#Doayangbaik2

MOST RECENT

Bru dpt tgok..smlm keje..😊
Lakonan yg xprnah mngecewakan dr brotha @kamaladli ..😍 Xshabar ni nk tgok lakonan dia yg lain2..😅..smg trus success..😘
#doayangbaik2
#kamaladli
#alwayssupportkamaladli
#teamkamaladli
#iheartyoucikyah

im going to sleep 💆🏼‍♀️ thank u all for the lovely birthday wishes and gifts!! 💕 #doayangbaik2 #babyseptember #libra

untuk anak manja papa mama sorang nie (Muhammad 'Aiman Haiqal bin Ahmad Noor Ariff) dan anak2 sahabat sy yg lain yg juga akan seat exam UPSR start esok.. didoakan agar anak2 kita diberikan Allah kesihatan yg baik, ketenangan hati dan dipermudahkan untuk menjawab setiap soalan dgn baik nanti.. insyaAllah ❤ .
.
good luck anak2!!!
.
.
#anakexammamayangnervous #ariffariffinfamily #upsr2018 #upsr #yakinallahbantu #doayangbaik2

Mempelam asam boiiiiii... 😍😍😍 #DoaYangBaik2 #InShaaAllah #Craving

Senyum boleh buat kite hpy
Senyum jugak boleh buat kite menangis
Walaupun beribu masalah melanda diri ini
Senyum tetap senyum.. Masalah hnye allah je yang tahu
Sejarah mungkin akn berulang...bile sakit kite akn meraung dan mnta pertolongn dri allah...tpi bile aku sakit..aku akn diam...sebb marah bkn sifat ku
#doayangbaik2
#pikiryangbaik2

Alhamdulillah selesai makanan untuk seminar upkk kafa masjid negeri & kafa kampung melayu.. Terima kasih sbb sudi order sebanyak 116 bungkus untuk dua hari sabtu/ahad.
Maaf jika ada kekurangan ✌
#SyaBaruNakBelajar😝
#22092k18 - #23092k18👍
#DoaYangBaik2 😍😘

Rindu itu fitrah manusia.. Perasaan rindu itu sudah tertanam dalam kehidupan seseorang.
#DoaYangBaik2..

happy sunday 💛💛💛 disini ade promosi set set item CUBREMI 💋 meh laa cuci2 mata sat...this 🔥🔥🔥 item memang best bohh🤗 tak rugi tau try ngan bonda 😉 so sape2 yg berminat leh 📲📲📲 bonda ye 019 2956232.. 💋💋 #positif #cakapyangbaik2 #doayangbaik2 #cubremi #cubremifoundation #cubremimattefoundation #cubremiliquidfoundation #cubremisoulmatteloosepowder #cubremiglowsetter #cubremieggblender #promosisetcubremi

Susah senang bersama...
#doayangbaik2

Hari ini dia jahil, mungkin suatu hari nanti dia paling berilmu.. Hari ini dia dibenci.. Mungkin satu hari dia disayangi.. #ManusiaBerubah #KuasaAllah 😇😇 #DoaYangBaik2

Smile more than you cry, give more than you take and Love more that you hate 😘
Assalamualaikum, Salam Maal Hijrah 1440H
and Happy Sunday 🌈🌼🌺
.
.
#kekaboolovers
#instaphoto
#loveallah
#lovesmyfamily
#doayangbaik2
#livelifethefullestforakhirat
#lovelovetolovelove
#salammaalhijrah

Gara2 tengok cerita ni epo last (sahaja) mlm tadi, sampai termimpi2 pergi travel dgn husband xbwk anak2, hiking, naik bot, lepas tu tiba2 masuk kelas belajar sama2 tapi blh pulak duduk sebelah2🤣...sudahnya bgn pagi ni berat sangat nak angkat badan, kaki sebab dlm mimpi pergi hiking. Adoii lawak benar rasa. Nampaknya kena cari di online lah epo 1-16 ni. Heee
#anoanim #relationshipgoals #doayangbaik2 #fikiryangbaik2

Most Popular Instagram Hashtags