBS🌸Dusty Belacan🌸
Sehelai RM 99 exclude postage
Postage RM 8 sm | RM 10 ss
Pembelian 2 helai ke atas free postage taw awak awak 😊
πŸ“²wasap : +60102700959
πŸ“²wasap : +60102700959
#politeknikmerlimau #tashamanshaharfans #bytmqueen #bazaarpaknil #jamuherba #igfashion #igseller#politeknikmelaka #politeknikdungun#uitmsegamat#uitmlendu#uitmalorgajahuitmkbmuitmjasin#uitmmachang#msu#limkokwingculturalfestival2017#belia#bidang55#naelofarhijabbangisentral#hotfm976#eravengers#erafm#sinarfm#shakleemelaka#rayban#raya2017bytm#rayacollection

Kasi #ThrowbackThursday sikit. Rindu pulak nak on air sama dengan @radin_era. Seminggu tak cukup maybe lama sikit lagi.
.

Hopefully tahun ni ada lagi kena hantar ke Kolumpo. Video penuh di FB Chopie Cakap.
.

#Throwbaek #ERAVengers #PenyampaiRadioPopular #ABPBH30 #RadioAnnouncer #ERAfmSarawak

#CongratsRadin
.
.
@Regrann from @chopiecakap - Tahniah brader! @radin_era.
.

Siapa yang pernah bekerja dengan kau, tahu memang kau layak!.
.

#ABPBH30 #PenyampaiRadioPopular #FaceTime #RadioAnnouncer #ERAfm #ERAVengers #LuBaek

#CongratsRadin
.
.
@Regrann from @shacadellic - Well done bro. Tak sia sia kena marah ngan aku bila airchecks bahahaha πŸ’ͺ🏻 . Keep it up @radin_era @era_fm #Eravengers #KingOfRadio ##KitoMonang

#CongratsRadin
.
.
@Regrann from @jozlynnhanania - Alhamdulillah @radin_era rezeki ko tahun nih.. yg penting... tetap @era_fm ada wakil yg pegang award mlm nih.. ko mmg layak... harap tahun depan kita pegang lagi.. amin.. #Repost @radin_era (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah.. Milik kita bersama @era_fm @officialradinrangers !!!! Terima kasih @beritaharian πŸ™ & semua yang sudi mengundi & mendoakan!!! #kubilangjangandinjangan
#takhensemtapimanisnyaada
#abpbh30
#ERAvengers

#CongratsRadin
.
.
@Regrann from @naztradamus - Pada 2014, @era_fm buat pencarian #penyampaitopmalaysia dan @radin_era adalah salah seorang peserta yg dipilih. With his lack of confidence, the juries and I rejected and asked him to retry again, until finally, I decided that he was the only wild card contestant from the already chosen finalists. As tasks were given daily, he struggled with some and did well with others. He finally made it to the finals and won the announcer contract along with @hahanybunch beating hundreds of other contenders. 3 tahun kemudian dia bukan shj penyampai era, tapi hos tv, voiceover talent dan emcee paling laris ketika ini. He gets nagging from me abt timing, overworking and his weight (as pictured), only because I know he has a long career ahead of him. Tahniah dan gunakan kemenangan #penyampairadiopopular #abpbh30 ini sebagai tanda permulaan. I knew you had something special and this award proves it. Keep moving forward bro. The #eravengers are ever so proud of your achievement. Radin, #YOUWIN πŸ†

#CongratsRadin
.
.
@Regrann from @naztradamus - Proud of this hardworking boy! Daripada juara #penyampaitopmalaysia @era_fm 2014 sehinggalah merangkul anugerah #penyampairadiopopular #abpbh30 - enjoy this win bro. Your journey is just beginning! Tahniah πŸ†#eravengers #kitomonang #radio #malaysia

Selamat Hari Guru kepada semua bergelar Guru di Dunia ini,terutama keluarga saya,Guru SK Kodiang,SMKTATAR,SMKPN,KKBD,team Eravengers,kamu semua Guru saya,tanpa anda semua siapalah saya...
#acongaziq #jejakatempatan #atwork #hariguru #selamathariguru #happyteachersday #erafm #eravengers

"Menang anugerah bukan bererti bisa dongak ke langit" πŸ‘”: @bonobono169 πŸ‘ž: @colehaan
#takhensemtapimanisnyaada
#kubilangjangandinjangan
#abpbh30
#ERAvengers
#Super40Era
#Cinta40era

Allah berikan rezeki ini untuk kita!! Alhamdulillah! Tahniah abam manehh!! πŸ˜˜πŸŽ‰πŸŽŠβ€
#CongratsRadin
.
.
@Regrann from @radin_era - Alhamdulillah.. Milik kita bersama @era_fm @officialradinrangers !!!! Terima kasih @beritaharian πŸ™ & semua yang sudi mengundi & mendoakan!!! #kubilangjangandinjangan
#takhensemtapimanisnyaada
#abpbh30
#ERAvengers

Well done bro. Tak sia sia kena marah ngan aku bila airchecks bahahaha πŸ’ͺ🏻 . Keep it up @radin_era @era_fm #Eravengers #KingOfRadio ##KitoMonang

Most Popular Instagram Hashtags