#Candywax

MOST RECENT

What is CANDYWAX made from?
.
What I love about CANDYWAX is that they place a large focus on environmental preservation.
.
What are the benefits of glazing with CANDYWAX?
.
✔️Reduces pain
✔️Long terms result
✔️Saves your money
✔️Effective in seconds
✔️Get Silky, Smooth & Beautiful Skin
✔️Quick & Easy
.
#candywax #wawawax
#codjohor #codjb #codutm
#codbbu #codkangkarpulai #codkgmelayu #codtebrau #codkangkartebrau
#codpandan #codbndrdatoonn #codtmnu#codtmnimpianemas #codskudai #codbbu #codpandan #codkempas
#codplazaangsana #codtamandaya

KAK TAK MAKIN TEBAL KE KALAU WAX KAT MISAI, SAYA TAKUT NNT MAKIN LEBAT
.
.
Ehh jangan risau lah. Wax ni kesan dia JAUH BEZAAA dengan bercukur tau. Bulu takkan makin tebal dan kasar and takkan tumbuh cepatttt hokeh. Jangan risau tau..cuba dulu baru tahu 😊
.
.
..
.Now NEW PAKEJ PROMO beli satu dapat 8 FREE GIFT❤
.
🎁 BELI 1 DAPAT 8 FREE GIFT 💃 .
❤Pouch Bag/Bag Makeup
❤Face Mask
❤Free set Waxing
❤Wet Tissue (lap after waxing)
❤3 cute gift
❤1 extra gift

Extra 1 FREE GIFT untuk fast payment
.
Whatsapp +60176732433 or click link kat BIO to order . Hurry Free Gift LIMITED ❤
.
.
.
.
.
.
#OrganicHairRemoval #wawawaxuser #candywax #OrganicWax #Waxing #shaving #sayajual #sayajualmurah #terapiinstagram

MEMANG PUAS HATI, KULIT LICIN❣️ .
.
.
Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 .
.
.
LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#bazaarpaknil
#sapotlokal
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami
#cintabelleza
#cintabellezteam

Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! .
.
💐 SAPU
.
💐 TEKAP
.
💐 TARIK. .
.
.

LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Hanya $20 sahaja setub. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp 87486023 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#bazaarpaknil
#sapotlokal
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami
#cintabelleza
#cintabellezateam

Candywax yang dipanaskan jauh lebih berkesan dan mempunyai kelebihan berbanding Cold Wax yang tidak perlu dipanaskan. .
.

Suhu yang suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax, dan dapat menarik bulu dengan lebih cepat dan pantas dan mengurangkan rasa sakit, senang cerita memang tak sakit. .
.

Khasiat Candywax ini, dapat menarik bulu walaupun sependek 0.5cm. Tapi cold wax (wax yang tidak dipanaskan) tidak dapat menarik bulu yang pendek. .
.

Kelebihan yang ada pada Candywax ini dengan pati Chamomile dan beberapa ekstrak lain lagi dapat menarik bulu dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang kosong, membuatkan ianya selamat untuk digunakan di area yang sulit seperti di kawasan private part, bibir dan bawah ketiak. .
.

Terus terang selapas berwaxing terdapat sedikit kemerahan pada kulit, tapi jangan risau sebab ianya hanya sebentar saja, dalam masa beberapa minit, bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh...terasa licinnya kaki, paha, wajah pun nampak bersih je.
.
.
Selamat Mencuba! ☺
.
.
#hairremoval
#buangbulu
#organic
#100%selamat
#pencabutbulu
#candywax
#candywaxsg
#cintabelleza
#cintabellezateam

TAK SAKIT PAKAI CANDYWAX, PUAS HATI❣️ .
.
.
Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 .
.
.
LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!
.
.
Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .
.
.
Teringin nak cuba? Whatsapp 87486023 sekarang sementara stock masih ada 💕 .
.
.
#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#waxingalami
#Cintabellaza
#cintabellezateam

TAK PERNAH RASA BEST MACAM NI❣️ .
.

Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 .

LEBIH JIMAT, 💯 ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN!

Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 .

#organichairremoval
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#hairremoval
#waxing
#plucking
#cabutbulu
#sayajualmurah
#produkorganic
#waxingmurah
#cintabelleza
#cintabellezateam

What is CANDYWAX made from?
.
.
What I love about CANDYWAX is that they place a large focus on environmental preservation. This products contain Certified Organic and food grade ingredients including Sugar, Chamomile, Lemon Juice and Rose Water by lab test technology.
.
What are the benefits of glazing with CANDYWAX?
.
✔️Reduces pain
✔️Long terms result
✔️Saves your money
✔️Effective in seconds
✔️Get Silky, Smooth & Beautiful Skin
✔️Quick & Easy
.
.
Don't panic, It's Organic! 🌱🌿🍃🌱🍃🌱🌿🍃🌱🍃🌱🍃🌿 #candywax
#candywaxsg
#hairremoval
#WaxHairRemoval
#waxing
#cintabelleza
#cintabellezateam

Haaa haiyokkk #gscmarah..
Tahu sekarang tengah hangat dengan avengers tapi xperlu lah record nak jadi spoiler.. Or nak bagitahu korg dah tengok.. Just snap tiket cukup.. Kan gsc sendiri dah marah.. Yang lain belum tengok and belum buat jangan buat ye.. .
.
#avengersinfinitywar
#gsc
#cinemas
#avengers
#marvel
#infinitywar
#wawawax
#candywax
#toweltravel
#deadpool

COLD WAX FACT.
.
Wawa Cold wax, is special design for those who want to travel because it's ready to used on the go ! No special preparation is needed. 😍
.
.
5 Benefits of Wawa Cold Wax : .
.
1️⃣ Your hairs lasts longer than shaving because it pulls the hair from the roots.
2️⃣ Make the hair grow slower and finer .
3️⃣ Make your skin smooth and softer than before.
4️⃣ Lighten your skin tone.
5️⃣ Exfolliate your skin.
.
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK TINGGAL 8 Sahaja! .
Beli 1 percuma 4 hadiah 🎊
.
🎁Set waxing,12 cotton strips 4 wooden sticks 1 manual instruction.
.
🎁Face Mask / Lotion mask original brand Savee.
.
🎁face and body scrub original brand Savee.
.
🎁 Lip color code 12 brand Savee (boleh jadikan blusher jugak 2 in 1)
.
MAAF STOCK ADALAH TERHAD🙏🏽SIAPA CEPAT DIA DAPAT😭. .
CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️⬆️⬆️
.
#Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#organic#halal

Makeup raya buruk sebab misai!
SAYA TIADA MISAI😏.KORANG?

Mohon jangan jeles tengok akak kita ni berjaya hapuskan bulu halus atas bibir dengan wawa💪🏻😜
.
.
Bagi yang belum tahu, selain dapat mencabut bulu hingga akar dan melambatkan pertumbuhan bulu, Wawa juga berkesan menjadikan kulit licin dan menarik kulit mati. .
.
.
PROMO APRIL BELI 1 PERCUMA 8 HADIAH😱
.
🌹Bag Makeup exclusive .
🌹Lip strawberry scrub .
🌹Body watermelon scrub.
🌹Set waxing. 12 kain,4 wooden sticks 1 manual instructions.
🌹Extra gift.
🌹Voucher Less RM5.
🌹Wet tissue.
.
Extra 1 gift untuk siapa yang payment awal!😍
.
MAAF STOCK ADALAH TERHAD🙏🏽SIAPA CEPAT DIA DAPAT😭. .
#Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#organic#halal

.
Candy Wax boleh buang jambang , misai ..terutama yang halus

Tahan lama dari tumbuh semula sebab cabut akar berbanding bercukur
.
Tanpa rasa sakit dengan kandungan Chamomile yang membuatkan kulit akan rasa sejuk dan nyaman setelah berwaxing.
.
Candywax: RM35 Tahan sehingga 2/3 bulan.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX, boleh order
☎ +6018 - 585 9652 Pn. Fynas @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.
#codtamandaya
#codjohorbahru
#codlarkin
#codtamanehsanjaya
#codperling
#codplentong
#codbbu
#codPONTIAN
#codJOHORJAYA
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #orgawaxbyfynas #teamfynas

Candywax yang dipanaskan jauh lebih berkesan dan mempunyai kelebihan berbanding Cold Wax yang tidak perlu dipanaskan. .
.

Suhu yang suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax, dan dapat menarik bulu dengan lebih cepat dan pantas dan mengurangkan rasa sakit, senang cerita memang tak sakit. .
.

Khasiat Candywax ini, dapat menarik bulu walaupun sependek 0.5cm. Tapi cold wax (wax yang tidak dipanaskan) tidak dapat menarik bulu yang pendek. .
.

Kelebihan yang ada pada Candywax ini dengan pati Chamomile dan beberapa ekstrak lain lagi dapat menarik bulu dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang kosong, membuatkan ianya selamat untuk digunakan di area yang sulit seperti di kawasan private part, bibir dan bawah ketiak. .
.

Terus terang selapas berwaxing terdapat sedikit kemerahan pada kulit, tapi jangan risau sebab ianya hanya sebentar saja, dalam masa beberapa minit, bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh...terasa licinnya kaki, paha, wajah pun nampak bersih je.
.
.
Selamat Mencuba! ☺ .
.
#hairremoval #buangbulu #organic #100selamat #pencabutbulu #candywax #candywaxsg #cintabelleza #cintabellezateam #erina_nathasha

Wow!! Candywax 3 in 1? With just $20, you will get 10pcs paperwax (reusable) + 2 spatula dan manual on how to use it. .
.
We only order 30 sets of this! So hurry grab yours now! Will only be able to restock next 2 weeks 😥😥
.
Hurry whatsapp me to order yours now!
88000872
.
#candywax
#candywaxsg
#malaysiaproduct
#buangbulu
#hairremoval
#waxhairremoval
#wax
#cintabelleza
#cintabellezateam
#erina_nathasha

What is CANDYWAX made from?
.
.
What I love about CANDYWAX is that they place a large focus on environmental preservation. This products contain Certified Organic and food grade ingredients including Sugar, Chamomile, Lemon Juice and Rose Water by lab test technology.
.
What are the benefits of glazing with CANDYWAX?
.
✔️Reduces pain
✔️Long terms result
✔️Saves your money
✔️Effective in seconds
✔️Get Silky, Smooth & Beautiful Skin
✔️Quick & Easy
.
.
Don't panic, It's Organic! 🌱🌿🍃🌱🍃🌱🌿🍃🌱🍃🌱🍃🌿 #candywax
#candywaxsg
#hairremoval
#WaxHairRemoval
#waxing
#cintabelleza
#cintabellezateam
#erina_nathasha

“Dulu shave takde pon kosong macam ada je bulu tajam2”
.
.
Nak berwaxing dengan mudah dan painless?
Jellywax sedia membantu. Order now dan rasai sendiri pengalaman dan kelainannye😎
.
.
Whatsapp 012.239.6911

#waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #candywax #candywaxmurah #jellywax #jellywaxmalaysia #productterkini

Childhood Snack

Happy admin bila dapat feedback positive mcm ni drp customer. .
.
Dengan hasil yg terbukti berkesan, alhamdulillah semakin mendapat tempat di hati customer. ☺️
.
.
#Janganshave lagi tau,satgi hitam kulit awak awak semua🙈.
.
.
Sebelom beli cuba check dulu @feedbackwax_aini okeh?😘.
.
PROMO APRIL BELI 1 PERCUMA 9 HADIAH😱
.
🌹Bag Makeup exclusive .
🌹Lip strawberry scrub .
🌹Body watermelon scrub.
🌹Set waxing. 12 kain,4 wooden sticks 1 manual instructions.
🌹Extra gift.
🌹Voucher Less RM5.
🌹Wet tissue.
🌹Hair band.
.
Extra 1 gift untuk siapa yang payment awal!😍
.
MAAF STOCK ADALAH TERHAD🙏🏽SIAPA CEPAT DIA DAPAT😭. .
#Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#organic#halal

Most Popular Instagram Hashtags