#CardiBlouse

MOST RECENT

Baby RIH πŸ˜’πŸ’™

Cardi Blouse
Haiii all, hari ni kak zila nak share menariknya #CardiBlouse ni, senang sangat untuk digayakan. Sarung
je terus nampak cantik. #BellaAmmaraLovers yang mencari pakaian kasual 2 in 1, #CardiBlouse lah
jawapannya. Sshhhuuusss ramai yang tak tahu tau!
Nak tahu tak sebab apa? Sebab #CardiBlouse ni boleh di gayakan dengan pelbagai gaya, blouse mahupun
cardigan. Sis boleh menggayakan dengan pelbagai style mengikut kreativiti masing-masing. Seronok
kan?? Hari-hari pakai #CardiBlouse pun officemates tak perasan tau!
Lagi satu yang kak zila suka sangat dengan #CardiBlouse ni sebab menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi, dapat memberi effect β€˜ringan’ dan β€˜flowy’. Kalau sis nak tahu,
#CardiBlouse boleh didapati dalam size XS sehingga XXL. #CardiBlouse ini sangat sesuai buat
muslimah diluar sana untuk menggayakannya dengan pelbagai cara tetapi kekal anggun dan sopan.
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN CARDI BLOUSE
1. Sesuai untuk di pakai pada bila-bila masa.
2. Material yang digunakan sesuai dengan suhu di Malaysia
3. Mempunyai warna-warna yang menarik
4. Menggunakan material yang ringan, lembut, flowy.
5. Koleksi 'easy-go' ini memudahkan anda untuk match dengan palazzo atau skirt.
TEMPAT YANG SESUAI UNTUK MENGAYAKAN CARDI BLOUSE BELLA AMMARA
1. Melancong ke tepi pantai
2. Shopping
3. Menghadiri majlis casual
4. Picnic
5. Pejabat
Product Name: CardiBlouse
Type: Cardigan & Blouse
Price: RM 59 Inclusive GST
Size Availability: XS - XXL
Material: Como Crepe

Happy birthday to my Queen @iamcardib β™ŽπŸ™πŸ’— Credit: @xmultipost

Happy birthday to the πŸ‘‘ queenπŸ™πŸ’―β™Ž Love @iamcardib

Most Popular Instagram Hashtags