#eravengers

4605 posts

TOP POSTS

Proud of you brada!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ "One of the person yang aku kenal tak pernah lokek ilmu"

#oscars
#hboasiaoscars17
#ERAvengers
#ERAfamilia
#SayaJarangPujiOrang

Pehhh segak betul @nabilzira di karpet merah tu . Karpet merah akan bermula lebih kurang pukul 8 kejap lagi . Nabil dah Excited dah tu . Hehehe #Eravengers #InstaERA #Oscars

#eravengers kat Red Carpet #oscars2017 .... Sumpahh aku bangga dgn kau @kopi_k_sendiri @nabilzira #erafm . Tolong buat gila kat sana plss πŸ‘

Hahahahaahahahahah sorry Fattah . Kalau dalam kelas saya memang budak paling bosan πŸ˜‚ . Pecah perut aku kalau dengan #JoHaRaPagiERA @jozlynnhanania @haniff_hamzah @ray_johara #JaaTV #Eravengers #EraMuzikHitTerbaik

Jangan lupa stay tuned radio @era_fm bersama @danialzaini101 segmen Era Solo hari isnin hingga Jumaat dari pukul 10pagi hingga 1 tengah hari πŸ•΄πŸ»
#LawakSolo
#Erasolo
#Erafm
#Eravengers

Malam ni kita punya live di fb.era.fm & Astro On The Go 8.30pm #EraDMA #EraDMA #malaysia #muzik #erafm #eravengers

Genap 6 tahun lepas!!....zaman zaman ambik gambar pakai Blackberry. Rasanya kitorang tak banyak beza dgn sekarang ni πŸ€—πŸ€— ...kecuali Ira aaa....naper ntah muka toye jer...hahaha #Eravengers #PetangERA #keepyounganddangerous

Cerita semalam ERADMA2016. Jumpa jarang-jarang, tapi bila jumpa macam duduk satu taman. @hahanybunch @radin_era @adifashla.
.
.
.

#ERADMA2016 #ERAVengers #OOTD

Pergh @nabilzira belanja sefie dengan @mariolopezextra 😍 #Eravengers #Oscars #instaseleb #JoHaRa

MOST RECENT

Jangan lupa stay tuned radio @era_fm bersama @danialzaini101 segmen Era Solo hari isnin hingga Jumaat dari pukul 10pagi hingga 1 tengah hari πŸ•΄πŸ»
#LawakSolo
#Erasolo
#Erafm
#Eravengers

Proud of you brada!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ "One of the person yang aku kenal tak pernah lokek ilmu"

#oscars
#hboasiaoscars17
#ERAvengers
#ERAfamilia
#SayaJarangPujiOrang

#Repost @era_fm with @repostapp
・・・
Pehhh segak betul @nabilzira di karpet merah tu . Karpet merah akan bermula lebih kurang pukul 8 kejap lagi . Nabil dah Excited dah tu . Hehehe #Eravengers #InstaERA #Oscars

Pergh @nabilzira belanja sefie dengan @mariolopezextra 😍 #Eravengers #Oscars #instaseleb #JoHaRa

Korang dah boleh bukak radio dah tu sebab #JoHaRa dah dapat call @nabilzira dah tu . Hehe #KenaDengar #instaseleb #Oscars #Eravengers

Pehhh segak betul @nabilzira di karpet merah tu . Karpet merah akan bermula lebih kurang pukul 8 kejap lagi . Nabil dah Excited dah tu . Hehehe #Eravengers #InstaERA #Oscars

#eravengers kat Red Carpet #oscars2017 .... Sumpahh aku bangga dgn kau @kopi_k_sendiri @nabilzira #erafm . Tolong buat gila kat sana plss πŸ‘

🎬 Ini antara sebab kenapa mengapa saya dan @jaasuzuran tak jadi pelakon. Scene pendek ni pun record berpuluh-puluh kaliπŸ˜‚

Gelak 24 jam @mfmirafilzah
#takhensemtapimanisnyaada
#KuBilangJanganDinJangan
#ERAvengers
#Super40Era

Genap 6 tahun lepas!!....zaman zaman ambik gambar pakai Blackberry. Rasanya kitorang tak banyak beza dgn sekarang ni πŸ€—πŸ€— ...kecuali Ira aaa....naper ntah muka toye jer...hahaha #Eravengers #PetangERA #keepyounganddangerous

Sempat lunch dgn @fatehahmustapa tadi. Shes training hard for Sea Games KL 2017. Go for gold Teha. @era_fm family is with u all the way.
#eravengers #JoharaPagiERA

Ni 3 jenis orang semasa dalam lif , Apa lagi perkara annoying yang pernah korang jumpa semasa korang di dalam lif ? Jangan lupa tag kawan korang yang macam ni 😝 #Videobest #KenaTengok #Eravengers #Pengajaran #Video #InstaERA