#DomyoujiTsukasa

MOST RECENT

Novo post do bloguinho: como fazer handmade cookies de Hana Yori Dango 🍪 Link na bio! ~ hellokatia.com 🎀
.
#cookies #hanayoridango #domyoujitsukasa #tsukushimakino #flavoroflove #diy #dicasdepresente

花男 next season. 花のち晴れ. Thank God it’s not another Domyouji remake. For me Matsujun is the only domyouji. #花男 #花のち晴れ #どみょうじつかさ #HanaDan #HanaYoriDango #DomyoujiTsukasa #MatsuJun #InoueMao #F4

Drama - Hana yori dango 🌸
Domyouji why so sweet and funny at the same time 😂😚
#hanayoridango #japanesedrama #manga #hanayoridango2 #domyoujitsukasa #hanayoridangofinal #jdrama

I just love these two so much. 😻

So tell me, who wouldn’t fall for the great almighty Domyouji-sama? 😻 lolol
Rewatched all seasons (and movie) of #HanaYoriDango because, why not?

#tbt
Jarang nonton dorama sih, tapi sekalinya nonton susah move on 😂
Dulu waktu SMA nonton hana yori dango (hanadan) gara2 @riedhamelinda. Awalnya gak suka, domyouji mukanya kayak ikan 🐟 tapi lama2 kok suka juga 😅 Bahkan setelah ada boys before flowers, tetap aja gak bisa move on dari versi aslinya 😆. Sejak saat itu bertekad kalau ke jepang mesti banget ke Ebisu. Bela2in pas honeymoon, meskipun udah malem, cuma buat ngeliat monumennya domyouji dan makino. Maksain foto, padahal kameranya pun gak mumpuni di tempat gelap. Foto ini aja hasil filter 😁
.
.
.
#ebisu #hanayoridango #makinotsukushi #domyoujitsukasa #japan #andinivanjalanjalan

🐙❤

When you are in love, you will do anything for it. You will make sacrifices for it, you will want to serve it. You will understand when you love someone from the heart.

What kind of guys are you into? I would have to say Tsukasa would be my ideal guy... he's protective, loyal, funny, and very straight forward with his feelings. 🌸

If I could just kiss someone that would be cool ya know... 🌸
.
.
.
I always thought Domyouji was so smooth in this...

Most Popular Instagram Hashtags