#Doayangbaik2

MOST RECENT

Kalau aQu diberi pilihan ,
aQu tak nak pun kenal siapa kau .
Tapi takpe la ...
aQu percaya semua yg berlaku tu
ada hikmahnya .

#bertabahlahati
#pikiryangbaik2
#doayangbaik2
#allahdahaturkansegalanya

توكل
Let your heart trust Allah alone to take care of the things you cannot understand
#roadtofinalexam📚 #doayangbaik2 #visitmalaysia

Just accept and bersyukur dengan apa yang ada.I ada baby princess.How about you guys.??Come and join us jelajah kl sementara menunggu iftar.#farhaloveyou #nrffanz #staycool #stayhumble #staystrong #lifechanges #fikiryangbaikbaik #doayangbaik2 #buatyangbaikbaik #enjoylife #jatuhbangun #syukurselalu #chillax #bepositive #freelance #studentslife #myprincess #gws #hijabista #style #ramadan

Feedback selepas guna melacep serum 😍😍😍
-
Serum ni as Beauty booster tauu! ❤️❤️❤️ Korg nk cerah? Nk pudarkan parut jerawat? Pudarkam jeragat? -
Kena la ada serum ni. Sies best gilerr! Fatin pon pakai tau. 😍😍
-
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Beauty booster! ❤️❤️❤️ Korg nk cerah? Nk pudarkan parut jerawat? Pudarkam jeragat? -
Kena la ada serum ni. Sies best gilerr! Fatin pon pakai tau. 😍😍
-
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Bismillahirahmanirahim
4 Ramadhan 1439H
Assalamualaikum dan Selamat Pagi
.
🌷Selamat berhujung minggu. Semoga ceria bersama insan yg tersayang.
🌷Semoga apa pun yg kita kerjakan hari ini dipermudahkan.
🌷Lebih baik bersyukur hati tenang daripada hidup terus mengeluh.
🌷Semoga kita diberi rezeki melimpah ruah
.
#assalammualaikum #selamatpagi #selamatberhujungminggu #doayangbaik2 #mutiarakata #motivasipagi #makkutunoxxa #makkutuphilips #kutu10bulan #trustedmakkutu #trustedseller

MELACEP PLUS 🌹
.
kulit berkilau sejernih kristal
.
Mencerahkan kulit dari dlm wajah nampak glowing,cerah & bersih 🍃
memudarkan jeragat
menghilangkan bekas jerawat 🍃
.
FOAMING CLEANSER 🌹
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam .
✅menjadikan kulit lembut dan licin.
✅Sesuai utk semua jenis kulit.
.

MASK 🌹
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit,
✅menyekatakan tona wajah.
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit.
.

FRESHNER 🌹
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.
.

ULTIMATE SERUM 🌹
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.

ULTIMATE CREAM 🌹
✅Memberikan kelembapan pada wajah.
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit.
✅mudah diserap ke dalam kulit.
.

Hani
017 5886867
Beauty Consultant Mary Kay
.

#marykaykajang #marykaymalaysia#sayajualsayapakai #skincarehalal#skincareroutine #skincareselamat#kulitflawless #kulitputih #kulitcantik#fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur#sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris#mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Xde confident ble parut jerawat berkawah? Pori muka besar? Dont wory! Kat mary kay ade set yg boleh kembalikan kelicinan kat muka korg. Boleh build up balik confident tu, jgn nangis lg wokehh. Hehehe. -
-
Here microdermabrasion set. Ade 2 items, which is, pore minimizer n microdermabrasion refine. Both item ni akn bantu buang sel kulit mati n pnghasilan semula kulit yg baru supaya tampak lebih licin 😘
-
So,, kalo korg Nak tau lbh lanjut pasal set ni, boleh wasap kakak wokehh 🤙🏻😘
-
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Korg ade masalh parut berkawah? Liang pori besar? Jom try set timewise microdermabrasion ni. InshaAllah licin kulitt lepas ni. 😄
-
Nak tau lebih details or nak skin consultation, boleh wasap fatin tauu 😊😘
-
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Xde confident ble parut jerawat berkawah? Pori muka besar? Dont wory! Kat mary kay ade set yg boleh kembalikan kelicinan kat muka korg. Boleh build up balik confident tu, jgn nangis lg wokehh. Hehehe. -
-
Here microdermabrasion set. Ade 2 items, which is, pore minimizer n microdermabrasion refine. Both item ni akn bantu buang sel kulit mati n pnghasilan semula kulit yg baru supaya tampak lebih licin 😘
-
So,, kalo korg Nak tau lbh lanjut pasal set ni, boleh wasap kakak wokehh 🤙🏻😘
-
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Ni kakak nomot 3 (KMin ada 5 org kakak semuanya). Umur kami beza 10 taun tapi dia nampak muda dari usia sebenar.
Nak tau apa rahsia?
1. Nikmat Allah
2. Produk Shom
3. Sembunyi semua masalah tunjuk manis SENYUMAN.

#salambungarayapink
#ramadhankareem
#doayangbaik2

MULTIMASKING MASK 🤝 *MOISTURE RENEWING GEL MASK + CLEARPROOF CHARCOAL MASK*

Jom kita cuba multimasking dengan dua mask yang hebat untuk dapatkan kulit yang penuh dengan kelembapan dan dapat kulit yang bersih!! -
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

CHARCOAL MASK -
berfungsi untuk buang blackhead, bersihkan pori tersumbat , kurangkan minyak dan memperbaharui semula kulit wajah kita!! Sies best lepas pkai nii. Rase tegang n bersih je kulit 😍 mask ni kne pkai 2-3 kali je smnggu. -
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

We didn't come to give up 👊🏻 #mafamille #matkapok #doayangbaik2

RENEWING GELMASK untuk atasi masalah kulit kering di sekitar pipi & rahang. Memperbaharui sel2 kulit, memberi hydrate pada kulit, dan menghaluskan semula garis2 halus
Pemakaian hanya 2 kali sminggu selepas pencuci muka dan guna kan ia selama 20min & basuh kulit muka untuk rasakan kulit lembut mcm baby. Mask ni boleh bawak tido tauu, esk pg bangon baru cuci 😊😊😊 -
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Dah ada liptik raya belom? Ni antara color yg korg boleh grab tau utk pkai raya nt 😊😍😊
-
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK .
-
❤Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan.
.
❤Terseduh dengan ramuan penjagaan kulit canggih. .
❤Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. .
❤Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. ❤Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. .
❤Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. .
❤Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri.
-
-
Berminat? Nak order wasap fatinn k 😄
-
-
Fatin
01126755968
Beauty Consultant MK
#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykayuitm #timewise #botanicaleffect #melacep #clearproof #marykaymakeup #marykayskincare #marykayperfume #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita

Tangan witch katanya 😆😂
#macam2acap
#kreatif#genius#takwa
#doayangbaik2

Most Popular Instagram Hashtags