#BudgetCarRental

MOST RECENT

ISSA MOBILE DETAILING COMPANY & it so happen to be MY brother’s company @districtmobiledetailingspa πŸ™ŒπŸΎβ˜ΊοΈπŸ€£πŸ’ͺ🏾 The pictures shown are just a sample of his work and does no justice until you’ve seen it IN person for yourself! For ALL your detailing needs, holler at my bro @districtmobiledetailingspa ! Not only will he come to you but he also has a RAIN POLICY (he can elaborate more on that...don’t wanna mislead y’all folk with the wrong information πŸ€£πŸ˜‚)! But nah for real though....holler at your boy! SN: I’m SO proud of you SB! Keep up the AWESOME work! I’ll vacuum a carpet or two for you 🀣 @izzle02 #mobiledetailing #mobiledetailer #carwash #rainpolicy #blackentrepreneur #mobiledetailingservice #dmvdetailing #mercedesbenz #jaguar #infinity #f150 #tires #nissanaltima #ford #toyota #honda #enterprisecarrental #budgetcarrental #aviscarrental #supportyourlocaldetailingcompany

@avis @budget So unimpressed!

We waited an hour in the desk queue while one lady served at tortoise speed. We’ve now been in the underground car park for over half an hour waiting for our car to appear. Kids obviously gone mad. Mummies too! No explanations from any staff. What happened to German efficiency?
πŸš—
#poorservice #avis #budgetcarrental #offtoagoodstart #notimpressed #holidayinacarpark

Signal dia mai dah ! πŸ” Book your date now ! Harga promo tinggal lagi 8️⃣ hari !!! Thank you lovely customer yang dah book dan sewa kereta kami. RM90 sahaj gais RM90 sahaja plus free delivery dalam pulau 🚘 #budgetcarrental Peugeot dengan hanya RM90 sehari #penangbudgetcarrental #keretasewamurahpenang #carrentalpenang #keretasewapenang #keretasewapulaupinang #carrentalpulaupinang Ws us ws us : πŸ“ž 0132218368 #keretasewapenang #penang #bayanlepas #keretasewastudentusm #keretasewaipgpenang #ipgpenang #keretasewasatuhari #keretasewaperjam #sungainibong #bukitjambul #keretasewamurah #keretasewaselesapakai #keretasewakeluarga #carrental #carrentalmalaysia #penang #peugeot

Selamat tengahari semua πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
It’s makan time! Nak makan mana? Makan kedai nasi campur? Lepak makan kedai mamak? Apa kata pegi semua lah! Kereta kan ada, apa ada hal! Redah je janji perut kenyang hati pun senang. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Makan tu makan jugak tapi biar berpada2 ye kalau tak nanti sampai ofis dah ngantuk. Satu kerja pun xdpt buat boss pulak bising nanti. Hiks πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Apa2 pun kami sentiasa ada bersama korang anytime x kira lah waktu makan ke waktu kenyang ke, kalau nak buat tempahan kereta korang whatsapp je nombor kat bawah πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
.
Tempahan melalui whatsapp:
017-3757435
017-3757435
017-3757435
.
.
#carrental #keretasewakualalumpur #carrentalkualalumpur #keretasewatbs #carrentaltbs #cycleandwell #cycleandwellcarrental #keretasewamurah #cheapcarrental #budgetcarrental #sagasewa #viossewa #myvisewa #axiasewa #alzasewa #mpvsewa #sayajual

Selamat pagi semua πŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ
.
.
Nampaknya semua bergegas ke tempat kerja masing2 diawal pagi mcmni sehinggakan kadang2 kita boleh hilang fokus. Ini adalah amat bahaya!😲😲
.
.
Pastikan anda memandu dengan berhati2 dan sentiasa peka dengan persekitaran. Pandu cermat, jiwa selamat. InsyaAllah 😊😊
.
.
Message ini kami bawakan untuk semua terutamanya bagi anda yang sedang memandu kenderaan2 Cycle & Well. Bagi anda yang belum menempah dengan kami, anda boleh hubungi kami dia talian tertera πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
.
Tempahan melalui whatsapp:
017-3757435
017-3757435
017-3757435
.
.
#carrental #keretasewakualalumpur #carrentalkualalumpur #keretasewatbs #carrentaltbs #cycleandwell #cycleandwellcarrental #keretasewamurah #cheapcarrental #budgetcarrental #sagasewa #viossewa #myvisewa #axiasewa #alzasewa #mpvsewa #sayajual

Seguro que no es tan cΓ³modo como un sofΓ‘, pero la vista es mucho mejor. #VivirIntensamente πŸ‘€πŸ‘€

Salam Maghrib πŸ•ŒπŸ•Œ
.
.
Setelah berhari tanpa sebarang post, harini nak post satu kali. Hari2 busy dengan permintaan yang sangat tinggi. Terima kasih banyak2 pada korang yang sudi menggunakan servis kami dari dulu sampai lah sekarang. Tak menang tangan πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Btw, minggu ni pun tak banyak lagi kereta yang available. Tapi kalau korang boleh whatsapp kami seperti biasa dan kami akan advise dan inform kereta yang available untuk tarikh dan durasi yang korang perlukan. πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ
.
.
Untuk pertanyaan dan tempahan kereta:
017-3757435
017-3757435
017-3757435
.
.
#carrental #keretasewakualalumpur #carrentalkualalumpur #keretasewatbs #carrentaltbs #cycleandwell #cycleandwellcarrental #keretasewamurah #cheapcarrental #budgetcarrental #sagasewa #viossewa #myvisewa #axiasewa #alzasewa #mpvsewa #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags