[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#BusinessAcademy360

MOST RECENT

[MASUK TELINGA KANAN,KELUAR TELINGA KIRI]…
.
.
selalu dgr kan ayat ini dulu2,lagi lagi time sekolah dulu kan? yup ramai mcm ni,selalu endahkan apa yg disampaikan atau diberitahu,kadang2 terlepas ilmu yg bermanfaat buat kita,kadang2 terlepas peluang yg bakal ubah hidup kita..
.
.
saya bersama #businessacademy360 selalu beri 2 perkara tadi iaitu ilmu dan peluang dlm hidup dan juga perniagaan,insyaAllah harap berguna pesanan saya tgh hari ini
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Faiz Zakwan
011-1000-5465
.
.
#businessacademy360

"Jika anda ingin melihat masa lalu, lihatlah keadaan sekarang. Jika anda ingin melihat masa depan maka lihatlah apa yang anda lakukan sekarang. 🎓+💼+💰 =👨‍👩‍👧‍👦 💗 Allah swt ..
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #facultyofmillionaire #earnwhileyoulearn #projekusahawanonline18 #alhamdulillah #rezeki #allah#amerlifestyle#ameryoungentreprenuer #uitm #uum #um #poli #ipoh #perak

Dengan RM350 APA YANG KORANG BOLEH BUAT?.
.
.
.
.
.
Dalam #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 , kita akan provide Basic Online Marketing Training bagi sesiapa yang ingin belajar. .

Basic online marketing training adalah salah satu tentatif yang kita provide dalam Program GWS2k17. .

Jika diluar sana, anda perlu bayar RM500++ untuk sekali hadir ke training seperti ini tetapi tiada perniagaan untuk dimulakan. Dalam program kami sediakan Training secara PERCUMA kepada sesiapa yang telah sign up sebagai members. Produk dan platform perniagaan juga anda akan dapat selepas register. .

Kelas ni khusus untuk sesiapa yang TELAH DAFTAR SEBAGAI AHLI SAHAJA 👍 . .

Basic perniagaan akan diajar satu persatu. Bonus/komisyen akan diberi selepas kita promote (product terjual/daftar sebagai ahli). Jadi siapa yang berminat nak tahu lebih detail boleh DM atau terus whatsapp saya ye 👍

#BusinessAcademy360 #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #BF2M .

#Allahpenguatku #jiwatenang #lifesstyle #usahawanmuda #mudauntukberjaya #usahawanonline

Peluang tak datang ketika anda bersedia, peluang itu datang tanpa diduga. Jika ia datang, peka dan ambil sahaja - Hamka
.
Mmg benar, sesuatu perkara itu berlaku di luar jangkaan. Siapa sangka kita yg dahulunya tidak pandai bercakap kini adapun yg telah mewakili pertandingan pidato. Siapa sangka kita yang dahulunya tidak tahu memasak kini adapun yang bergelar masterchef. Siapa sangka kita yang dahulunya tidak mahu berkawan ramai, pendiam, kini adapun yang yang menjadi public figure. Siapa sangka ?
.
😊
Peluang, bukan untuk semua
Tapi jika ia datang, ambil dan buat sahaja
Kerana ia datang tanpa diduga
Ia pergi tanpa berita
Jika terlepas peluang, itu tanda anda bangang 😂😂😂
Okay gurau hahahaha. Chill chill, sajat kan ada ? Ehhh 😂
.
Okay peeps, if you have inquiries on #programkeusahawanan2k18 anjuran #facultyofmillionaire please do hit me at :
💡016.2294.360💡
💡016.2294.360💡
💡016.2294.360💡
.
#azambaru #azam2k18 #syukurselalu #countingdays💍 #delishpeople #coklatkurus #youngpreneur #syafielifestyle #upm #delishchocolate #facultyofmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #programkeusahawanan2k18 #PK2k18

Di saat anda bermula apa apa perniagaan pasti akan ada org disekeliling anda yg cakap "Susah,mereka pernah gagal dan sebagainya"
.
.
Simple je jawapan abam untuk situasi ini, kalau nak gagal ada 1001 alasan boleh diberi untuk gagal tpi kalau nak berjaya cukup satu sebab.Pernah tk dengar org meninggal jatuh kt tandas?Tapi kenapa tiap tiap hari still pergi tandas 🤣
.
.
So abaikan sahaja apa yg orang cakap.Kenali betul betul business anda.Cari mentor dan sentiasa belajar,yg paling penting jangan malu.Insyaallah kejayaan milik anda 😎📈
.
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #projekincometurbo #earnwhileyoulearn #daretodream #sideincome #janapendapatan #crystalcell #rbsfans #viefans #gbecsapok #facultyofmillionaire

I'm so sorry everyone if I do not hear your words
.
because I'm closing my ears so I do not hear the words of people who hate me
.
.
#teknikftn45 #trading #businessacademy360 #networking #tebalkanpoket #azam2k18 #toneexcel #tonegroup #businessonlinemalaysia #student #roadtoyoungmillionaire #roadtosuccess #ums #sabah #unimas #uia #usim #umt #utm #umk #uniten #uitm

Emma ft. Delish 💕
.
Terbang tinggi si burung merpati
Indah berlegar di tasik cempaka
Andai punya impian yang tinggi
Wasap coach meh bljr cara berniaga
.
For business purpose :
💡016.2294.360💡
💡016.2294.360💡
💡016.2294.360💡
.
#azambaru #azam2k18 #syukurselalu #countingdays💍 #delishpeople #coklatkurus #youngpreneur #syafielifestyle #upm #delishchocolate #facultyofmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #programkeusahawanan2k18 #PK2k18

Hanya dengan secebis keinginan untuk perbaiki kualiti diri dan kehidupan, kita pasti rela mengubah rentak berfikir dan tingkatkan taraf minda.

Mengubah cara berfikir dan minda adalah satu proses yang diakui kesukarannya. Namun, keinginan untuk memperbaiki kualiti diri akan mempertahankan peralihan murni itu.

Ia bertindak bagaikan perisai yang utuh bagi mempertahankan agenda suci tersebut.

Ubah minda ubah hidup.
.
.
Nak buat bisnes yg relax2 sambil eating2 ?..bolh pm no bro ni👇

Ws amirin-01125039589
.
.
#programgandakanwang2k17 #businessacademy360 #ba360amethyst #online#offline#mirinlifestyle#mirinmillionaire#uniq#ukm#uia#uthm#usm#utem#upm#uum#utm#utmm#us#usim#upm#upsi#upnm#ums#unimap#unimas#ump..

Kejayaan adalah satu PERJALANAN, bukan destinasi. .
Orang kata " alah boleh la pakai motor besar, pakai kereta mewah, ada rumah besar boleh la berjaya buat bisnes ni " .
.

Masyaa Allah. Nak dapat semua harta dunia ni tak pernah ditetapkan kepada siapa pun. Siapa yang usaha, dia akan dapat. Usaha lebih, dapat lebih. Allah bagi rezeki semua sama, cuma dalam bentuk yang berbeza. Kerja kita usaha sahaja. Selebihnya Tawakal kepada Allah.
.

Kita buat sahaja apa yang kita lakukan sekrang. Faktor luar memang main peranan. Tapi faktor dalam kita yang paling utama. "WHY DALAM DIRI" itu penguat kita untuk terus berdiri perjuangkan apa yang kita impikan sementara di dunia ni. .
.

So jangan malu dengan apa yang kita ada, jangan malu dengan rezeki yang Allah bagi kepada kita sekarang. Tetapi malu lah kepada Allah kerana kita tak manfaatkan Nikmat yang Dia kurniakan kepada kita di dunia ni untuk kita bagi dan kongsikan kepada orang lain di dunia ini. In Syaa Allah.
.

Syamim
0172544342
.

#businessacademy360 #royalbusinessschool #projekincometurbo #earnwhileyoulearn #daretodream #sideincome #janapendapatan #crystalcell #rbsfans #viefans #gbecsapok #facultyofmillionaire

"Perjalanan Hidup"
.
.
.
.
.
.

Kita tidak akan mampu mengubah nasib hidup seseorang melainkan manusia itu yang mengubah nasib hidupnya sendiri.
.
.

Hidup ni adalah satu perjalanan. Perjalanan yang di mana kita pelakonnya.
.
.

Jatuh bangun dalam hidup itu biasa . Tak mungkin lah seorang bayi yang baru lahir terus boleh berlari.
.
.

Syukurlah kerana masih dihidupkan hari ini .Syukur juga adalah salah satu kunci rezeki . Tetapi kalau kau kufur terimalah azabnya yang paling perit. .
.
.

#Businessacademy360 #Ba360Emerald #programgandakanwangsimpanan2k17 #coaching #newmodule #investment #training #earnwhileyoulearn #syafiqahtaliblifestyle #millionaire #watch me #insyaallah #gandakanwang #beranakkanwang #offer #Rm100ksetahun #pulanganlumayan

#PK2k18 atau #programkeusahawanan2k18 merupakan sebuah program khas yang dianjurkan bertujuan untuk memberi galakan dalam pembangunan ekonomi masyarakat Malaysia. Program ini membantu usahawan2 untuk menembusi pasaran antarabangsa dengan saluran yang tepat dan betul
.
Mungkin ada yang berpendapat bahawa terlalu banyak program2 keusahawanan ketika ini. Namun, anda perlu tahu PERBEZAAN yang memberikan KELEBIHAN kepada #programkeusahawanan2k18 . Dalam erti kata lain, program ini adalah yang terbaik. Kerana apa ? Kerana :
.
.
Pihak penganjur sedang mendapatkan pendaftaran 100 peserta pertama yang BERPELUANG untuk memenangi CASH RM3000, RM4500, dannnn Honda Jazz 😱😱😱😱 !!!!!! Haaa, gila x gila ?? Jangan lepaskan peluang ni 🔥🔥🔥🔥
.
Anda akan DIAJAR ilmu perniagaan
Anda akan DIPANTAU oleh mentor
Anda akan MASTER teknik dan skills
Cukup LENGKAP dalam #PK2k18 , terbaikkkk 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Saya dah nak mulakan langkah pertama ni guys. Korg bila lagi 😎😎 😎?
.
For business purpose :
💡016.2294.360💡
💡016.2294.360💡
💡016.2294.360💡
.
#azambaru #azam2k18 #syukurselalu #countingdays💍 #delishpeople #coklatkurus #youngpreneur #syafielifestyle #upm #delishchocolate #facultyofmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #programkeusahawanan2k18 #PK2k18

Kamu Jagoan Dalam menebak jumlah gol di setiap pertandingan?
Jangan sia-sia Kelebihan anda dalam mebebak jumlah gol... Kesempatan masih terbuka lebar... Jangan buang kesempatan ini karena hadiah yang bisa kamu raih yaitu :
1. Rp 999,999, – Jika Berhasil menebak 5 Partai
2. Rp 599,999, – Jika Berhasil menebak 4 Partai
3. Rp 99,999, – Jika Berhasil menebak 3 Partai
Menarik bukan?
Langsung saja cek di : fastbet99group

Syarat dan Ketentuan

Mengikuti Event TotalGoal99 : -goo.gl/rZA55K-

untuk info lebih lanjut kamu bisa hubungi langsung di :
BB : 2BB66006
WA : +62858-3089-6612
LINE : CS_MARKASJUDI
Live Chat : goo.gl/AAi792
Register : goo.gl/T2m5CV
Aplikasi TotalGol99 > bit.ly/totalgol99
Pelayanan 7x24 jam tanpa henti untuk member Silahkan hubungi live chat kami ya bossku --- SALAM MARKASJUDI --- #sukses #pendapatan #jutawan #penghasilan #hangtags #sertifikatresmi #asuransi #mereka #2gajisebulan #projekstg #businessacademy360 #kerjaya #malaysia #marketing #danatunai #unlimited #topup #tone #dunia #mudah #modal #tidak #operasi #tiada #kelas #repeat #pemantauan #aplikasi #bonus #free

Orang tanya saya, bro buat bisnes apa ? Product apa ? Ke servis ? Invest ke ? Kene jual product ke ? Atau buat apa sebenarnya. Tengok macam best je bisnes. Tapi tulah tk faham bisnes apa yang bro buat. Boleh tak explain ? .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saya buat Business Academy 360. Kita guna platform Company (Crystal Cell). Macam mana sebenarnya ? Mudah saja. Bila start bisnes, kena ada tenaga pengajar. Jadi korang boleh pilih mana-mana tenaga pengajar @ trainer dalam #businessacademy360 ni. Kami akan ajar bagaimana korang nak start bisnes dalam keadaan modal yang rendah serendah-rendah RM250. Korang da boleh start bisnes sendiri dengan SEKALI BAYAR NI SAHAJA !. Tak perlu rolling modal, tak perlu jual barang, tak perlu semua tu. .
Apa kaitan Business Academy 360 dengan Crystal Cell ? Kita gunakan platform Crystal Cell untuk bayar bonus/income/pendapatan/upah/apa sekalipun yang berkaitan dengan duit la senang cerita kepada semua yang menyertai #businessacademy360 selepas dia buat sales (tanpa jual barang secara direct) dan develop network dia. .
Ada product tak ? Ada. Kita ada product. Crystal Cell. Apa kebaikan ? Korang mesti nak cantik, nak awet muda, nak nampak hensem, nak makin putih betul? Banyak tak berhabis duit utk semua tu ? Kalau boleh bg list sikit berapa habis kat komen ok ? Nanti bezakan dengan product Crystal Cell. Testimoni ? Akan di update kemudian. So tkde isu bisnes tkde product or tk utamakan product pulak ya. .
Banyak ke boleh dapat ? Korang boleh tengok sendiri testimoni-testimoni yang sedia ada. Ada bonus RM100, RM500, RM1,000 dan banyak lagi kalau betul-betul faham macam mana nak buat bisnes ni. Korang target sebulan berapa side income sebulan ? Komen kt bawah sikit nak survey.
.
Kalau invest saja boleh ? Just Nak pulangan saja tk nak buat kerja. Maaf kami tk buat investment ya. Kalau nak invest yang selamat dan terjamin, saya suggestkan invest di UNIT TRUST, ASB, TABUNG HAJI, REAL PROPERTY (rumah&tanah), beli EMAS yang nampak depan mata. Ini suggestion saya ya. Jangan complain pula takde niat lain. Supaya tak terkena sebab banyak Money Game, Skim Cepat Kaya, Skim Piramid sekarang ni. So jaga-jaga jangan sampai duit hangus.

Pernah terfikir tak? Macam mana nak sambil belajar atau bekerja, dalam masa yang sama ada pendapatan. 🤔 Ramai akan fikir bisnes. Tapi kesuntukan masa untuk libatkan diri. Belajar/bekerja je dah penat. Nak penatkan lagi dengan bisnes pula 😪
.
Let me tell you this. Nak dapat lebih, WAJIB kerja lebih. Nak hasil lebih, WAJIB penat lebih. Okay tak harini sy share 1 peluang di mana anda dpt jana pendapatan secara aktif atau pasif. Kalau tk dpt byk, sikit pun okay lah kan? Kalau dpt byk? Alhamdulillah lah.. 😋
.
Jika anda berminat, blh pm sy. Sy akan share and terangkan kepada anda. Jangan risau. Tiada paksaan. 😊
.
.
011-36998924
Wan Shafie

#BusinessAcademy360

Most Popular Instagram Hashtags